gebzede pansiyon / Gebze Otelleri, En Ucuz Gebze Otel Fiyatları | ENUYGUN

Gebzede Pansiyon

gebzede pansiyon

Gebze Otelleri Ara

Kocaeli'nin sınırlarında yer alan ilçelerden Gebze, İstanbul'a yakın konumu ve çevresini saran büyük sanayi kuruluşları sayesinde hızla gelişen yerleşimler arasında. Üstelik Gebze’ye ulaşım hem Kocaeli şehir merkezinden hem de İstanbul’a bağlı ilçelerden gün içinde sürekli devam eden minibüs seferleri sayesinde hayli kolay. Hava yolunu kullanacak ziyaretçiler ise ilçeden yaklaşık 25 dakika uzaklıktaki İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nı tercih edebilirler.

Mevsimlerden bağımsız olarak her daim pek çok ziyaretçiyi çeken Gebze’nin merkezi ile çevresinde Kocaeli otelleri seçenekleri hayli fazla. 5 yıldızlı lüks otellerde kalarak daha konforlu bir atmosferin tadını çıkarabilir veya uygun fiyatlarıyla avantaj sağlayan tesislere rezervasyon yaptırabilirsiniz. Özellikle bölgede düzenlenen fuarlar ve önemli organizasyonlar sırasında Gebze otelleri hızla dolabiliyor. Eğer ilçeye seyahatiniz yoğun bir döneme denk geliyorsa, beklentilerinizi karşılayacak bir tesiste yer bulabilmek adına erken rezervasyon yaptırmanızda yarar var. Üstelik konaklayacağınız yeri önceden ayarlayarak son dakika rezervasyonuna kıyasla önemli düzeyde fiyat avantajı elde edebilirsiniz.

Gebze ziyaretiniz sırasında ilçenin yakınlarında bulunan tarihi ve doğal mirasları keşfe çıkarak seyahatinizi renklendirmeniz mümkün. Aynı zamanda ilçeyi yüksekten izleme şansı sunan Çoban Mustafa Paşa Camii ve Külliyesi, Gebze tarihini tanımak adına harika eserlerden. ’lı yıllardan itibaren koruma altına alınan Ballıkayalar Milli Parkı ise ilçeye gelenlere doğanın kucağında huzur bulma imkanı sağlıyor. Ayrıca Bizans devrinde yaptırılan ve günümüze kadar ulaşabilen Eskihisar Kalesi, ünlü ressamın bir dönem yaşamını sürdürdüğü yer olan Osman Hamdi Bey Müzesi, Osmanlı’dan muazzam izleri barındıran Sultan Orhan Camii ve bölgede inşa edilen en büyük hamamlar arasında gösterilen Çoban Paşa Hamamı gibi noktaları Gebze’ye geldiğinizde görebilirsiniz.

Gebze’yi daha çok iş amacıyla ziyaret ediyorsanız, ulaşım araçlarına yakınlığıyla avantaj sağlayan ilçe merkezini tercih edebilirsiniz. Sahil tarafında konumlanan Bayramoğlu otelleri ise şehir hayatının yorucu ortamından uzaklaşmak adına ideal noktalardan. Gebze otellerinin pek çoğunda konuklara yüzme havuzu, oda servisi, internet, odalarda özel kasa, restoran, toplantı salonu ve masaj gibi olanaklar sunuluyor. Ayrıca ilçedeki bazı tesislerde ziyaretçilere Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı’na servis imkanı da sağlanıyor. 

Kocaeli Gebze Hotel Delta Yss'de Çift Kişilik Yarım Pansiyon Konaklama (Açık Büfe Sabah Kahvaltısı - Akşam Yemeği - İki Yerli Alkollü veya Soft İçecek Dahil) Sadece TL! Hotel Delta Yss'de Kişi Başı Kahvaltı Fırsatı İse Sadece 15 TL!

Hotel Delta
Siz degerli misafirlerimizin ev rahatliginda konaklama ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla yilindan beri hizmetinizdeyiz. Türkiye'nin en önemli sanayi bölgelerinden biri olan Gebze/Kocaeli bölgesinde bulunan otelimiz; organize sanayi bölgelerine kisa sürede erisim kolayligi saglanmaktadir ve sehir merkezine 3 km mesafededir. Otelimizde deniz ve bahçe manzarali konforlu, modern ve kullanisli 58 oda ve 10 suit odasi bulunmaktadir. Teknik cihazlarla donatilmis konferans ve toplanti odalarimiz, Türk ve dünya mutfaklarinin zengin seçenekleriyle ve kisilik yemek salonlarimiz da siz degerli misafirlerimize hizmet vermekten mutluluk duyacagiz.

Odalar

Toplam 68 oda , yatak kapasiteli 
Oda özellikleri Telefon, Tv, minibar, Wireless internet, güvenlik kasası, merkezi ısıtma sistemi, duş/ küvet, banyo ekipmanları, wc, saç kurutma makinası ve funduszeue.info Özellikler Merkezi havalandırma, Merkezi ısıtma, oyun odası, bilardo, masa tenisi, bahçe, tv , internet, çamaşırhane, ütühane, güvenlik kasası, 24 saat oda servisi, Güç jenaratörü, ücretsiz park servisi, Evcil hayvan kabülü.

Restrant & Bar:
Bar ve yemek salonları Kahvaltı Salonu, Cafeteria, Lobi bar. 2 a la carte restaurant, 2 açık büfe restaurant, 1 oda içi restaruant ( pax). Türk ve uluslararası mutfak yemek servisleri otelimizde yapılmaktadır.

Sauna & Hamam - Health Club:
Otelimizde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz fitness merkezimizin yanısıra yoğun bir iş gününden sonra dinlenmeniz ve rahatlamanız için extra olarak hizmetinizde olan hamam ve sauna hizmetlerimiz de mevcuttur.

Aktiviteler:
Fitness, Sauna, Türk hamamı, Buhar banyosu , Bilardo, Masa tenisi,nargile funduszeue.info çim futbol sahası
Toplantılar - Meeting (Isuzu)

 - Gebze’de, konaklama alanında hizmet ve kalitesiyle kendini kanıtlamış olan pansiyonumuz yalnızca erkek müşterilere konaklama hizmeti vermektedir. 

 - Otel fiyatlarının çok yüksek olması ve Gebze’de işçi oranının yüksek olduğunu düşünecek olursak, işçilerin yüzünü güldürecek fiyatlarla, hizmet kalitesiyle Gebze’nin tek konaklama merkezi Dostlar Pansiyon gururla hizmetlerine devam etmektedir. 

 - Pansiyonumuz Gebze’nin merkezinde olduğu için minibüs durakları ve toplu taşıma araçları hemen pansiyonumuzun önünden hareket etmektedir 

 - Dostlar pansiyon ulaşım kolaylığı açısından da siz değerli müşterilerimizin birinci tercihi olabilecek konumdadır. 

 - Dostlar Pansiyon bölgemizde erkeklere özel, ayrıca şirket personellerine uzun süreli kiralamalarda önemli avantaj sağlayacak şekilde fiyatlandırmalara özen gösterilmiş bir konaklama yeridir. 

 - Dostlar Pansiyon’da tek kişilik, çift kişilik, üç kişilik ve dört kişilik odalarımız mevcuttur. Bunun haricinde beş kişilik, sekiz kişilik ve on kişilik de odalarımız bulunmaktadır. 

 - Isıtma sistemi, 24 saat sıcak su, tv uydu alıcı ve ücretsiz internet hizmeti sağlanmaktadır. 

 - Dostlar Pansiyon güvenli, huzurlu, konforlu ve uygun fiyatlarla konaklayabileceğiniz bir mekandır. 

 - Pansiyonumuz Gebze ve çevresinde bulunan tüm sanayi kuruluşlarına yakın mesafededir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası