edanur kaplan twitter / Elif Tanyelitan, 33 года | ВКонтакте

Edanur Kaplan Twitter

edanur kaplan twitter

Eda Nur'a cinsel saldırı davasında beraat gerekçesi: Rıza dışı delil yok

Geçtiğimiz yıl Ankara'daki bir apartmanın katından atlayarak yaşamına son veren Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırı iddiasına ilişkin görülen davanın gerekçesi açıklandı. Eda Nur'un ölümünden 1 hafta önce cinsel saldırı iddiasıyla şikayetçi olduğu sanıklar, dosyada eylemin rıza dışı gerçekleştiğine dair bir delil bulunmadığı için serbest bırakılmış.

Ankara'da 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırı iddiasında beraat eden iki sanık hakkındaki davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, her iki sanık yönünden eylemin rıza dışı gerçekleştiğine dair dosyada bir delil bulunmadığı belirtildi.  

Eda Nur Kaplan, geçen yıl 7 Ağustos'ta ablası Güler Kaplan'ın erkek arkadaşının Çankaya Alacaatlı Mahallesi'nde bulunan 15'inci kattaki evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

Kaplan, intihardan önce annesine, "Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık. Kızını çok harcadılar. Kimseye bir şeyini anlatamadı. Hep içine attı. Ama o da çok birikti. Dayanamıyor artık. Hiçbir şeyin güzel olacağına inancı kalmadı. Hakkımı yerde bırakmayın lütfen" mesajı gönderdi.

İNTİHARDAN BİR HAFTA ÖNCEKİ 'CİNSEL SALDIRI' ŞİKAYETİ

Kaplan'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında intiharından 1 hafta önce kendisine cinsel saldırıda bulunduklarını ileri sürerek şikayette bulunduğu Yusuf G. ve Mehmet A. gözaltına alınıp tutuklandı.

Eda Nur'a cinsel sald&#x;r&#x; davas&#x;nda beraat gerekçesi: R&#x;za d&#x;ş&#x; delil yok - 1Eda Nur'un ifadesinde, 31 Temmuz gecesi Yusuf G. ile kendisini 'Tayfur' olarak tan&#x;tan Mehmet A'n&#x;n otelde r&#x;zas&#x; olmadan zorla kendisiyle cinsel ilişkiye girdiklerini, yar&#x; bayg&#x;n olduğu için karş&#x; koyamad&#x;ğ&#x;n&#x; söylediği belirtildi.

SAVCI 18 YIL, MAHKEME BERAAT DEDİ

İki 2 sanık hakkında Ankara 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan dava açıldı. İntiharından 1 hafta önce mekanda eğlendikten sonra otele götürdükleri Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen sanıklardan Yusuf G, yargılama sırasında adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

İKİ SANIK DELİL YETERSİZLİĞİNDEN BERAAT ETTİ

13 Mayıs tarihinde görülen karar duruşmasında savcı mütalaasını açıklayarak, sanıkların 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 18’şer yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti. ​

Mahkeme heyeti ise her iki sanığın da delil yetersizliğinden beraatlarına karar verdi. Sanık Mehmet A. hakkındaki kararın oy birliği, sanık Yusuf G. hakkındaki kararın ise oy çokluğu ile alındığı belirtildi. Kararla birlikte tutuklu sanık Mehmet A'nın tahliyesine de hükmedildi.

Eda Nur'a cinsel sald&#x;r&#x; davas&#x;nda beraat gerekçesi: R&#x;za d&#x;ş&#x; delil yok - 2

GEREKÇELİ KARAR AÇIKLANDI

Mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, sanıkların beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak durumda olan kişiye karşı cinsel saldırı suçunu gerçekleştirdikleri hususunda soyut, şüpheden uzak, cezalandırmaya yeter bir delile ulaşmanın mümkün olmadığı belirtildi.

''RIZA DIŞI BİR DELİL YOK''

Dosyadaki beyanlar ile birlikte sanık savunmaları karşılaştırıldığında, sanıkların mağdur ile rızası dışında ilişkiye girdikleri hususunda somut bir delilin söz konusu olmadığı vurgulandı.

Kararda, 'nitelikli cinsel saldırı' suçunun şartlarının dosyada bulunmadığının, hem adli tıp raporları, hem dosyaya sunulan Yargıtay içtihatları, sanık savunmaları, kovuşturma aşamasında dinlenen tanık beyanları ile sabit olduğu vurgulandı.

TÜRK&#x;YE HABERLER&#x;

Yalnız Başına

Tamam, bebeğim

Cosculluela

El Princi

Maluma

Kaba çocuk

 

Yemin ederim iyi bir rakamı var.

O zarafet ve güzel bir şey var

Pasaportunun pul için yer kalmadı

Bekar ve yön olmadan dolaşıyor

 

Ve şimdi hepimiz yalnızız

Sana söyleyeyim

Düştüğüm o şey var

Beni kontrol altına alan o ganimet.

 

Sigara içmiyor, ama ne zaman yapıyorsa, o Maluma ile.

Sadece köpük istediğinde beni çağırır.

Şampanya, yatta veya kabinede

Kız arkadaşları onun Coscu ile banyo yaptığını söylüyor

 

Pasaportu dolu, zehiri var.

Herhangi bir adamın kendini pervasızca atmasını sağlamak

Kötü olanlar, iyiler, iyiler kötü gitti, musluklar

Çalışıyor, ama onları bitiren kişi benim.

 

Carola'dan Cayey'e, 16 yaşından beri

Kaplanla takıldı ve hayır, Cornflay kutusundan değil.

Ama tehlikeli olan, kitabın ana listesinden

Sadece ona dokunarak onu kapattım

 

Onu hayal ediyorum

İşte odamda bana fısıldayarak

Vücudun dim ışıkları altında beni baştan çıkarmak

Hadi, git, gel ve bana dokun (bebek!)

 

Ve şimdi hepimiz yalnızız

Sana söyleyeyim

Düştüğüm o şey var

Beni kontrol altına alan o ganimet.

 

Diğerleriyle yatıyor ve benimle yatmıyor

Cuma geldiğinde sorun null

O anda, hücresini kapatıyor

Ve temasları arasında Büyük Papi'yi arar

 

Cep telefonum ve yüzüklerim ve merhaba, hizmetinizdeyim!

Ne istersen, düzinem var

O bebeğim, onu bir horozla kafasında görmüştüm.

Ama sadece ondan geçmek istiyor, lanet olsun

 

Geceleri dışarı çıkıp gün boyunca geri dönüyor

Çenesini kapatırken, tekerleği alır.

Amaçsızca dolaşıyorduk, gözlerinde derin aşk var

Benimkinde, dünyanın sonuna kadar sürecek kadar para

 

Yemin ederim iyi bir rakamı var.

O zarafet ve güzel bir şey var

Pasaportunun pul için yer kalmadı

Bekar ve yön olmadan dolaşıyor

 

Ve şimdi hepimiz yalnızız

Sana söyleyeyim

Düştüğüm o şey var

Beni kontrol altına alan o ganimet.

 

Tatlı çocuk kirli çocuk

Maluma, Bebek

Kolombiya ve Porto Riko

Cosculluela

El Mueka ve El Princi

Rude Boyz

 

Yerleş, çünkü sonra

Kendimizi tek başımıza bulalım

Dünyanın sonu gelsin

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası