çıralı kıyı pansiyon fiyat / Konukevi Kiyi Pansiyon Çıralı, Türkiye - hemen rezervasyon yap, fiyatları

Çıralı Kıyı Pansiyon Fiyat

çıralı kıyı pansiyon fiyat

Garanti BBVA Shop Fly

Sıkça Sorulan Sorular

Kıyı Pansiyon için 1 gecelik fiyat ne kadardır?
Kıyı Pansiyon için 1 gecelik ortalama fiyat bilgisi yoktur.
Kıyı Pansiyon için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?
Kıyı Pansiyon odalarında Doğa Manzarası, Balkon, Dolap, Klima, Oda Görevlisi bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Kıyı Pansiyon için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?
Kıyı Pansiyon için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Kıyı Pansiyon için popüler tesis özellikleri nelerdir?
Kıyı Pansiyon için popüler tesis özellikleri; Bahçe, Havaalanı Servisi, Döviz Alım/Satım, Bisiklet, Restoran olmasıdır.
Çıralı Kıyı Pansiyon

Çıralı Kıyı Pansiyon doğa, tarih ve denizin bir arada bulunduğu ışık ülkesi Likyanın gizli cenneti Çıralı'da bulunmaktadır.

Pansiyonumuz portakal limon ve zeytin ağaçlarından oluşan bir bahçenin içerisinde bulunmaktadır. Bahçemizin tamamı ekolojiktir ve sertifikaya sahiptir. Bu bahçenin içerisinde iki adet seramız bulunmaktadır. Bu seralarımızda organik (ekolojik ) olarak yetiştirdiğimiz ürünler yaptığımız yemeklerde kullanılmaktadır. Pansiyonumuzda Makrobiyotik beslenenler ve vejetaryenler için özel menüler hazırlanmaktadır.

Çıralı Kıyı Pansiyon denize metredir. Sahilde bulunan şezlong ve şemsiyelerimiz, pansiyonumuza ait çeşitli boylardaki bisikletler, masa tenisi ve wireless Internet ücretsiz olarak kullanılabilmektedir. Bahçede bulunan hamaklarda ve sedirlerde dinlenebilirsiniz. Eğer isterseniz pansiyonumuza evcil hayvanlarınızı da getirebilirsiniz. Restoranımızda televizyon izleyebilirsiniz.



Pansiyonumuzda yaş ücretsizdir. iki haftanın üzerinde kalanlara %10 indirim uygulanmaktadır. Büyük gruplar için özel indirimlerimiz bulunmaktadır.

Odalar : Pansiyonumuzda sekizi bungalow olmak üzere 26 oda bulunmaktadır. Odalarımız iki veya üç kişiliktir. Büyük aileler için dört tane dört kişilik odamız bulunmaktadır. Tüm odalarımızda duş, wc, klima bulunmaktadır.

Aktiviteler :

3,2 km'lik Çıralı-Olympos plajında denize girebilir ve Olympos antik kentini ziyaret edebilirsiniz.

Çıralı sahili nesli tükenmekte olan Caretta Carettaların yumurtalarını bıraktıkları ender sahillerden biridir. Çıralıda Caretta Carettaların yumurtalarını sahile bırakmalarını veya yavruların yumurtadan çıkışlarını görebilirsiniz.

Her gün düzenlenen tekne turlarıyla çıralı yakınlarındaki birbirinden güzel koyları gezip harika vakitler geçirebilirsiniz.

Dar bir patikada ki kısa bir yürüyüşten sonra ulaşılan Yanartaş ya da Chimera'ya çıkabilir ve orada yanan ateşte sucuk yapabilirsiniz.

Likya yolu parkurlarının bir bölümü olan Çıralı-Phaselis'te yürüyüşler yapabilirsiniz.

Çevrede bulunan ören yerlerini gezebilirsiniz. Ulupınar'da balık yemeyin unutmayın.

Çıralı Pansiyon Fiyatları emsallerine nazaran gayet uygun olup pansiyon ve Bungalow fiyatlarını öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için lütfen iletişim kurunuz.

Tel:+90 70 35 - 36

GSM:+90 42 32

Web:funduszeue.info

E-mail:[email protected]

Cirali kiyi pansiyon (Çıralı Kıyı Pansiyon) telefon numaraları ve iletişim bilgileri

Odaların Donanımına Internet Erişimi Ve Kablosuz Internet Bağlantısı Dâhildir. Var Olan Farklı Donanım Ve Sunulan Servis Hizmetleri Otelin Yolcuları Çok Memnun Edecektir. Misafirler Çift Kişilik Yatak Üzerinde Rahatça Uyuyacaklardır. Banyolarda Duş Mevcuttur. Oda Standart Olan Balkon, Konaklama Sırasında Dinlenmek Ve Rahatlamak Için Ekstra Alan Sağlar. Tesiste Ayrıca Sigara Içilmeyen Oda Bulunmaktadır. Odalarda Klima Ve Banyo Bulunmaktadır.


Antalya Havalimanı 1 Sa. 37

Adrasan Koyu (40 Dk.)

Olimpos Plajı (12 Dk.)

Dolusu Park (38 Dk.)
Heyecanlı Kaydıraklar, Dalga Havuzu, Etkileşimli Yunus Eğlenceleri, Yemek Alanları Ve Plaj Içeren Su Parkı.

Olympos Ruins (35 Dk.)

Suluada (9 Dk.)

Olimpos Antik Kenti (35 Dk.)

Olimpos-Beydağları Sahil Milli Parkı (44 Dk.)
Antik Şehir Kalıntıları, Ünlü Plajı Ve Eğlence Etkinlikleriyle Etkileyici Sahil Parkı.

Phaselis Antik Kenti Antalya (29 Dk.)
Roma Dönemi Dükkan, Hamam, Tiyatro Ve Su Kemeri Kalıntılarının Yanı Sıra Plaj Da Bulunan Antik Liman Kenti.

Tahtalı Dağları (37 Dk.)

Musa Dağı (40 Dk.)

Olympos Teleferik (42 Dk.)

Tahtalı Dağı (37 Dk.)

Porto Ceneviz Koyu (34 Dk.)

Telefon Numarası

 

Web Sitesi

Mail

 

Adres

, Turkey

Konumu

Lat: Lng:

Harita

Cirali Kiyi Pansiyon Harita - Antalya

Trekking

ISTLADA - SIMENA

Dağlık Likya bölgesinin masmavi denizi ve koylarını seyrederek panoramik bir yolculukla Kapaklı Köyü’ne ulaşıyoruz. Parkurumuz Istlada Antik Kenti’nin içinden geçerek , önce « Gökkaya » koyundan sonrasında antik Simena, şimdiki adıyla Kale Köy adli şirin ve muhteşem manzaralı küçük köyden geçiyor ve burada demirlemiş teknemizde son buluyor.. Günümüzü, olağanüstü tarihi bir dekor ve manzara eşliğinde iki saat suren keyifli bir tekne gezisi ile Uçağız köyünde sonlandırıyoruz. Tekne turumuzda Batık Şehir ’den geçip, Akvaryum Koyu’nda yüzme fırsatımız olacaktır.

Donuş yolculuğunuzda dilerseniz Likya Federasyonu’nun önemli kentleri arasında bulunan Myra Antik Kenti’ni gezebilirsiniz.

Parkur uzunluğu: 9 km

Toplam iniş ve çıkış: + 90 / -

Uygun dönemler: Nisan- Kasım ayları arası.

Patika: Zaman zaman taşlık olan bir rota. Bileği kavrayan bir ayakkabı tavsiye edilir.

Transfer suresi: Gidiş dönüş olmak üzere toplam 3 saat.

Istlada,

Apollonia, Aperlai, Phellos veya Isında gibi ufak bir beyliğin oturduğu etrafı surlarla çevrili ufak bir kale görünümündedir. Şehrin surları akropolün doğu ve batı yönünde uzanır. Sur, doğu uca yakın bir yerde, kale içine girişi sağlayacak bir kapı ile nihayetlenmektedir. Kapının hemen batısında, kapıyı kontrol amaçlı yapılmış bir yapı kalıntısı göze çarpar. Yer yer görülen sarnıçlar, kuyular ve bunlara su birikimini sağlayan yerli kayaya açılmış kanalcıklar su ihtiyacının biriktirme ile karşılandığını göstermektedir.

Simena (Kale)

Deniz içinde kalmış Likya lahdi Kale Köy, eski Simena Antik Kenti üzerine kurulmuştur. Bulunan yazıtlardan, kentin tarihinin M.Ö. IV. yüzyıla kadar dayandığını biliyoruz.

Simena Kalesi, Orta Çağ'da kullanılmıştır. Orta Çağ surlarının oluşturduğu iç kalede, kalıntıları birkaç bloktan ibaret olan bir tapınak ve bu tapınakla irtibatlı bir stoada yer almaktadır.

Ayrıca yine kale içinde, doğal kayaya oyulmuş 7 oturma sırası ile kişilik bir tiyatro yer alır ki bu, Likya şehirleri içinde en küçük tiyatrodur. Kaya mezarının üzerinde, düzgün bloklardan oluşan Roma Devri duvarı ve onun üzerinde de mazgalları ile geç devir suru vardır. Burada aynı anda üç ayrı devir görmek mümkündür. Kıyıda, harap durumdaki hamamın kitabesinde "Aperlai halkı, meclisi ile birliğin diğer şehirleri tarafından İmparator Titus'a armağan edilmiştir" ibaresi bulunur.

İkisi ev tipi mezar olmak üzere, burada birçok mezar görülmektedir.

Kulenin kuzeyinde kalan ev tipi mezarda Likya dilinde yazıt dikkati çeker. Kale'den Üçağız'a bakıldığında, buranın ne kadar emniyetli bir doğal liman olduğu görülür.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası