hasan mezarcı nerede 2017 / Kendini 'Mesih' ilan eden Hasan Mezarcı evlendi - Son Dakika Haberleri İnternet

Hasan Mezarcı Nerede 2017

hasan mezarcı nerede 2017

​VAH HASAN MEZARCI VAH…

Etkileyici bir hatip ama eksantrik bir kişilikti. Eskinin Türkiye’sinde “Değişik” ve “Garip” çıkışları ile gündeme gelirdi. Onun bu durumu Refah Partisi düşmanları tarafından partiye saldırmak için kullanılırdı. 

Eski adıyla Hasan Mezarcı, şimdi kendi ilan ettiği şekliyle Meryemoğlu Mesih-İsa. Yine gündeme geldi. Bu kez evliliğiyle. 

Önce biraz geçmişi hatırlayalım. Hasan Mezarcı Ümraniye Müftüsü iken Refah Partisi Milletvekili seçildi. 6 Kasım ile 24 Aralık tarihleri arasında Dönem Milletvekilliği yaptı.

Partisi onun tavırlarını taşıyamadığı için ihraç etti. Ve daha sonra hapis cezasına çarptırıldı. Aslında hapislik ne yapmıştı şimdi hatırlayan var mıdır, bilmem. Dediğim gibi o zamanlar böyleydi. 

Hapse girince bir değişim geçirdi Mezarcı. İçine kapandı, yalnızlaştı. En önemli iddiası cezaevindeyken pisikolojik ve biyokimyasal işkenceye maruz bırakıldığıydı. İşin ilginci daha sonra devlet büyüklerine yazdığı tarihli mektuplarda bu işkenceyi Fetullah Gülen’in yaptığını anlatmasıydı.

yılında cezaevinden çıktı. Bir kez daha herkesi şaşırttı. Çünkü Allah tarafından peygamberlikle görevlendirildiğini (Haşa) kendisinin İsa Mesih olduğunu iddia ediyordu.

Bunu daha önce Abdi İpekçi’nin katili, Papa suikastçısı Mehmet Ali Ağca da iddia etmişti. Ağca Malatyalıydı, Mezarcı Düzceli. Böylece Türkiye aynı yüzyıl içinde iki İsa-Mesih ile tanışmış oldu. 

Mezarcı hapisten çıktıktan sonra Almanya’ya gitti. Üç yıl neredeyse ortadan kayboldu. Sonra bir anda televizyonlara çıkarak görüntüsüyle herkesi bir kez daha şok etti. Çünkü, bu sefer kulağında küpeleri, bileklerinde bilezikleri, boynunda kolyesi, sarıya boyattığı uzun saçları, elinde bastonu, tepeden tırnağa altın sarısı pelerini ile görülüyordu.

’de Türkiye’ye döndü. Eski bir davadan kesinleşmiş cezasını 3 ay yatarak çekti. Ve yine ortadan kayboldu. Ortadan kayboldu ama boş durmadı. İnternet sitesi kurdu, kitaplar yazdı. ’de Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, hatta Fener Rum Patriğine mektuplar yazarak kendinin İsa-Mesih olduğunu tebliğ etti. Mektuplarında Hazreti İsa’nın da başlangıçta Yahudiler tarafından reddedildiğinin altını çiziyordu.

İşte bu Hasan Mezarcı dün yeniden ortaya çıktı. Bu kez düğün töreniyle. Mezarcı veya iddia ettiği şekliyle İsa-Mesih, yılında televizyona çıktığında herkesi şok eden kıyafetin bir benzerini giymişti. Belki de aynı kıyafetti. 

Gelin hanım klasik gelin görünümündeydi. Ve kim olduğuna dair hiçbir bilgi yoktu haberlerde. Gelin hanım fotoğraf çekimlerinde törenin başında kuşandığı kırmızı kurdeleyi de çıkartmıştı. Düğünlerin olmazsa olmazı davul-zurna da vardı tabii. Ve havarileri halay çekip göbek atıyorlardı. Böylece tarihte ilk kez şamame türküsü eşliğinde halay çeken havariler olarak geçtiler.

Mezarcı, evliliğini sosyal medyadan "Dün Yüce Allah'ın emriyle yapılan Beyt-i Akdes'te ilk cuma kılındı. Allah Kuzusuyla Gelininin, İncil'de haber verilen düğünü gerçekleşti" ifadeleriyle duyurdu.

Kendisini Meryemoğlu Mesih-İsa olarak duyuran Mezarcı’nın hesap etmediği bir durum vardı. Hristiyanlığın kurucusu gerçek Hz. İsa hiç evlenmemişti.

Hasan Mezarcı’nın özelinde aslında ’larda başlayan Türkiye’nin siyasi çalkantılı süreçlerini hatırladım bir anlamda. Kimler geldi, kimler geçti. Hepsi bir iz bıraktı. 

Hasan Mezarcı kimdir? Kendini &#;Mesih&#; ilan eden Hasan Mezarcı oruçta su içme yasağını kaldırdığını iddia etti! Hasan Mezarcı aslen nereli ve kaç yaşında?

Hasan Mezarcı kimdir? Kendini 'Mesih' ilan eden Hasan Mezarcı oruçta su içme yasağını kaldırdığını iddia etti! Hasan Mezarcı aslen nereli ve kaç yaşında?

Hasan Mezarcı, kendisini Mesih ilan etmesinin ardından yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak oruçta su içme yasağını kaldırdığını iddia eden ismin hayatı da merak konusu oldu. Hasan Mezarcı, imam hatibi bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazanmıştır. Mezarcı sonrasında Mezarcı, Arapça, tefsir, hadis ve kelam dersleri almıştır. Peki Hasan Mezarcı kimdir?

Kendisini 'Mesih' ilan eden eski Refah Partisi İstanbul Milletvekili Hasan Mezarcı, sosyal medy hesabından ramazan orucuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Mezarcı, 'sağlık açısından zorunluluk olduğu gerekçesiyle su içmenin orucu bozacağına dair dini ahkâmı iptal ettiğini' söyledi.
Mezarcı, "İyi geceler çocuklar. Su içmenin sağlık açısından zorunluluk olduğunu, uzun süre susuz kalmanın zararlarını biliyorsunuz. Su içmenin orucu bozacağına dair dînî ahkâmı iptal ettim. Oruç tutanlar, su içersek orucumuz bozulur diye endişe etmesin; suyunu içsin, orucuna devam etsin" ifadelerini kullandı.

Mezarcı, "Dinde, îmanda, ibâdette zorlama yoktur, gönüllülük esastır. Oruç tutmakta zorlananlar tutmayabilir veya oruç gün ve saatlerini kendilerine göre ayarlayabilirler. Su içmek sağlık açısından zorunluluk olduğu için orucu bozmaz. Âile, mahalle, toplum, devlet baskısıyla, ibadet olmaz" dedi.

HASAN MEZARCI KİMDİR?

Hasan Mezarcı, 11 Mayıs tarihinde Aydınpınar, Düzce'de dünyaya gelmiştir. İlkokuldan sonra Düzce Merkez Kur'an Kursu'nda hafızlığını yapmış ve imam hatip okuluna girmiştir. İmam hatibi bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazanmıştır. İlahiyat okurken medrese tahsili de almıştır. Alanında uzman kişilerden dersler alan Mezarcı, Arapça, tefsir, hadis ve kelam öğrenmiştir.

Öğrencilik yıllarında müezzinlik ve imamlık ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Tarım Bakanlığı'nda memurluk yapmıştır. Müftülüğe Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde başlayan isim daha sonra askerlik hizmetini tamamlamıştır. Yedek subaylığı sıkıyönetim dönemindeydi. Adana 6. Kolordu Komutanlığı'nda Basın ve Halkla İlişkiler subayı olarak görev almıştır. Askerlikten sonra Sakarya'nın Akyazı ilçesine müftü olarak atanmıştır. Sonrasında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde tayin edilen Mezarcı, Akyazı'da 5, Ümraniye'de ise 3,5 yıl görev yapmıştır. Dokuz yılı müftü olmak üzere devlet memurluğundaki hizmeti 15 yılı aşmıştır.

Ardından müftülük yaptığı bölge İstanbul'dan Refah Partisi tarafından aday gösterilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girmiştir. Mezarcı, bir dönem Mustafa Kemal’e ettiği hakaretlerden ötürü Ankara 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nden kesinleşmiş 1 yıl hapis cezasına çarptırılmış ve yaklaşık 3 sene yaşadığı Almanya'dan Türkiye'ye dönünce cezasını çekmesi için gönderildiği Edirne'nin İpsala Kapalı Cezaevi'nde 3 ay civarı yattıktan sonra Ceza İnfaz Kanunu hükümlerine göre cezasını tamamlayarak 6 Mayıs 'de tahliye olmuştur. Mezarcı'nın hapishane süreciyle başlayarak bir içine kapanma ve yalnızlaşma sürecine girdiği gözlemlenmiştir. 25 Kasım tarihinde verdiği röportajda üç yıl önce yattığı cezaevinde Allah tarafından kendisine Mesih İsa olduğunun bildirildiğini belirten Mezarcı, beraberindeki havarileriyle vazifesini yapacağını açıklamıştır.

Mezarcı'nın cezaevindeyken psikolojik ve biyokimyasal işkenceye maruz kalarak akıl sağlığını yitirdiği iddia edilmiştir. Mezarcı ise işkence iddialarının tümünü reddetmiştir.

11 Ocak tarihinde dönemin Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Fener Rum Patriği I. Bartholomeos'a, 24 Ocak 'de dönemin Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektuplar göndererek kendisine inanmaları için tebliğde bulunmuştur.

HASAN MEZARCI EVLİ Mİ, EŞİ KİMDİR?

25 Temmuz tarihinde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Esin Tatlı Mezarcı ile evlenmiştir.
Mezarcı sosyal medya hesabı üzerinden bu düğünü "Dün Yüce Allah'ın emriyle yapılan Beyt-i Akdes'te ilk Cuma kılındı. Allah Kuzusuyla Gelininin, İncil'de haber verilen düğünü gerçekleşti." ifadeleriyle ilan etmişti.

#HASAN MEZARCI

Hasan Mezarcı kimdir kaç yaşında aslen nereli? Hasan Mezarcı nerede?

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden Hasan Mezarcı, hapse girip çıktıktan sonra kendini Mesih ilan etmesi ile gündem olmuştu. 90&#;lı yıllarda aşırı fikirleri nedeniyle de kamuoyunun sıklıkla karşılaştığı Hasan Mezarcı&#;nın sosyal medyada gündem olması bir doğum günü videosuyla oldu. Peki kimdir Hasan Mezarcı, kaç yaşında, evli mi, eşi kimdir?

Abone ol

Bir dönemin radikal İslamcı olan ve Refah Partisi İstanbul eski Milletvekili Hasan Mezarcı, "irticai" faaliyetleri nedeniyle hapise girmiş, hapisten çıkınca da "Mesih" olduğunu ilan etmişti. Aynı zamanda eski müftü de olan Hasan Mezarcı'nın Düzce'deki evinde Noeli'ni kutladığı görüntüler paylaşıldı. Mum üfleyen Mezarcı'ya etrafındakilerin "İyi ki doğdun Mesih" diye tezahürat yaparak boynuna sarıldığı görüldü. Peki kimdir Hasan Mezarcı, kaç yaşında, evli mi, eşi kimdir?

Hasan Mezarcı kimdir: Mesih olduğunu söyleyen Hasan Mezarcı aslen Düzcelidir. 11 Mayıs (67) yaşında olan Mezarcı milletvekilliği de yapmıştır. Ancak radikal fikirleri nedeniyle hapsa atıldıktan sonra Mezarcı yılında cezaevinden çıkmıştır.

Cezevinden çıktıktan sonra kendisini Mesih ilan eden Hasan Mezarcı Almanya'da yaşamaktadır. O dönem bir televizyon programında kulağında küpe, taktığı bilezikler ve boyununda kolyesi ile Hasan mezarcı sarı saçlarıyla hafızalara kazınmıştır.

yılında eşi Dr. Esin Tatlı Mezarcı ile evlenen Hasan Mezarcı bu evliliği sosyal medyadan şöyle duyurmuştu

"Dün Yüce Allah'ın emriyle yapılan Beyt-i Akdes'te ilk cuma kılındı. Allah Kuzusuyla Gelininin, İncil'de haber verilen düğünü gerçekleşti.

hasan mezarcı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası