filenin sultanları sebat / 'Filenin Sultanları: Sebat' belgeselinin ikinci bölümü "En Uzun Yaz'ın gösterimi yapıldı

Filenin Sultanları Sebat

filenin sultanları sebat

"En Uzun Yaz" görücüye çıktı

Türkiye Voleybol Federasyonundan (TVF) yapılan açıklamaya göre, AXA Sigorta ve federasyonun birlikte hayata geçirdiği belgeselin Conrad İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilen gala gecesine, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve federasyon yöneticileri, AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken ve şirket yöneticilerinin yanı sıra A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi ile çok sayıda davetli katıldı.

Fatih Karaca'nın yönetmenliğini üstlendiği belgeselin ikinci bölümünde A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2021 yılında katıldığı Milletler Ligi, Tokyo Olimpiyat Oyunları ve Avrupa Şampiyonası'ndaki mücadelesi anlatılıyor. Belgeselde oyuncular, teknik ekip ve federasyon yetkililerinin görüşlerine ve geçmiş dönem maçlardan heyecan verici görüntülere de yer veriliyor.

AXA Sigorta CEO'su Ölken ve AXA Sigorta Pazarlama ve Dijital Çözümler Direktörü Cemal Çırpılar, günün anısına A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem'e çiçek takdim etti.

TRT SPOR Yıldız'dan yayınlanacak

Filenin Sultanları: Sebat belgeselinin ikinci bölümü olan "En Uzun Yaz"ın ilk yayını, 17 Eylül Cumartesi günü saat 21.30'da TRT SPOR Yıldız'da yapılacak.

Üstündağ: "Yeni başarılarla ilham kaynağı olmaya devam etmek istiyoruz"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise "Çok gururluyuz. Türkiye’de voleybolun bugün geldiği noktayı, kadın milli takımımızın sahada gösterdiği başarıların perde arkasını ve büyük bir çaba ve azimle imza atılan galibiyetlerimize giden yolculuğu izleyiciye aktardığı için Filenin Sultanları: Sebat Belgeseli voleybol camiası için de ayrı bir önem taşıyor. Türk Voleybolu olarak imza atacağımız yeni başarılarla ilham kaynağı olmaya devam etmek istiyoruz" dedi.

Belgeselin yönetmenliği üstlenen Fatih Karaca da duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:

“A Milli Kadın Voleybol Takımımız ülkemizin önemli gurur kaynaklarından ve çok seviliyor. Filenin Sultanlarının 2017’den günümüze uzanan hikayesini anlattığımız belgeselimizin ilk bölümünü geçen sene yayınladık ve belgeselimiz çok güzel bir ilgiyle karşılandı. Merakla beklenen bu sezona ait bölümümüzün çalışmalarına ise bu yılın başında başladık. 2021 yazında oynanan üç büyük turnuvada yaşananları takımımız ve teknik ekibimizden dinleyerek hikayemizi şekillendirdik. Türk voleybolunun, spor takvimi açısından çok yoğun geçen bu yazın sonunda, sahadaki galibiyetlerinden çok daha fazlasını kazandığını gördük. Verilen emeklerin ve mücadelenin sonucunda ülkemiz insanlarına umut ışığı olan, kadınlar ve kız çocukları için rol modeli konumuna yükselen takımımızın hikayesinin izleyiciyle buluşmasının heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.”

 Eda Erdem: "O tatlı, hüzünlü, güzel anları izleyeceğiz"

A Milli Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem ve diğer oyuncular da heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Erdem, "Bütün takım arkadaşlarımızla yaşadığımız o tatlı, hüzünlü, güzel anları izleyeceğiz, merakla bekliyoruz" dedi.

Filenin Sultanları'na belgesel

AXA Sigorta ve Türkiye Voleybol Federasyonu’nun hayata geçirdiği Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın 2016 yılından bugüne uzanan başarı öyküsünü konu alan ‘Filenin Sultanları: Sebat’ Belgeseli 9-10 Ekim tarihlerinde TRTSpor Yıldız kanalında izleyicilerle buluşuyor. 

Belgesel, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın 2016 yılından bugüne uzanan başarı yolculuğunu konu alıyor. Takım, teknik kadro ve yönetimden 18 kişi ile yapılan röportajları, maç ve antrenman görüntülerini içeren belgesel, şu ana kadar yayınlanmamış yeni görüntüleriyle de filenin sultanlarının zorlu sürecine ışık tutuyor.

“Filenin Sultanları: Sebat” belgeseli, milli takımın önemli başarılara imza attığı dört ana döneme odaklanıyor. Serinin ilk bölümünde 2019 Avrupa Şampiyonası, ikinci bölümde 2020 Avrupa Kıta Olimpiyat Elemeleri, üçüncü bölümde 2021 VNL- 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları, son bölümde ise 2021 Avrupa Şampiyonası Dönemi konu ediliyor.  Belgeselin ilk iki bölümünün çekimleri tamamlandı. Yapımın Tokyo Olimpiyatları ve Avrupa Şampiyonası ile ilgili bölümleri de önümüzdeki günlerde tamamlanacak.  

Odatv.com
 

Filenin Sultanları: Sebat belgeselinin ikinci bölümü En Uzun Yaz’ın galası yapıldı

AXA Sigorta’nın “Değerler Ortağı” olduğu Türkiye Voleybol Federasyonu ile birlikte hazırladığı belgeselin galası İstanbul'da bir otelde gerçekleştirildi. Galaya AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Giovanni Guidetti, A Milli Takım oyuncuları Eda Erdem Dündar, Zehra Güneş, Ebrar Karakurt, Simge Aköz, Cansu Özbay, Ayça Aykaç, Meryem Boz, Hande Baladın, Meliha İsmailoğlu, Beyza Arıcı, Ayçin Akyol, Saliha Şahin, Derya Cebecioğlu, Aylin Acar, İlkin Aydın ve Elif Şahin’in yanı sıra ve milli takım teknik ekibi ve spor dünyasından da çok sayıda davetli katıldı. AXA Sigorta sosyal medya hesabı üzerinden yapılan çekilişle üç voleybol sever de bu özel geceye katılmaya hak kazandı.

Fatih Karaca’nın yönetmenliğini üstlendiği belgesel, ‘Filenin Sultanları’ olarak bilinen A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) Voleybol Milletler Ligi, Tokyo Olimpiyat Oyunları, 2021 CEV Avrupa Şampiyonası’nda mücadele ettiği ve Türk spor tarihinde unutulmaz anılarla yer eden 2021 yazının öyküsünü anlatıyor. Belgeselde millî takım oyuncuları, teknik ekip ve federasyon yetkililerinin görüşlerine ve geçmiş dönem maçlardan heyecan verici görüntülere de yer veriliyor.

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken galada gerçekleştirdiği konuşmada şunları söyledi: 

“Bugün Türkiye voleybolu için heyecan duyduğumuz günlerden birini yaşıyoruz. Hiçbir zaman vazgeçmeyen, sürdürülebilir başarı için mücadele eden takımımızın gurur dolu anlarını perdede göreceğiz.AXA Sigorta olarak spor en önem verdiğimiz konulardan biri; çünkü spor aktif ve sağlıklı yaşama teşvik eden ve fiziksel hareketlilik, azim, sportmenlik gibi çok önemli değerleri yansıtan bir alan. Kadın voleybolu ise milli takımımızın başarıları sayesinde Türk sporunda son yıllarda öne çıkan bir branş olarak toplumsal cinsiyet eşitliğiyle ilgili de mesajlar vermemize ön ayak oluyor. Geçen yıl ilk bölümünü izleyiciyle buluşturduğumuz ve büyük ilgi gören belgeselimizin ikinci bölümü ‘En Uzun Yaz’ı yine Türkiye Voleybol Federasyonu’yla birlikte izleyiciyle buluşturduğumuz için mutluyuz.”

ÜSTÜNDAĞ: İLHAM KAYNAĞI OLMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise Çok gururluyuz. Türkiye’de voleybolun bugün geldiği noktayı, kadın milli takımımızın sahada gösterdiği başarıların perde arkasını ve büyük bir çaba ve azimle imza atılan galibiyetlerimize giden yolculuğu izleyiciye aktardığı için Filenin Sultanları: Sebat Belgeseli voleybol camiası için de ayrı bir önem taşıyor. Türk Voleybolu olarak imza atacağımız yeni başarılarla ilham kaynağı olmaya devam etmek istiyoruz.”  dedi.

Belgeselin yönetmenliği üstlenen Fatih Karaca da duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: 

“A Milli Kadın Voleybol Takımımız ülkemizin önemli gurur kaynaklarından ve çok seviliyor. Filenin Sultanlarının 2017’den günümüze uzanan hikayesini anlattığımız belgeselimizin ilk bölümünü geçen sene yayınladık ve belgeselimiz çok güzel bir ilgiyle karşılandı. Merakla beklenen bu sezona ait bölümümüzün çalışmalarına ise bu yılın başında başladık. 2021 yazında oynanan üç büyük turnuvada yaşananları takımımız ve teknik ekibimizden dinleyerek hikayemizi şekillendirdik. Türk voleybolunun, spor takvimi açısından çok yoğun geçen bu yazın sonunda, sahadaki galibiyetlerinden çok daha fazlasını kazandığını gördük. Verilen emeklerin ve mücadelenin sonucunda ülkemiz insanlarına umut ışığı olan, kadınlar ve kız çocukları için rol modeli konumuna yükselen takımımızın hikayesinin izleyiciyle buluşmasının heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.”

Milli Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem ve diğer oyuncular da heyecanlı olduklarını dile getirdi. Erdem, "Bütün takım arkadaşlarımızla yaşadığımız o tatlı, hüzünlü, güzel anları izleyeceğiz, merakla bekliyoruz" dedi. 

Galada kaptan Eda Erdem'e takımın başarılarından dolayı çiçek de takdim edildi.


Türkiye Voleybol FederasyonuEda Erdem DündarFilenin Sultanları: SebatBelgesel

“Filenin Sultanları: Sebat” belgeselinin galası yapıldı

Axa Sigorta’nın değerler ortağı Türkiye Voleybol Federasyonu ile birlikte hazırladığı “Filenin Sultanları: Sebat” belgeselinin galası 23 Eylül Perşembe akşamı Zorlu PSM’de gerçekleştirildi. Galaya Axa Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Fatih Karaca’nın yönetmenliğini üstlendiği belgesel, ‘Filenin Sultanları’ olarak bilinen Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın 2019 Avrupa Şampiyonası’ndan günümüze kadar uzanan başarı öyküsünü anlatıyor. Ekim ayında izleyicilerle buluşacak olan belgeselde millî takım oyuncuları, teknik ekip ve federasyon yetkililerinin görüşlerine ve geçmiş dönem maçlardan heyecan verici görüntülere de yer veriliyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ “Sebat ettik, çalıştık, sabrettik, bu başarılara ulaştık. Her geçen gün hedefimizin büyük olduğunu biliyoruz. Bu sahada ter döken oyuncuların, çalışanların, bu noktaya gelmemizi sağlayan kulüplerimizin, oyuncuları altyapıdan itibaren yetiştiren antrenörlerimizin, sponsorlarımızın ve diğer herkesin desteğiyle bir voleybol hikayesi yazdık. Çok mutlu ve gururluyuz.” dedi.

Axa Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ise galada gerçekleştirdiği konuşmada şunları söyledi:

“Spor Axa Sigorta için ayrı bir öneme sahip çünkü insanları aktif ve sağlıklı yaşama teşvik eden ve fiziksel hareketlilik, azim, toplumsal cinsiyet eşitliği, sportmenlik gibi değerleri yansıtan bir alan. Bu çerçevede değerler ortağı olduğumuz TVF ile hayata geçirdiğimiz “Filenin Sultanları: Sebat” belgeseliyle A Millî Kadın Voleybol Takımımızın ilham veren hikayesini milyonlarla buluşturmak, onların başarısını bu şekilde kutlama fırsatı bulmak mutluluk verici. Sizlerin de önünde bir kez daha Filenin Sultan’larını kutluyorum. Eminim ki ilerleyen süreçte büyük bir gayretle çalışan ve önemli başarılara imza atan erkek millî takımlarımızın da nice başarılarını anlatacağız.”

@axa_turkiye

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası