ailem ziraat güvencesinde / alican kilicoglu - Ziraat Insurance - Assurance for Your Family

Ailem Ziraat Güvencesinde

ailem ziraat güvencesinde

Ziraat Sigorta ile Ziraat Hayat ve Emeklilik’in Genel Müdürü Cenk Kurt, &#;Ailem Ziraat Güvencesinde Sigortası&#; ürünleri ile bin aileyi, &#;Özel Konut ve Eşya Paket Sigortası&#; ürünleri ile 1 milyon konutu Ziraat güvencesi altına aldıklarını söyledi. Ziraat Sigorta ile Ziraat Hayat ve Emeklilik’in Genel Müdürü Cenk Kurt grubun hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu. Ziraat Sigorta ile Ziraat Hayat ve Emeklilik&#;in sigortacılık faaliyetleri kapsamında sağladığı teminatlar ile ekonominin sürdürülebilirliğine katkıda bulunurken özellikle bireysel emeklilik planlarının tasarrufları artırma fonksiyonu ile de ülke bilançosuna katkı sağladığının altını çizen Cenk Kurt sözlerini şöyle sürdürdü: &#;Bu itibarla, tasarruf oranlarımızın artırılması ve bu yolla ekonomimize, sermaye piyasalarımıza uzun vadeli fonların kazandırılması noktasında Bireysel Emeklilik Sistemi&#;ne katılımın teşvik edildiği bir dönemde büyüme ivmesini hızla sürdüren sektörde katılımcı sayısı ve fon büyüklüğü açısından pazar payımızı artırmak öncelikli hedefimizdir.&#;

Ziraat Finans Grubu ile entegre bir yapıda çalışmayı sağlayacak süreçleri ve uygulamaları geliştirmeyi önceliklendirdiklerini de ifade eden Kurt, &#;Dijital kanalların geliştirilmesi, satış süreçlerinin geliştirilmesi, veri yönetim süreçlerinin etkin yönetimi ve müşterilere özelleştirilmiş ürünlerin sunulması hususunda çalışmalarımız yürütülmektedir&#; dedi ve şu bilgileri verdi:

“Ziraat Sigorta olarak geniş ürün yelpazemizle müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz. Şirketimiz, banka sigortacılığı olarak adlandırılan bankasürans alanında yüzde 32 oranındaki pay ile sektör liderliğini devam ettirmektedir. Ekim ayı sonu itibarıyla bankasürans iş modeli ile milyar TL prim üretimi gerçekleştiren Şirketimiz 4 milyon poliçe ile milyon sigortalımıza hizmet sunmaktadır. Bununla beraber Ekim ayı sonu itibarıyla Ailem Ziraat Güvencesinde Sigortası ürünümüz ile bin aileyi, Özel Konut ve Eşya Paket Sigortası ürünlerimiz ile 1 milyon konutu Ziraat güvencesi altına almış bulunmaktayız.”

“Türkiye’nin en önemli projelerinin de sigortacısı olduk”

“Halkımızın sigorta ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilen ve poliçe sayıları ile de bunu kanıtlayan marka haline gelmiş bireysel ürünlerimizin yanında geçtiğimiz sene Türkiye’nin en önemli projelerinin de sigortacısı olduk. Dünyada da dev 3.Köprü, İstanbul Havalimanı, tünel ve otoyollar gibi projelerin sigorta poliçesini düzenlemekten gurur duyuyoruz. Bunun yanı sıra yüzde pazar payı ile tarım sigortaları (TARSİM) alanında sektör lideri olan Ziraat Sigorta, yılı Ocak-Kasım döneminde milyon TL tutarında prim üretimi gerçekleştirdik.”

“Ürünlerimizi sürekli güncelliyoruz”

“Sunduğumuz tüm sigortacılık ürünlerinde içerik ve teminat bakımından zenginleştirilmiş ürünler sunmak ana prensibimizdir. Örnek vermek gerekirse 3. şahıslara verilebilecek zararları teminat altına alan Zorunlu Trafik Sigortası ürününde bile çok düşük maliyetler ile sigortalılarımıza Trafik Asistans Teminatı yanında seçilebilecek İhtiyari Mali Mesuliyet, Hukuksal Koruma ve Ferdi Kaza teminatları eklendi. Ürünlerimizin teminatlarını değişen müşteri ihtiyaçlarını dikkate alarak sürekli güncelliyoruz. Bu çalışmalarımızın sonucunda müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilmek üzere oluşturduğumuz yeni kasko sigortası ürünümüz ile farklı teminat alternatifleri sunarak marka bazında yaklaşık yüzde 25 oranında fiyat avantajı sağladık. Daha da önemlisi ülke bilançosunu da dikkate alarak eşdeğer yedek parça kullanılmasını ön plana çıkarttık”.

Cenk Kurt, şirketi geleceğe taşıyacak, sürdürülebilirliği sağlayacak çalışmalarını ise &#;Odak noktasını süreçlerin verimli hale getirilmesi ve dijitalleşme oluşturmaktadır. Operasyonel süreçlerde robotik programların kullanılması ve dijital kanalların geliştirilmesine yılında da devam edeceğiz.&#; sözleriyle özetledi.

Ziraat Bankası Konut Kredisinde Zorunlu BES + Talimat + Hayat + Kaza Sigortası +Kredi kartı + esnek hesap vs vs vs (3. sayfa)

  • moustapham kullanıcısına yanıt
    faiz oranında kredi &#;ektim Besten &#;ıkarsam bu sebeple krediyle bağlantılı diyerek faiz oranını artırma durumları olur mu? Yada bir ceza gelir mi? Hen&#;z 60 g&#;nl&#;k cayma s&#;rem de ge&#;medi &#;stelik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgngns -- 30 Ekim ; >
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    dgngns kullanıcısına yanıt
    Yok benimki vakıf emeklilikti. M&#;şteri hizmetlerini aradım. 5 g&#;n i&#;inde aranacaksınız dedi. Ama arama olmadı sonra otomatik para geri yattı
  • Teğmen
    Mesaj
    Bende ziraattan konut kredisi cektim. Merak ettiğiniz birsey varsa sorabilirsiniz.

    Bireysel Emeklilikten ben de &#;ıkmak istiyorum. Bunun i&#;in ziraat emekliliği aradım, s&#;zleşmeninzde ekstra bir madde yoksa &#;ıkış işlemi yaparsanız faiz oranında bir sorun olmaz, bankanızla bir g&#;r&#;şmenizi tavsiye ederim dedi. Bence bireysel emekliliğin iptal edilmemesi i&#;in &#;ağrı merkezi b&#;yle bir bilgi funduszeue.info s&#;zleşmeyi okudum &#;ıkış işlemi yaparsanız faiz oranız etkilenir diye bir madde felan hi&#;bir şey yok. &#;ıkış işlem yapılmaması i&#;in tamamen d&#;zmece bir kurgu g&#;r&#;n&#;yor. Kredi başvuru esnasında bankacı ya da sormuştum eğer &#;ıkış yaparsam ne olur diye &#;ıkış yapmayın dondurun, sizin i&#;in daha iyi olur dedi.

    Ayrıca konut kredi başvurusunda Sigorta, kredili mevduat hesabı, bank kart, otomatik &#;deme talimatı ve kredi kartı zorunlu diyorlar ama aslında hi&#;biri zorunlu değil. Daha sonra aldığım s&#;zleşmede bunlar a&#;ık bir şekilde yazıyor.

    Kredi başvuru yapmadan &#;nce m&#;şteri &#;n bilgilendirme formu var. Bunu alıp okuyup haklarımızın neler olduğunu &#;ğrenebilirsiniz.
    İsteyen olursa da taratıp g&#;nderirim t&#;m evraklar ben de var .

     Ziraat Bankası Konut Kredisinde Zorunlu BES + Talimat + Hayat + Kaza Sigortası +Kredi kartı + esnek hesap vs vs vs
     Ziraat Bankası Konut Kredisinde Zorunlu BES + Talimat + Hayat + Kaza Sigortası +Kredi kartı + esnek hesap vs vs vs




  • Binbaşı
    Mesaj
    Ben de islemlere basladim,simdilik sadece sikayetvar a yazdim durumu. Eger sonuc alamazsak hakem heyetine gidicem. Konut kredisinde zorunlu olan sigorta sadece DASK ve konut dogru mudur?
  • Çavuş
    68 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: bha41

    Ben de islemlere basladim,simdilik sadece sikayetvar a yazdim durumu. Eger sonuc alamazsak hakem heyetine gidicem. Konut kredisinde zorunlu olan sigorta sadece DASK ve konut dogru mudur?
    4 g&#;n &#;nce d&#;zenlenmiş olan poli&#;elerim i&#;in bende bugun şikayet var.a başlık a&#;tım.
    14 g&#;n i&#;inde cayma hakkı var sanırım. h.i&#;i sonu&#;lanmazsa THH'ye başvuracagım.
    iptal ettirmek istedigim poli&#;eler;
    AZG (Ailem Ziraat G&#;vencesinde)
    Ziraat &#;zel Konut Sigortası
    Ziraat Eşya Paket Sigortarsı.
    S&#;re&#; ile ile ilgili haberleşebiliriz.
  • Binbaşı
    Mesaj
    by_nisayb kullanıcısına yanıt
    Ben bes iadesini funduszeue.info sigortalari mh temsilcisi anlatinca iptal edesim gelmedi ama dusunuyorum. Haberdar ederseniz sevinirim.
  • Çavuş
    68 Mesaj
    Aynı teminatlar iki poli&#;ede de var. sel baskını hırsızlık ilk ateş gibi benzer şeyler hem &#;zel konut sigortasında hemde &#;zel eşya poli&#;esinde var. Velevki poli&#;eyi kullanmak ayrı bir zul&#;m. Yangın hırsızlık su baskını gibi şeyleri poli&#;e sahibi kanıtlamakla sorumludur diyor. Kanıttan kastı &#;ok acık u&#;lu.
    şfunduszeue.info sonu&#; belli olsun 30 iş g&#;n&#;nde poli&#;e bedel kaybı olmadan cayma hakkı mevcut yazıyor acıklamada. 2 saattir poli&#;eleri indirdim inceliyorum. sıcagıyla yapmakta fayda var. ilerleyiş ve sonucu (varabilirsek) yazarım.
  • Yarbay
    Mesaj
    Arkadaşlar otomatik &#;demeden ancak şubeden &#;ıkabilirsiniz. Bu iş en temizi &#;ok az fatura gelen bir şeyiniz varsa onu yapın. BES 'i kesinlikle iptal edebilirsiniz. Hatta ben Ziraat Bankasından &#;ekerken BES iptal edeceksen yapmayayım funduszeue.info de yapma dedim :) Hayat sigortası yere g&#;re farkeder siz soruşturun fakat arada &#;ok fark yoksa uğraşmayın (ileride yapılandırma vs) elinizde bulunsun. Benim temsilcim ile aramı iyi tuttuğum i&#;in &#;ok rahatım.
  • Er
    11 Mesaj
    Arkadaşlar ziraat bankası dan faiz oranı ile konut kredisi kullandım ve bes zorunlu olarak yapıldı 60 g&#;n cayma s&#;rem dolmadı hen&#;z bes iptal ettirmek istiyorum ama faiz oranı değişirmi oluyormu daha &#;nce iptal eden arkadaşlar durum nedir acaba
  • tipocu16t kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgngns -- 18 Haziran ; >
  • Teğmen
    Mesaj
    Bug&#;n tl i&#;in ziraatte başvurdum.
    &#;ıkardıkları masraflar:
    lira hayat sigortası
    lira komisyon
    civarı ekspertiz
    lira konut+dask
    lira Ailem ziraatte g&#;vencesi
    lira bes(iptal edemez dondurabilirmişim)

    toplam lira masraf &#;ıkardılar. Kartı otomatik &#;demeyi vs ge&#;tim.
    kredi onaylanıp evi aldıktan sonra ekspertiz hari&#; hepsi i&#;in bir başvuracağım bakalım ne olacak.
  • Kredi &#;ekerken pazarlığı neden yapmazsınız? Bank derki şunlar var, yaparsan bu oran der. Sizde işinize gelirse alırsınız. Bu sizin pazarlık kabiliyetinize bağlı!
    &#;nce herseye evet diyip sonra burda iptal ettirmek i&#;in kıvranıyorsunuz.

    Aynı şeyi yiyorsa market alışverişinde de yapın. A de 25 TL yi ge&#;tiğinde bilmem neyi 10 TL ye alabilirsin diyor, işine geliyor alıyorsun. Sonra 25 TL ilk aldığın şeylerden iade yapıp şartı bozabilir misiniz? Cevap hayır!

    Yada kıyafet alırsın, takım alırsın, yanına g&#;mlek, kravat indirimli veya hediye ederler. Siz sonra gidip takimi iade ettiğinizde aldığınız diğer indirimli veya hediye şeyleri alabilir misiniz? Hayır.

    Neden banka olunca isler değişiyor. ?!
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • mmwwlltt kullanıcısına yanıt
    Banka da sizde kampanya dışı kredi kullanın o zaman. puan fark var. Aynı olayı A icin anlatmışsınız ama s&#;yle bir durum var, kampanyalı &#;r&#;nler satıyor marketler, 1 adet 4 lira, 3 adet 10 lira gibi. Tek tek alsan 12 TL yapar. 3 adet birden alıyorsun 10 TL ye almış oluyorsun, siz bunlari &#;nce 3 adet alıp ( kredi kampanyası gibi d&#;ş&#;n&#;n) sonra da ya ben 1 tane fazla almışım dediğinizde size TL yi iade etmeyecek, 2 TL iade eder, diğerlerini 4 TL den 8 TL ye satar, 2 TL bizi geri verir. Aynısını bankada yapar. Size bes kredi kartı eksi hesap fatura verirsen dan krediyi kullandırırım diyor, haa işine gelmiyor mu, o zaman kenarda lı oranlar var, buyur bunu kullan diyor. Tercihi siz yapacaksınız.
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: by_nisay

    4 g&#;n &#;nce d&#;zenlenmiş olan poli&#;elerim i&#;in bende bugun şikayet var.a başlık a&#;tım.
    14 g&#;n i&#;inde cayma hakkı var sanırım. h.i&#;i sonu&#;lanmazsa THH'ye başvuracagım.
    iptal ettirmek istedigim poli&#;eler;
    AZG (Ailem Ziraat G&#;vencesinde)
    Ziraat &#;zel Konut Sigortası
    Ziraat Eşya Paket Sigortarsı.
    S&#;re&#; ile ile ilgili haberleşebiliriz.

    Alıntıları Göster
    Hocam senin ne oldu bu islem?
  • Çavuş
    68 Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: by_nisay

    Hepsi iade oldu. Akşam 6 gibi şubeden aradılar. poli&#;eler ile ilgili bakanlıga şikayette bulunmuşsunuz vs vs dedi. poli&#;elerin iptali ile ilgili ayak&#;st&#; bi dilek&#;e talep ettiler boş bi kagıda yazdım fotosunu attım. Hesaba iadeleri ger&#;ekleşmiş sonra.
    Bizde bug&#;n bin kredi &#;ektik. BES i&#;in aylık tl istiyorlar. 6 Ay sonra dondurabilirmişiz ve 3 yıl sonrada paramızı alabilir mişiz ama iptal edemiyormuşuz. Sa&#;malığa var. Ev işi yatmasın diye uzatmadım orada ama evi aldıktan sonra uğraşacağım. Zorunlu BES Nedir ya adamlar eşkıya gibi yemin ederim kanının son damlasına kadar em&#;kl&#;yorlar Allahın cezaları. Hocam size sadece dondurabilirsiniz ve 3 yıl sonra da iptal edebilirsiniz falan dediler mi yoksa b&#;yle bir şart koşmadılar mı?
  • Çavuş
    46 Mesaj

    herkese merhabalar. bende konut kredisine başvurdum. hayat sigortası ile DASK ı anlarım biri zorunlu biri hayati. ama

    ziraat ailem güvence

    eşya sigortası

    konut sigortası

    BES

    yapıldı bunları iptal etmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

    iptal edersem kredi oranımda değişiklik olurmu?

    bankadaki arkadaşa ısrarla söyledim zorunlu değilse yapmayalım diye ama bu kredi paket bunları yapmamız lazım yapmazsak diğer faiz oranından işlem yapmalıyız dedi. kendimi enayi gibi hissediyorum. yardımlar için teşekkürler.

  • yeni mesaja gitYeni mesaj

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası