kral şakir korsanlar diyarı tarihi / Kral Şakir Korsanlar Diyarı biletleri.

Kral Şakir Korsanlar Diyarı Tarihi

kral şakir korsanlar diyarı tarihi

Kral Şakir Korsanlar Diyarı filmi konusu ne, kimler seslendirdi? Kral Şakir Korsanlar Diyarı filmi konusu ve seslendirme kadrosu

TRT1 ekranlarında bu akşam yayınlanacak olan Kral Şakir Korsanlar Diyarı filmi için geri sayım başladı. yapımı animasyon türündeki film özellikle çocukların ilgi odağı oldu. Beyazperdenin ardından bu akşam televizyonda ekrana gelecek olan filmde şehre yaklaşmak üzere olan tarih öncesine ait yaratığı durdurmak için zorlu bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikayesini izleyeceğiz. Buna göre; Kral Şakir Korsanlar Diyarı filmi konusu ne, kimler seslendirdi? İşte, Kral Şakir Korsanlar Diyarı filmi konusu ve seslendirme kadrosuna dair tüm bilgiler…

KRAL ŞAKİR KORSANLAR DİYARI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kral Şakir "Korsanlar Diyarı", şehre yaklaşmak üzere olan tarih öncesine ait yaratığı durdurmak için zorlu bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikayesini konu ediyor. Şehir büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Okyanusun en derin yerinden çıkan, tarih öncesine ait dev bir yaratık, şehre gelmek üzeredir. Yaratığı durdurabilecek tek şey ise, altın bir savaş topudur. Yaratık şehre ulaşmadan önce onu etkisiz hale getirmek isteyen Şakir ve ailesi, savaş topunu bulmak için yola koyulur. Ancak yolda işler pek de planlandığı gibi gitmeyince, Şakir ve ailesi kendilerini Bermuda Şeytan Üçgeni'ndeki gizemli bir kürenin içinde bulur. Bu gizemli bölge, daha önce onların görmediği bir evrene aittir. Korsanların kol gezdiği, canavarların yaşadığı fantastik bir evrene adım atan Şakir ve ailesi, karşılarına çıkan engelleri aşıp, tarih öncesine ait dev yaratığı durdurabilmek için altın savaş topunu bulmayı başarabilecek midir?

KRAL ŞAKİR SESLENDİRME KADROSUNDA KİMLER VAR?

Atilla Şendil

Levent Ünsal

Mustafa Oral

Didem Atlıhan

Kral Şakir Korsanlar Diyarı

  • funduszeue.info
Kral Şakir Korsanlar Diyarı

SinemaFilm ArşiviKral Şakir Korsanlar Diyarı

Orjinal Adı: Kral Şakir Korsanlar Diyarı

Vizyon Tarihi: Ekim 4,

Yönetmen: Haluk Can Dizdaroğlu

Film Türü: Animasyon

Senaryo: Haluk Can Dizdaroğlu.
Yapımcılar: Necati Akpınar.
Görüntü Yönetmeni : BKM.
Müzik: Abdulkadir Süzgün.
Oyuncular:
Dağıtım: CJ Entertainment Turkey.

Paylaş: TwitterFacebookDiğer

funduszeue.info 04 Ekim Cuma

Tarih öncesine ait dev bir yaratık, okyanusun en derin yerinden çıkar ve şehre doğru yaklaşmaya başlar. Canavarı yenebilecek tek güç altın bir savaş topudur. Şakir ve ailesi bu topu bulmak üzere yola çıkar, ancak işler ters gider ve Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir kürenin içine hapsolurlar. Bu gizemli bölge, korsanların kol gezdiği, canavarların yaşadığı fantastik bir evrendir. Şakir ve ailesi bir an önce altın savaş topunu bulup, tarih öncesi dev yaratık şehre ulaşmadan önce onu durdurabilecek midir?

Haluk Can Dizdaroğlu

funduszeue.info

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Yazdırmak için tıklayınız

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Haberler Film Türleri Foto Galeri FragmanlarDaha Fazlasını Göster

Günün SözüCahil insan konuşur, bilge insan ise sorgular ve düşünür.

Henüz üye değil misiniz?Oturum açın veya yeni üyelik hesabınızı oluşturun. Etkileşimlerde bulunun.. Henüz üye değil misiniz?Oturum açın veya yeni üyelik hesabınızı oluşturun. Etkileşimlerde bulunun..

funduszeue.info

Türkiye'nin ilk şehir rehberi sitesidir. İstanbul'a dair herşey!..

Oturum Açın

Etkileşimlerde bulunmak için giriş yapın.

funduszeue.info üyelik hesabınız varsa aşağıdaki e-posta ve parola alanlarını kullanarak oturum açabilirsiniz.


Filmin Konusu & Detaylar

Animasyon

yap&#x;m&#x; Kral Şakir Oyun Zaman&#x;'n&#x;n devam filmi Kral Şakir Korsanlar Diyar&#x;, bir maceralar&#x; s&#x;ras&#x;nda Bermuda Şeytan Üçgeni'nde gizemli bir küreye hapsolan Kral Şakir ve arkadaşlar&#x;n&#x;n hikâyesini anlat&#x;yor.

Tarih öncesine ait dev bir yarat&#x;k, okyanusun en derin yerinden ç&#x;kar ve şehre doğru yaklaşmaya başlar. Canavar&#x; yenebilecek tek güç alt&#x;n bir savaş topudur. Şakir ve ailesi bu topu bulmak üzere yola ç&#x;kar, ancak işler ters gider ve Bermuda Şeytan Üçgeni&#x;ndeki gizemli bir kürenin içine hapsolurlar. Bu gizemli bölge, korsanlar&#x;n kol gezdiği, canavarlar&#x;n yaşad&#x;ğ&#x; fantastik bir evrendir. Şakir ve ailesi bir an önce alt&#x;n savaş topunu bulup, tarih öncesi dev yarat&#x;k şehre ulaşmadan önce onu durdurabilecek midir?

daha fazla göster

Filmin Oyuncu ve Yönetim Kadrosu

Yapım ve yönetimde emeği geçenler

Filmin Tarih ve İsim Değişiklikleri

Kral Şakir Korsanlar Diyar&#x; filmin vizyon güncellemeleri
  • Vizyon tarihi olarak değişti.
  • Film, vizyon tarihi olarak anons edildi.

Başarılı isimler Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay'ın yönetmenliğini üstlendiği Kral Şakir "Korsanlar Diyarı" yediden yetmişe tüm izleyicileriyle buluşmak için geri sayıma başladı. Bu Cuma günü vizyona girecek olan film, Kral Şakir ve arkadaşlarının maceralarını bir kez daha sinemalara taşımış olacak.

Kral Şakir'i beyaz perdeye ikinci kez konuk eden Korsanlar Diyarı'nın hikayesi ise şöyle: Kral Şakir “Korsanlar Diyarı”, şehre yaklaşmak üzere olan tarih öncesine ait yaratığı durdurmak için zorlu bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikayesini konu ediyor. Şehir büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Okyanusun en derin yerinden çıkan, tarih öncesine ait dev bir yaratık, şehre gelmek üzeredir. Yaratığı durdurabilecek tek şey ise, altın bir savaş topudur. Yaratık şehre ulaşmadan önce onu etkisiz hale getirmek isteyen Şakir ve ailesi, savaş topunu bulmak için yola koyulur. Ancak yolda işler pek de planlandığı gibi gitmeyince, Şakir ve ailesi kendilerini Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir kürenin içinde bulur. Bu gizemli bölge, daha önce onların görmediği bir evrene aittir. Korsanların kol gezdiği, canavarların yaşadığı fantastik bir evrene adım atan Şakir ve ailesi, karşılarına çıkan engelleri aşıp, tarih öncesine ait dev yaratığı durdurabilmek için altın savaş topunu bulmayı başarabilecek midir?

Kral Şakir çizgi dizisi, yılında Cartoon Network'teki izleyicileriyle buluşmaya başlamıştı. Bir aslan ailesinin çocuğu olan Kral Şakir'in maceralarını konu edinen çizgi dizide Şakir'in babası aslan, annesi ise bir sıçandır. Çizgi dizide bir fil olan Necati, kedi olan Canan, Şakir'in dedesi kaplumbağa Peyami, zeki bir bilim insanı olan Bilimadamı Mirket, bir evsiz olan Uyuz Tanju gibi karakterlere yer verilmektedir. Bu karakterlerin hepsinin Kral Şakir Korsanlar Diyarı'nda yer alıp almayacağı bilinmiyor. Aynı zamanda Graffi'in kurucusu olması nedeni ile yakından tanıdığımız Varol Yaşaroğlu'nun yaratıcısı olduğu dizi, 4. sezonuna başlamış bulunuyor.

Kral Şakir 'Korsanlar Diyarı'nın seslendirme kadrosunda Atilla Şendil, Levent Ünsal, Mustafa Oral, Didem Atlıhan, Sema Kahriman, Hakan Akın ve Onur Akgülgil gibi isimler bulunuyor.

Kral Şakir 'Korsanlar Diyarı', izleyicileriyle 4 Ekim tarihinde sinemalarda buluşacak.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası