halo 2 sezon / Halo Türkçe Dublaj izle - funduszeue.info

Halo 2 Sezon

halo 2 sezon

Official Trailer

Halo (dizi)

Halo (aynı zamanda Halo: The Series olarak da bilinir), Kyle Killen ve Steven Kane tarafından Paramount+ yayın platformu için geliştirilen ve aynı adı taşıyan (Halo) video oyunu serisine dayanan bir Amerikan askeri bilimkurgu televizyon dizisidir. Showtime Networks, Industries, Amblin Television, One Big Picture ve Chapter Eleven tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi, 26'ncı yüzyılda Birleşmiş Milletler Uzay Komutanlığı ile insan ırkını yok etmeye kararlı birkaç gelişmiş uzaylı ırkının teokratik-askeri ittifakı arasında yaşanan savaşı konu ediniyor.

Pablo Schreiber, Master Chief Astsubay John olarak ve Jen Taylor, (video oyunu serisinde de canlandırmış olduğu) yapay zeka Cortana karakteri olarak rol alıyor. Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu ve Kate Kennedy, Charlie Murphy, Danny Sapani, Bokeem Woodbine ve Natascha McElhone dizide yer alan diğer oyuncular. Dizinin geliştirilmesine yılında başlandı.[1]Kyle Killen'ın Haziran 'de işe başlamasıyla birlikte dizinin resmen dokuz bölüm olacak şekilde Paramount+ platformuna sipariş verildiği duyuruldu. Çekimler Ekim 'da Ontario, Kanada'da başladı, ancak ilk beş bölümün post prodüksiyonu COVID salgını nedeniyle ertelendi. Çekimler, Şubat 'de Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yeniden başladı.

Halo, 24 Mart 'de Paramount+ yayın platformunda yayınlanmaya başladı.[2] Dizi için ikinci sezon onayı resmi olarak verildi.[3]

Kaynakça[değiştir

Halo ()

Genel Bakış

Halo izle. Popüler video oyunu 'Halo', Microsoft tarafından oluşturulan ve kullanıcılarına bahsi geçen diziler gibi yayınlanmamış içerikler sunacak bir televizyon platformu olan Xbox Originals sayesinde bir televizyon dizisi haline geliyor. 'Jurassic Park', 'Dünyalar Savaşı' ve 'Lincoln' gibi birçok gişe rekorları kıran filmler arasında. 'Halo', video oyunları dünyasının en popüler serilerinden biridir. Ana hikaye, Forerunners olarak bilinen eski bir türe takıntılı peygamberler tarafından yönetilen insanlar ve uzaylılar arasındaki yıldızlararası bir çatışmaya odaklanıyor.

Bu dizi özeti   @wallace   tarafından oluşturuldu

Türü: Aksiyon & Macera, Bilim Kurgu & Fantazi

Paramount+
  • Ülke

    US

  • Süre

    60 dk

  • Takipçiler

    1

  • IMDb Puanı

    (0 oy)

  • Yapım yılı

Halo Fragman
FragmanOfficial Trailer

Halo Fragman

Halo Fragman
FragmanOfficial Trailer

Halo Fragman

Halo Fragman
FragmanOfficial Trailer

Halo Fragman

kaynağı değiştir]

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası