trabzon satılık tarla / TRABZON SATILIK ARSA m2 ORTAHİSAR BEŞTAŞ MAHALLESİ ^^ Satılık Arsa - - -

Trabzon Satılık Tarla

trabzon satılık tarla

Trabzon’da icradan satılık tarla!

TrabzonOrtahisar ilçesinde m² tarla icradan satılıktır

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, ARTIRMAYA İLİŞKİN ŞARTLARA ve ayrıntılı açıklamalara funduszeue.info adresi üzerinden / ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN

Tapu Kaydı: Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Çağlayan Mahallesi, Ada, 11 Parsel sayılı, ,92 m2 yüz ölçümlüFındıklık ve Tarla niteliğindeki taşınmazın tamamı açık artırma suretiyle satılacaktır.

İmar Durumu: Ortahisar Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün tarih ve E­­­ sayılı yazısı ile taşınmazın imar planı dışında plansız alanda kaldığı bildirilmiştir.

Taşınmazın Özellikleri:
Arazi üzerinde yapılmış olan incelemelerden taşınmazın değeri, Zirai Gelir Metoduna göre, yıllık getirebileceği net gelir dikkate alınarak tespit edilmiştir. Dava konusu taşınmaz tarım arazisidir.

Taşınmazın Arazi Değeri:
Taşınmazın bulunduğu yörede yaygın olarak fındık tarımı yapılmaktadır. Taşınmaz üzerinde yapı ve bakımlı, verim çağında ve gençleştirilmesi yapılmış yaşlı kapama fındık bahçesi niteliğinde olduğu tarafımızdan tespit edilmiştir. Kadastral yola cepheli yıl boyu ulaşım problemi yoktur. Topoğrafik olarak eğimli olan taşınmaz, jeolojik olarak sağlam bir zemin yapısına sahiptir. Taşınmaz Alış veriş merkezlerine, Okullara, Sanayi sitesine, Hastaneye,Terminale, Üniversiteye, Restoranlara, Otellere, Hava alanına, Valiliğe, Kaymakamlığa, Belediyeye Başkanlığına uzak konumdadır. Trabzon - Rize Devlet karayoluna 12,20 km ve Ortahisar ilçe merkezine yaklaşık 15,50 km uzaklıktadır. Taşınmaz üzerinde bakımlı ve verim çağında Fındık ocakları vardır. Toprak bakımından killi-tınlı yapıda olup. Orta-derin toprak yapısına sahiptir. Tuzluluk, alkali ve drenaj problemi yoktur. Ortalama eğimi değişiklik arz etmekle birlikte ada 11 parsel ortalama eğimi % civarındadır. Etkili toprak derinliği cm 'dir. Yol, elektrik, su gibi alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır. Bölgenin iklimi ılıman olup, toprak verimliliği orta derecede olup, tarım için uygundur. Yetiştirilen ürünlerin nakliyesi ve pazarlaması kısmen kolaydır. dosyada mevcut bilgi ve belgelerin incelenmesi sonucu taşınmazın kadastro parseli olduğu tespit edilmiştir.

Kapitalizasyon faiz oranı: Bilirkişi Heyeti emniyetli yatırımlar arasında yer alan araziye yatırılan sermayenin Kapitalizasyon faiz oranlarının hesaplanmasında; Taşınmazın değerlendirmeye tabi tutulduğu tarihlerde bölgede yapılan gerçek arazi satış fiyatlarını, Arazi yatırımlarının faiz hadleri ortalamasını, T C Ziraat Bankasının çiftçiye verdiği krediler için uyguladığı ve arazi için kabul edilmiş ipotek faiz oranlarını, Ülkemizde mevcut enflasyonu, para değerinde meydana gelen düşüşleri ve taşınmaz fiyatlarındaki yükselişleri, Ülkemizde arazilerin büyük bir güvence olarak görülmesi ile özellikle küçük işletme sahibi olanlarda mevcut toprak sevgisi, Taşınmazın bulunduğu bölgenin gelişmişlik durumu, Parselin büyüklüğü gibi olguları dikkate alarak taşınmazın bulunduğu bölgede Kapitalizasyon Faiz Oranının % 3 olacağı sonuç ve kanaatine varmıştır.

Taşınmazın Olduğu Gibi Kullanılması Halinde Getireceği Gelir:
Taşınmaz üzerinde ekonomik anlamda tarımsal faaliyetin olmadığı, Keşif heyetimizce dava konusu taşınmazın tarla olarak değerlendirilmesi uygun görülmüş ve buna göre hesaplama yapılmıştır. Keşif günü heyetimizce yapılan gözlemlerde arazinin toprak yapısı ve topoğrafyası dikkate alınarak, bölgenin iklim yapısı, rakımı, yetiştiriciliği yapılan ürünlerdeki zirai uygulamaların tekniğine uygun olarak yapılıp yapılmadığı gibi kriterler göz önüne alınarak ortalama verimlerin kuru Dane mısır kg/da, taze fasulye kg/da, patates kg/da olarak belirlenmiştir.

Objektif Değerlendirme: Dava konusu taşınmaz, mahalle yoluna cepheli olup, yol, su, elektrik gibi v.b altyapı im kânlarına kolayca ulaşılabilecek konumdadır. Trabzon İli Ortahisar İlçesi Çağlayan Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ada 11 parsel nolu taşınmazın değeri, zirai gelir metoduna uygun olarak keşfin yapıldığı tarih itibarı ile olduğu gibi kullanılması halinde getirebileceği yıllık net gelire göre hesaplanmıştır. Hâkim bitkisi örtüsü Tarla olan taşınmazın birim m²’si,TL/m² olarak belirlenmiştir.

Adresi : Çağlayan Mahallesi Reisoğlu Nakliyat Yolundan Yukarı Ortahisar / TRABZON
Yüzölçümü : ,92 m2
İmar Durumu:Yukarıda Yazılı olduğu gibidir. Ortahisar Belediye Başkanlığında her zaman incelenebilir
Kıymeti : ,96 TL
KDV Oranı : %8
Kaydındaki Şerhler:Tapu Kaydında Yazılı olduğu gibidir. (Tapu Sicil Tüzüğünün aleniliği ilkesi gereğince
gereğince herzaman incelenebilir)

Artırma Bilgileri

funduszeue.infoırmaBaşlangıç Tarih ve Saati : 10/07/ -

Bitiş Tarih ve Saati : 17/07/ -
funduszeue.infoırmaBaşlangıç Tarih ve Saati : 02/08/ -

Bitiş Tarih ve Saati : 09/08/ -

19/06/ (İİK m ve m)

#Trabzon, rize, Ortahisar

Trabzon'da Satılık Arsa İlanları ve Fiyatları

Unut
Kaçmaz Emlaktan Trabzon Akyazı Mah Satılık Arsa
Trabzon Ortahisar Akyazıda Satılık Villa Arsası
TRABZON ORATAHİSAR  AKYAZI  MAHALESİNDE SATILIK  M2 VİLLAKIK ARSA   ARASADA TOPLAM İNŞAAT ALANI  M2 OLUP  BİNA YÜKSEKLİĞİ  10 MT YE KADARDIR  ARSA GENİŞ  DENİZ,DOĞA MAZARALI  KONU
Trabzon Merkez Gözalan funduszeue.infoılık Arsalar
Trabzon Ortahisar Gözalanda Satılık Villa Arsası
TRABZON MERKEZ MAHALLESİNDE TRABZON MEYDANA ARAÇLA 15 DK MESAFEDE 4 TANE PARSEL ARSAMIZ VAR HER ARSAYA M2 EV YAPABİLİRSİNİZ 1 NOLU PARSEL  M2 , TL funduszeue.info PARSEL  M2 1,,TL funduszeue.info PARSEL M2 1,,TL 

Trabzon Satılık Arsa

  • (DRONE VİDEO) HAVALİMANINA 9 KM DENİZ MANZARALI SATILIK M2 - undefined
    video-green-icon(DRONE VİDEO) HAVALİMANINA 9 KM DENİZ MANZARALI SATILIK M2
    pinYeşilyurt, Ortahisar
  • PREMAR GAYRİMENKUL KAŞÜSTÜ İMARLI ARSA - Arsa
    PREMAR GAYRİMENKUL KAŞÜSTÜ İMARLI ARSA
    pinKaşüstü, Yomra
  • PREMAR GAYRİMENKUL ÇİMENLİ VİLLALIK DENİZ MANZARALI ARSA - Arsa
    PREMAR GAYRİMENKUL ÇİMENLİ VİLLALIK DENİZ MANZARALI ARSA
    pinÇimenli, Ortahisar
  • PREMAR GAYRIMENKUL YALINCAK MAH. DENİZ MANZARALI ARSA - Sokak Cadde Görünümü
    PREMAR GAYRIMENKUL YALINCAK MAH. DENİZ MANZARALI ARSA
    pinYalıncak, Ortahisar
  • ( DRONE VİDEOLU İLAN ) ARSİN'DE SATILIK ARAZİ METRE KARE - undefined
    video-green-icon( DRONE VİDEOLU İLAN ) ARSİN'DE SATILIK ARAZİ METRE KARE
    pinÖzlü, Arsin
  • DENİZ MANZARALI SATILIK ARSA ( DRONE VİDEOLU) - Manzara
    video-green-iconDENİZ MANZARALI SATILIK ARSA ( DRONE VİDEOLU)
    pinSarıtaş, Akçaabat
  • TRABZON AKÇAABAT SARITAŞ SATILIK İMARLI ARSA ( DRONE VİDEOLU) - Çocuk Oyun Alanı
    video-green-iconTRABZON AKÇAABAT SARITAŞ SATILIK İMARLI ARSA ( DRONE VİDEOLU)
    pinSarıtaş, Akçaabat
  • SATILIK İÇERİSİNDE 3 KATLI EV BULUNAN MANZARALI FIRSAT ARAZİ - Dış Cephe
    SATILIK İÇERİSİNDE 3 KATLI EV BULUNAN MANZARALI FIRSAT ARAZİ
    pinSoğuksu, Sürmene
  • TRABZONDA SATILIK ARAZİ YEŞİLYURT MAHALLESİ M2 - undefined
    video-green-iconTRABZONDA SATILIK ARAZİ YEŞİLYURT MAHALLESİ M2
    pinYeşilyurt, Ortahisar
  • Merkeze 5 Dakika Uzaklıkta Fırsat Arazi - undefined
    Merkeze 5 Dakika Uzaklıkta Fırsat Arazi
    pinGölçayır, Ortahisar
  • Trabzon Ortahisar Dolaylı'da Satılık Arsalar,, - Manzara
    Trabzon Ortahisar Dolaylı'da Satılık Arsalar,,
    pinDolaylı, Ortahisar
  • Akçaabat Mersin'de Önü Kesilmez Deniz Ve Doğa Manzaralı Fırsat - undefined
    Akçaabat Mersin'de Önü Kesilmez Deniz Ve Doğa Manzaralı Fırsat
    pinMersin, Akçaabat
  • premium-badge
    TRABZONDA SATILIK ARSA - Manzara
    pinPelitli, Ortahisar
  • Uğurluda Satılık m2 Arazi - undefined
    Uğurluda Satılık m2 Arazi
    pinUğurlu, Ortahisar
  • elit-office-badge
    Ortahisar Akyazı'da Satılık Konut İmarlı - Arsa
    Ortahisar Akyazı'da Satılık Konut İmarlı
    pinGürbulak, Ortahisar
  • YEŞİLBÜK MAHALLESİNDE YATIRIMA UYGUN M² SATILIK ARSA - Manzara
    YEŞİLBÜK MAHALLESİNDE YATIRIMA UYGUN M² SATILIK ARSA
    pinYeşilbük, Ortahisar
  • premium-badge

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası