diyarbakır ankara uçak bileti / Diyarbakır Ankara uçak bileti, Ucuz uçak biletleri fiyatları - ENUYGUN

Diyarbakır Ankara Uçak Bileti

diyarbakır ankara uçak bileti

Diyarbakır Ankara Uçak Bileti

Çok sayıda hava yolu firmasının Diyarbakır Ankara uçak seferleri saatleri ile ilgili detaylı bilgileri tek sayfada listeleyen Bilet Dükkanı, çeşitli kampanya ve indirimler ile hızlı ve güvenli alışverişin keyfini sürmenizi sağlıyor. Ankara’da; TBMM Binası, Ankara Kalesi, Hamamönü, Elmadağ, Ulucanlar Cezaevi, Anıtkabir ve daha birçok gezilecek yer, yenilecek yemek ve kalınacak oteller ile ilgili de detaylı bilgi sunar.

Diyarbakır Ankara Uçak Bileti Fiyatları

Seyahatin ilk adımı uçak bileti olurken seyahat öncesi Diyarbakır’dan Ankara’ya seyahat edecek olan yolcular, Diyarbakır Ankara uçak bileti fiyatları ile ilgili yoğun araştırmalar yapıyor. Seyahat edilen tarih ve tercih edilen hava yolu firmasına göre belirlenen uçak bileti fiyatları, Bilet Dükkanı tarafından sunulan kampanyalar ile indirimli oluyor. Bilet Dükkanı, birçok hava yolu firmasının Diyarbakır Ankara uçak seferleri saatleri ile ilgili detaylı bilginin yer aldığı listeyi tek sayfada sunarak, fiyatlar arasında karşılaştırma yapmanızı sağlıyor.

Bilet Dükkanı üzerinden yapmış olduğunuz aramalarda tercihiniz Diyarbakır Ankara uçak bileti THY olursa ödeyeceğiniz ücret 1.964 TL olarak belirlenmektedir. Tercihiniz Ankara Diyarbakır uçak bileti AnadoluJet olursa bu ücret 1.019 TL olmaktadır.

Şehir Merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na (DIY) Nasıl Gidilir?

Diyarbakır Ankara uçak bileti ile seyahat edecek olan yolcular, şehir merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na (DIY) nasıl gidileceğini merak ediyor. Şehir merkezine 10 km uzaklıkta bulunan Diyarbakır Havalimanı’na gidebilmek için birçok ulaşım alternatifi bulunuyor. Belediye otobüsleri ve taksiler ise bu alternatifler arasında en sık tercih edilen alternatifler olarak biliniyor.

Şehir Merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na Belediye Otobüsleri İle Ulaşım

Uygun fiyatlı bir şekilde şehir merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na gitmek isteyenler belediye otobüslerini tercih edebilir.  Z2 (Havaalanı-Üniversite), Z3 (Havaalanı-Dağ Kapı) ve AZ (Otogar-Üniversite) numaralı otobüs hatları, Diyarbakır şehir merkezinden havalimanına ulaşımınızı sağlayan hatlardır.

Şehir Merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na Taksi İle Ulaşım

Şehir merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na en konforlu şekilde gitmek için taksileri tercih edebilirsiniz. 7/24 hizmet veren taksiler aracılığıyla şehir merkezinin herhangi bir noktasından havalimanına rahatlıkla gidebilirsiniz. Diyarbakır Ankara uçak bileti satın almak için ziyaret etmiş olduğunuz Bilet Dükkanı üzerinden transfer ve araç kiralama hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Başkentin güzelliklerine şahit olmak ve en avantajlı Diyarbakır Ankara uçak bileti ulaşmak için https://www.biletdukkani.com/diyarbakir-ankara-ucak-bileti adresini ziyaret edebilirsiniz.

Diyarbakır - Ankara Uçak Bileti

Esenboğa Havaalanından Şehir Merkezine Ulaşım

Diyarbakır Ankara uçak bileti

Esenboğa şehir merkezine 28 km uzaklıkta olmasına rağmen, birçok ulaşım aracının 24 saat aktif olması nedeniyle ulaşım sorunu olmayan bir havalimanıdır.

Başkent olmasının avantajlarının yaşanabildiği havalimanına ulaşım konusunda en ekonomik olarak toplu taşıma ile ulaşım gerçekleştirilmekte, transfer hizmetlerinden de yararlanılabilmektedir.


Taksi ile Şehir Merkezine Ulaşım

Havalimanında bir taksiciler kooperatifi olduğu için, her zaman taksi bulmak mümkündür. 24 saat yararlanabileceğiniz taksi hizmetine iç ve dış hatlar çıkışlarında ulaşabilirsiniz.


Toplu Taşıma

Havalimanından şehir merkezine birçok otobüs seferi düzenlenmektedir. İç ve dış hatlara ulaşım sağlayan bu otobüsler, 24 saat hizmet vermektedir. Her yarım saatte bir sefer düzenleyen havalimanı otobüsleri, en ekonomik ulaşım yollar arasındadır.


Araç Kiralama

İç hatlar gelen yolcu bölümünde Sixt ve Avis firmalarından kiralık araç temin edebilirsiniz. İletişim numaraları sırasıyla; 0312 398 2190 ve 0312 398 0315’tir.


Servis Hizmetleri

Havaş firmasının taşıma hizmetinin durdurulması nedeniyle servis hizmetinin olmadığı havalimanında bazı hava yolu şirketleri, ücretsiz servislerle şehir dışına yolcu taşımaktadır. 

Diyarbakır - Ankara Uçak Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)

İlk bileti satın alırken Dönüş butonu işaretleyebileceğiniz gibi, tek yön satın aldıktan sonra sisteme tekrar girerek güzergahı ters çevir işareti ile rotanın tersi olan dönüş biletlerini inceleyerek satın alabilirsiniz.
Diyarbakır - Ankara arası en sık kullanılanan havayolu firmaları genelde Onur Air, Pegasus, SunExpress, FreeBird Airlines, Atlasglobal, Corendon Airlines, Tailwind Airlines, Anadolu Jet, Türk Hava Yolları, Borajet firmalarıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası