mahkum son bölüm full izle / FOX | Dizi İzle - Mahkum

Mahkum Son Bölüm Full Izle

mahkum son bölüm full izle

Mahkum Bölüm (Sezon Finali)

Mahkum Bölüm Özeti:
Fırat’ın vakıf ve kara para aklama suçlamalarıyla Büge’yi gözaltına alması, Barış’ın delirmesine neden olur. Fırat düşmanını en zayıf karnından vurmuş, avantajı ele geçirmiştir. Beklemediği bu hamle sonucu Barış eli kolu bağlı oturmayacak, Büge’yi kurtarmanın yollarını arayacaktır. Bir yandan Büge üzerinden Barış’ı almaya çalışan Fırat, diğer yandan can dostu Hacı’yı kurtarmanın peşine düşer. Kısa süre içerisinde dosyasını yeniden açamazsa, Hacı suçsuz yere 24 yıl hapis yatacaktır. Fırat, Hacı için son kozlarını oynamaya karar verir. Yaptığı hamle ile oyunu lehine çeviren Fırat, Büge’ye teklifini sunar. Eğer Barış’ı ona verirse, uzun yıllar ceza almasının önüne geçip, çocuğuyla özgürce yaşamaya devam etmesini sağlayacaktır. Peki Büge Barış’ı Fırat’a verecek midir?

"Mahkum" dizisinin hikayesine tanık olmak için kanalımıza abone olabilirsiniz monash.pw

Oyuncular:
Onur Tuna - İsmail Hacıoğlu
Seray Kaya
Melike İpek Yalova
Hakan Karsak
Anıl İlter
Tugay Mercan
Hayal Köseoğlu
Muharrem Türkseven
Bülent Seyran
Furkan Kalabalık
Burcu Cavrar
Murat Şahan
Alya Sude Mazak
İlker Yağız Uysal
Hakan Salınmış
Nihal Koldaş
Ve Mehmet Ulay
Konuk Oyuncu: Talat Bulut

#Mahkum #MfYapım #mahkum

Mahkum Bölüm Tek Parça İzle: Mahkum Son Bölümde Neler Oldu?

Haberler

Gündem

Mahkum Bölüm Tek Parça İzle: Mahkum Son Bölümde Neler Oldu?

FOX TV’nin kısa zamanda çok sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Mahkum, dün akşam bölüm ile ekranlara geldi. Mahkum son bölümde Barış, Savaş’ın karanlık geçmişiyle ilgili önemli sırları öğrendi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Mahkum son bölüm tek parça olarak yayınlandı. Ayrıca FOX TV Mahkum son bölüm fragmanını da yayınladı. İşte Mahkum son bölümü ile ilgili tüm merak edilenler…

Mahkum Son Bölüm Neler Oldu?

Mahkum Son Bölüm Neler Oldu?

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mahkum bölüm tek parça izle! Mahkum Bölüm full izle!

FOX Tv'nin yeni dizisi Mahkum, bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. FOX Tv'nin iddialı yapımlarından olan Mahkum, 'Innocent Defendant' dizisinden uyarlanmıştır. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova'nın yer aldığı Mahkum'un bölümünde Fırat hapishaneden kaçabilecek mi? Mahkum bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Mahkum Bölüm full izle!

MAHKUM BÖLÜM FULL İZLE!

"Adalet er ya da geç yerini bulacak!"

'Innocent Defendant' dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelen Mahkum dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş uyarlıyor. Peki Mahkum Bölümde neler yaşandı? İşte son bölüm özeti ve bölüm fragmanı.

MAHKUM BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

MAHKUM BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

FOX Tv'nin iddialı yapımlarından olan Mahkum'un Bölümünde Fırat, suçsuzluğunu dışarda ispatlamak için hapishaneden kaçmanın yolunu bulur. "Adalet er ya da geç yerini bulacak" diyen Fırat, çıkar çıkmaz ne yapacak?

Rafi'nin büyük meydan okuması karşısında seçim yapmak zorunda kalan Barış, yeni bir yola girmek üzeredir.

Savaş'ın karanlık geçmişini aydınlatmaya çalışırken, ailesini korumak için büyük mücadele vermeye devam eder.

İşlemediği günahların bedelini ödeme zamanı gelmiştir. Zaman, Barış'ın aleyhine akmaya başlar.

Mahkum bölümde Fırat'a desteğini gizlice sürdüren Cemre, Tahir ile ilgili büyük bir sırrı öğrenir. Fırat'a büyük ızdırap verecek bu sırrı açıklayabilecek midir?

Alevlerin içinde kalan Fırat, ona ve arkadaşlarına bu komployu kuran ismin peşindedir. Cehennemin ortasından kurtulmaya çalışırken, zekasıyla bunu fırsata çevirir.

Büyük kaçış planında önemli bir koz öğrenmiştir. Ya bu cezavinden kaçacak ya da burada ölecek.

Fırat büyük sona bir adım daha yaklaşır. Bu dört duvar arasından çıkabilecek midir?

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş'in uyarladığı dizinin başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova üstlenirken, dizide ayrıca Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış

17 Şubat Perşembe reyting sonuçları: Barbaroslar, Camdaki Kız, Mahkum reyting sıralaması

Camdaki Kız Bölüm izle tek parça!

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır