busuu premium üyelik ne kadar / Busuu Premium (Bütün Versiyonlar) | Jailbreak of Turkey

Busuu Premium Üyelik Ne Kadar

busuu premium üyelik ne kadar

Premium yabancı dil planlarında % 42’ye varan indirimden yararlanın / Sorgusuz 14 günlük para iade garantisi @Busuu: Online dil öğrenme: Ücretsiz dil öğrenmeye başla

Daha Az Göster

// ÖNERİLEN İÇERİK:

Diğer Popüler Dil Öğrenme Uygulamaları İndirimleri

Premium yabancı dil planlarında % 42’ye varan indirimden yararlanın / Sorgusuz 14 günlük para iade garantisi @Busuu: Online dil öğrenme: Ücretsiz dil öğrenmeye başla

Daha Az Göster

Herhangi bir dilde akıcı olmak için 5 dolarlık indirim kodu @italki: Sertifikalı öğretmenlerle en iyi dil öğrenme uygulaması

Daha Az Göster

Çevrimiçi İngilizce derslerinde % 10 indirim kazanın @British Council: British Council öğretmenleriyle İngilizce öğrenin

Daha Az Göster

İngilizce yazım hatalarınızı otomatik olarak düzeltmek için Grammarly’i 30 gün ücretsiz deneme fırsatı @Grammarly: Ücretsiz Yapay Zeka İngilizce Yazma Yardımı

Daha Az Göster

Mondly dil öğrenme uygulamasında 1 Yıllık Mondly Premium Üyeliğinde 20% indirim @Mondly: Yeni bir dil öğrenin, ödüllü dil öğrenme uygulaması

Daha Az Göster

Babbel’de yaşam boyu dil öğreniminde % 60 indirim @Babbel: Çevrimiçi İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve Diğer Dilleri Öğrenin

Daha Az Göster

Novakid’te geçerli % 15 indirim kodu @Novakid: yaş çocuklara özel online Konuşma İngilizcesi kursu veren

Daha Az Göster

Preply’de % 50 indirim fırsatı @Preply: Dünyanın dört bir yanından uzman öğretmenlerle çevrimiçi olarak yabancı dil öğrenin

Daha Az Göster

Lingoda’da aylık abonelikte ilk ay % 20 indirim @Lingoda: Profesyonel öğretmenlerle 7/24 öğrenin
PTTAVM’de Duolingo dil öğrenme uygulamasının Süper Paket indiriminden yararlanın @PTTAVM: Türkiye’nin en güvenilir e-ticaret sitesi

Daha Az Göster

Gerçek hayat için bir yabancı dil öğrenin @Memrise: Anadili İngilizce olan kişilerin videolarını içeren derslere kendinizi kaptırın

Daha Az Göster

Busuu nedir?

Busuu, yılında kurulmuş bir sosyal ağ ve dil öğrenme platformudur. Şirketin merkezi Londra, Birleşik Krallık&#;tadır. Busuu&#;nun dünya çapında milyondan fazla kullanıcısı vardır ve 12 farklı dilde mevcuttur. En güncel Busuu indirim kodu, Busuu kupon kodu, Busuu premium kodu ve tasarruf etmenizi sağlayacak fırsatları burada bulabilirsiniz!

İster temel bilgilere hakim olarak ister akıcılık kazanarak; Busuu ile  milyondan fazla insan, hem kişisel hem de profesyonel olarak bir fırsatlar dünyasının kapısını açmayı öğreniyor. Daha iyi dil öğrenimi için Busuu uygulamasını Kuponigo&#;daki tekliflerle daha ekonomik bir şekilde premium üyeliğe yükseltebilirsiniz . 

Platform, ücretsiz ve premium üyelik planları sunar. Ücretsiz plan, dil bilgisi dersleri, kelime dağarcığı oluşturucular ve etkileşimli alıştırmalar gibi temel özelliklere erişimi içerir. Premium plan, kullanıcılara telaffuz eğitimi, anadili İngilizce olan kişilerle konuşma pratiği ve sınırsız kurs içeriği gibi ek özelliklere erişim sağlar.

Busuu&#;nun dil öğrenme yöntemi, Avrupa Ortak Dil Referans Çerçevesi&#;ne (CEFR) dayanmaktadır. Bu, kullanıcıların kendi hızlarında öğrenebilecekleri ve farklı zorluk seviyelerinde ilerlerken ilerlemelerini takip edebilecekleri anlamına gelir.

Stresli zaman çizelgesine veda edin, kendi dilbilgisi çalışma planınızı oluşturun ve geri bildirim özelliği ile günlük ilerlemenizi takip edin. Çünkü Busuu, Çalışma Planı özelliği ile öğrenme zamanınızı sizin için organize ediyor. Ona sadece ne zaman ve ne kadar çalışmak istediğini söyle. Kuponigo&#;dan alacağınız indirim kodu ile ücretsiz denemenizi bugün başlatın!

İnsanların Busuu&#;yu sevmesinin birçok nedeni var. İlk olarak, Busuu yeni diller öğrenmenin harika bir yoludur. Busuu ile İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Portekizce öğrenebilirsiniz. Japonca ve Çince gibi diğer dilleri de öğrenebilirsiniz.

İkincisi, Busuu çok kullanıcı dostudur. Arayüz basit ve kullanımı kolaydır. Busuu ile dakikalar içinde yeni bir dil öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Üçüncüsü, Busuu yeni dilleri öğrenmeyi eğlenceli ve kolay hale getiren birçok özellik sunuyor. Örneğin, anadili İngilizce olan kişilerle telaffuz alıştırması yapabilir, bilginizi test etmek için sınavlara girebilir ve ilerledikçe rozetler kazanabilirsiniz. 

Dördüncüsü, Busuu uygun fiyatlı. Ücretsiz bir hesap için kaydolabilir veya ayda yalnızca 8 ABD doları karşılığında bir premium hesaba yükseltebilirsiniz.

Son olarak, Busuu, insanların yeni diller öğrenmesine yardımcı olma konusunda tutkulu bir uzman ekibi tarafından desteklenmektedir. Dünya çapında 60 milyondan fazla üye ile Busuu ile emin ellerde olduğunuzdan emin olabilirsiniz.

Telefonunuzda yeni bir dil öğrenmenin en iyi yolunu mu arıyorsunuz? Aramanızı yeniden düşünün. Dillerde uzmanlaşmayı herkes için daha kolay, daha eğlenceli ve daha etkili hale getiren bu ödüllü uygulama ile sınavlarınızda daha yüksek not almak, kariyerinizde ilerlemek, akıllara durgunluk veren yeni seyahat deneyimleri veya sevdiklerinizle daha iyi sohbetler yapmak mümkün.

Birinci sınıf özelliklerle dolu, milyondan fazla insanın zaman ve motivasyon eksikliğinden dil bilgisi ve kelime dağarcığı sorunlarına kadar öğrenme güçlüklerinin üstesinden gelmesine yardımcı oldu.

Kendi dilinizi konuşan anadili İngilizce olan kişilerden gelen geri bildirimlerle konuşma konusunda ustalaşabilirsiniz. “Konuşmalar” özelliği ile sizi, yardımcı olmaktan mutluluk duyan milyon anadili İngilizce olan bir topluluğa bağlar.

Başlangıç ​​seviyesinden orta seviyeye ilerlemek mi yoksa sıfırdan öğrenmek mi istiyorsunuz? Busuu seviye atlamanıza ve yükselmenize yardımcı olur. Resmi McGraw-Hill Education dil sertifikaları ile dil becerilerinizin yeterli kanıtına sahip olacaksınız. Dilerseniz uygulamayı iPad veya iPhone&#;unuza indirebilir ve Çevrimdışı Mod ile hareket halindeyken öğrenmeye başlayabilirsiniz.


Busuu Alternatifi Markalar / Benzeri Siteler

Bu Fırsatı Sevdiklerinizle Paylaşın
Google Play logo

Editors' Choice

Google Play

ELTons logo
Apple logo

App of the year

App store

Ben Fransızca öğreniyorum ve ünitelerin çoğunun sonundaki çevisi yapılmış diyalogları seviyorum. Robotik olmayan, kendi dilini konuşan gerçek insanları kullanıyorlar. Herkes doğal hızında konuştuğu için kelime geçişlerini duyabiliyorsun.

Kullanım kolaylığını çok seviyorum. Buradaki topluluk da bir o kadar harika. Dersler çok iyi tasarlanmış ve uygulamayı kullanması aşırı kolay. Sadece öğrenmek istediğin dili seç, sonrasında uygulama seni yönlendiriyor.

Hangi dili öğreniyor olursan ol, o dili sana gerçek dil bilgisi kavramları ile öğretiyor. En önemlisi de, bu öğrendiklerini nasıl kullanmak gerektiğini gösteriyor olması.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası