yemek sepeti çekiliş / Şanslı Çekiliş - Trendyol

Yemek Sepeti Çekiliş

yemek sepeti çekiliş

Yemeksepeti Yıl Çekiliş Kampanyası

Yemeksepeti üzerinden verilen o ilk siparişin üzerinden tam 20 yıl geçti. 20 yılda Türkiye'nin en büyük yemek sipariş sitesi Yemeksepeti'nin çalmadığımız kapı, içinde olmadığımız anı kalmadı.

funduszeue.info, yılına özel muhteşem bir kampanya başlattı. 15 Mart - 15 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak " Yıl Kampanyası"na katılmak için, kampanya tarihleri arasında funduszeue.info üzerinden vereceğiniz her 20 TL'lik yemek siparişi için çekiliş hakkı kazanacaksınız.

Kampanya kapsamında yapılacak çekilişte 1 kişiye BMW d Gran Coupé - First Edition M Sport Model Otomobil, 20 kişiye TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, 20 kişiye iPhone 12 64 GB Cep Telefonu, 20 kişiye Xiaomi mijia pro 2 Elektrikli Scooter,  20 kişiye Airpods Pro, 20 kişiye TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, kişiye TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, kişiye TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki verilecektir.

funduszeue.info Yıl Kampanyası Çekiliş Sonucu

Kampanya Detayı:

  • Bu kampanya Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün tarihli ve E sayılı izni ile (saat)(saat) tarihleri arasında düzenlenmektedir.
  • (saat) - (saat)  tarihleri arasında Yemek Sepeti’nin faaliyet gösterdiği bölgeler genelinde funduszeue.info web sitesinden, mobil sitesinden veya Yemeksepeti uygulaması üzerinden tek seferde 20 TL ve katları tutarında sipariş veren kullanıcılar (her 20 TL için 1 çekiliş hakkı) “Yemek Sepeti Yıl Çekilişi” butonundaki katılım koşullarını tıklayarak çekiliş listesinde yer almak için onay verdiklerinde çekilişe katılmaya hak kazanacaklardır.
  • Katılım Koşulları butonuna tıklanıp çekiliş listesinde yer almak için onay verilmesi zorunludur, onay vermeyenler çekilişe dahil edilmeyeceklerdir.
  • Teslimat tarihinin, en geç tarihinde saat olması, siparişin provizyona dönmesi ve teslimat sırasında sipariş net ödeme tutarının minimum 20 TL olması gerekmektedir.
  • Çekilişe katılmak için kullanıcının çekilişe katılmak için rızası olduğunu ifade eden butonu tıklayarak aktifleştirmesi gerekecektir. Bu işlem akabinde “çekilişe katıldınız” ifadesini görecektir.
    Kampanya tarihleri arasında siparişlerini iptal veya iade edenlerin ilgili siparişlerde kazandığı çekiliş hakları iptal edilecektir.
  • Ad-soyad-telefon-e-posta bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
  • Çekiliş sonucunda; 1 kişi BMW d Gran Coupé - First Edition M Sport Model Otomobil (değeri: ,00), 20 kişi TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, 20 kişi iPhone 12 64 GB Cep Telefonu (birim değeri: ,00), 20 kişi Xiaomi mijia pro 2 Elektrikli Scooter (birim değeri: ,00),  20 kişi Airpods Pro (birim değeri: ,00), 20 kişi TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, kişi TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, kişi TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çek ikramiyesi kazanacaktır. Yemeksepeti Hediye çeklerinin son kullanım tarihi ’dir.
  • Talihliden başkası tarafından kullanmaz, devredilemez ve nakde çevrilemez.
  • Yemeksepeti Hediye çeki, Yemeksepeti Cüzdan Hesabı Bakiyesi veya Kupon Kodu olarak verilir.
  • Yemeksepeti Kupon Kodu, online kredi kartı ödeme şekli ile verilen siparişlerde kullanılabilen bir indirim fırsatıdır.
  • Talihlinin kazandığı tutar karşılığına denk gelecek şekilde kazanılan kupon kodları ile 50TL’lik indirimler olarak kullanılabilir.
  • Yemeksepeti Cüzdan hesabı bakiyesi yalnızca Yemeksepeti üzerinden verilecek siparişlerde ve Cüzdan ödeme yönteminin geçerli olduğu restoranlarda kullanılan bir ödeme yöntemidir.
  • Yemeksepeti cüzdan hesabı kullanabilmek için funduszeue.info üyesi olmak ve Kullanıcı sözleşmesini onaylayarak Cüzdan özelliğini aktifleştirmek gerekmektedir.
  • Talihli, funduszeue.info üzerinden sipariş verip ödeme aşamasına geldiğinde ödeme seçenekleri arasında yer alan Cüzdan'ı tercih etmesi halinde ilgili bedel, funduszeue.info tarafından sipariş bedeli talihlinin Cüzdan'ından tahsil edilecektir. Talihli, Kupon Kodu veya Cüzdan bakiyesini başkasına devredilemez ve nakde çeviremez.
  • Çekiliş tarihinde saat ’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri funduszeue.infoŞti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. NoA Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
  • Kazanan talihliler tarihinde Birgün Gazetesi’nde duyurulacaktır.
  • Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik A.Ş. sorumlu tutulamaz.
  • Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.
  • Asil talihliler, başvuru için en geç ; yedek talihliler ise, en geç tarihine kadar kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri ile [email protected] ’ye veya U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır.
  • Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.
  • Asil talihlilerin belirtilen tarihe kadar başvuru yapmaması ve kendilerinden istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmemesi durumunda, tarihi itibariyle ikramiye hakkı sırasıyla yedek talihlilere geçecektir.
  • Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda; ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Bu çekilişe Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. 18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
  • Yaş konusunda yanıltıcı bilgi vererek katılım sağlayan kullanıcılar bakımından Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik A.Ş sorumlu tutulamaz.
  • KDV ve ÖTV dışında tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.
  • Çekilişe yurt dışında ikamet edenler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
  • Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan, siparişleri manipüle eden katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacaktır.
    Yemeksepeti çekilişe katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
  • Çekiliş kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Yemeksepeti’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.


Şanslı Çekiliş nedir?

Şanslı çekiliş Milli Piyango İdaresi güvencesiyle Piyango Sepeti tarafından düzenlenen ve çeşitli ödüllerin dağıtıldığı bir çekiliştir.

Satın aldığım Şanslı Çekiliş biletini iade edebilir miyim?

Şanslı Çekiliş biletlerinde iade yapılamamaktadır.

Çekilişe katılabilmem için herhangi bir koşul bulunuyor mu?

On sekiz yaşından küçükler Karşılığı Nakit Olmayan Oyunlara iştirak edemezler, iştirak etmiş olsalar dahi kazandıkları ikramiyeleri verilmez ve bedeli İdareye gelir kaydedilir.

Bir çekilişe kaç kez katılabilirim?

Bir çekiliş için toplamda adet bilet satın alabilirsiniz. Farklı çekilişlere katılımlarda bir sınır bulunmamaktadır.

Çekilişi kazandım, ödülümü nasıl teslim alacağım?

Çekiliş sonuçlarının ilanıyla birlikte 15 gün içinde funduszeue.info çağrı merkezi üzerinden başvurmanız gerekmektedir. Başvuru yapmadığınız takdirde ikramiye hakkı kaybedilecektir.

Çekiliş sonuçlarına nereden bakabilirim?

Sonuçlar funduszeue.info, funduszeue.info ve bayi site ve uygulamalarında ilan edilecektir. Sonuçlar, MPİ web sitesinde yayınlandığı anda tebliğ edilmiş sayılacaktır.

Çekilişlerde kaç adet ödül veriliyor?

Çekilişi yapılacak ürünün sağ üst köşesinde bulunan bilgilendirme butonuna tıklayarak kaç adet ödül verileceğini görebilirsiniz.

Bilet numaralarımı nereden görebilirim?

Şanslı Çekiliş > Biletlerim sayfasından bilet numaralarınıza ulaşabilirsiniz.

Nasıl şanslı çekiliş bileti satın alabilirim?

Trendyol'a kayıtlı kartlarınızla veya yeni kart kaydederek bilet satın alabilirsiniz. Biletleri satın almadan önce kimlik bilgilerinizi doğrulamanız gerekmektedir.

Kazandığım Trendyol Para ile Şanslı Çekiliş bileti satın alabilir miyim?

Hayır, Trendyol Para ile Şanslı Çekiliş bileti satın alamazsınız.

ŞANSLI ÇARK VE HAFTALIK ÇEKİLİŞ KAMPANYASINA (''KAMPANYA'') İLİŞKİN GENEL ŞARTLAR VE KOŞULLAR

1. Bağlayıcı Şartlar ve Koşullar

Kampanya’ya katılarak, bu Şartlar ve Koşulları okuyup kabul etmiş sayılırsınız.


2. Kampanya Organizatörü

Bu kampanya, kayıtlı adres yeri: Saray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. Onur Ofis Park İş Merkezi Sit. A1Blok Apt. No. 10B/1 Ümraniye, İstanbul, Türkiye olan Huawei Telekominikasyon Dış Ticaret Limited Şirketi ("Huawei") tarafından, kayıtlı adres yeri Ground Floor, Simmonscourt House, Simmonscourt Road, Dublin, 4, D04 W9H6, Ireland olan Aspiegel Limited (bundan sonra “Aspiegel” olarak anılacaktır) adına organize edilmiştir.


3. Kampanya Bölgesi

Türkiye

Katılımcı Türkiye’de ikamet etmek ve Huawei ID kayıt yeri Türkiye olmak zorundadır.


4. Kampanya Süresi

Kampanya 23 Kasım ’da başlayıp 6 Aralık ’da sona erecektir. (GMT+3)


5. Kampanya’ya Katılım

Kampanyaya katılım ücretsizdir.

Sadece Türkiye’de ikamet edenler kampanyaya katılabilir.

Aşağıdaki adımları takip ederek kampanyaya katılabilirsiniz:

Haftalık Şanslı Çark için:

AppGallery ve Huawei Mobil Hizmetlerini cep telefonunuza veya tabletinize (IOS işletime sahip akıllı telefonlar ve tabletler dahil değildir.) ücretsiz olarak aşağıdaki linkten indirin.

funduszeue.info

Huawei ID’si oluşturun

AppGallery’e Huawei ID’niz ile giriş yapın.

Kampanya görseline tıklayarak kampanya sayfasına giriş yapın.

Kampanya görseline tıklandıktan sonra kampanyanın kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kampanya sayfasında seçili uygulamalardan birini indirin.

İndirdiğiniz uygulama için şanslı çarka katılım hakkı kazanacaksınız.

Kampanya sayfasındaki Şanslı Çark’a tıklayın, kampanyanın Şartlar ve Koşullarını kabul edin.

Her bir kullanıcı haftalık şanslı çarka haftada en fazla bir kez katılabilir. Efsane Cuma’ya özel 27 Kasım ’de katılımcılar uygulama indirerek ekstra 1 katılım hakkı daha kazanabilirler. 27 Kasım ’de daha önce kampanyaya katılmamış kullanıcılar uygulama indirerek en fazla 2 katılım hakkı, daha önce katılmış olan kullanıcılar en fazla 1 katılım hakkı kazanabilirler. 27 Kasım ’de kullanılmayan katılım hakları silinecektir.

Şanslı Çark’a katılım için toplam katılımcı sayısı limiti yoktur

Haftalık Çekilişe katılabilmek için Haftalık şanslı çark kampanyasına haftada en az 1 kere katılmış olmak gerekmektedir. Haftalık şanslı çark ödül bildirim sayfasındaki “Haftalık Çekilişe Katıl” butonuna tıklayarak, haftalık çekilişe katılabilirsiniz.

Haftalık Şanslı Çark sonrasında katılım bilgilerini girerek haftalık çekilişe katılan kullanıcılar, daha sonra AppGallery’den indirdikleri uygulamalar ile haftalık çekilişe otomatik olarak katılırlabilirler.

Haftalık Çekiliş için:

Haftalık Çekilişe katılabilmek için Haftalık şanslı çark kampanyasına haftada en az 1 kere katılmış olmak gerekmektedir. Haftalık şanslı çark ödül bildirim sayfasındaki “Haftalık Çekilişe Katıl” butonuna tıklayarak, haftalık çekilişe katılabilirsiniz.

Ad Soyad, telefon numarası ve adres bilgilerinizi girin.

Her bir kullanıcı haftalık çekilişe haftada en fazla 10 kez katılabilir.

Haftalık çekiliş için toplam katılımcı limiti yoktur


Haftalık Şanslı Çark kampanyasına katılarak, kullanıcıların hepsi aşağıdaki ödüllerden birini kazanacaklardır ve ödülle ilgili katılım sırasında bilgilendirileceklerdir.

Günlük MB veya günlük 1 GB veya haftalık 1 GB veya haftalık 2 GB ücretsiz internet paketleri Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki GSM operatörleri tarafından sağlanmaktadır.

Haftalık/günlük internet paketlerinden birini kazanma durumunda, ödül bildirim ve ödüllerim alanında yer alan kodun ’e kısa mesaj olarak gönderilmesi ( Kampanyaya katılım 1 SMS bedeli – kısa mesaj olarak (KDV ve ÖİV dahil) Türk Telekom Mobil ve Vodafone için 0,65 TL, Turkcell için 1 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir ) VEYA funduszeue.info web sitesine ücretsiz olarak gerekli bilgilerin kampanya katılım formuna girilmesi ile internet paketleri ilgili GSM numarasına yüklenecektir.

Mobil data paketleri Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone aboneleri için geçerli olup, başarılı katılımı takiben 24 saat içinde yükleme yapılacaktır. Operatörlerin sistem yoğunluğu nedeniyle hediye yüklemelerinde 24 saati aşma hakkı saklıdır. Yükleme katılımcının katılım esnasında beyan ettiği cep telefonu numarasına yapılır ve yükleme yapıldıktan sonra kısa mesaj ile bilgilendirilir. Bilgilendirme mesajları ücretsizdir. Kazanılan günlük internet paketleri yurtiçi internet bağlantılarında ve yüklendiği bilgisi verildikten sonra 24 saat içerisinde geçerlidir. Kazanılan haftalık internet paketleri yurtiçi internet bağlantılarında ve yüklendiği bilgisi verildikten sonra 7 gün içerisinde geçerlidir.

Hediye yüklemelerine dair gelecek olan kısa mesajda belirtilen süre sonunda kullanılmayan hediyeler bu sürenin sonunda geçerliliğini yitirecektir. Katılımcılar, günlük internet paketlerini nakit olarak talep edemez, haklarını devredemez ya da satamaz. Kampanya kapsamında kazanılan internet paketi aboneler arasında transfer edilemez. Kampanya kapsamında yükleme yapılan hatların iptal, devir ve ihyası ile başka bir operatöre taşınması durumlarında yüklemesi yapılan internet paketi geçerliliğini yitirecektir. Kazanılan internet hediyeleriyle yapılabilecek maksimum internet kullanım süresini aştıktan sonra müşteri kendi tarifesi üzerinden, tarifesi yoksa operatörünün belirlediği tarife üzerinden ücretlendirilmeye devam eder. “Bilgilendirme mesajı”nın aboneden kaynaklanan herhangi bir sebeple aboneye ulaşmamış olması süreyi etkilemez. Data paketinin kullanılabilmesi için hediye yüklenen hattın ve kullanılan cihazın internet ayarların yapılmış olması gerekmektedir. ’e SMS ile gönderilen veya funduszeue.info sitesindeki Katılım formuna girilen bilgilerin doğruluğu katılımcının sorumluluğundadır.

Kullanıcı günlük internet paketleri için aynı gün 2 aktivasyon kodu gönderdiğinde, Türk Telefom ve Vodafone kullanıcıları için her ikisi de yüklenecektir. Turkcell için ise, ikinci kodun aktif olması için kullanıcının 24 saat beklemesi gerekmektedir. Eğer iki kod farklı internet paketlerine sahipse, iki kod da tüm operatörlerde aynı gün yüklenir. Eğer MB günlük ve 1 GB günlük gibi iki farklı internet paketi olursa, iki kod da tüm operatörler için aynı gün yüklenecektir. Kullanıcı haftalık internet paketleri için 2 adet aktivasyon kodunu aynı hafta içerisinde gönderirse, Türk Telekom ve Vodafone için aynı hafta yüklenir. Turkcell için ise ikinci kodun aktif olması için kullanıcının 1 hafta beklemesi gerekir. Kullanıcı günlük internet paketi ve haftalık internet paketi için olan aktivasyon kodlarını aynı gün içerisinde gönderirse, günlük internet paketi öncelikli olarak kullanılır

Kullanıcılar hediye internet paketinlerine ait kodları tarihine kadar aktif edebilirler.

Huawei Destek Hattı ( 79 88) haftalık şanslı çark ile ilgili sorunlar için destek verecektir.

Yukarıda verilen Kuponların kullanımı için “Şartlar ve Koşullar”ın yanı sıra kuponlar aynı zamanda operatörlerin “Şartlar ve Koşullar”ına tabidir.

Huawei veya Aspiegel kodların kullanımından, meydana gelebilecek herhangi bir kayıptan sorumlu değildir

TL’lik Huawei Resmi Online Mağaza Hediye Kuponları (Huawei Online Mağazasında TL ve üzeri alışverişlerde kullanılır.)

Kullanıcılar kuponları kazandıktan sonra tarihine kadar kullanabileceklerdir. Tek bir alışverişte sadece bir (1) adet kupon kullanılabilir. Kuponlar nakite dönüştürülemez, diğer kuponlar ile birleştirilemez ve takas edilemez. Kuponlar sadece belirtilen kupon geçerlilik döneminde bir kere kullanılmak üzere geçerlidir. Kuponlar sadece Huawei Resmi Online Mağazasında geçerlidir.

Kuponları kullanmak için sepete ürün eklenmesi gerekir. Teslimat adresinizi girdikten sonra kuponunuzu gireceğiniz alanı görebilirsiniz. Kupon girildikten sonra, “Uygula” düğmesine tıklayarak kupon indirimini etkinleştirebilirsiniz.

Yukarıda verilen Kuponların kullanımı için “Şartlar ve Koşullar”ın yanı sıra kuponlar aynı zamanda Huawei e-mağaza’nın “Şartlar ve Koşullar”ına tabidir.

Huawei veya Aspiegel kuponların kullanımından, meydana gelebilecek herhangi bir kayıptan sorumlu değildir.

30 TL’lik GittiGidiyor hediye kuponu ( TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir):

saat ’a kadar geçerlidir.

Kuponlar tek kullanımlıktır.

Sadece mobil uygulamadan verilen siparişlerde geçerlidir.

İndirim kodunun geçerli olmadığı kategoriler: Cep telefonu, altın, bilgisayar tablet ve online oyun ürünleridir.

Kampanya başka indirim kampanyaları ile birleştirilmez.

Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz.

Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.

Yürülükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halide katılım hükümsüz kalacaktır.

Katılımcı, GittiGidiyor'un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.

Aspiegel ve GittiGidiyor önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

GittiGidiyor uygulamasında Hesabım > İndirimler ve Kampanyalar sekmesinde Ekle’ye tıklayarak, kupon kodu tanımlanabilir. İndirim kodunu tanımladıktan sonra indirim sepete otomatik olarak düşecektir.

20 TL’lik Yemeksepeti hediye kuponu:

saat ’a kadar geçerlidir.

Kuponlar yalnızca online ödeme seçeneği ile Yemeksepeti Vale ve Yemeksepeti restoranlarında kullanılabilir.

Kuponlar funduszeue.info adresinden ya da cep telefonunuzdaki Yemeksepeti mobil uygulaması üzerinden verilecek siparişlerde geçerlidir.

İndirim kuponları Joker indirimi ile birlikte kullanılamaz; ancak Yemeksepeti'ndeki diğer indirimlerle birleştirilebilir.

Diğer kuponlarla birleştirilemez.

Aynı kupon birden fazla kez kullanılamaz.

Kuponların nakde çevrilmesi mümkün değildir.

İndirim tutarının sepet tutarını aşması durumunda aradaki fark kuponlar veya nakit olarak ayrıca talep edilemez.

Siparişin iptal edilmesi durumunda, kullanıcı aynı kuponu en geç 48 saat içerisinde yeniden kullanabilir.

Yemeksepeti uygulamasında sipariş sepete ekledikten sonra, Sepetim sekmesinde Kupon/Fırsat’ı tıklayıp, kupon kodu girilip, Tamam’a basılarak kupon kodu kullanılabilir.

Haftalık Çekilişlerde kullanıcılar aşağıda belirtilen hediyelerden birini kazanma şansı yakalayacaklardır.

Her hafta bir (1) Huawei Mate Xs (Kampanya dönemi boyunca iki adet mevcuttur)

Her hafta beş (5) Huawei Matebook D 15 8+GB (Kampanya dönemi boyunca on adet mevcuttur)

Her hafta yirmi beş (25) Huawei Watch GT 2 46mm (Kampanya dönemi boyunca elli adet mevcuttur)

Haftalık Çekilişin kazananları, Milli Piyango ve Noter huzurunda belirlenecektir.

Çekiliş için toplam katılımcı sayısı limiti bulunmamaktadır.

Haftalık Şanslı Çarkta katılımcılar ’de belirtilen hediyelerden birini kazanacaklardır.

Haftalık Çekilişin kazananları, Ad, Soyad ve Şehir bilgileriyle birlikte, ile tarihleri arasındaki dönemi kapsayan hafta çekiliş sonuçlarını içerecek şekilde tarihinde, ile tarihleri arasındaki dönemi kapsayan hafta çekiliş sonuçlarını içerecek şekilde tarihinde, Birgün Gazetesinde yayınlanacaktır. Haftalık Çekilişin kazananları, Ad, Soyad ve Şehir bilgileriyle birlikte, gazete duyurusu sonrasında AppGallery’de yayınlanacaktır. Kazananlar ve yedek talihliler aynı zamanda taahhütlü posta ile bilgilendirilecektir. Bu kampanyaya katılarak kullanıcılar bu Kampanya ve ödül kazandıklarında bilgilendirilmek için kendileriyle iletişim kurulmasına izin verirler. Katılımcı ödül kazanması ve adres bilgilerinin eksik veya hatalı olması durumunda gazetede yayınlanacak bildirim yeterli görülür. Gazetedeki ilan tarihinden itibaren, kazananların başvuru için 15 gün süresi vardır. 15 gün içerisinde başvuru yapılmazsa yedek talihliler ödüllendirilir. Yedek talihlilerin de akabinde 15 günlük başvurusu süresi olacaktır. Bu süreler boyunca şahsen hiç başvuruda bulunmayan ve istenen belgeleri [email protected] veya 41 21 nolu faks numarasına veya U2 adresi: Sütlüce Mah. Bayrak Sok. NoA Beyoğlu’na iletmeyen talihliler hediyeleri alamazlar.

Haftalık çekiliş kazananlarından şu bilgiler istenir: Ad Soyad, telefon numarası ve ev adresi.

Ödül kazanımı öncesinde Aspiegel Kimlik ve yaş doğrulaması talep edebilir.

Haftalık çekilişlerde birden fazla ödül kazanılamaz. Şanslı Çark’tan ödül kazanmanın haftalık çekilişe etkisi yoktur.

Kampanyanın sonuçları nihaidir ve Aspiegel tarafından tekrar bir değerlendirme olmayacaktır

Aspiegel, önceden öngörülemeyen sebeplere bağlı olarak yukarıda belirtilen ödülleri kazanana hediye edememesi durumunda, Milli Piyango İdaresi’nin kararına göre kampanyada sunulan ödüllere göre daha az veya eşit olan alternatif ödül hediye etme hakkını saklı tutar.

Ödüllerle ilgili pazarlık yapılamaz, ödüller diğer kullanıcılara devir veya transfer edilemez.

Kullanılmayan haftalık şanslı çark hakları her haftanın sonunda geçerliliğini yitirir.


7. Ek Koşullar

Kampanyaya 18 yaş ve üstü kullanıcılar katılabilir.

Kampanyayı organize eden Şirket ya da Huawei Grup Şirketleri çalışanları ya da çalışan kişinin akraba ve arkadaşları, kampanyaya katılamazlar

Aspiegel, Milli Piyango İdaresi’nin karar üzerindeki onayından sonra herhangi bir ön bildirim yapmaksızın kampanyayı iptal etme ve/veya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır

Yasalarca izin verilen azami ölçüde, Aspiegel (bağlı şirket Huawei şirketleri dahil) ve temsilcileri veya distribütörleri hiçbir koşulda (a) bir ödül kazananını telafi etmek, herhangi bir kayıp veya hasar için, kampanyaya girme veya bir ödülü kabul etme sonucu kişisel yaralanma veya ölüm; ve / veya (b) kazanmanız halinde, sizin veya üçüncü bir tarafın ödülü kullanmasıyla ilgili veya bundan kaynaklanan herhangi bir konu için herhangi bir sorumluluk kabul etmekle yükümlü olmayacaktır. Kullanıcının yasal hakları etkilenmez.

Kampanyaya katılarak, Aspiegel (veya sosyal ağ hesabı sağlayıcıları) kampanya ile ilişkili herhangi bir yükümlülükten serbest bırakılmış olur. Kampanya, hiçbir şekilde sosyal ağ hesabı sağlayacıları tarafından desteklenmez, onaylanmaz veya yönetilmez.

Aspiegel, AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği’ne (GVKY) uygun olarak katılımcılar tarafından sağlanan kişisel verileri bu kampanya için işler ve kullanır. Buna göre, kullanıcının sağlamış olduğu kişisel veriler; kampanya ile ilgili yasal işlemler, kampanyanın yönetimi ile ilgili idari işlemler ve hak edilen ödüllerin kullanıcılara ulaştırılması (bu nedenlerle sınırlı olmamak üzere) amacıyla kullanılır. Hak edilen ödüllerin iletilmesi için HUAWEI Kimlik bilgilerinin ve katılımcının biglilerinini (ad soyad, telefon numarası, ev adresi) kullanılması gerekmektedir. Katılım sırasında verilen bilgileri (ad soyad, telefon numarası, ev adresi) çekilişi organize etmek ve kazananlara ödülleri ulaştırmak için U2 ajansına (Milli Piyango Ajansı) verilmesi gerekmektedir. Katılım sırasında verilen bilgiler (ad soyad, telefon numarası, ev adresi) aynı zamanda Milli Piyango İdaresi ile kayıt gereksinimlerini karşılamak amacıyla Türkiye Kanunlarına göre Türk Devleti tarafından yürütülen, Milli Piyango İdaresi ile de paylaşılacaktır. Kullanıcıların kampanya ile ilgili paylaşmış oldukları kişisel veriler, U2 tarafından kampanya bitiş tarihinden itibaren en fazla 12 ay süre ile kayıtlı tutulur. Genel olarak, Huawei AppGallery gibi Organizatör’ün hizmetleri kullanıldığında, kişisel veriler ilgili Gizlilik Bildirimi’ne uygun olarak işlenir.

Aspiegel, Şartlar ve Koşullar’da belirtilen maddeleri ihlal eden bir kazanan olması durumunda alternatif kazananı belirlemek amacıyla yapılacak çekiliş hakkını saklı tutar.

Aspiegel, kazanan ilandan 15 gün sonra ödülünü kabul etmez ve almazsa, ödülü alternatif kazanana verme hakkını saklı tutar.

Bu kampanyanın şartlar ve koşulları İrlanda yasalarına tabi olacak ve yorumlanacaktır. (Türkiye’de yürürlükte olan tüketici haklarına ilişkin tüm yasal düzenlemelere etki etmeden).


8. Milli Piyango İznine İlişkin Açıklamalar:

Bu kampanya İrlanda'da kurulmuş bir şirket olan Aspiegel Limited ("Aspiegel") adına Huawei Telekomünikasyon Dış Ticaret Ltd. Şti. (“Huawei”) tarafından MPİ’nin tarihli ve E sayılı izni ile düzenlenmektedir.

(Saat) (Saat) (5 haftalık dönem)(1.Dönem, 2.Dönem, 3.Dönem, 4.Dönem, 5.Dönem tarihleri arasında Türkiye genelinde Huawei Telekomünikasyon Dış Ticaret Ltd. Şti.’nin resmi mobil uygulama platformu olan Huawei AppGallery’i ücretsiz olarak funduszeue.info internet sayfası üzerinden akıllı cep telefonu veya tabletine indirerek (IOS işletim sistemli akıllı cep telefonu veya tabletlerde geçerli değildir) cep telefonu veya email bilgilerini ilgili alana girip Huawei ID’sini oluşturduktan sonra akıllı cep telefonu veya tabletine AppGallery’deki aplikasyonlardan herhangi birini indirme işlemini tamamladığında kampanya sekmesine girip hediye çarkını ilk katılımında çevirip, çevirme sonrasında çıkan çekilişe katılım butonuna tıklayıp katılım formuna ad-soyad-adres-telefon bilgilerini girdikten sonra çekilişe katılma onayı verdiklerinde indirdikleri her farklı applikasyon için 1 çekiliş hakkı elde edeceklerdir.

Çekilişe katılım hakkı haftalık 10 ile sınırlıdır. Kampanyaya katılım için, sadece applikasyon indirilmesi yeterli değildir. Kampanya katılmak için applikasyon indirilmesi, çarkın çevrilmesi ve katılım formunun eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Katılım formu doldurma işlemi ilk katılımda tamamlandığında çekiliş hakkı verilecektir. Kampanya dönemi içinde ilk katılımda katılım formu doldurması yeterlidir. Çekilişe katılmak için daha önce yüklenmemiş bir applikasyonun indirilmesi gerekmektedir. İndirildikten sonra silinen applikasyonların tekrar yüklenmesi durumunda çekiliş hakkı verilmez. Katılımlarda cep telefonu, ad, soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.

Çekilişte her haftalık dönem için 1 kişi Huawei Mate Xs Cep Telefonu(tavsiye edilen perakende satış fiyatı: ,00TL), 5 kişi Huawei Matebook D 15 8+GB(tavsiye edilen perakende satış fiyatı: ,00TL) ve 25 kişi Huawei Watch GT 2 46mm(tavsiye edilen perakende satış fiyatı: ,00TL) ikramiyesi kazanacaktır. Toplamda 5 haftalık dönemde 5 adet Huawei Mate Xs Cep Telefonu, 25 adet Huawei Matebook D 15 8+GB ve adet Huawei Watch GT 2 46mm verilecektir.

Kampanya duyurularındaki İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.

Çekilişler 5 dönem için ayrı ayrı olmak üzere sırasıyla ( tarihleri arasındaki katılımlardan oluşan 1. Dönem için), ( tarihleri arasındaki katılımlardan oluşan 2. Dönem için), ( tarihleri arasındaki katılımlardan oluşan 3. Dönem için), ( tarihleri arasındaki katılımlardan oluşan 4. Dönem için), ( tarihleri arasındaki katılımlardan oluşan 5. Dönem için) tarihlerinde saat ’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. NoA Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Kazanan talihliler 5 dönem için ayrı ayrı olmak üzere sırayla , , , ve tarihlerinde Birgün Gazetesi’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Huawei ve U2 sorumlu tutulamaz.

Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Her kampanya dönemi için gazete ilan tarihi itibariyle ilk 15 gün asil talihliler, takip eden 15 gün yedek talihliler için son başvuru süresidir ve bu süreler içinde kimlikleri ve iletişim bilgileri ile [email protected] mailine, 41 21 nolu faksa ya da U2’nin Sütlüce Mah. Bayrak Sok. NoA Beyoğlu-İstanbul adresine şahsen başvurmayan ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeyen talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar..

Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda; ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur. Bu çekilişe Huawei ve iştirakleri, U2 ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Her dönem için bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez.

İkramiyeye konu olan eşyanın bedeli içinde bulunan KDV ve ÖTV dışındaki ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.

Katılımcıların kişisel verileri, KVKK, AB Genel Veri Koruma Mevzuatı ve ilgili diğer mevzuata uygun ve doğrudan kampanya ile ilgili amaçlarla işlenecektir. Kişisel verilerin işlenmesi ve katılımcıların hakları, kampanyanın Hüküm ve Koşullarıyla funduszeue.info adresinden ulaşılabilen AppGallery Gizlilik Bildiriminde açıklanmaktadır. Kişisel veriler, ödül dağıtımı gibi doğrudan kampanyayla ilgili amaçlar için U2 gibi ilgili iş ortaklarıyla paylaşılacaktır. Ayrıntılı bilgiyi funduszeue.info web adresinden ve Huawei Destek Hattı’ndan ( 79 88) öğrenebilirsiniz.

Katılımcıların Huawei’nin kampanyalarından bilgilendirme onayı e-ticaret izni onayı hariç tutulmuştur. Tüketici şikayetleri, son iletişimden sonra 6 yıla kadar saklanacaktır. Katılımcılar hakları ve üçüncü partilerle paylaşılması konusunda bilgilendiriecektir.

Kullanıcılar, kampanyadan ayrılma ve kişisel verilerinin silinmesini talep etmeleri durumunda [email protected] adresine e-posta gönderebilir ve kampanyayla doğrudan ilgili kişisel verilerini (ad, soyad, telefon numarası ve ev adresi) hangi kampanyadan ayrılmak istediklerini bildirerek kaldırabilirler. Bu talebi gönderen kullanıcıların kişisel verileri en geç kampanya sonunda silinecektir.

Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Huawei’in yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

UHuawei ve Aspiegel kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Huawei’in yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

Bu kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Kampanya ile ilgili soru, sorun ve talepler için Huawei Destek Hattı’ndan ( 79 88) telefon ile ulaşılabilir.

Ayrıca katılımcılar Mpi kapsamı dışında her hafta 1 ile sınırlı olmak üzere indirilen applikasyon sonrasında hediye çarkı çevirme hakkı kazanacaktır. Çevrilen her çark; günlük MB, günlük 1GB, haftalık 1GB, haftalık 2GB, GittiGidiyor’dan yapılacak TL’ ve üzeri alışverişte geçerli 30 TL hediye kodu, Yemeksepeti’nde geçerli 20 TL hediye kodu veya Huawei internet mağazasından yapılacak TL’lik alışverişte geçerli TL hediye kodu ikramiyelerinden birini kazandıracaktır. Günlük/haftalık data paketi ikramiyesi kazanılması durumunda data paketinin yüklenmesi istenen GSM numarasından tüm operatörlerden numarasına kampanya ekranında çıkan kodu gönderdiğinde, data paketi kısa mesaj gönderilen GSM numarasına yüklenecektir. Kısa mesaj gönderimi tüm operatörler için 1 sms bedelidir. GittiGidiyor’dan yapılacak TL’ ve üzeri alışverişte geçerli 30 TL hediye kodu, Yemeksepeti’nde geçerli 20 TL hediye kodu ve Huawei internet mağazasından yapılacak TL’lik alışverişte geçerli TL hediye kodu ekranda belirtilecektir.

Bu kampanya, yalnızca Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone abonelerine yöneliktir. Kampanya kapsamında kazanılan günlük/haftalık data paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez, ticari amaçla kullanılamaz, satılamaz, devredilemez, nakde çevrilemez. Günlük paket yüklemesi gelecek bilgilendirme mesajının ardından 24 saat boyunca, haftalık paket yüklemesi gelecek bilgilendirme mesajının ardından 1 hafta boyunca geçerli olacaktır. Turkcell günlük internet paketi yüklemelerinde birinci başarılı katılımdan sonraki başarılı katılımlar ilk yükleme zamanından 27 saat sonra sistem tarafından yüklenecektir. Huawei ve Aspiegel; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’un sistem yoğunluğundan kaynaklı oluşacak MB yükleme gecikmelerinden sorumlu değildir. Hediye data paketi ile ilgili yaşanan sorunlardan dolayı Huawei Destek Hattı’ndan ( 79 88) ulaşılabilir. Mevcutta data paketi olan kullanıcılar, öncelikle Huawei kampanyasından kazandıkları günlük/haftalık ücretsiz data paketini kullanabilecektir. İlgili internet paketleri, yurt içinde operatör kapsama alanı içerisinde kullanılabilir; yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir. Günlük/haftalık data paketinin sona ermesinin ardından data kullanımları kademeli düşüşe tabi olarak devam edecektir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan hediye internet paketleri geçerliliğini yitirecektir.

Hediye Kodu Şartları:

30 TL’lik GittiGidiyor hediye kuponu (TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir) saat ’a kadar geçerlidir. Kuponlar tek kullanımlıktır. Sadece mobil uygulamadan verilen siparişlerde geçerlidir. İndirim kodunun geçerli olmadığı kategoriler: Cep telefonu, altın, bilgisayar tablet ve online oyun ürünleridir. Kampanya başka indirim kampanyaları ile birleştirilmez. Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz. Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar. Yürülükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halide katılım hükümsüz kalacaktır. Katılımcı, GittiGidiyor'un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder. Aspiegel ve GittiGidiyor önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. GittiGidiyor uygulamasında Hesabım > İndirimler ve Kampanyalar sekmesinde Ekle’ye tıklayarak, kupon kodu tanımlanabilir. İndirim kodunu tanımladıktan sonra indirim sepete otomatik olarak düşecektir.

20 TL’lik Yemeksepeti hediye kuponu saat ’a kadar geçerlidir. Kuponlar yalnızca online ödeme seçeneği ile Yemeksepeti Vale ve Yemeksepeti restoranlarında kullanılabilir. Kuponlar funduszeue.info adresinden ya da cep telefonunuzdaki Yemeksepeti mobil uygulaması üzerinden verilecek siparişlerde geçerlidir. İndirim kuponları Joker indirimi ile birlikte kullanılamaz; ancak Yemeksepeti'ndeki diğer indirimlerle birleştirilebilir. Diğer kuponlarla birleştirilemez. Aynı kupon birden fazla kez kullanılamaz. Kuponların nakde çevrilmesi mümkün değildir. İndirim tutarının sepet tutarını aşması durumunda aradaki fark kuponlar veya nakit olarak ayrıca talep edilemez. Siparişin iptal edilmesi durumunda, kullanıcı aynı kuponu en geç 48 saat içerisinde yeniden funduszeue.infoepeti uygulamasında sipariş sepete ekledikten sonra, Sepetim sekmesinde Kupon/Fırsat’I tıklayıp, kupon kodu girilip, Tamam’a basılarak kupon kodu kullanılabilir.

TL Kupon (Huawei internet mağazasından yapılacak TL üzeri alışverişlerde kullanılır): Kuponların geçerlilik tarihi 'dur. Tek seferde yalnızca bir (1) kupon kullanılabilir. Kuponlar nakit paraya çevrilemez, birlikte kullanılamaz veya değiştirilemez. Kuponlar, piyasada belirtilen kupon geçerlilik süresi boyunca tek seferlik kullanım için geçerlidir. Kuponlar yalnızca Huawei Resmi internet Mağazasından yapılan alışverişler için geçerlidir. Kuponu kullanmak için ürünü sepetinize eklemelisiniz. Teslimat adresinizi girdikten sonra, kuponunuzu girebileceğiniz bir alan göreceksiniz. Kupon kodunu girdikten sonra "Uygula" butonuna tıklayarak kupon indirimini etkinleştirebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası