bağcılar da annesinin kafasını kesti sansürsüz / Annesinin Kafasını Kesen Adam Sansürsüz mp4 3gp flv mp3 video indir

Bağcılar Da Annesinin Kafasını Kesti Sansürsüz

bağcılar da annesinin kafasını kesti sansürsüz

Son dakika haber Bağcılar'da gencin annesinin kafasını balkondan atma anı kamerada

Son dakika haberler - Bağcılar'da gencin annesinin kafasını balkondan atma anı kamerada Bağcılar'da psikolojik sorunları olan genç annesin boğazını kesip camdan aşağıya attı.
- Bağcılar'da gencin annesinin kafasını balkondan atma anı kamerada
İSTANBUL - Bağcılar'da psikolojik sorunları olan genç annesin boğazını kesip camdan aşağıya attı. Şahsın annesinin kafasını balkondan yere atma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Şüphelinin daha önceden ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden firar ettiği öğrenildi.
Bağcılar Fevziçakmak Mahallesi Sokak'ta akşam saatlerinde İddiaya göre, 26 yaşındaki A.S. henüz bilinmeyen bir nedenle 58 yaşındaki annesi Havva Sayan'ın boğazını kesip camdan aşağıya attı. İhbar üzerine olay yerine Çevik Kuvvet Polisleri ve Özel Harekat Polisleri geldi. Çevik Kuvvet evin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Polisleri gören A.S. evi yakarak direnmek istedi. Uzun uğraşlar sonucu Özel Harekat Polisi A.S.'yi yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs A.

funduszeue.info

bağcılarda annesinin kafasını kesen adam +21 video

  • neden tekrar paylaşıyorsun güzel kardeşim. psikolojin mi bozuk? hiç mi kafa yok sende?

  • lütfen biri silsin şu başlığı, izlemeyin, izletmeyin!

  • (bkz: lanetli)

  • paylaşmayın yaymayın şunu. yayın yasağı var başlığı açan arkadaş suç işliyorsun haberin olsun.

  • işte uyuşturucu denen şey bu kadar tehlikeli ve korkunç durumlara sebebiyet veriyor. şimdi o uyuşturucu ticareti yapan siyasi ve yakınları için espri yapmak yerine onları bir de bu gözle değerlendirin. görevi bu tür durumları engellemek olan ve bu yüzden kamu gücünü millet adına kullanan kişiler uyuşturucu ticaretini engellemek yerine bu tür durumların ortaya çıkmasına sebep olacak kirli ilişkiler içine giriyor. en büyük hainliklerden birisi de budur.

  • oğlu tarafından kafası kesilen bir kadının korkunç videosudur. ve hala bu rezil coğrafyada, annesinin kafasını kesip balkondan aşağıya atan adama olay anında tepki olarak orospu çocuğu diye bağırılmaktadır. diyecek çok şey var ama ne desem gg. olay sadece psikolojik hastalık, uyuşturucu şu bu değil, bu coğrafyanın çoğu erkeği kafasında kadını düşman görüyor, her fırsatta kadını aşağılıyor, ulaşamadıkça bokluyor, eşitliği kabul etmek istemiyor, zihniyet leş. bu toplumun erkekleri adam olmadıkça şiddet, öfke, tecavüz, cinayet eksik olmayacak bu topraklarda.

  • her boka yayın yasağı var funduszeue.info hiçbir kanal,internet sitesi görüntüleri paylaşmasın tabi de , yasak ne oluyor ?
    memlekette olumsuz ne olsa yayın yasağı geliyor.

  • huzur izlanda dedirten olay. siktirip gitmek lazım bu boktan ortadoğu coğrafyasından. ilk fırsatta kardeşlerim, ilk fırsatta..

  • yayın yasağı bana da saçmalık geliyor. izleyin demiyoruz elbette ama bu konu hakkında konuşmaya özellikle yasaklı madde hakkında daha çok biliçlenmeye yönelik danışma hizmeti verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

  • bu tarz haberler kelebek etkisi yapar genellikle, bu yüzden her mecra da yayın yasağı getirilmelidir.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası