yasak elma 118 bölüm fragmanı / Yasak Elma Bölüm Fragmanı - Dailymotion Video

Yasak Elma 118 Bölüm Fragmanı

yasak elma 118 bölüm fragmanı

Yasak Elma Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay&#;la Kumru&#;yu Rezil Ediyor!

Fox Tv&#;nin sevilen dizisi Yasak Elma, bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asuman, Çağatay&#;ın telefon konuşmasına şahit olup onu takip ediyor. Onun karşısına çıkıp kızını aldattığını bildiğini söyleyip Çağatay&#;ı uyarıyor. Yıldız&#;ın şampuanı yok satıyor ve bu çıkışı nedeniyle firma ona ödül veriyor. Ödül gecesinde Yıldız, Çağatay&#;la Kumru&#;yu rezil ediyor.

Pazartesi Dizileri

Yıldız Çağatay&#;la Kumru&#;yu Rezil Ediyor!

Yasak Elma bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kumru, Çağatay&#;la buluşmaya giderken Yıldız&#;ın afişlerinin asıldığını görüp onunla konuşmak için geri dönüyor. Yıldız, Çağatay&#;ın yanına bir kadının geldiğini gördüğü sırada Kumru gelip onunla konuşmak istediğini söylüyor.

YASAK ELMA BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kumru, reklam yüzü olduğu firmayla onun anlaştığını gördüğünü ve çok şaşırdığını söylüyor. Oda, onun o firmadan kovulmasıyla bir alakası olmadığını söylüyor. Kumru gittikten sonra Yıldız, görüntüleri izlemeye devam ediyor ve annesinin Çağatay&#;ın yanına gidip ondan hesap sorduğunu görüyor.

Asuman, Çağatay&#;ın telefon görüşmesine şahit olup onun kızını aldattığını anlayıp onu takip ediyor. Çağatay&#;ı uyarıp gidiyor. Asuman&#;ın bu işe karışmasıyla Yıldız&#;ın planı alt üst oluyor. Çağatay, Kumru&#;ya mesaj geçip gelmemesini istiyor. Kumru, ekildiğini düşünüp Çağatay&#;a onunla bir daha görüşmek istemediğini söylüyor.

Asuman, Ender&#;e gidip olanları ona anlatıyor. Ender, Feyza&#;dan şüpheleniyor ve Çağatay&#;ın Yıldız&#;ı kiminle aldattığını bulmak için onlara sürpriz bir evlilik yıl dönümü partisi düzenliyor. Doğan, Kumru&#;yla partiye geliyor. Kumru, partinin Çağatay&#;la Yıldız&#;ın evlilik yıl dönümü partisi olduğunu öğrenince tuvalete kaçıyor.

Daha sonra partiyi terk ediyor. Asuman, Feyza&#;nın yanına gidip ondan damadının peşini bırakmasını istiyor. Yıldız, Feyza&#;yla konuşup annesi adına özür dilemek istese de o gidiyor. Feyza, ertesi gün işe de gitmiyor. Yıldız, annesine ısrarla Feyza olmadığını söylüyor.

Asuman, Yıldız&#;ın Feyza olmadığını söylemesiyle kafası karışıyor. Gidip Ender&#;e durumu anlatıyor. Doğan, Yıldız&#;ın Kumru&#;yu bildiğini anlıyor ve onu takip ettiriyor. Yıldız&#;ın avukatlık ofisine gittiğini öğrenince emin olup onunla konuşmak istiyor. Ancak Yıldız&#;a ulaşamıyor.

Arzu&#;dan Kumru&#;nun Yıldız&#;ın partisine gittiğini öğrenen Doğan, rezillik çıkmasına engel olmak için koşarak oraya gidiyor. Yıldız, ödülünü aldıktan sonra önce kocasını sahneye davet ediyor. Daha sonra Kumru&#;yu davet ediyor. Kumru&#;nun kocasının metresi olduğunu tüm basının önünde ifşa ediyor.

Doğan, oraya yetiştiğinde Yıldız&#;ın sahnede her şeyi herkese anlattığını görüyor. Çağatay ile Kumru, donup kalıyor. Ne yapacaklarını bilemiyor.

Yasak Elma Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kumru&#;yla Çağatay&#;ın İlişkisini İfşa&#;

Yasak Elma bölüm fragmanı: Senin hayatından 'Yıldız' kaydı!

Yasak Elma bölüm fragmanı: Senin hayatından 'Yıldız' kaydı!

funduszeue.info

Yapımcılığını Fatih Aksoy'un, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı FOX TV'nin entrika dolu dizisi Yasak Elma, 5. sezonuyla da nefes kesiyor.

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in paylaştığı Medyapım imzalı Yasak Elma, 1 Kasım Pazartesi günü bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Sevilen dizinin merakla beklenen bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yıldız'ın, "Bundan sonra seninle mahkemede konuşuruz. Canım Yıldız kayarak senin hayatından çıktı, unut Yıldız'ı! Eski Yıldız yok!" sözleri dikkati çekti.

İşte Yasak Elma bölüm fragmanı

Yasak Elma Bölüm Fragmanı VİDEO

medyayıldız

Google News ile Takip Et

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası