tokat ramazan imsakiyesi 2021 / TOKAT İmsakiye - İftar Vakti, Sahur Saati Ve İmsak Saat Kaçta

Tokat Ramazan Imsakiyesi 2021

tokat ramazan imsakiyesi 2021

TOKAT İMSAKİYE

TOKAT İMSAKİYE TAKVİMİ

Tokat İmsakiye Ramazan ayında iftar vakti, sahur vakti ve imsak saati takip etmek adına büyük önem taşıyor. Bu yıl 23 Mart’tan 21 Nisan’a kadar tutulacak olan Ramazan orucu için Ramazan İmsakiyesi yayınlandı.

İFTAR VAKTİ SAAT KAÇTA?

Tokat iftar vakti için 30 günlük iftar saatleri bu sayfada yayınlandı. Ramazan ayının bereketinden faydalanmak, Yüce Allah’ın rızasını kazanmak için oruç tutacağımız 11 Ayın Sultanı geldi çattı! Sahur vakti ile iftar saati arasını oruçla geçirerek sabrı öğrendiğimiz, iftardan sahura değin şükrü tattığımız bu kıymetli ayda ibadetle ve duayla Yüce Allah’a sığınacağız. Bu noktada oruçlarımızı açacağımız iftar vakti için Ramazan İmsakiyesi yol gösterici olacak. Tokat iftar saati bilgisi yukarıda yer alıyor.

SAHUR (İMSAK) VAKTİ SAAT KAÇTA?

Tokat sahur vakti oruca hazırlık yaptığımız ve niyet ettiğimiz zaman dilimidir. Ramazan ayı boyunca sabah ezanı ile imsak vakti saat kaçta okunacak, sahur vakti ne zaman bitecek, sahur saat kaçta gibi sorular yanıt aramaktadır. İbadetini eksiksiz yerine getirmek isteyenler, imsak vakti ve sahur saati bilgilerini İmsakiye ile öğrenebilirsiniz. Tokat imsak vakti bilgisi için seafoodplus.info’yi takip edin.

24 Haziran Cumartesi

Sahura Kalan Süre

Bilgisayar Saati

İmsakiye

Miladi Tarihİmsak(Sahur)GüneşÖğleİkindiAkşam(İftar)Yatsı(Teravih)
03 Temmuz Pazar
04 Temmuz Pazartesi
05 Temmuz Salı
06 Temmuz Çarşamba
07 Temmuz Perşembe
08 Temmuz Cuma
09 Temmuz Cumartesi
10 Temmuz Pazar
11 Temmuz Pazartesi
12 Temmuz Salı
13 Temmuz Çarşamba
14 Temmuz Perşembe
15 Temmuz Cuma
16 Temmuz Cumartesi
17 Temmuz Pazar
18 Temmuz Pazartesi
19 Temmuz Salı
20 Temmuz Çarşamba
21 Temmuz Perşembe
22 Temmuz Cuma
23 Temmuz Cumartesi
24 Temmuz Pazar
25 Temmuz Pazartesi
26 Temmuz Salı
27 Temmuz Çarşamba
28 Temmuz Perşembe
29 Temmuz Cuma
30 Temmuz Cumartesi
31 Temmuz Pazar
01 Ağustos Pazartesi
02 Ağustos Salı
18 Ağustos Perşembe
19 Ağustos Cuma
20 Ağustos Cumartesi
21 Ağustos Pazar
22 Ağustos Pazartesi
23 Ağustos Salı
24 Ağustos Çarşamba
25 Ağustos Perşembe
26 Ağustos Cuma
27 Ağustos Cumartesi
28 Ağustos Pazar
29 Ağustos Pazartesi
30 Ağustos Salı
31 Ağustos Çarşamba

'da iftara ne kadar kaldı? Türkiye'de (il il iftar, sahur imsakiye) Ramazan imsakiyesi yılında da seafoodplus.info Ramazan sayfası üzerinden takip ediliyor. Ramazan özel sayfasının üzerinde (iftar ve sahur vakitleri) yer alan menüden şehir ve ilçe seçerek dilediğiniz iftar, sahur (Diyanet imsakiye) saatlerine ulaşabilirsiniz.

İftar ve sahur saatlerine tek bir sayfa üzerinden ulaşabileceğiniz seafoodplus.info Ramazan sayfasında (Ramazan imsakiyesi) ayrıca 30 gün boyunca il il, ilçe ilçe iftar, sahur saatlerini de görebilirsiniz.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan Ramazan İmsakiye'nin yanı sıra seafoodplus.info Ramazan sayfasında ( il il iftar, sahur saatleri) oruç nasıl bozulur, iftarda oruç nasıl açılır, sahurda oruca nasıl niyet edilir, sahurda ve iftarda hangi dualar okunur sorularına da cevap bulabilirsiniz.

ALMUS İmsak VaktiARTOVA İmsak VaktiBAŞÇİFTLİK İmsak VaktiERBAA İmsak VaktiNİKSAR İmsak VaktiPAZAR (T) İmsak VaktiREŞADİYE İmsak VaktiSULUSARAY İmsak VaktiTOKAT İmsak VaktiTURHAL İmsak VaktiYEŞİLYURT İmsak VaktiZİLE İmsak Vakti

İMSAKİYE

Miladi TarihİmsakGüneşÖğleİkindiAkşamYatsı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir