slenderman gerçek yüzü / Slender: The Arrival - Vikipedi

Slenderman Gerçek Yüzü

slenderman gerçek yüzü

Slenderman Hikayesi Ve Özeti - Slenderman Gerçek Mi? Hüzünlü Slenderman Hikayesi

Haberin Devamı

 Meşhur korku ikonunu anlatan birçok film, hem ülkemizde hem de tüm dünyada büyük ilgi gördü. Bunlar arasında en çok bilineni Türkiye'de ''Uzun Kabus'' adıyla vizyona giren Slender Man filmidir. 2018 yılında gösterime giren film Victor Surge'nin romanından uyarlandı. 

Slenderman Hikayesi ve Özeti

 Slenderman çok uzun boylu ve takım elbiseli biridir. Yüzü yoktur. Kolları çok ince ve elleri kocamandır. Ormanda yaşar. Sadece geceleri ormandan dışarı çıkar ve küçük çocukların peşine düşer. Kurbanını uzun bir süre boyunca uzaktan izler ve korkutur. Bazen canını almak istediği çocuğu ormana sürükler. Bazen çocuklardan korkunç şeyler yapmalarını ister. 

 Bazı kaynaklarda Slenderman'ın 100 yaşından fazla olduğu yazar. Slenderman birin her öldürdüğünde ömrü uzar. Efsaneye göre bu varlık, çocukların hayatlarıyla besleniyor. Sonsuza kadar yaşamak isteyen ve bu nedenle çocukları öldürmek zorunda olan Slenderman'ın elektronik aletleri bozduğu da bilinmektedir. Bulunduğu yerde televizyonlar kendi kendine kapanır ve telefonlar çekmemeye başlar. Bu da kurbanlarının yardım istemesine engel olur. 

Haberin Devamı

Slenderman Gerçek mi?

 İngilizce bir kelime olan Slenderman ince ve uzun adam demektir. Anlatılan hikayelerde ve paylaşılan fotoğraflarda Slenderman'in boyunun yaklaşık 3 metre olduğu görülmektedir. Boyuna göre oldukça ince bir vücuda sahip olan bu varlık heybetli ve korkutucu bir görünüşe sahiptir. 

 Slenderman son yılların en çok konuşulan ve tartışılan korku ikonları arasında yer alıyor. Bu varlığın efsane ya da uydurma değil gerçek olduğuna inanan birçok kişi, kanıt olarak internette paylaşılan fotoğrafları gösteriyor. Slenderman'in ilk fotoğrafı Eric Knudsen adlı biri tarafından 2009 yılında paylaşıldı. Bu fotoğrafta, yaşları 10 ile 12 arasında değişen yaklaşık 20 çocuk görünüyor. Çocukların en arkasında ise siluet halinde görülen başka biri var. Bu fotoğrafın sahte mi yoksa gerçek mi olduğu da tartışılan konular arasında yer alıyor.

  Amerika'da 12 yaşındaki iki kız, sınıf arkadaşlarını ormanda öldürür. Karakoldaki ilk sorgularında, Slenderman adlı birinin kendilerinden arkadaşlarını öldürmelerini istediklerini söylerler. Kanada'da ise 14 yaşındaki bir kız, içeride annesi ve babası uyurken evi yakmaya çalışır. O da aynı şekilde bunu kendisinin yapmak istemediğini ancak Slenderrman'dan çok korktuğu için onun bu emrini yerine getirdiğini söyler.

Haberin Devamı

  Bununla birlikte hem Türkiye'de hem de diğer ülkelerde Slenderman'i gerçekten gördüğünü iddia eden binlerce kişi var. Bu kişiler Slenderman'in dakikalarca hiç kıpırdamadan durduğunu ve bir anda kaybolduğunu söylüyor. Ancak bu ifadelerin gerçek olup olmadığı da bilinmiyor.

Hüzünlü Slenderman Hikayesi

 Slenderman hikayesinin birçok versiyonu bulunmaktadır. Bu versiyonlardan biri ise hem hüzünlü hem de korkutucudur. Joe isimli biri eşini trafik kazasında kaybeder. Hayata tutunmasının tek nedeni 6 yaşındaki kızı Jennifer'dır. Bir gün kızı okuldan dönmez. Kaybolan çocuğunu aramak için seferber olan Joe, polislerle birlikte tüm arama çalışmalarına katılır.

Haberin Devamı

  Jennifer'in cesedi 3 gün sonra bir ormanda bulunur. Joe, ona bu acıyı yaşatan tüm insanlardan intikam almaya yemin eder.

  Joe'nun Slenderman'a dönüşür. İnsanlardan intikam almak için onların çocuklarının peşine düşer. Ve kızının cesedi ormanda bulunduğu için diğer çocukları ormanda öldürür.

  Bu hikayenin herhangi bir dayanağı bulunmamaktadır. Birçok sinema filminde ve dizide Slendarman'ın hikayesi farklı şekillerde anlatılmaktadır. 

Slender Man Gerçekten Var mı?

Slender Man Gerçekten Var mı?

Slenderman efsanesinin ortraya çıkışı “Something awful” forumlarında hadi bir korku karakteri yapalım başlığı altında takım elbiseli,yüzü olmayan,normal insandan neredeyse iki kat uzunlukta yaratılan bir karakter olarak başlamıştır  .Fakat bazı insanlar bu karakteri gördüğünü söylüyorlar. Öyleyse  Slenderman gerçek mi

İddiaya göre Slender Man genellikle çocukları nadiren de yetişkinleri kendine hedef edinmiş psikopat bir paranormal varlıtıktır. insanları korkudan titreten bu korkunç yaratık seslerle kurbanın üzerine yürüyen ve ona her türlü negatif enerji ile kontrolü altına alan yüzü olmayan bir varlıktır.

Slender Man’i gördüğünü iddia edenler onun fiziksel özelliklerini şöyle sıralıyor: Uzun boylu,yere kadar değen çok uzun kollara sahip,zayıf,takım elbiseli ve beyaz tenli.

3c1

Slendar Man Efsanesinin Tarihi

Efsaneye göre Slender Man geçmişte gerçekten yaşamış biridir.1600 lü yıllarda ünlü bir şövalye olan  Bu kişi çok gizli bir tarikata üyedir.Bu tarikatın korkutucu ayinleri vardır.Ayinlerinde çocukları kurban olarak Tanrı’ya sunuyorlar.Çocukların iç organlarını çıkartarak vahşice katlediyorlardı.Kurbanlarını çocuklardan seçmelerinin sebebi onların masumiyete sahip olmalarıydı.İç organlarını çıkartmalarının sebebi ise mumyalama olayına bağlanmaktadır.Efsaneye göre Slender Man bir şekilde ölümsüzlüğe kavuşur ve kurban aramaya devam eder. Bu efsaneyi eski ağaç baskısı bazı gravürlerde görmek mümkündür

4311243_orig

Bir başka efsane de eski Alman kültüründen gelmektedir.  Der Großmann  Almanca “uzun adam”. Uzun boylu adam, gibi anlamlara gelmektedir . Ortaçağ döneminde  Germen folkloru  “Der Großmann ” ın kara ormanda(Der Schwarzwald  ) gezdiğini  ve çocukları kaçırdığı anlatır . Efsanede uzun boylu adamın  muhtemelen kendi suçlarının cezası için ağaçlara gerdirilerek asılmış sinirli  bir çocuk tacizcisi olduğu söylenir. Çürüyen cesedi ağaçlardan aşağı sallansa da insanlar  Ruhunun  hayatta kaldığını ve çocukları avlamaya devam ettiğini anlatır.

slenderman-212x300

Ünlü Alman ressam  Hans Baldung Grien Alman yağlıboya ve karakalem resim ve gravür üzerinde isim yapmış bir ressamdır. mitolojik konulari işleyen tablolar, protreler, eskizler, tahta baskılar, dokuma duvar halılari hazırlamıştır. 1510 yılında yaptığı  kadının Üç Çağı ve Ölüm,isimli tablosunda Der Großmann efsanesinden etkilenerek gizli bir şekil yarattığı müzenin 2003 yılında resmi bazı bozulmalarını analiz için x ray cihazına sokunca anlaşılmıştır. X ray Resminde  ölüm figürünün arkasında 4 adet daha kol görülmektedir ve bu slenderman ın tanımlanırken en çok kullanıldığı noktalardan biridir .

ages-woman-deathSlenderman_4

Efsaneye göre gün içinde slender man ın  büyük olasılıkla ortaya çıktığı yerler açık alanlar ile ağaçlık yerlerdir , boş yollar, ya da ormanın derinlerinde de  olduğu söylenir . slendarman kurbanlarından sağ kalanların çoğunun  raporunda  onu gece  de gördüklerini söylüyorlar.ayrıca  açık pencereler, koyu renk odalar, boş  ve cızırtılı TV ekranları, ve kalabalıklar insanlar da ayrıca  göze çarpmaktadır.

tumblr_mea66sj3Eb1rjovxvo1_1280

Efsaneye göre Slendar man sadece 16 yaşından küçük çocukları öldürüyor. Onları bazen  oyuncak  ve oyunla kandırıyor ve sonra kendi ölümcül oyununu oynuyor. Kolları, bacakları, parmakları ve ayak parmakları  ince ve uzun , hareket ettiğinde ise bir kemiğin kırılma sesini andırıyor. Ayrıca boyunu istediği gibi uzatabiliyor. Eğer o görünüyorsan kaçmalı ve geri dönmelisin çünkü o seni takip edecek ve peşinen gelecektir. Uyandığında, öldürüleceğin ormanda  gözlerini açarsın  ve üzerinde koca bir yük varmış gibi hissedersin . O Sana bir soru sorar. Eğer doğru cevabı verirsen , kollarını ve ayaklarını kırırak öldürür. Eğer yanlış cevabı verirsen  yavaş yavaş boynunu ve sopa gibi  parmakları ile kalbini çıkartır. .

b50488d0a52535c1e6d6dd1ea2bb0555

İddialara göre Slender Man günümüzde kurbanlar almaya devam ediyor.Bu iddialar çeşitli video ve fotograflarla destekleniyor.Slender Man kurbanına yaklaştığında kurbanı onu bulanık görmeye başlarmış.Kurbanı onu gördüğünde ruhuna umutsuzluk,mutsuzluk,korku hakim olurmuş.Bunun dışında onun kayıt cihazlarını bozacak bir etkisi varmış.Bugüne kadar Slender Man’in var olduğu çoğu görüntü internete yüklenmiştir.

9C1899BFA79A14FFADB1FC817FA243A7

Uzun süre bu konuda araştırma yapmış Amerikalı Doktor Mr.Stewart uzun süre garip olayları araştırmıştır.Annabelle bebek gibi bir çok konuyu araştırdıktan sonra garip olaylar uzmanı Stewart bu konuya da el atmıştır. Slender gerçek mi? Sorusuna Mr. Stewart verdiği cevapta:

Slender hakkında kesin bir cevap veremememe rağmen kesinlikle öldürdüğü iddia edilen kişilerin ölüm şekilleri aynı.Ve çok ilgi çekici bir şey söylemeliyim Mısır’larda kurban verme ayinine benziyor.Slender diye biri varmı bilemiyorum ama varsa onun kesinlikle bir ayinci olduğunu söyleyebilirim..

307

Özellikleri

Slender Man’in başlıca özellikleri; boyunu istediği uzunluğa getirebilmesi, kollarını istediği uzunluğa getirebilmesi, yüzünün olmaması, kamufle olabilmesi, ince olması, yaklaştığı kişinin görüş açısını bulanıklaştırması, her zaman takım elbise giymesi ve kurbanlarında paranoya, uykusuzluk, öksürük nöbeti gibi hastalıklar bırakması olarak sıralanabilir. Kurbanlarını öldürmek için 8 tane not bırakır ve kurbanını kendisine fark ettirmeden, öldüreceği bir ormana götürür.Kurbanları genelde çocuklar olur… Onu çekmek veya sesini kaydetmek isteyen makineleri bozar.

Peki bütün bu olayların birleştiği noktalar nelerdir ?

56eaf408a3390709f18829fce8bb44b8

– Aniden ortadan kaybolan çocuklar olmuştur. Ve görgü tanıklarının tabirlerine göre bu çocukları takip eden takım elbiseli, uzun boylu ve yüzü olmayan bir adamın görülmesi.

– Slender Man’ın yakınında durduğunuzda hiçbir elektronik aletin çalışmadığı rapor edilmiştir. Yani o dönemde radyo, eski model televizyon, telsiz ve bazı cihazların çalışmaması gibi.

–  Takip ettiği ve onun tuzağına düşücek kişilerin; uykusuzluk, iştahsızlık ve yorgunluk gibi halsiz düşürecek rahatsızlıkların meydana gelmesi.

– Olay polise bildirilmesine rağmen “Slender Man” lakaplı bu varlığın asla bulunamaması.

– Olayın geçtiği mekanda veya Slender Man’ın önceden bulunduğu mekanlarda resim çekildiğinde bazı fotoğraflarda arkada hafif bir gölgesinin olması.

– Çocuklara oyun şeklinde yerlerde ve duvarlarda 6 adet kağıt bırakarak onlarda yazanları, çizilenlere göre gideceği yeri bildirmesi. Sonrasında ise çocuklar o mekana gittiğinde onları kaçırması.

Bazı bilgilere göre ise Slender Man’ın arkasında 4 adet de ince yılanımsı bir kolları olduğudur.

202e7ba30692487091447d4103f53a57

1900’lerden gelen bazı fotoğraflarda  SlenderMan in  görüntülerinin siyah-beyaz ve sepya olarak bulunduğu raporlarda doğrulanmıştır. Raporlar Amerika, İngiltere ve Rusya’daki görüntülerin yanı sıra çocuk kaybolma olaylarını da göstermektedir.

1900’lerin ortalarından Almanya’da savaş bölgeleri, görünüşe Slenderman’ın anavatanı olmuştu.1960 larda Amerika ve Kanada’da, bazı kayakçı ve çocukların kayıp raporları sonrası  ormanlık bölgelerden vahşice katledilmiş şekilde bulundukları haberi gelmiştir.

2c1b7040dca67762deb06f15992f5911

Bu çılgnlıktan kurtulan birkaç tanığın ifadeleri de bu gizemi çözmeye yardımcı olmamıştır.

Ölen kurbanlara işkence edildiği daha sonra  uzun ağaçların dallarında kazığa oturtulduğu ve  Organların ise  ayrı ayrı,  plastik torbaların içine yerleştirilmiş şekilde bulunduğu raporlara geçmiştir. Görünüşe göre  Kurbanların cesetlerinde herhangi bir bir mücadelenin işaret görülmemiştir.

1990’lı yılların sonlarında, teknolojinin gelişmesi ile  sıradan fotoğraf makineleri ve kameralar aracılığıyla slenderman üzerinde daha fazla ışık tutacak kanıtlar kaydedilmiş ve potansiyel mağdurları takip ederken  defalarca fotoğraflanmıştır..

1

Slendarman sıklıkla gizlerek  ve kurbanlarını  sisin içinde pusuya yatarak bekler. Slendarman genellikle çocuk kurbanlarına  bir tür hayali arkadaş gibi davranarak  onlarla arkadaş olur. Ayrıca psikokinetik güçleri ile ikna yeteneğine sahiptir. O andan itibaren çocuklar  onu genç ve temiz yüzlü , gülümseyen biri gibi görür . Ta ki Slendarman  ın kollarında sersemlemiş şekilde ayılana dek , Yine efsaneye göre Bazı insanlar bu çocukların, başka bir boyuta çekilmiş olduğunu , ya da büyük olasılıkla bedenlerinin ve ruhlarının yenildiğini söyler .

140925_2020_slenderman_16x9_992

Slenderman ın kurbanlarını yavaş yavaş çılgınlığa sürükleme yeteneğine sahip olduğu söylenir, belki de böylece paranoyaya neden oluyordu, konsantrasyon bozukluğu ve baş dönmesi, Hafıza kaybı ve uykusuzluk da onun neden olduğu bazı belirtilerdir. Hatta kişiden kişiye farklılık gösteren korkunç kabuslar onun ziyareti sonrası ortaya çıkar.

c48bdc5116d55456b41b18e263bdfe4a

Slenderman ı bu kadar korkunç yapan şey onun varlığının şüpheli oluşudur. Gerçek olabilir…ya da olmayabilir. Belki de slenderman ile  karşılaşan çoğunluğuk bu hikayeyi anlatmak için yaşamıştır. Belki de slenderman korkuların beslenerek gerçeklik  yarattığı bir TULPA dır.  gerçeğe dönen  , gerçek ve efsane arasında bir köprü belki de. ?

1024px-The_Slender_Man

 

Konunun Detaylı Videosu Aşağıda Bulunmaktadır.

https://www.youtube.com/watch?v=WCVjqwz7M5M

kaynağı değiştir]

Slender: The Arrival, Microsoft Windows ve Apple Mac için Blue Isle Studios ve Parsec Productions tarafından geliştirilmiştir.[2][3] Geliştiriciler PlayStation 3, PlayStation Network ve Xbox 360 için Xbox Live Arcade için bir sürüm yayınlamayı düşündüler ve Blue Isle Studios, oyunu diğer platformlar için geliştirmeye yardımcı olmak için bağımsız oyun yayıncısı Midnight City ile anlaştı.

Resmî Slender: The Arrival İnternet sitesinde sekiz ve Blue Isle Studio İnternet sitesinde dört ekran görüntüsü yayınlandı.[4] 23 Aralık 2012'de oyun için bir fragman yayınlandı.[5]

Blue Isle Studios, 1 Aralık 2012'de, Slender Man'in modern versiyonunun şekillendirilmesine yardımcı olan YouTube kanalı Marble Hornets ekibi ile ortaklığını duyurdu.[6]

9 Şubat 2013'te Slender: The Arrival beta testi için halka açıldı. Eğer bir kişi oyunu önceden sipariş ettiyse, oyunun ücretsiz bir demosunu almaya hak kazandılar.

Değerlendirme[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası