elektrik pano çizim programı / √úcretsiz Sertifikalƒ± Elektrik √áizim Programƒ± Eƒüitimi

Elektrik Pano Çizim Programı

elektrik pano çizim programı

Pano üreticileri kanalı yeniden icat ediliyor

Tamamen elektrikli ve dijital bir dünyada, panel üreticileri hızlandırılmış dönüşümlerin merkezinde her zamankinden daha fazla yer alır. Schneider Electric'in onları benim Schneider Pano Üreticileri Programı ve EcoXpert Rozetleri ile nasıl güçlendirdiğini öğrenin.

İş ortağı olun

MySchneider Pano Üreticileri ile büyüme potansiyelinizi ortaya çıkarın. Yeni pazar payını alın ve ulusal ve uluslararası teknik özelliklerdeki değişikliklerin yanı sıra en son teknolojik eğilimleri de izleyin.

MySchneider Pano Üreticileri Programı ile yeni elektrik dünyasını yeniden icat etme

mySchneider Pano Üreticileri programı, yarışmanın önünde durarak kar ve büyüme sağlamak, hayatlarını basitleştirmek ve dijital etkileşim ve yenilikler aracılığıyla dahili ekiplerini geliştirmek için panel üreticilerimizi güçlendirir.

Program avantajlarını keşfedin Yeni pencerede açar

İşte bu şekilde çalışır

mySchneider Pano Üreticileri programı, her biri ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırlanmış cazip avantajlara sahip iki başarı düzeyinden oluşur. "Premier" düzeyinden başlayarak, becerilerinizi tanıyoruz ve performansınızı işinizin işlediği her yerde ödüllendiriyoruz. EcoXpert seviyemize ilerleyerek, EcoStruxure mimarisi ve platformuyla dijital dönüşümü yönlendirmek için Schneider Electric ile iş ortaklığı yaparak uzmanlığınızı daha da artırabilirsiniz.

Özel kaynaklar ve araçlar

Özel bir alanda gerek duyduğunuz tüm bilgilere 7/24 erişimle yeni dijital deneyimin keyfini yaşayın. Pazar haberlerini güncel tutun, verimliliğinizi geliştirin ve eğitim ve web seminerleriyle yeni bir uzmanlık kazanın.

Kişiselleştirilmiş destek

Kişiselleştirilmiş yardımlarımızla iş verimliliğinizi artırın. Yerel Müşteri Hizmetleri Merkezi ve İş Ortağı Portalı ile teknik, satış ve lojistik desteğine erişin.

Daha fazla iş oluştur

İşinizi uzmanlığımızla büyütün. Kapsamlı ürün portföylerimize erişin, promosyonlar ve müşteri etkinlikleri aracılığıyla satış avantajlarını geliştirin ve satış etkinliklerinizi desteklemek için eğitimlerde yer alın.

Avantajlarla ortaklık

Büyüme potansiyelinizi, ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış bir ortaklık ile ortaya çıkarın. MySchneider Pano Üreticileri Programını keşfedin.

Daha fazla bilgi edinin

Bir EcoXpert olarak uzmanlığınızı geliştirin

mySchneider Pano Üreticileri programının zirvesi bizim EcoXpert düzeyimizdir. Schneider Electric tarafından eğitilmiş ve onaylanmış EcoXpert iş ortakları, açık, birlikte çalışabilir, IoT özellikli sistem mimarisi ve platformu EcoStruxure™ uygulamasının uygulama kollarıdır. Verilen uzmanlık alanlarında mükemmel olan EcoXpert pano üreticileri, beş benzersiz sertifikayla tanınır.

EcoXpert Güç Dağıtımı

Güç dağıtımı, motor kontrolü ve sertifikalı ve akıllı hazır, düşük veya orta gerilim panoları üretiminde kanıtlanmış uzmanlık.

EcoXpert Güç Hizmetleri

Saha hizmetleri ve dijital hizmetlerle elektrik dağıtım tesisatlarının kullanılabilirliğini ve dayanıklılığını sağlama konusunda kanıtlanmış uzmanlık.

EcoXpert Güç Yükseltme

Bağlı panellerin dijital olarak devreye alınmasında ve temel bakım hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde kanıtlanmış uzmanlık.

EcoXpert Dijital Panel

Akıllı teklifler ve dijital mimariyle akıllı paneller oluşturma, test etme ve sunmada kanıtlanmış uzmanlık.

Yeni sorunsuz deneyiminiz

Bu bağlantılı ve hızla gelişen dünyada size, tamamı sizi piyasada farklılaştıracak şekilde tasarlanan en yeni araçları, kaynakları, eğitim programlarını ve daha fazlasını sunacağımızın sözünü veriyoruz.

mySchneider'da hemen oturum açın Yeni pencerede açar

Ooooooops! EROOR! Internal error occurred! funduszeue.infotFoundException: /app/tomcat/se/Amer1-se/apache-tomcat/webapps/ROOT/WEB-INF/Views/SE_v2/HBS/ApplicationSocialMediaShareVertical/funduszeue.info AbstractEntityModel(id=, xpmPropertyMetadata={})

Ooooooops! EROOR! Internal error occurred! funduszeue.infotFoundException: /app/tomcat/se/Amer1-se/apache-tomcat/webapps/ROOT/WEB-INF/Views/SE_v2/HBS/MessageBrowserCompatibility/funduszeue.info AbstractEntityModel(id=, xpmPropertyMetadata={})

Elektrik Panosunun Üretimine, Teklifine ve Satışına göre özel olarak uyarlanmış Kurumsal Kaynak Yönetimi

Bu Çözümde Elektrik Panosunun teklifinin alınmasından , Satın Alma siparişlerinin verilmesine , gerekli malzemenin alımından mal kabul olarak depolara alınmasına , Depolardan alınarak üretime sokulmasından , üretilerek stoklara alınmasına kadar her süreci takip edebileceğimiz genel ERP sürecinin Elektrik Pano sektörüne uyarlaması yapılmıştır.

Pano Üretimi ve Pano satış işlemleri incelendiğinde üretim yapan firmaların sistemsel en önemli işlemleri Üretim, Satınalma ve Teklif Hazırlama Süreci olarak belirlenmiştir.Üretim işlemlerinin her aşaması Genel Yazılımın içine dahil edilmiş ve Pano işinin esaslarına göre uyarlanmıştır.

Sektördeki firmalar satış için teklif hazırladıklarında bunun maximum % 7 sini satışa çevirebilmektedir. Kendilerine iletilen bir projenin önce ilgili mühendisler tarafından okunması gerekmektedir. Projeyi çizimlerden okumak ve sonrasında bu çizimlere ve şartnamelere göre teklif hazırlamak çok ciddi bir zaman almaktadır. Müşteri teklifin marka bazında farklılaşmasını ister ise ya da farklı senaryolara göre teklif ister ise bu zaman katlanarak artmaktadır. Çizim programları ile entegre olabilmek ve Teklif sürecini otomatik yapılabilecek hale getirerek hızlandırmak, dolayısıyla aynı zaman diliminde verilen teklif sayısını 3 katına çıkararak yapılan satış sözleşmelerinin sayısını arttırmak ve kontrollu bir şekilde üretiminin yapılmasını sağlayarak karlılığı ve kaliteyi yükseltmek bu çözümde esas kazançtır.

Sektör kendi içinde rekabet eder durumdadır. Proje bazında değişen Pano Yapısı olduğundan seri üretim tam olarak uygulanmamaktadır. Kalite ile birlikte fiyata dayalı bir rekabet söz konusudur. Pano üreticileri genel olarak verdikleri satış teklifinin % 7 sini satışa çevirebilir durumdadır. Firmalar hızlı teklif vermeli, teklif revizyonlarını takip etmeli ,üretim aşamasında bile revizyonları yönetebilmelidir. Bu da hızlı, kolay yönetilebilir bir satış sistemi ve güçlü satınalma sistemi ile birleştirilmiş Üretim Yönetimi ile gerçekleşebilir. Bu süreçler ERP sisteminin bileşenleri ile buluştuğunda sektörel bir çözüm ortaya çıkmakta ve ihtiyaçlara cevap verebilmektedir.

Proje Okuma, Teklif Hazırlama, Üretim, Satınalma Yönetimi, Depo ve Stok Yönetimi , Muhasebe, Finans ve Müşteri Yönetimi

Proje Yukarıdaki Bölümler ana bölümlerden oluşmaktadır. Bu bölümlerdeki geliştirmeler ve iyileştirmeler şirketi hızlanmaya ve net ölçümlemeye götürecektir.

Pano Üretiminde sistem üzerinde öne çıkan bölümler Hızlı Teklif Girişi, Teklifin Onaylanması, Teklif Revizeleri Takibi, Teklifin Üretime Alınması, Sac işlemleri, Bakır Değerlerinin Girilmesi ve Hesaplanması, Pano Bazında Üretim Takibi, Pano Süreç Yönetimi, Dinamik Satın Alma Sistemi ve Teklif Sistemi, Gelen ürünlerin ürün bekleyen panolara otomatik gönderimi .

Proje Pano Üretimini satış teklifinden fatura kesilinceye kadar olan süreçte birebir takip eder. Her adımdaki maliyetleri hesaplar. Pano bazında ihtiyaç listesi oluşturur. Bu listeler otomatik Satın alma siparişlerine dönüştürülür. Gelen İrsaliyeler ile Alış Siparişleri kapatılır. Bu sürede gelen ürünlerin hangi panolara dağıtılacağı bilinmektedir ve otomatik dağıtım listeleri çıkartılır. Üretimdeki Panonun , eksik ürünleri gelir gelmez üretimine devam edilebilir. Pano bazındaki bu yapı ile Panolar arasında üretim bazında önceliklendirme de sağlanır.

Proje ile Beklenen Sonuçlar

• Elektrik Pano sektöründe, bütünleşmiş bir ERP yazılımı
• Bu yazılım ile şirketlerin ihtiyaç duyacağı Genel Muhasebe, Finans, İnsan Kaynakları, Satış Yönetimi, CRM, Ürün Yönetimi, Depo/Stok Yönetimi, e-fatura, e-defter uygulamalarının olduğu tek bir platform .
• Bu yazılım ile hızlı raporlama ve bunların mobil sistemler üzerinden görülebilmesi şirket yöneticilerinin , karar alma süreçlerini etkin kullanmaya başlaması.
• Güçlü ve Hızlı Sipariş Girişi ve Satın Alma Yönetimi

• Üretim ve Mamul Maliyeti takibi.
• Hızlı Teklif Hazırlama ve tek tuşla marka bazında dönüşüm
• Pano İşçiliğinin net ve hızlı hesaplanabilir hale gelmesi
• İstenilen sisteme ya da sistem ile entegrasyon
• Firmaların iş akışlarını etkin yönetmeye ve zamandan tasarruf etmeye başlaması.
• Firmalarda, insan kaynaklı hataların minimum seviyeye inmesi ve zaman tasarrufu sağlanması.
• Personelin verimliliği, etkin bir şekilde ölçülmesi ve raporlanabilmesi.
• Yazılımın etkin kullanımı ile stok yönetimi, giderlerin kontrolü ve yönetilmesi ile maliyetlerin kontrolü ve yönetilmesinin sağlanması.
• Toplantı ve Karar Yönetimi ile aynı şeylerin tekrar tekrar konuşulmaması ve aranmaması.
• Şirkete özgü işleyiş biçiminin oluşturulması.
• Kağıtta değil sistemde Organizasyon Şeması uygulaması.
• Rapor hazırlama yükünden kurtulmuş personel.
• Hızlı ve mesnetli karar alma yeteneği
• Herkese sanal ortamda bir asistan.
• Otomatik mail ve SMS sistemi.
• Dinamik mail şablonları ile Kurumsal Kimlik ‘in günlük iş hayatında yaşatılması gerekliliği
• Ürünlerin , hammadde ve yarımamullerin üretim depolarında minimum sürede kalması ve en hızlı şekilde üretilip satışa çıkarılması
• Tek Düzen Hesap Planı esaslarına uygun Muhasebe Yönetimi
• Efatura ve edefter uygulamalari.

Stok Grupları ve Grup Tipleri

Otomatlar , Kontaktörler, Reaktif Elektrik sayacı, Aktif elektrik sayacı, Elektrik baraları, Güç kontaktörleri, Kondansatörler,
Kontaktörler, Ölçü aletleri, Voltmetre, Ampermetre, Güç rölesi, Kontrol rölesi, Elektrik Sigortası, vb.

Tüm grup kodları tanımlanırken grup tipi seçilir. Grup Tipleri daha üstte , daha genel bir kavramdır. Bir grup tip kendi içinde istenildiği kadar stok grubuna ayrılabilir. Her bir grup tipi altında tanımlanan stok kartlarının yapısı dinamiktir ve birbirinden farklıdır. Kontaktör grup tipinde bir stok kartı nitelenirken kullanıcıdan farklı bilgiler, Otomatik Sigorta tipinde bir kart nitelenirken farklı bilgiler istenir. Bu yapı dinamiktir. Firma bu tanım bilgilerini kendisi belirler. Bu bilgi girişleri istenirse çoktan seçmeli ya da direkt veri girişi ile yapılır.

Sektörel Dinamik Stok Kartı Yapısı : Grup Tiplerine bağlı stok kartları oluşturulurken önce grup tipi bilgisi alınır. Bu bilgiye göre o stok için niteleyici alanlar dinamik olarak gelir ve form bu alanlara göre oluşur. Kulanıcıdan bu form ile bilgiler alınır. Tüm kriterler doldurulduktan sonra kaydedilir. Bu sistem ile oluşan sektörel stok kartı ERP Üzerindeki stok kartına otomatik olarak transfer edilir. Her iki tarafta da wrd index uygulaması vardır.

Ürün Kartları , Hizmet Kartları, Boyutlu Ürün Sistemi, Birleştirilmiş Ürün , Seri Takibi , Ürün Kartları Muhasebe Entegrasyonu, Ürün Dağıtım Planlama, Ürün Bazında Satış ve Karlılık, Garanti Takibi, Montaj Takibi , Depo ve Stok takibi stok yönetiminin parçalarıdır.

Elektrik Panosu Üretim İşlemleri

Ölçülere göre boyutlandırma ve Saç Kesimi
Saç Büküm İşlemleri
Poliüretan Contalama
Elektrostatik Toz Boyası
Isıl İşlemler
Mekanik İşlemler
Cihaz Montajı
Bakır İşçiliği
Kablolama
Kontrol

Elektrik Tesisatı Çizim Programları

Dünyanın en önde gelen BIM ve CAD Tabanlı 
Elektrik Tesisatı Çizim Programları

Elektrik Çizim Programları

Elektrik Tesisatı Çizim Programları 

ArCADia Bım

CYPE Elektrik Çözümleri

ArcCADia BIM, Elektrik altyapı tesisatları ve projelerinin gerçekleştirilebilmesi için 6 tane ek yazılımdan oluşmaktadır. Bu ek yazılımlar, kullanıcının ihtiyaçlarına  göre  seçilebilmektedir.

  • ArCADia BIM Electric Installation
  • ArCADia BIM Electric Installation Plus
  • ArCADia Yıldırım Koruma 
  • ArCADia Dağıtım Panosu
  • ArCADia Enerji Nakil Hatları
  • ArCADia Telekom Altyapısı

CYPE tarafından ücretli ve ücretsiz olarak sunulan Elektrik mühendisliği çözüm araçları mevcuttur.

  • Open BIM Lightning
  • CYPELUX LEED
  • CYPELUX EN
  • CYPELEC PV Systems
  • CYPELUX
  • CYPELEC Switchboard
  • CYPELEC Networks
  • CYPELEC MULTILINE
  • CYPELEC Grounding IEEE
  • CYPELEC Grounding IEC

Elektrik Tesisatı Çizim Programları Portföyü

ArCADia Electric Installation

Özellikler

Lisanslama

BIM teknolojisine uygun bir binada elektrik tesisatı kurulum projelerini çizin

Binalardaki elektrik ve güç ekipmanı sistemlerinin tasarımcıları(Elektrik Mühendisleri) için tasarlanmıştır ve dahili düşük voltajlı elektrik sistemlerinin profesyonel dokümantasyonunu oluşturmak için kullanılabilir.

BIM teknolojisine uygun bir binada elektrik tesisatı kurulum projelerini çizin

  • Tasarlanan kurulumun ayrı bölümlerinde kısa  devre akımlarının ve kısa devre gücünün hesaplanması.
  • Yük akımlarının (tek fazlı veya üç fazlı) hesaplanması ve gerilim düşüşlerinin hesaplanması.
  • RTF formatında bir hesaplama raporu ve güç dengesi oluşturma.
  • Elektrik tesisatı projeleri için enerji hatlarının yapısal diyagramlarının oluşturulması (tasarlanan dağıtım panoları arasındaki dahili enerji hatlarının şematik diyagramı).
  • Diğer Özellikler için sayfamızı ziyaret edin
Elektrik Tesisatı Çizim Programları
  • Modülün Çalışabilmesi için temel yazılımlardan ArCADia BIM, ArCADia BIM Plus veya ArCADia BIM LT yazılımlarından en az birinin yüklü olması gerekir.
  • CLOUD Lisanslama
  • Ömür Boyu Lisans
  • Program Upgrade (-Ücretli)

ArCADia Electric Installation Plus

Özellikler

Lisanslama

ArCADia Electric Installation Yazılımından daha fazlasını isteyenler için ArCADia Electric Installation Plus yazılımını edinin

BIM teknolojisine uygun bir binada elektrik tesisatı kurulum projelerini çizin.

Binalardaki elektrik ve güç ekipmanı sistemlerinin tasarımcıları(Elektrik Mühendisleri) için tasarlanmıştır ve dahili düşük voltajlı elektrik sistemlerinin profesyonel dokümantasyonunu oluşturmak için kullanılabilir.

  • ArCADia Electric Installation Plus Yazılımının Yüklenebilmesi  için ArCADia Electric Installation yazılımının yüklenmiş olması gerekir.

BIM teknolojisine uygun bir binada elektrik tesisatı kurulum projelerini çizin

  • Tasarlanan kurulumun ayrı bölümlerinde kısa  devre akımlarının ve kısa devre gücünün hesaplanması.
  • Yük akımlarının (tek fazlı veya üç fazlı) hesaplanması ve gerilim düşüşlerinin hesaplanması.
  • RTF formatında bir hesaplama raporu ve güç dengesi oluşturma.
  • Elektrik tesisatı projeleri için enerji hatlarının yapısal diyagramlarının oluşturulması (tasarlanan dağıtım panoları arasındaki dahili enerji hatlarının şematik diyagramı).
  • Kapsamlı eleman kütüphaneleri.
  • DIALUX yazılımı desteği (aydınlatma armatürlerinin ihracatı ve ithalatı).
  • Kablo yollarının tasarlanması.
  • Kablo güzergahlarını doldurma ve yükleme hesaplamaları.
  • Malzeme listelerinin ve eleman listelerinin oluşturulması (RTF ve CSV dışa aktarma).
Elektrik Tesisatı Çizim Programları
  • Modülün Çalışabilmesi için temel yazılımlardan ArCADia BIM, ArCADia BIM Plus veya ArCADia BIM LT yazılımlarından en az birinin yüklü olması gerekir.
  • CLOUD Lisanslama
  • Ömür Boyu Lisans
  • Program Upgrade (-Ücretli)

ArCADia Dağıtım Panosu Modulü

Özellikler

Lisanslama

Program, tek hat devre şemaları üretmek için gereken profesyonel teknik belgelerin geliştirilmesine olanak tanır. Program, hem şebeke tasarımcıları hem de elektrik ve güç sistemleri tasarımcıları ile elektrik mühendisliği endüstrisinde çalışan tüm insanlar için tasarlanmıştır.

ArCADia-DAĞITIM PANOLARI programı, tasarlanmış bir şalt cihazının veya herhangi bir devre şemasının bir diyagramını oluşturmak ve temel teknik hesaplamaları yapmak için kullanılabilir. Kapsamlı düzenlenebilir kitaplık, özel parametrelerle elektrik sistemlerini kolayca tasarlamanıza olanak tanır.

BIM teknolojisine uygun bir binada elektrik tesisatı kurulum projelerini çizin

  • Hücreler için tek hatlı şematik diyagramların hızlı ve verimli tasarımı. Dağıtım panolarının gerçek görünümlerinin otomatik olarak oluşturulması. Kontrol sistemleri oluşturma imkanı.
  • ArCADia-ELEKTRİK TESİSATI PROGRAMI  katmanı kullanılarak tasarlanmış bir dağıtım paneli şemasının otomatik olarak oluşturulması.
  • Elektrikli cihazlar, aletler ve elektrikli cihaz sembollerinden oluşan bir veri tabanı (Kam anahtarları, Frekans invertörleri, Yumuşak yolvericiler, Sigortalar, Voltaj bobinleri).
  • Genişletilmiş elektrikli ekipman kütüphanesi (Legrand, Moeller, Schneider, Hager, ABB, Jean Muller).
  • Bir dağıtım panosunun gerçek bir görünümünü oluşturma ve elektrikli cihazları yerleştirme imkanı.
  • 3B görünümde oluşturulan dağıtım panolarının önizlemesi.
Elektrik Tesisatı Çizim Programları
  • Modülün Çalışabilmesi için temel yazılımlardan ArCADia BIM, ArCADia BIM Plus veya ArCADia BIM LT yazılımlarından en az birinin yüklü olması gerekir.
  • CLOUD Lisanslama
  • Ömür Boyu Lisans
  • Program Upgrade (-Ücretli)

ArCADia Yıldırım Koruma Programı

Özellikler

Lisanslama

ArCADia YILDIRIM KORUMA TESİSATI Programı, binayı yıldırım deşarjına karşı korumak için bir tesisat projesi oluşturmanıza olanak sağlar.

Proje, hem tek aileli bina güvenliğini hem de çok aileli ve kamu binalarında tam bir yıldırımdan korunma sisteminin oluşturulmasını kapsayabilir.

Program, bir proje oluşturmaya, uygulamanın doğruluğunu kontrol etmeye (elemanların bağlanması ve devrelerin kapanmasına), ilgili standartlara göre gerekli hesaplamaları yapmasına ve bir sonuç raporu hazırlamasına izin verir.

BIM teknolojisine uygun bir binada elektrik tesisatı kurulum projelerini çizin

ÇATI VE BİNALAR İÇİN YILDIRIM KORUMA 

  • Program, çatının (çatı eğimlerinin her biri) sırtlar, köşeler, sepetler, davlumbazlar ve diğer kenarlar boyunca ana hatlarıyla çizilmesi sayesinde iletken kablo seçenekleriyle bir yıldırımdan korunma çizimi oluşturmaya izin verir. Devre kapatıldıktan sonra, kurulum, aşağıya giden en kısa yolu bulan bir çıkış kablosuyla kontrol konektörüne bağlanır. Çatı eğimini, saçağı ve ardından binanın duvarını takip ederek kutuya veya kontrol konnektörünün kendisine ulaşır. Daha büyük binalarda çatıya bir hava terminali de yerleştirilebilir.

TOPRAKLAMA

  • Program otomatik olarak kontrol konektöründen çevre toprak elektroduna, ızgaralı toprak elektroduna veya toprak çubuğuna giden bir aşağı akım çalıştırır.

PROJE GEÇERLİLİK HESAPLAMA VE KONTROLÜ

  • Hesaplamalar yapmadan, liste girmeden ve rapor oluşturmadan önce eleman bağlantılarının doğruluğu kontrol edilmelidir. Program, projenin doğruluğunu otomatik olarak kontrol etmeyi sağlayan işlevselliğe sahiptir. Elemanlardan herhangi biri bağlı değilse, işaretlenecektir. Eğer tasarım doğruysa toprak elektrotlarının hesaplamalarını yapabilirsiniz. Program bunları çizim bazında otomatik olarak gerçekleştirir ve toprak direnci seçeneklerinde verilir.
  • RAPORLAMA VE LİSTE: Kurulum doğru yapılırsa, direnç sonuçlarını içeren rapor oluşturulabilir ve görünüme eleman ve malzeme listeleri eklenebilir.
Elektrik Tesisatı Çizim Programları
  • Modülün Çalışabilmesi için temel yazılımlardan ArCADia BIM, ArCADia BIM Plus veya ArCADia BIM LT yazılımlarından en az birinin yüklü olması gerekir.
  • CLOUD Lisanslama
  • Ömür Boyu Lisans
  • Program Upgrade (-Ücretli)

ArCADia Enerji Şebeke Programı

Özellikler

Lisanslama

ArCADia-POWER NETWORKS, harici düşük voltajlı güç ağlarının tasarımıyla ilgili profesyonel belgelerin oluşturulmasına olanak tanır. Program, mekansal imar planlarında harici güç şebekeleri için nesneye dayalı çizimler oluşturulmasına veya bir binadaki alçak gerilim trafosundan dağıtım panosuna kadar bir güç şebekesini gösteren kullanıcı çizimlerinin hazırlanmasına olanak sağlar.

BIM teknolojisine uygun bir binada elektrik tesisatı kurulum projelerini çizin

  • Güç kaynağından nihai nesneye kadar enerji şebekesi yapısal diyagramlarının oluşturulması. İşlevsellik, önerilen bir ağın yapısal diyagramının bir çizimini hızlı bir şekilde oluşturmak için kullanılabilir. Diyagram, önerilen ağın topolojisini içerir
  • Program, mekansal imar planlarında harici güç şebekeleri için nesne tabanlı çizimlerin oluşturulmasına ve bir alçak gerilim trafosundan başlayarak bir binanın dağıtım panosuna kadar bir güç şebekesini gösteren kullanıcı çizimlerinin hazırlanmasına olanak tanır.
  • diğer özellikler için lütfen sayfayı ziyaret edin.
Elektrik Tesisatı Çizim Programları
  • Modülün Çalışabilmesi için temel yazılımlardan ArCADia BIM, ArCADia BIM Plus veya ArCADia BIM LT yazılımlarından en az birinin yüklü olması gerekir.
  • CLOUD Lisanslama
  • Ömür Boyu Lisans
  • Program Upgrade (-Ücretli)

ArCADia Telekom Şebeke Programı

Özellikler

Lisanslama

ArCADiaTELECOMMUNICATIONS NETWORKS modülü, güzergah boyunca harici telekomünikasyon ağlarının tasarlanmasını sağlar: ilk dağıtım çerçevesi (ilk kablo ucu: dağıtım çerçevesi, harici kabin, kablo kutusu) - telekomünikasyon hattı güzergahı - uç dağıtım çerçevesi (hatın son kablo sonu: dağıtım çerçevesi, harici kabin, kablo kutusu, binada kablo sonlandırma) ve ayrıca seçilen bileşenlere ayrılmasıyla ağın herhangi bir konfigürasyonu.

BIM teknolojisine uygun bir binada elektrik tesisatı kurulum projelerini çizin

  • Önerilen veya tanımlanmış bir mevcut telekomünikasyon altyapısı kullanılarak birincil ve ikincil yeraltı kablo sistemlerinin, kablo boru hatlarının, havai hatların, fiber optik ve bakır medya kablolarının (telekomünikasyon ve koaksiyel kablolar dahil) tasarımı.
  • Bir kablonun tasarlanmış ayrı bölümlerinin, seçilen bir kablo hattının ve tasarımın geri kalan bileşenlerinin bağlantılarının doğrulanması.
  • Seçilen nesne veya bir grup nesne için bir rapor.
  • Malzeme listesinin maliyet tahmin programına aktarılması
  • diğer özellikler için sayfayı ziyaret edin.
Elektrik Tesisatı Çizim Programları
  • Modülün Çalışabilmesi için temel yazılımlardan ArCADia BIM, ArCADia BIM Plus veya ArCADia BIM LT yazılımlarından en az birinin yüklü olması gerekir.
  • CLOUD Lisanslama
  • Ömür Boyu Lisans
  • Program Upgrade (-Ücretli)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası