trabzon sinop kaç saat sürer / Sinop Boyabat - Trabzon Yol Tarifi Güzergah Haritası, Nasıl Gidilir, Kaç Km

Trabzon Sinop Kaç Saat Sürer

trabzon sinop kaç saat sürer

Trabzon Sinop Arası

En Ucuz Sefer

230,00 TL

Trabzon - Sinop Arası Kaç Km

514 km

Trabzon - Sinop Arası Kaç Saat

9sa 3dk

Günlük Sefer Sayısı

3

En Çok Sefer Yapan Firma

Ali Osman Ulusoy

Sefer Yapan Firma Sayısı

2


Trabzon Sinop Online Otobüs Bileti
Trabzon Sinop otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile NeredenNereye.com'da! Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.

Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz. Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.

Arama motorumuz üzerinden Trabzon Sinop güzergahı için arama yapın, Trabzon - Sinop arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir. Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın! Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.

Trabzon ve Sinop Şehirlerinde Ulaşım
Trabzon ve Sinop şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını NeredenNereye.com’da bulabilirsiniz. Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz. Trabzon Sinop seyahatinize başlamadan önce, Trabzon ve Sinop hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.

Neden NeredenNereye.com?
NeredenNereye.com, 1999 yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan 200’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!

İyi Yolculuklar Dileriz...

Trabzon - Sinop Otobüs Bileti Ara

Trabzon şehir merkezine 2 km, Trabzon Limanı’na 1 km ve Trabzon Uluslararası Havalimanı’na 6 km uzaklıkta bulunan otobüs terminaline ulaşım için hem ücretli hem de ücretsiz birçok ulaşım aracını 24 saat bulabilirsiniz. Ulaşım olanaklarının oldukça gelişmiş olduğu Trabzon'da merkezdeki noktadan, ayrıca çevre ilçelerden ve köylerden otobüs terminaline kolayca gitme şansınız var.

Yolcu Servisleri

Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Turgut Özal Bulvarı, Devlet Sahil Yolu Caddesi ve Kahramanmaraş Caddesi gibi pek çok yerde bilet satış ofisleri bulunan firmalar, ofis önlerinde otobüs saatlerinden 45 dakika önce hareket eden yolcu servisleri ile yolcularını terminale ücretsiz olarak götürüyor.

Belediye Otobüsleri

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Hastanesi, Trabzon Uluslararası Havalimanı, Trabzon Limanı ve Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu gibi birçok yerde durağını göreceğiniz belediye otobüsleri de şehrin her mahallesine ve büyük caddelerine uğradığı için rahatlıkla bulabileceğiniz ulaşım araçlarından.

139A Pelitli, 140A Akyazı, 202 Dörtyol, 203 Akçaabat, 209 Akçaköy, 210 Yıldızlı, 250 Afşin, 277 Beşikdüzü, 326 Karaçam, 402 Hayrat, 426 Köprübaşı, 451 Maçka, 476 Of ve 601 Yorma belediye otobüs hatları ile de günde 3 kez sabah 06:00 ve akşam 18:00 arası Trabzon Terminali’ne gelebilirsiniz.

Minibüs Dolmuşlar

Karadeniz Teknik Üniversitesi içerisinde ve havalimanı önünde de rahatlıkla bulabileceğiniz minibüs dolmuşlar, şehrin hemen her ana caddesinden ve mahallesinden geçtiği için kolayca bulabileceğiniz ve rahatça terminale gidebileceğiniz ulaşım araçları.

Taksi

Eyüpoğlu Caddesi'nde bulabileceğiniz Beşeri Taksi’ye 0462 221 00 50, Numune Hastanesi önünde hizmet veren Numune Taksi’ye 0533 627 21 66, Devlet Sahil Yolu üzerinde durağını göreceğiniz Sahil Taksi’ye 0462 321 60 78 ve nöbetçi taksi durağı olarak 24 saat hizmet veren Trabzon Forum Taksi’ye 0546 547 00 49 numaralı telefonla ulaşarak istediğiniz saatte otobüs terminaline gidebilirsiniz.

Trabzon Sinop Arası Kaç KM

Trabzon Sinop arası kaç km; yazımızda öncelikle Trabzon ve Sinop şehrimize ait kısa bilgiler mevcut olup ardından, Trabzon Sinop arası kaç km? Trabzon Sinop arası kaç saat? Trabzon Sinop yol tarifi? Trabzon Sinop arası ne kadar yakıt gider? Sorularına yanıt vereceğiz.

Trabzon ile Sinop İli Hakkında Genel Bilgiler

Trabzon ili;

Karadeniz bölgesinde yer alan Trabzon ili, Türkiye’nin en fazla nüfusa sahip birinci şehridir. Trabzon ili yüzölçümü yaklaşık 4.662 km2’dir. Trabzon ilinin coğrafi konumu ise 41°00′07″K 39°43′07″D GPS koordinatlarıdır.

Sinop ili;

Karadeniz bölgesinde yer alan Sinop ili, Türkiye’nin en fazla nüfusa sahip altıncı şehridir. Sinop ili yüzölçümü yaklaşık 5,862 km2’dir. Sinop ilinin coğrafi konumu ise 40 48′- 42 02′ kuzey, 32 43′— 34 37′ doğu GPS koordinatlarıdır.

Trabzon Sinop Arası Kaç KM

Trabzon Sinop arası mesafe karayolu ile yaklaşık 485 km’dir. Trabzon Sinop arası mesafe havayolu ile yaklaşık 398 km’dir.

Trabzon Sinop Arası Kaç KM

Trabzon Sinop Arası Kaç Saat

Trabzon Sinop arası kaç saat; Trabzon Sinop arası mesafe karayolu ile yaklaşık 485 kilometre olup ortalama hızı 90km/saat olan bir araçla yaklaşık 5 saat 30 dakika sürmektedir. Trabzon Sinop arası mesafe otobüs ile yaklaşık 7 saat sürmektedir. Trabzon Sinop arası mesafe havayolu (uçak) ile yaklaşık 398 kilometre olup havayoluyla yaklaşık 1 saat sürmektedir.

Özel araç ile;

5 saat 30 dakika

Otobüs ile;

7 saat

Uçak ile;

1 saat

Trabzon Sinop Arası Ne Kadar Yakıt Gider

Trabzon Sinop arası mesafe karayolu ile yaklaşık 485 kilometre olup;

Dizel bir araç bu mesafede yaklaşık 27 litre (100 km de 5,5 litre dizel yakıt yakan araç için hesaplanmıştır)

Benzinli bir araç ise yaklaşık 39 litre(100 km de 8 litre benzin yakıt yakan araç için hesaplanmıştır) yakıt tüketir.

Trabzon Sinop Arası Kaç KM ve Yol Tarifi

Trabzon Sinop arası yol tarifi için tıklayınız.

Bulunduğunuz konumdan Trabzon’a yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Trabzon’a yol güzergahı oluşturabilirsiniz. 

Bulunduğunuz konumdan Sinop’a yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Sinop’a yol güzergahı oluşturabilirsiniz. 

Ülkemizdeki tüm şehirlerin; Arası kaç km, arası kaç saat sürer, yol tarifi, ilçeleri-mahalleleri, posta kodu, plaka kodu, alan kodu vb. tüm bilgilere www.sehirsorgula.com sitemizden ulaşabilirsiniz.

Sinop ile Trabzon Arası Kaç Km?

Sinop Trabzon Kaç Km

Sinop ile Trabzon arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 486 Kilometre mesafededir. Sinop Trabzon arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 6 saat 49 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün 19:25 olacaktır.

Sinop Trabzon Km Yakıt Hesaplama

Sinop ile Trabzon yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 486 Km mesafede 31,6 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺759 olur. Dizel bir aracınız varsa 26,7 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺636 olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺326 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG
₺759₺636₺326

NOT: , 25.06.2023 tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: 24.02 TL, Motorin: 23.8 TL, LPG: 10.59 TL'dir. Benzinli aracın 100 Km'de 90 km/s hızında ortalama 6.5 Litre, dizel aracın ise ortalama 5.5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Sinop Trabzon Yol Tarifi

Sinop Trabzon Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Sinop hava durumu veya Trabzon hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası