konya 8 sınıf özel okul bursluluk sınavları / TAM EĞİTİM BURSU – TED KONYA KOLEJİ

Konya 8 Sınıf Özel Okul Bursluluk Sınavları

konya 8 sınıf özel okul bursluluk sınavları

TAM EĞİTİM BURSU SINAVI KILAVUZU

I. Tam Eğitim Bursu (TEB) Sınavı Başvuru Koşulları
TEB Sınavına başvuracak adayların;
a. T.C. vatandaşı olması,
b. öğretim yılında 4, 5 ve 8. sınıfa devam ediyor olması,
c. 4, 5 ve 8. Sınıfa devam ediyorlarsa – öğretim yılına ait yılsonu karnelerindeki başarı ortalamalarının 85 ve üzerinde olması,
d. Ekonomik koşulları itibariyle maddi desteğe ihtiyaç duyması gerekmektedir. Ailenin aylık toplam geliri TL’den düşük olmalıdır. TED okullarında öğrenimini sürdüren öğrenciler sınava başvuru yapamazlar.

II. Tam Eğitim Bursu (TEB) Sınavı Tarihi
Tam Eğitim Bursu Sınavı 19 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ SAAT ’da seçmiş olduğunuz sınav merkezinde yapılacaktır.

III. Tam Eğitim Bursu (TEB) Sınavı Sonuçlarının Açıklanması
Tam Eğitim Bursu (TEB) sınav sonucu Mart ayı içerisinde sınav başvurularının yapıldığı funduszeue.info adresi üzerinden ilan edilir. Adaylar sistem üzerinden Sınav Sonuç Belgesine ulaşabilirler.

V. Ev Ziyareti ve Mülakat
19 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan yazılı sınavda aldıkları puana istinaden belirlenen puan kriterini sağlayan öğrencilerle evlerinde mülakat yapmak
üzere iletişime geçilecektir.
Mülakat sonrası olumlu değerlendirilen öğrenciler, Türk Eğitim Derneği Burslu ÖğrenciTespit Komisyonu ve Yönetim Kurulu Kararıyla Tam Eğitim Bursu almaya hak kazanacaktır.
Öğrenci değerlendirmeleri Tablo-1’de belirtilen TED okullarının belirlemiş olduğu sınıf düzeyleri dikkate alınarak gündüzlü/yatılı eğitim almak üzere yapılacaktır.

VI. Bursluluk Süreci
Tam Eğitim Bursu almaya hak kazanan öğrencilerin eğitim ücretleri, servis ücretleri, yemek giderleri, giyim giderleri, kitap-kırtasiye harcamaları, cep harçlıkları ve yatılı okullarımızda okutuluyor olması halinde pansiyon giderleri lise eğitiminin sonuna kadar karşılanacaktır.
Tam Eğitim Bursu kapsamına alınan öğrenciler öğrenimlerinin üniversiteye kadar olan kısmını TED Okullarında yatılı ya da gündüzlü olarak sürdürmektedir.
Tam Eğitim Bursuyla TED Okullarından mezun olan öğrencilerin başarılı oldukları sürece, üniversitede de bursları devam etmektedir.
Tam Eğitim Bursu almaya hak kazanan öğrencinin velisiyle karşılıklı Tam Eğitim Bursu Taahhütnamesi imzalanmaktadır. Tam Eğitim Bursu Taahhütnamesi Madde 4’te belirtilen aşağıdaki koşullardan herhangi birinin gerçekleşmesi halinde öğrenci burs hakkını kaybetmektedir.

VII. Öğrencinin Bursunun Kesileceği Durumlar:
a. Öğrencinin herhangi bir şekilde bir başka kurum, kuruluş, okul, dernek, vakıf, kişi vb.’den burs alması,
b. Öğrencinin sınıf tekrarı yapması,
c. Öğrencinin yıl sonu akademik başarı ortalamasının 90’nın altında olması,
d. Öğrencinin her dönem için karnesinde temel derslerden birinden 60 ve 60’ın altında not bulunması,
e. Öğrencinin disiplin cezası alması,
f. Öğrencinin mazeretsiz olarak ve bilgi vermeden 10 (on) gün ve üstü süreyi kapsayacak şekilde okula gelmemesi veya okulu terk etmesi,
g. Öğrencinin herhangi bir suç dolayısıyla mahkum olması,
h. Öğrencinin eğitim aldığı TED Okulu ve TED Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen sosyal aktivitelere mazeret göstermeksizin katılmaması.

VIII. Öğrenciye Yapılan Ödemelerin Geri Alınacağı Durumlar:
a. Öğrencinin burs almaktan ya da kendine gösterilen TED Okulu’nda okumaktan vazgeçmesi,
b. Öğrencinin devam ettiği sınıfı bitirmesi ve mücbir sebep olmaksızın bir üst sınıfta öğrenimine devam etmemesi,
c. Aile gelirinde, TED Genel Merkezi tarafından belirlenmiş kriterin üzerinde değişikliğin olması ve bu durumun bildirilmemesi halinde, değişikliğin vuku bulduğu tarihten sonra yapılan ödemeler,
d. Öğrenci ve/veya Veli/Vasisinin başvuru formunda sunmuş olduğu bilgilerin gerçeğe aykırı olduğunun saptanması,
e. Yukarıda belirtilen sebeplerden herhangi birisi dolayısıyla öğrencinin bursunun sona ermesi durumunda, Tam Eğitim Bursu kapsamında öğrenciye yapılan tüm harcamalar, işlemiş yasal faizi ve %50 fazlası ile birlikte öğrenci ile veli veya velilerinden veya vasisinden müşterek ve müteselsil olarak talep ve tazmin olunur.

IX. Önemli Uyarılar:
a. Yatılılık tercihi yapılabilecek kademeler 6. ve 9. sınıflar olup, alım yapan tek okulumuz TED Karabük Koleji’dir. Başvuru formunun “Gündüzlü / Yatılı Eğitim tercihiniz?” kısmından “Yatılı” ya da “Gündüzlü veya Yatılı” seçmeniz durumunda, yatılılık için otomatik olarak TED Karabük Koleji için değerlendirmeye alınacaksınız.
b. Tam Eğitim Bursu Sınavı Başvuru Formunda, sınav başvurusu yapan kişinin aday ile yakınlık derecesinin anne-baba-yasal vasi den hangisi ise belirtilen T.C kimlik numarasının da ilgili kişiye ait olması gerekmektedir.
c. Ev ziyareti ve mülakat sürecinde Başvuru Formunda beyan edilen bilgilerle tutarsız belgeler sunulması durumunda öğrencinin burs hakkının iptali Türk Eğitim Derneği’nin inisiyatifindedir. Gelir durumuna ilişkin değerlendirme yapılırken öğrencinin yaşadığı ilin sosyo-ekonomik koşulları da dikkate alınacaktır. Burs alacak öğrencilerin belirlenmesi aşamasında, yapılan yazılı sınavda birbirine yakın puan alan öğrencilerden gerekli kriterlere uygunluğunun yanı sıra, ekonomik durumu daha düşük olan tercih edilecektir.
d. Öğrenciler başvuru formunda belirttikleri her bilgiyi istenildiğinde resmî belgeyle ibraz etmek zorundadır.
e. Tablo-1’de belirtilen kontenjanların, uygun aday bulunmaması halinde boş bırakılması Türk Eğitim Derneği’nin inisiyatifindedir.

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı


Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı  yılı için takvim açıklandı!

Ortaokul bursluluk sınavı bu sene 14 Ocak  tarihinde gerçekleşti, Lise bursluluk sınavı ise 5 Mart'ta gerçekleşecek.

Sınava resmi olarak başvurmak için aşağıdaki görsele tıklayıp, formu doldurunuz.

Liv Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru

>>>>>> Başvuru Formu <<<<<<<

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru

 

 yılında Ortaokul bursluluk sınavı 19 Şubat'ta, Lise bursluluk sınavı ise 26 Şubat 'de gerçekleşti.
 

Sınav 'den fazla öğrencinin yoğun katılımıyla gerçekleştirmiştir. 19 Şubat , Cumartesi günü Ortaokul öğrencileri için, 26 Şubat Cumartesi günü 7. sınıf öğrencileri için okula kabul sınavı yapılmıştır.


Okula kabul bursluluk sınavında başarılı olan öğrenciler belirlenen oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirecekler. Sınav ücretsizdir.

 

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Kimler Girebilir?
 

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Ortaokul için 4. 5. 6. ve 7. sınıf öğrencileri için yapılmaktadır. Liseye kabul sınavı LKS ise 8. 9.  ve sınıf öğrencileri için Bahçeşehir Koleji Anadolu Liselerine giriş için yapılmaktadır.

Fen ve Teknoloji Liselerine (Fentek) kabul sınavı yılında 4 Mart tarihinde gerçekleşecek. Son başvuru tarihi 2 Mart. Başvuru için : funduszeue.info 
 


Bahçeşehir Koleji Bursluluk Oranları Nelerdir?


Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı burs oranları, okulun eğitim ücreti üzerinden yüzde 10 ile yüzde arasında değişmektedir.

Genellikle Şubat aylarında yapılan Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavında elde edilecek bursluluk oranı, öğrencinin sınavda göstereceği başarı ile kampüsün burs vereceği öğrenci kontenjanına göre değişkenlik göstermektedir.

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına hakkında bilgi almak için aşağıdaki ilgili görsellere tıklayıp, kampüs seçip, iletişim bilgilerinizi bırakınız.

 

Bahçeşehir Koleji  Bursluluk Sınavı Başvuru Formu


>>>>>> Başvuru Formu <<<<<<
 

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru


 

Bahçeşehir Koleji Sınıflar Seviye Tespit Sınavı 6 Kasım'da Yapıldı


Bahçeşehir Koleji, kendi bünyesinde okumayan sınıf öğrencilerine yönelik bir Seviye Tespit Sınavı yapılmıştır. Sınav 7 Kasım (TYT) ve 8 Kasım (AYT) tarihlerinde saat 'da online olarak gerçekleşmiştir.

Sınavda belirli bir barajı aşan öğrenciler, SEY Vakfı tarafından verilecek eğitim bursu için bireysel sınava katılma hakkı kazanacaklardır. Sınav sonuçları 11 Kasım'da açıklandı.

 

8. Sınıflar İçin LGS Seviye Tespit Sınavı 24 Ekim'de Gerçekleşti


8. sınıflar için yapılan online LGS Seviye Tespit Sınavı için son başvuru tarihi 22 Ekim'di. Sınavda belirli bir barajı aşan öğrenciler SEY Vakfı tarafından verilecek eğitim bursu için bireysel sınava katılma hakkı kazanmışlardır.

Bahçeşehir Koleji İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakalarında yeni açılan kampüsler aşağıdadır ;


Bahçeşehir Koleji Maltepe

Bahçeşehir Koleji Nakkaştepe

Bahçeşehir Koleji Halkalı Tema

Bahçeşehir Koleji Ömerli

Bahçeşehir Koleji Florya 2

Bahçeşehir Koleji Yenişehir

Bahçeşehir Koleji Ataşehir

Bahçeşehir Koleji Pendik

Bahçeşehir Koleji Mimaroba

Bahçeşehir Koleji Bakırköy

Bahçeşehir Koleji Gebze Darıca
 

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı

Bahçeşehir Koleji her yıl öğrenci kabul sınavı düzenleyerek ortaokul, lise gibi eğitim birimlerini sınava tabi tutarak başarılı olan öğrencileri okulda belirli burslar ile ödüllendirir. Şüphesiz Bahçeşehir Koleji gibi kendini kanıtlamış, her alanda başarılı bireyler yetiştiren bir okula girmek her gencin hayalidir. Hele ki başarıları ile taçlandırılarak böyle bir okulda okumak hem veli hem öğrenci hem de Bahçeşehir Koleji için oldukça gurur verici olacaktır  eğitim-öğretim sezonunun start aldığı bu günlerde öğrenciler Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı konusunun zamanını merak etmeye başladı. Bahçeşehir Koleji  bursluluk sınavları ortaokul için 4. 5. 6. 7. Sınıflarını kapsar. Bahçeşehir bursluluk sınavları lise için ise 8. 9. ve Sınıflar için yapılır. Bu sınavlarda başarılı olan öğrenciler Bahçeşehir Koleji Anadolu Liselerine girmeye hak kazanırlar. Bunun yanında Bahçeşehir Koleji Teknoloji Liselerine giriş sınavı da ayrı olarak yapılır. Bu sınava girebilecek öğrenci grubu ise yine 8. 9. ve Sınıflardan oluşur. Her yıl yeni eğitim- öğretim yılı başladıktan sonra şubat ve mart aylarında düzenlenen sınavların bu seneki tarihleri Bahçeşehir Koleji tarafından resmi olarak açıklanmadı. Aralık ayında başlanması beklenen başvuru süreci ve bursluluk sınavı tarihi, okuldan yapılacak resmi açıklama ile birlikte hemen sitemizde yer alacak!
 

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Koşulları Nelerdir?

Bahçeşehir Koleji ‘Okula Kabul Sınavı’nda başarı gösteren öğrenciler, çeşitli oranlarda eğitim bursuyla ödüllendirilir. Burs oranları ise okulun yıllık eğitim ücreti üzerinden yüzde 10 ile yüzde arasında belirlenir. Bunun yanında burs verilecek öğrenci kontenjanı da önemlidir. Her yıl düzenlenen ‘Dünya Okulu’na kabul sınavları olarak anılan Bahçeşehir Bursluluk sınavı  yine her yıl olduğu gibi yoğun talep görecek. 66 kampüste 35 bin öğrenciye hizmet veren okul; Türkiye’yi kaliteli ve modern eğitim koşullarında zirveye taşıyor. Hal böyle olunca okul kabul sınavlarına her yıl yoğun katılım gerçekleşiyor. Geçtiğimiz yıl 53 binin üzerinde bir katılım olurken bu yıl da yine Bahçeşehir Koleji’nin rekor bir talep ile karşılaşacağı öngörülüyor. Her yılın şubat ve mart ayının belirli günlerinde yapılan sınavlar ortaokul ve lise olarak ayrı ayrı yapılıyor. Başvuru süreci ve sınav tarihi açıklandıktan sonra öğrenciler Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Online Başvuru panelinden kampüs seçiyor ve iletişim bilgilerini yazarak başvurularını yapıyor. 
 

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Hangi İlleri Kapsıyor?

Bahçeşehir Koleji bugün 66 kampüs ile 35 bin öğrenciye hizmet veren bir eğitim kurumu olarak dikkat çekiyor. Her il ve ilçede varlığını gittikçe artıran Bahçeşehir Okulları okul kabul sınavlarını da her İl’i kapsayacak şekilde yapıyor. Bahçeşehir Kampüslerinin olduğu iller arasında; Edirne’den Kars’a uzanan bir yolculuk mevcut. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi metropol şehirlerde kampüs sayısını her geçen gün artıran okul; her yıl ulaştığı öğrenci sayısını da artırmayı hedefliyor. Böylece yeni açılan kampüslerde de bursluluk sınavı gerçekleştirilerek birçok öğrencinin hayallerine kavuşması mümkün hale geliyor. Kampüs sayısı en çok olan İstanbul’da Bahçeşehir Koleji Bursluluksınavı için aşağıdaki bölgeler tercih edilebilir; 

  • Halkalı
  • Gaziomanpaşa 
  • Florya
  • Beylikdüzü
  • Bakırköy
  • Mimaroba
  • Levent
  • Temapark
  • Maltepe
  • Ataşehir
  • Ömerli
  • Darıca
  • Nakkaştepe
  • Dragos
  • Sancaktepe
  • Çekmeköy
  • Başakşehir
  • Ataköy 
  • Çamlıca
  • Fethiye
  • Antalya Kumluca
  • Konya
     

Bahçeşehir Koleji Liselerine Bursluluk Sınavı ile Girebilirsiniz 

Akademik başarısıyla öne çıkan Bahçeşehir Koleji, okula kabul ve bursluluk sınavında akademik başarıya göre burs imkanı sunuyor. STEM modeli ile öğrencileri yetiştiren Bahçeşehir Koleji çift dilli eğitim, Yüzyıla özgü uygulamalar ile teknolojiyi, gelişen dünyayı teorik bilgi ile harmanlıyor. Üniversiteye hazırlanmada önemli bir basamak olan Bahçeşehir Koleji’nde YGS ve LYS sınavlarına yerleştirme oranı yüzde ’dür Haziran ayında gerçekleştirilen üniversite sınavlarına bakıldığında 32 Türkiye 1’incisi Bahçeşehir Koleji’nden çıkmıştır. 32 Bahçeşehir Koleji öğrencisi tüm sorulara doğru cevaplandırarak büyük başarı elde etmiştir. Hayata dair büyük hedefleriniz varsa ve ideallerinizin peşinden gitmek istiyorsanız Bahçeşehir Koleji tam size göre olacaktır. Üstelik başarınızı kanıtlamanızda bir araç olacak burs kazanabilirsiniz. Siz de üniversite hayalinize giden yolda doğru bir eğitim modeli için Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri, Bahçeşehir Koleji Anadolu Liseleri, Bahçeşehir Koleji Fen Liseleri’ne özel okulbursluluk sınavları ile yerleşebilirsiniz. Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı başvuru formu için funduszeue.info’u takipte kalmanızı öneririz.
 

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı  Başvuru Formu

Bahçeşehir Koleji  öğretim yılında yapacağı bursluluk sınavı başvuru formuna sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Formda size en yakın kampüsü seçebilir ve iletişim adreslerini ekleyebilirsiniz. Bursluluk sınavı ayrıntılarına bakıldığında ücretsiz olarak gerçekleşir. Burs oranı ise yıllık okul ücretinin oranına göre belirlenir. Sınava girecek öğrenciler şüphesiz sınav sorularını oldukça merak eder. Her yıl dönem müfredatına eklenen konulara göre sınav soruları değiştiği gibi hazırlanan sorular çocukların bilgi dağarcığını ölçmenin yanında beceri ve yetilerini, yeteneklerini keşfedici bir sistemle hazırlanmaktadır. Bahçeşehir Koleji 12 bin eğitime gönül vermiş kişiyi bünyesinde istihdam eder. Bireye özgü eğitim anlayışı ile yarış, hırs, ezberci eğitim gibi çocukları olumsuz etkileyen durumlardan uzak, her çocuğun kendi yetenek ve becerilerini gösterebileceği bir eğitim ve sınav sistemi mevcuttur.  Bahçeşehir Koleji busluluk sınavı sonuçları sınavdan 3 hafta sonra açıklanır. Kontenjan ve okul seçimi yapılan başvurulara göre belirlenir. Sınav sonuçlarına hemen sitemizden ulaşabilirsiniz. 
 

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman?

Özel okul sınavları veliler ve öğrenciler için yakından takip edilen bir konudur. Özel okullar erken kayıt avantajları, bursluluk sınavı gibi pek çok konuda avantajlar sunarlar. Özellikle çocuklarının başarısına güvenen veliler özel okul sınavlarını ihmal etmezler. Özel okul bursluluk sınavları günümüzde binlerce çocuğun daha makul şartlarda kaliteli ve modern eğitim görmesini mümkün hale getirmiştir. Bahçeşehir Koleji de özel okul bursluluk sınavında en çok talep gören okulların başında gelir. Yurt genelinde 66 kampüsü ile her İl ve bölgeye yayılmış olan okul her yıl düzenli olarak okul kabul sınavı yapar ve pek çok öğrecinin hayallerine kavuşmasını sağlar. Bahçeşehir Koleji her yılın şubat ve mart ayında bursluluk sınavlarını gerçekleştirir. Aralık ayında ise başvuru sürecini paylaşır. Bu yıl da şubat ayında yapılması beklenen sınavın kesin tarihi açıklandığı an sitemizden başvuru formuna ulaşabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. Bursluluk sınavı sonuçları da açıklandığı an sitemizde yer almaktadır. funduszeue.info Türkiye’deki tüm özel okulların güncel bilgilerini siteye işler ve sağlıklı bir veri tabanıyla öğrenci ve velileri bilgilendirir. Özel okullar ile ilgili en güncel bilgileri, Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı tarihleri için sitemizi takip edebilirsiniz.
 

Diğer Eğitim & Özel Okul Haberleri

- Tüm Bahçeşehir Koleji Kampüsleri

- Bahçeşehir Koleji Fiyatları

 

Anahtar Kelimelerbahçeşehir koleji bursluluk sınavı bahçeşehir bursluluk sınavı bahçeşehir koleji okula kabul

  • Mini Kızlar Kulüp Müsabakaları
  • Konya Liseler Arası Basketbol Gençler B Kategorisi Konya 4.sü Yöntem Koleji
  • Konya Okullar Arası Hentbol Müsabakaları'nda Minik Erkekler Hentbol Takımımız Konya şampiyonu olmuştur.
  • Yöntem Koleji Geleneksel Yaz Festivali olan YÖNFEST, sürpriz ünlü sanatçılarıyla haziranda..
  • Yaka Yerleşkesi Yaz Okulu
  • Selçuklu Yerleşkesi Yaz Okulu
  • 8. Sınıf Selçuklu Yerleşkesi Motivasyon Etkinliği
  • Selçuklu Yerleşkesi Yabancı Dil Gecesi birbirinden güzel etkinliklerle tamamlanmıştır.
  • PQS İngilizce Başarı Değerlendirme Sınavı Yaka Yerleşkesi ve Selçuklu Yerleşkesinde yoğun katılımla tamamlanmıştır.
  • Gerçek bir LGS deneyimi
  • Denizli'de düzenlenen Okullar Arası Taekwondo Yıldızlar Grup Müsabakaları'nda 57 kg'da İbrahim Efe DÜZEL Türkiye funduszeue.info olmuştur.
  • Yaka Yerleşkesi Yabancı Dil Yıl Sonu Programımız dopdolu içeriğiyle 27 Mayıs'ta
  • Selçuklu Yerleşkesi Yabancı Dil Yıl Sonu Programımız dopdolu içeriğiyle 27 Mayıs'ta
  • Yaka Yerleşkesinde öğrencilerimiz, Fen Bilimleri Bilgi Yarışması'nda keyifli anlar yaşadı.
  • Sınıf Öğrencilerimizin KTO Karatay Üniversitesinde girmiş olduğu TYT provası başarıyla gerçekleşmiştir.
  • Okullar Arası Satranç Turnuvası Minikler Kız Kategorisi'nde Takımımız Konya 3.sü
  • 19 MAYIS TURNUVALARI YAKA YERLEŞKESİNDE DEVAM EDİYOR.
  • GERÇEK BİR TYT DENEYİMİ
  • GERÇEK BİR LGS DENEYİMİ
  • Eda Düzel üçüncü olarak Türkiye Final Müsabakaları'na katılma hakkı kazanmıştır.
  • ADAY ÖĞRENCİLERİMİZ WCEP DANIŞMANLIĞINDA MÜLAKATA GİRDİ.
  • Ödüllü İngilizce Afiş ve Slogan Yarışması başlıyor.
  • Klasik Okçuluk 30 m Küçükler Kategorisi'nde Konya Şampiyonu Beren Kızılöz
  • Satranç Takımımız Türkiye Finallerinde
  • Öğrencimiz Hilmi Doruk ERDOĞAN Eskrim Branşı Epe Dalı'nda Konya funduszeue.info olmuştur.
  • Konya Okullar Arası Yüzme Yarışmaları'nda küçük kız takımımız Konya 3.sü olmuştur.
  • Öğrencimiz Aras Önder m sırtüstünde Konya funduszeue.info
  • Teknofest'te bir Yöntemli
  • Okullar Arası Yüzme Minikler A Erkek Takımımız Konya 3.sü olmuştur.
  • Okullar Arası Yüzme Minikler A Kız Takımımız Konya funduszeue.info olmuştur.
  • Öğrencimiz Akif Çağrı POLAT, Okullararası Geleneksel Türk Okçuluğu Müsabakaları'nda Konya 3.sü olmuştur.
  • Romanlarını severek okuduğumuz Metin Mete, Yöntem Koleji Geleneksel Kitap Fuarı'nda
  • Ahmet Melih Karauğuz Yöntem Koleji Geleneksel Kitap Fuarında
  • Romanlarını severek okuduğumuz Yusuf Pazarcı, Yöntem Koleji Geleneksel Kitap Fuarı'nda
  • Okullar Arası Yüzme Yarışları'nda Minikler B Kız Takımımız Konya funduszeue.info olmuştur.
  • Eserlerini severek okuduğumuz Abdullah Harmancı, öğrencilerimizle buluştu.
  • PQS Global ve Yöntem Koleji iş birliği ile uluslararası geçerliliği olan İngilizce Başarı ve Değerlendirme Sınavı mayısta Yöntem Kolejinde
  • 8. sınıf öğrencilerimiz, 2. prova sınavına giriyor.
  • Torino Üniversitesine kabul alan öğrencimiz Fethi Onur Gündüz
  • TH Köln Üniversitesine Kabul Alan Öğrencimiz Emirhan Öncel
  • Konya Okullar Arası Futsal Müsabakaları Ortaokul Küçükler Erkek Kategorisi'nde Yöntem Koleji Namık Kemal Ortaokulu
  • Yöntem Kolejinin 8. sınıf öğrencileri LGS provasına giriyor. Gerçek bir sınav deneyimi
  • Konya Okullar Arası Küçük Erkekler Masa Tenisi Müsabakaları'nda Takımımız Konya 4.sü olmuştur.
  • Okullar Arası Küçük Kız Tenis takımımız Konya 3.sü olmuştur.
  • Konya Okullar Arası Satranç Turnuvası Küçükler Kız Kategorisi'nde takımımız Konya 4.sü olmuştur.
  • Okullar Arası Küçük Erkek Tenis takımımız Konya funduszeue.info olmuştur.
  • Okullar Arası Taekwondo Minikler Kategorisi'nde Konya Şampiyonu Eda Düzel
  • Okullar Arası Küçükler Erkek Taekwondo branşı 27 Kg da öğrencimiz Mustafa Kağan Suakan Konya 3. sü olmuştur.
  • Konya Okullar Arası Satranç Turnuvası Gençler Genel Kategorisi Konya Şampiyonu Yöntem Koleji
  • Okul Sporları Yıldızlar Satranç İl Birinciliği'nde ortaokul erkek takımımız Konya 3.sü olmuştur.
  • 8 Mart Çanakkale Zaferi Satranç Turnuvası'nda öğrencimiz Burak Yağız Dereli 14 Yaş ve Altı Genel Kategori'de Konya 3.sü olmuştur.
  • Türk edebiyatının güçlü kalemi Ufuk Tufan Yöntem Kolejinde
  • Akıl ve Zeka Oyunları Konya funduszeue.info Metin Kerem Keskin
  • Romanlarını severek okuduğumuz Yasemin Aykol, kitapseverlerimizle buluştu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
  • Yöntem Koleji Bilim ve Sanat Sergisi'ne Davetlisiniz
  • Anaokullarımızda bugün C Vitamini Şenliği yapıldı. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.
  • Yöntem Kolejinin beklenen 4. Sınıf Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı 11 Mart Cumartesi günü
  • İngilizce Başarı Değerlendirme Sınavları Başlıyor
  • ABD'Lİ ÜNLÜ YAZARDAN YÖNTEM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR
  • 7. Sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 6. Sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 5. Sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • Yerli Malı Haftası okullarımızda coşkuyla kutlandı.
  • Yerli Malı Haftası okullarımızda coşkuyla kutlandı.
  • Yerli Malı Haftası okullarımızda coşkuyla kutlandı.
  • Hz. Mevlâna'nın ölüm yıl dönümü Selçuklu Yerleşkesi
  • Hz. Mevlâna'nın ölüm yıl dönümü Selçuklu Yerleşkesi
  • Hz. Mevlâna'nın ölüm yıl dönümü Selçuklu Yerleşkesi
  • Konya Küçükler Yıldızlar Şampiyonası Satranç İl Birinciliği Müsabakaları'nda 18 Yaş Genel Kategori'de öğrencimiz Eyüp Can Kesici Konya funduszeue.info olmuştur.
  • Konya Küçükler Yıldızlar Şampiyonası Satranç İl Birinciliği Müsabakaları'nda 10 Yaş Genel Kategori'de öğrencimiz Mustafa Beşir Keleş Konya funduszeue.info olmuştur.
  • Konya Küçükler Yıldızlar Şampiyonası Satranç İl Birinciliği Müsabakaları'nda 18 Yaş Genel Kategori'de öğrencimiz Mehmet Emir Kesici Konya 3.sü olmuştur.
  • Aralık tarihlerinde düzenlenen Konya İl Birinciliği Satranç Turnuvası'nda 10 Yaş Altı Konya funduszeue.info Zeynep Elçin Eren
  • Hz. Mevlâna 'nın ölüm yıl dönümü Yaka Yerleşkesi
  • Hz. Mevlâna 'nın ölüm yıl dönümü Yaka Yerleşkesi
  • Hz. Mevlâna 'nın ölüm yıl dönümü Yaka Yerleşkesi
  • Hz. Mevlâna 'nın ölüm yıl dönümü Yaka Yerleşkesi
  • Hz. Mevlâna 'nın ölüm yıl dönümü Yaka Yerleşkesi
  • Konya İli Genç A Erkekler Kategorisi Grup Maçı Yöntem Koleji Sistem Koleji Lisesi: 33
  • Yöntem Koleji Kariyer Günleri başlıyor .
  • Yöntem Koleji Kariyer Günleri başlıyor .
  • Yüzmede dereceye giren öğrencimiz Aras Önder'i ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz.
  • Aralık tarihlerinde düzenlenen Konya İl Birinciliği Satranç Turnuvası'nda 13 Yaş Altı Konya 3.sü Bahar Elvin Eren
  • Aralık tarihlerinde düzenlenen Konya İl Birinciliği Satranç Turnuvası'nda 14 Yaş Altı Konya funduszeue.info Burak Yağız Dereli
  • Okullar Arası Taekwondo Ortaokul Yıldızlar Kyorugi 57 kg Kategorisi'nde öğrencimiz İbrahim Efe Düzel Konya funduszeue.info olmuştur dünyainsanhaklarıgünü
  • Vuslat Yıldönümü Dostluk Vakti
  • Konya İli Genç A Erkekler Kategorisi Grup Maçı Yöntem Koleji: 68 - Vali İhsan Dede Anadolu Lisesi: 45
  • Aralık tarihlerinde Konya Okullar Arası Gençler Yüzme miMüsabakaları'nda öğrencimiz Aybüke Eda Karaaslan 50 m Kelebek'te Konya funduszeue.info 50 m Sırtüstü'nde Konya funduszeue.info m Sırtüstü'nde Konya funduszeue.info m Serbest'te Konya funduszeue.info olarak Ocak tarihleri arasında yapılacak olan Okullar Arası Bölge Müsabakaları'na katılma hakkı kazanmıştır
  • 5 Aralık Kadın Hakları Günü Kutlu Olsun
  • Öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • Öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • Öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • Yöntem Kolejinde 5, 6 ve 7. Sınıflarımız her yıl 40 roman okumaktadır. Bu romanlar Türk ve dünya edebiyatının seçkin eserleridir. Öğrencilerimiz, dünya edebiyatında önemli yeri olan ünlü yazar Liesl Shurtliff'in kaleme aldığı romanları büyük bir keyifle okudu ve ünlü yazarla iletişime geçerek roman değerlendirmesi yaptı. İzlemeniz dileğiyle @lieslshurtliff
  • Yöntem Kolejinde 5, 6 ve 7. Sınıflarımız her yıl 40 roman okumaktadır. Bu romanlar Türk ve dünya edebiyatının seçkin eserleridir. Öğrencilerimiz, dünya edebiyatında önemli yeri olan ünlü yazar Liesl Shurtliff'in kaleme aldığı romanları büyük bir keyifle okudu ve ünlü yazarla iletişime geçerek roman değerlendirmesi yaptı. İzlemeniz dileğiyle @lieslshurtliff
  • Yöntem Kolejinde 5, 6 ve 7. Sınıflarımız her yıl 40 roman okumaktadır. Bu romanlar Türk ve dünya edebiyatının seçkin eserleridir. Öğrencilerimiz, dünya edebiyatında önemli yeri olan ünlü yazar Liesl Shurtliff'in kaleme aldığı romanları büyük bir keyifle okudu ve ünlü yazarla iletişime geçerek roman değerlendirmesi yaptı. İzlemeniz dileğiyle @lieslshurtliff
  • Romanlarını severek okuduğumuz Hasan Sarı bugün kitapseverlerimizle buluştu.
  • Romanlarını severek okuduğumuz Hasan Sarı bugün kitapseverlerimizle buluştu.
  • Romanlarını severek okuduğumuz Hasan Sarı bugün kitapseverlerimizle buluştu.
  • 7. Sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 6. Sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 5. Sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • Öğretmenler Günü Yemeğimizden
  • Romanlarını severek okuduğumuz Hasan Sarı Yöntem Kolejinde
  • Öğretmenler Günü Yemeğimizden
  • Öğretmenler Günü Yemeğimizden
  • Hem Yaka Yerleşkesinde hem de Selçuklu Yerleşkesinde anasınıflarımızda muhteşem etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.
  • Hem Yaka Yerleşkesinde hem de Selçuklu Yerleşkesinde anasınıflarımızda muhteşem etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.
  • Hem Yaka Yerleşkesinde hem de Selçuklu Yerleşkesinde anasınıflarımızda muhteşem etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.
  • Öğretmenler Günü Yemeğimizden
  • Konya Okullar Arası Yıldız Kızlar Voleybol Kategorisi Yöntem Koleji: 2 Sınav Koleji: 0
  • Yönetim Kurulu olarak değerli velimiz 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Önder Şensöz’ü ve kıymetli eşi Efdal Hanım'ı ve değerli Fehmi Bey'i ziyaret ettik. Önder Bey'e, Efdal Hanım'a ve Fehmi Bey'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.
  • Konya Okullar Arası Futsal Müsabakaları Genç Erkekler Kategorisi Yöntem Koleji Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • SINIFLARIMIZA ÖZEL KONU TEKRAR DERSLERİMİZ BAŞLAMIŞTIR. YÖNTEM ÖĞRENCİSİ YKS'YE EKSİKSİZ GİRECEK!
  • Lise öğrencilerimize yönelik randevulu veli toplantımız hem Meram Yerleşkesinde hem de Selçuklu Yerleşkesinde yapılmıştır. Tüm velilerimize teşekkür ederiz.
  • Lise öğrencilerimize yönelik randevulu veli toplantımız hem Meram Yerleşkesinde hem de Selçuklu Yerleşkesinde yapılmıştır. Tüm velilerimize teşekkür ederiz.
  • Lise öğrencilerimize yönelik randevulu veli toplantımız hem Meram Yerleşkesinde hem de Selçuklu Yerleşkesinde yapılmıştır. Tüm velilerimize teşekkür ederiz.
  • Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri arasında iki ayrı kategoride yapılacak "24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası"nda heyecan dorukta
  • Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize yönelik randevulu veli toplantımız yapılmıştır. Tüm velilerimize teşekkür ederiz.
  • Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize yönelik randevulu veli toplantımız yapılmıştır. Tüm velilerimize teşekkür ederiz.
  • Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize yönelik randevulu veli toplantımız yapılmıştır. Tüm velilerimize teşekkür ederiz.
  • Sevgi, saygı ve bitmeyen özlemle
  • Sevgi, saygı ve bitmeyen özlemle
  • Sevgi, saygı ve bitmeyen özlemle
  • Öğrencimiz, Hilmi Doruk Erdoğan Eskrim Branşı Epe Dalı'nda Konya funduszeue.info olmuştur. Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan öğrencimizi kutluyoruz.
  • Emirhan Sabancı Eskrim Branşı Epe Dalı'nda Konya 4.sü olmuştur. Öğrencimizi kutluyoruz. Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan öğrencimizi kutluyoruz.
  • Ege Erdem Erdoğan Eskrim Branşı Epe Dalı'nda Konya funduszeue.info olmuştur. Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan öğrencimizi kutluyoruz. Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan öğrencimizi kutluyoruz.
  • Uluslararası Geçerliliğe Sahip Cambridge Sınavları Yöntem Koleji'nde
  • 6. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 5. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 7. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 7. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 6. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 5. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • Necmettin Erbakan Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Dr. Süleyman Arslantaş Bey 8. sınıf öğrenci velilerimize yönelik
  • Yaka Yerleşkesindeki anaokulu öğrencilerimiz bugün 80 Binde Devr-i Âlem Parkı'ndaydı
  • 13 Ekim Ankara'nın Başkent Oluşu Kutlu Olsun
  • Yöntem Kolejinde Kış Spor Okulları başlıyor.
  • Dünya şampiyonu olan Ampute Milli Takımımızı kutluyoruz.
  • 6. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 7. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 5. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • Mevlid-i Nebi Satranç Turnuvası'nda öğrencimiz Zeynep Elçin Eren 10 Yaş Altı Genel Kategori'de Konya funduszeue.info olmuştur.
  • Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun
  • 6. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 7. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 5. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • Yöntem Kolejinde Kış Spor Okulları başlıyor.
  • Yöntem Kolejinde Kış Spor Okulları başlıyor.
  • Yöntem Kolejinde Kış Spor Okulları başlıyor.
  • Yöntem Kolejinde Kış Spor Okulları başlıyor.
  • Yöntem Kolejinde Kış Spor Okulları başlıyor.
  • Cumhuriyet Konulu Kısa Öykü Yarışması başlıyor.
  • Her canlı, bizim en kıymetlimizdir.
  • 7. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 6. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 5. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 7. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 6. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 5. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • Yöntem Kolejinde yılda 40 roman okuma serüveni başladı.
  • 19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun
  • Teknofest Türkiye funduszeue.info
  • eğitim-öğretim yılında tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılar dileriz
  • 3.Büyük Okulumuz Olan Yaka Yerleşkesi Açıldı
  • İngilizce yaz kampımız yabancı eğitmenler ile bugün itibari ile başlıyor.
  • Kitlesel Başarıda Konya'nın En Güçlü Kurumu Tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.
  • ABD'li yazar Ronald KIRCHHOFF 8 Ağustos'ta başlayacak İngilizce konuşma kampımızda bizlerle.
  • Öğrencimiz Emirhan Öncel bugün itibariyle TH Köln Üniversitesi /Oyun Programlama Bölümü'ne tüm elemeleri başarıyla geçerek yerleşmeye hak kazanmıştır.
  • LGS 'de Kitlesel Başarı
  • YÖNTEM KOLEJİNDE YAZ KURSLARI BAŞLIYOR.
  • YÖNTEM KOLEJİNDE YAZ KURSLARI BAŞLIYOR.
  • YÖNTEM KOLEJİNDE YAZ KURSLARI BAŞLIYOR.
  • YÖNTEM KOLEJİNDE YAZ KURSLARI BAŞLIYOR.
  • Yaz Dönemi Görsel Sanatlar Kursu
  • Yaz Dönemi Görsel Sanatlar Kursu
  • Öğrencimiz İbrahim Efe DÜZEL Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Türkiye 3.sü olmuştur.
  • Yaz Dönemi Fransızca Dil Kursu başlıyor.
  • İngilizce ve Almanca Yıl Sonu Gösterisi büyük beğeni aldı.
  • Çevre Haftası boyunca süren etkinliklerimizden kareler
  • YÖNTEM KOLEJİNDE GÖRKEMLİ SINIF MEZUNİYET TÖRENİ
  • YÖNTEM KOLEJİNDE GÖRKEMLİ 8. SINIF MEZUNİYET TÖRENİ
  • YÖNTEM KOLEJİNDE GÖRKEMLİ 4. SINIF MEZUNİYET TÖRENİ
  • 'e yakın misafirimizle YÖNFEST ZAKKUM KONSERİ
  • YÖNFEST hız kesmeden devam ediyor.
  • Cambridge Dil Yeterliliği Sınavı yoğun öğrenci katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
  • YÖNTEM KOLEJİNDE ANAOKULU YIL SONU PROGRAMI NEFESLERİ KESTİ.
  • Yöntem Koleji Summer Speaking Camp İngilizce konuşma yaz kampımıza kayıtlarımız başlamıştır.
  • Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Konya İl Yarışmaları'nda Yöntem Spor Kulübü Konya funduszeue.info olmuştur.
  • YÖNTEM KOLEJİNDE YIL SONU İNGİLİZCE FESTİVALİ NEFESLERİ KESTİ.
  • Kanguru Matematik Sınavı'nda Finale kalan öğrencilerimizi kutluyoruz.
  • Türkiye Okullar Arası Genç Kızlar Wushu Taolu Şampiyonası'nda öğrencimiz Fadim Rana KARAASLAN Türkiye funduszeue.info olmuştur.
  • Kanguru Fen Yarışması'nda finale kalan öğrencilerimizi kutluyoruz.
  • 19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI YÜZME İL ŞAMPİYONASI'NDA YÖNTEM KOLEJİ DAMGA VURDU.
  • Öğrenim hayatlarına ilk adımlarını daha dün gibi hatırladığımız 4. sınıflarımızın mezuniyet törenini muhteşem bir programla yapıldı.
  • 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası 14 Yaş ve Altı Karaman funduszeue.info
  • The Voice Yöntem Okullarımızda harika etkinlikler devam ediyor.
  • Hafta boyunca devam eden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimizden
  • Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması'nda finale kalan öğrencilerimizi kutluyoruz.
  • Öğrencimiz Hilâl Yüzbaşıoğlu Bulgaristan'ta düzenlenen Wushu Avrupa Şampiyonası'nda 1. olmuştur
  • Takımımız Konya funduszeue.info olmuştur.
  • Yöntem Koleji öğrencileri, muhteşem geçen eğitim-öğretim yılını yine muhteşem bir festivalle bitiriyor.
  • Söyleşi Yapay Zeka ve İnsanlığın Geleceği
  • Anneler Günü Özel Programımızdan
  • YÖNTEM MERAM FEN LİSESİ VE MERAM ANADOLU LİSESİ - EĞİTİM - ÖĞRETİM YILINDA AÇILIYOR. HAYIRLI OLSUN.
  • Yöntem Kolejinde 23 Nisan Etkinlikleri renkli ve coşkulu bir şekilde yapıldı.
  • Eskrim Branşı Epe Dalı'nda Konya funduszeue.info olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmıştır.
  • 8, 11 ve sınıflara geçen öğrenciler için yaz kursu kayıtlarımız başlamıştır
  • Konya Okullar Arası Basketbol Küçük Erkekler Kategorisi Ortaokul Müsabakaları’nda
  • Yöntem Koleji Konya Yıldız Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda Konya 3.sü olmuştur
  • Konya Okullar Arası Basketbol Küçük Erkekler Kategorisi Ortaokul Müsabakaları'nda
  • Minikler-Yıldızlar-Gençler-Büyükler ve Veteranlar Taolu ve Sanda Şampiyonası'nda öğrencimiz Hilal Yüzbaşıoğlu Türkiye funduszeue.info olmuştur.
  • OKULUMUZDAN E-TWİNNİNG HABERİ
  • Uluslararası geçerliliğe sahip Cambridge Sınavları Yöntem kolejinde
  • Uluslararası geçerliliğe sahip Cambridge Sınavları Yöntem kolejinde
  • KONYA'NIN BEKLEDİĞİ BÜYÜK SINAV 12 MART'TA
  • KONYA'NIN BEKLEDİĞİ BÜYÜK SINAV 12 MART'TA
  • KONYA'NIN BEKLEDİĞİ BÜYÜK SINAV 12 MART'TA
  • KONYA'NIN BEKLEDİĞİ BÜYÜK SINAV 12 MART'TA
  • Çocuk edebiyatının önemli yazarlarından Yasemin Aykol Yöntem Kolejinde
  • Cambridge Starters Movers Flyers Ket Pet Fce Sınav Semineri
  • Çocuk edebiyatının önemli yazarlarından Yasemin Aykol Yöntem Kolejinde
  • Cambridge Starters Movers Flyers Ket Pet Fce Sınav Semineri
  • Maziyi Taşıyanlar isimli sergimiz 19 Şubat tarihinde gerçekleşecektir.
  • Maziyi Taşıyanlar isimli sergimiz 19 Şubat tarihinde gerçekleşecektir.
  • Konya Okullar Arası Genç Erkekler Karate Şampiyonası
  • Konya Okullar Arası Genç Erkekler Karate Şampiyonası
  • Konya Okullar Arası Basketbol Erkekler Yıldızlar Kategorisi
  • Konya Okullar Arası Basketbol Erkekler Yıldızlar Kategorisi
  • Ankara Atılım Üniversitesi Kurumsal İletişim Ve Tanıtım Direktörü OZAN BUDAK Semineri
  • 03 - 05 Ocak tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Okullar Arası Gençler Yüzme Türkiye Şampiyonası
  • Ankara Atılım Üniversitesi Kurumsal İletişim Ve Tanıtım Direktörü OZAN BUDAK Semineri
  • Yöntem Koleji olarak Simülasyondan Gerçeğfunduszeue.info Bir Adım Daha..
  • Yöntem Koleji olarak Simülasyondan Gerçeğfunduszeue.info Bir Adım Daha
  • 15 Temmuz Konulu Resim Yarışması funduszeue.info Yüsrâ Derin Suna
  • 15 Temmuz Konulu Resim Yarışması funduszeue.info Ayşe Gökçe Tongur
  • 15 Temmuz Konulu Resim Yarısması 3.sü Duru Ergün
  • Yüzmede Yöntem Kolejinden büyük başarı
  • Bisiklet Şehri Konya Konulu Resim Yarışması funduszeue.info Tarık Efe Özkan
  • Konya Okullar Arası Küçükler Kız Hentbol takımımız Konya 2. si olmuştur.
  • Konya Okullar Arası Küçükler Erkek Hentbol takımımız Konya 2. si olmuştur.
  • Konya Okullar Arası Futbol Turnuvası Yıldız Erkekler
  • Konya Okullar Arası Küçük Kızlar Hentbol Müsabakaları
  • Konya Okullar Arası Genç Kızlar Futsal takımımız Konya 4.sü olmuştur.
  • Konya Okullar Arası Yıldız Kızlar Hentbol takımımız Konya 3.sü olmuştur.
  • Konya Okullar Arası Yıldız Erkekler Hentbol takımımız Konya 3.sü olmuştur.
  • Konya Okullar Arası Küçükler Kız Hentbol Müsabakası'nda
  • Konya Okullar Arası Basketbol Erkekler Yıldızlar Kategorisi Ortaokul Müsabakaları
  • Konya Okullar Arası Basketbol Erkekler B Kategorisi Lise Müsabakası
  • Konya Okullar Arası Futbol Turnuvası Yıldız Erkekler Kategorisi'nde
  • Konya Okullar Arası Yıldız Erkekler Hentbol Müsabakası'nda
  • Konya Okullar Arası Voleybol Turnuvası Küçük Kızlar Kategorisi'nde
  • Konya Okullar Arası Yıldız Kızlar Hentbol Müsabakaları'nda galibiyete devam
  • Konya Okullar Arası Basketbol Erkekler B Kategorisi Lise Müsabakası'nda
  • Basketbolda Meram Yerleşkesi galibiyetle başladı . Tebrik ediyoruz
  • Kız Futsal Takımımız Finalde
  • KARATAY BELEDİYESİ HZ. MEVLÂNA’YI ANMA SATRANÇ TURNUVASI'NDA
  • Konya Okullar Arası Basketbol Erkekler Genç A Katogorisi'nde takımımız Konya 3.sü olmuştur.
  • - eğitim-öğretim yılı 1. sınıf kayıtlarımız başlamıştır.
  • Sınıf Öğrencilerimize YKS Motivasyon Semineri
  • uluslararası AFIAP (fotoğraf Sanatçısı) Mustafa Binol öğrencilerimiz ile buluşuyor.
  • Yazar Emel Can Yöntem Kolejinin kitapseverleriyle buluştu.
  • Yöntem Koleji dünyanın ilk şehri Çatalhöyük'te
  • Öğretim Yılı Okullararası Mahalli Konya Satranç Yarışması Derecelerimiz
  • Yoğun katılımla veli toplantılarımız tamamlanmıştır
  • Değerli yazarımız Abdil MERT Bey'i ağırladık
  • Satranç Turnuvası'nda öğrencimiz Nilay Savaş Konya 3.sü olmuştur.
  • Satranç Turnuvası'nda Konya 3.sü
  • Etwinning projemizle Avrupa Kalite Ödülü aldık.
  • Girişimci İşadamları Vakfı'ndan Yöntem Eğitim Kurumlarına anlamlı ziyaret
  • Veli ve Öğrenci Bilgilendirme Seminerleri yoğun katılımla tamamlandı.
  • YKS'de Yöntem Eğitim Kurumları farkı
  • YÖNTEM EĞİTİM KURUMLARI İLE KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ ARASINDA DEV PROTOKOL
  • Teknofest'in son adımını üzerinden puan alarak adımızı finallere yazdırdık.
  • Milli Savunma Üniversitesi Sınavı'nda Türkiye si olan öğrencimizi kutluyoruz
  • Sıfır Atık Projemiz ulusal basında
  • Yöntem Koleji Gençleri 3 takımla açık ara Konya funduszeue.info
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konulu Resim Yarışması'nda 1 öğrencimiz Meram funduszeue.info
  • Muyu Resim Yarışması’nın beşincisi,
  • Emniyet Teşkilatı asli kurumlardan birisidir
  • LGS Merkezî Sınav Uygulama Takvimi yayınlandı.
  • Yöntem, Pandemi de Öğrenci ve Velilerini Yalnız Bırakmadı
  • Geleneksel 9.Sınıf Yaz Kursumuz haziranda başlıyor.
  • Geleneksel Sinif Yaz Kursumuz haziranda başlıyor.
  • Geleneksel Sınıf Yaz Kursumuz haziranda başlıyor.
  • Türkiye Okullar Arası Zekâ Şampiyonası'nda 10 öğrencimizle Türkiye Finallerindeyiz.
  • YÖNTEM ÖZEL ÖĞRETİM KURSU BURSLULUK SINAVI
  • Su Tasarrufu Afiş Yarışması
  • Aile Destekli Sosyal Bilimler Genel Kültür Bilgi Yarışması
  • Velilerimize yönelik "Mizaç Merkezli Ebeveynlik Semineri"
  • Uzman Eğitimci Burçak Özel, alan seçimiyle ilgili lise öğrencilerimizle buluşuyor.
  • 20 Soruyla Olayları Genel Kültür ve Bilgi Yarışması
  • Uzaktan eğitimde Görsel Sanatlar derslerimizde öğrencilerimizin yaptığı birbirinden güzel eserler
  • Konya'yı Tanıyorum Aileler Arası Bilgi Yarışması keyifli anlara sahne oldu
  • Liseler Arası İngilizce Dergi Yarışması sonuçlandı
  • Konya'yı Tanıyorum Aileler Arası Bilgi Yarışması
  • Lise öğrencilerimiz yarışıyor. Heyecan tüm hızıyla devam ediyor.
  • Liseli öğrencilerimiz zengin içerikli dergilerle kıyasıya bir rekabetin içindeler.
  • 10 Kasım Atatürk'ü Anma Resim Yarışması'nda öğrencimiz Gül Miray Aşık'ın Başarısı
  • 10 Kasım Atatürk'ü Anma Resim Yarışması'nda öğrencimiz Gül Miray Aşık'ın Başarısı
  • 5. Sınıf Öğrencilerimizin Bu Hafta Okuduğu Romanlar
  • 6. Sınıf Öğrencilerimizin Bu Hafta Okuduğu Romanlar
  • 7. Sınıf Öğrencilerimizin Bu Hafta Okuduğu Romanlar
  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ortaokul Resim Yarışması Konya 3.sü
  • 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
  • MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
  • 5 ve 9. sınıflarımızla 2 KASIM PAZARTESİ günü yüz yüze eğitime başlıyoruz.
  • 7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN BU HAFTA OKUDUĞU KİTAPLAR
  • 6. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN BU HAFTA OKUDUĞU ROMANLAR
  • 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN BU HAFTA OKUDUĞU ROMANLAR
  • 7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN BU HAFTA OKUDUĞU ROMANLAR
  • 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN BU HAFTA OKUDUĞU ROMANLAR
  • 6. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN BU HAFTA OKUDUĞU ROMANLAR
  • HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ KUTLU OLSUN
  • Yöntem Eğitim Kurumları uzaktan eğitimde de Konya'da lider
  • Yöntem Eğitim Kurumları uzaktan eğitimde de Konya'da lider
  • 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
  • Hayallerine kavuşmanda Yöntem Özel Öğretim Kursu hep yanında Şimdi sıra sende Mezun kayıtlarımız devam ediyor.
  • 7. Sınıf Öğrencilerimizin Bu Hafta Okuduğu Romanlar
  • 6. Sınıf Öğrencilerimizin Bu Hafta Okuduğu Romanlar
  • 5. Sınıf Öğrencilerimizin Bu Hafta Okuduğu Romanlar
  • COVID SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ
  • Sınıflar bu yaz başarının Yöntem'i ile Matematiği bitiriyor.
  • Yaz aylarını başarının Yöntem’i ile dolu dolu geçirmeye ne dersin?
  • Kanguru Matematik finalistlerimizi kutluyoruz.
  • Daha temiz bir çevre dileğiyle Dünya Çevre Günü kutlu olsun.
  • Teknolojinin Doğru Kullanımı
  • Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.
  • BBN Haber 'e çok teşekkür ederiz.
  • Bandırma Vapuru Yapımı Meram Yerleşkesi Ortaokul 3.sü
  • Bandırma Vapuru Yapımı Meram Yerleşkesi İlkokul funduszeue.info
  • Bandırma Vapuru Yapımı Meram Yerleşkesi İlkokul 3.sü
  • Bandırma Vapuru Yapımı Meram Yerleşkesi Ortaokul funduszeue.info
  • Bandırma Vapuru Yapımı Selçuklu Yerleşkesi Lise funduszeue.info
  • Bandırma Vapuru Yapımı Selçuklu Yerleşkesi Ortaokul funduszeue.info
  • Bandırma Vapuru Yapımı Selçuklu Yerleşkesi ilkokul 3.sü
  • Bandırma Vapuru Yapımı Meram Yerleşkesi Ortaokul funduszeue.info
  • Bandırma Vapuru Yapımı Selçuklu Yerleşkesi ilkokul funduszeue.info
  • Bandırma Vapuru Yapımı Meram Yerleşkesi İlkokul funduszeue.info
  • Bandırma Vapuru Yapımı Selçuklu Yerleşkesi Lise funduszeue.info
  • Bandırma Vapuru Yapımı Selçuklu Yerleşkesi Ortaokul 3.sü
  • Türk gencinin en gururlu bayramı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
  • Bandırma Vapuru Yapımı Selçuklu Yerleşkesi İlkokul funduszeue.info
  • Bandırma Vapuru Yapımı Selçuklu Yerleşkesi Ortaokul funduszeue.info
  • Ülkemizin "Aydınlık Yüzleri"nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
  • Kadir Gecemiz, mübarek olsun.
  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun
  • Ülkemizin "Aydınlık Yüzleri"nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
  • Türk gencinin en gururlu bayramı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
  • Türk gencinin en gururlu bayramı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
  • Türk gencinin en gururlu bayramı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. …
  • Ülkemizin "Aydınlık Yüzleri"nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
  • 19 Mayıs tarihi bu topraklar için vazgeçilmez bir unsurdur.
  • Yaşam, her engelin birlikte aşılabildiği bir yolculuktur.
  • En büyük engel sevgisizliktir.
  • Eczacılar Günü Kutlu Olsun!
  • Öğrencilerimizin bu hafta okuduğu romanlar
  • Öğrencilerimizin bu hafta okuduğu romanlar
  • Öğrencilerimizin bu hafta okuduğu romanlar
  • LGS'ye hazırlık yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz.
  • Yöntem Koleji 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri üç boyutlu strüktür yarışması.
  • Türk Dil Bayramı Kutlu Olsun
  • Artık, onlar bizim için kahraman
  • En değerli varlıklarımız olan annelerimize
  • En değerli varlıklarımız olan annelerimize
  • En değerli varlıklarımız olan annelerimize
  • En değerli varlıklarımız olan annelerimize
  • Dünyanın en değerlileri olan annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.
  • En değerli varlıklarımız olan annelerimize
  • 5. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • 6. sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu roman
  • Sevgili öğrencimiz Nilay Savaş 'ın TRT'de yayınlanan videosu Kızımızı tebrik ediyoruz.
  • Mayıs Ayı Örnek Soruları
  • Hıdırellez Bayramımız kutlu olsun.
  • Öğrencimizin Sergilediği Gölge Oyunu TRT'de Yayımlandı
  • YKS 27 - 28 Haziran'da yapılacak.
  • LGS 20 Haziran 'de yapılacak.
  • 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz, kutlu olsun.
  • Online konferanslarımız hız kesmeden devam ediyor.
  • 5. sınıf ğrencilerimizin bu hafta okuduğu romanlar
  • 6. sınıf ğrencilerimizin bu hafta okuduğu romanlar
  • 6. sınıf ğrencilerimizin bu hafta okuduğu romanlar
  • Recep Şükrü Apuhan ÜNLÜ YAZARLARDAN YÖNTEM ÖĞRENCİSİNE MESAJ VAR
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • ÜNLÜ YAZARLARDAN YÖNTEM ÖĞRENCİSİNE MESAJ VAR
  • ÜNLÜ YAZARLARDAN YÖNTEM ÖĞRENCİSİNE MESAJ VAR
  • 23 Nisan Yıl Özel Satranç Turnuvası 11 - 12 Yaş Kategorisi
  • 23 Nisan Yıl Özel Satranç Turnuvası 9 - 10 Yaş Kategorisi
  • 23 Nisan Yıl Özel Satranç Turnuvası 7 - 8 Yaş Kategorisi
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • 23 Nisan Yıl Özel Satranç Turnuvası Başarılarımız
  • Yazar Birsen Ekim Özen'den Mesaj Var
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Yazar Okay Tiryakioğlu'ndan Yöntem Öğrencisine Mesaj
  • Yazar Zümrüt Tanrıöven Yazıcı'dan Yöntem Öğrencisine Mesaj
  • ÜNLÜ YAZARLARDAN YÖNTEM ÖĞRENCİSİNE MESAJ VAR
  • Hasan Tanrıverdi ÜNLÜ YAZARLARDAN YÖNTEM ÖĞRENCİSİNE MESAJ VAR
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Mustafa Kemal Çelik ÜNLÜ YAZARLARDAN YÖNTEM ÖĞRENCİSİNE MESAJ VAR
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Yazar Emir Hersan'dan Mesaj Var
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Yazar İrfan Gürkan Çelebi'den Mesaj Var
  • Yeteneklerin Keşfedildiği Okul 5. sınıf öğrencimiz Ahmet Yiğit Çiftçi'ye 23 Nisan için hazırladığı bu güzel gösterisinden dolayı teşekkürler
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • 23 Nisan Konulu Lise Kompozisyon Yarışması funduszeue.info Fatma Sıla Sağır
  • Yazar Şebnem Güler Karacan'dan Mesaj Var
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Her alanda başarılı bir okul
  • Yazar Faruk Gülşen'den Mesaj Var
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Yazar Toprak Işık'tan Mesaj Var
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Tüm İslâm âleminin Ramazan ayı hayırlara vesile olsun.
  • 23 Nisan Konulu Resim Yarışması Selçuklu Yerleşkesi funduszeue.info Eymen Cantürkoğlu
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • 23 Nisan Konulu Resim Yarışması Selçuklu Yerleşkesi funduszeue.info Nida Aşık
  • 23 Nisan Konulu Resim Yarışması Meram Yerleşkesi funduszeue.info Yüsra Derin Suna
  • 23 Nisan Konulu Resim Yarışması Meram Yerleşkesi funduszeue.info Lina Kaya
  • 23 Nisan Konulu Resim Yarışması Meram Yerleşkesi 3.sü Duru Ergün
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • 23 Nisan Konulu İlkokul Şiir Yarışması funduszeue.info Kaan Özkul
  • Bu bayram onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
  • 23 Nisan Konulu Resim Yarışması Selçuklu Yerleşkesi 3.sü Fikret Mirza İlhan
  • Uzaktan Eğitimde Yöntem Koleji Farkı: Y-UZEP
  • Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Nisan Ayı İkinci Örnek Soruları Yayımlandı
  • Uzaktan Eğitimde Yöntem Koleji Farkı: Y-UZEP
  • Uzaktan Eğitimde Yöntem Koleji Farkı: Y-UZEP
  • Uzaktan Eğitimde Yöntem Koleji Farkı: Y-UZEP
  • Büyük Yöntem Ailesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı Kutlar.
  • 23 Nisan Konulu Ortaokul Kısa Öykü Yarışması funduszeue.info Azra Sezin Bali
  • Uzaktan Eğitimde Yöntem Koleji Farkı: Y-UZEP
  • Covid ile ilgili kamu spotumuz
  • Y-UZEP ( YÖNTEM UZAKTAN EĞİTİM PLATFORMU)
  • İlkokul öğrencilerimiz, "23 Nisan Konulu Resim Yarışması"nda yeteneklerini sergiliyor.
  • 23 Nisan Online Satranç Turnuvası başlıyor.
  • Konya'nın yeşille iç içe olan en büyük okulunda lalelerimiz, baharı müjdeliyor. Dünyanın en güzel lalelerini yetiştiren Asya Lale'ye teşekkürler
  • Her durumda romanlarını okuyan, online roman sınavına katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
  • Yöntem Eğitim Kurumlarında sadece taramalar, denemeler online olarak yapılmıyor; roman sınavları da online olarak yapılıyor.
  • Ziya Öğretmen bu akşam saat 'de 8.sınıf öğrencileriyle Instagram canlı yayında!
  • Her durumda romanlarını okuyan, online roman sınavına katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
  • Türkiye 'nin yerli ve millî en kapsamlı uzaktan eğitim platformu olan "Y-UZEP"te LGS öğrencilerimiz Online Deneme Sınavı'na giriyor.
  • Karantina sürecinde evde günlük hayatın nasıl geçiyor, bize sadece emojiler kullanarak anlatabilir misin?
  • Öğrencilerimizin sanat eserleri Dünya Sanat Gününüz kutlu olsun
  • Sanat, ruhun göze ve kalbe yansımasıdır. Yöntem Eğitim Kurumlarında sanat en önemli unsurdur.
  • Yöntem Eğitim Kurumlarında 1 - 2 - 3 ve 4. sınıf öğrencileri Online Yabancı Diller Sınavı'na girdi.
  • Yöntem Kolejinine velilerimizden ve öğrencilerimizden teşekkür..
  • Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Pandemi Sürecinde Çocuklarda Kaygı ve Pratik Çözümler" konulu canlı Instagram söyleşisine tüm velilerimiz davetlidir.
  • Yöntem Eğitim Kurumlarından bir yenilik daha: Online 23 Nisan Konulu Şiir, Kısa Öykü ve Kompozisyon Yarışması
  • 5. Sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu romanlar
  • 6. Sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu romanlar
  • Yöntem Kolejinine velilerimizden ve öğrencilerimizden teşekkür
  • 7. Sınıf öğrencilerimizin bu hafta okuduğu romanlar
  • Romanlarını yıllardır severek okuduğumuz Yazar Ayşe Yamaç'tan Yöntem Koleji öğrencilerine mesaj var.
  • Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen
  • Polis teşkilatımızın yılı kutlu olsun.
  • ‪Bakan Selçuk’tan Velilere Video Mesajı
  • Yöntem Kolejinine velilerimizden ve öğrencilerimizden teşekkür
  • Yöntem Kolejinde tüm çiçekler açtı ama dünyanın en güzel çiçeğini, yani "sen"i dört gözle bekliyoruz.
  • Yanımda olsalar bir ömür sıkılmam dediğin arkadaşların var mı?
  • Kandilimiz mübarek olsun.
  • Yöntem Kolejinine velilerimizden ve öğrencilerimizden teşekkür
  • Romanlarını severek okuduğumuz Yazar İsmail Bilgin'den Yöntem Koleji öğrencilerine mesaj var.
  • LGS 1. DÖNEM KONULARI
  • Millî Eğitim Bakanlığının LGS ile ilgili bilgilendirmesi
  • LGS başvuru kılavuzu yayınlandı.
  • İlkokul 2 - 3 ve 4. sınıflarımız online deneme sınavına girdi.
  • Yöntem Eğitim Kurumlarında 5 - 6 ve 7. sınıflarda roman sınavları da artık online olarak yapılıyor.
  • İlkokul 2 - 3 ve 4. sınıflarımız online deneme sınavına girdi.
  • Yöntem Uzaktan Eğitim Platformu (Y-UZEP) farkıyla
  • Yöntem Uzaktan Eğitim Platformu (Y-UZEP) eğitimine yoğun ve profesyonel çalışmalarıyla devam ediyor.
  • Y-UZEP ile online deneme sınavlarımız başarıyla yapılmıştır.
  • Sanal British Museum/Londra
  • Yöntem Uzaktan Eğitim Programı (Y-UZEP) yayın hayatına başladı
  • SANAL Ulusal Modern ve Çağdaş Sanat Müzesi-Seul
  • Evde vakit geçiren öğrencilerimize sanal olarak gezilebilecek müze önerilerimiz
  • Baharın müjdeleyicisi olan Nevruz Bayramımız kutlu olsun.
  • Yöntem Uzaktan Eğitim Programı (Y-UZEP) 23 Mart Pazartesi günü yayında Tüm hazırlıklar tamamlandı
  • Pi Günü etkinliğinden kareler
  • Yöntem Kolejinde Geleneksel Matamatik Ligi başlıyor. İşte Meram Yerleşkesindeki takımlarımız: Matematiğin büyülü dünyasındaki amansız mücadele için geri sayım başladı.
  • " Yıllar Geçer, Çanakkale Geçilmez" Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı bu özel programa davetlisiniz.
  • Yoğun katılımın olduğu 4. sınıflar bursluluk sınavımızı başarıyla tamamladık.
  • Karaman Tıp Bayramı Satranç Turnuvası'nda 10 Yaş ve Altı Kategorisi'nde öğrencimiz Akın Uyar Karaman 3'üncüsü olmuştur.
  • Senin "Yöntem"in herkesin hayali..
  • Senin "Yöntem"in herkesin hayali..
  • 7 - 8 Mart tarihlerinde düzenlenen Liseler Arası Wushu İl Birinciliği Müsabakaları'nda öğrencimiz Bengisu Akpınar okulumuzu başarıyla temsil ederek Sanda Kategorisi'nde 46 kiloda Konya şampiyonu olmuştur.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası