sarıyer börekçisi franchise / Sarıyer Börekçisi Bayilik Şartları | Maliyeti ve Kazancı

Sarıyer Börekçisi Franchise

sarıyer börekçisi franchise

Tarihi Sarıyer Börek

Tarihi Sarıyer Börekçisi Bayilik

Tarihi Sarıyer Börek gıda sektörü bünyesinde yılından bu yana yer alan köklü bir firma olup, Türkiye genelinde elliden fazla şubesi bulunmaktadır. Börek ve unlu mamuller alanındaki uzmanlığını güçlü marka bilinirliği ile birleştiren Tarihi Sarıyer Börek gıda sektörü bayilik veren firmalar içinde köklü geçmişi ve yatırımcıları için karlı iş fırsatları sunması nedeni ile popüler markalar arasında yer almaktadır.  Marka satış stratejileri doğrultusunda belirlenen iş planı ile uygunluk gösterecek lokasyonlarda bayilik vererek ülke genelindeki büyümesini sürdürmeyi hedeflemektedir.

Tarihi Sarıyer Börek Bayilik Şartları

Tarihi Sarıyer Börek bayilik almak için gereken yatırım bedeli seçilen bölgeye göre değişiklik göstermekte olup, kesin bilgiler marka ile iletişime geçilerek elde edilebilmektedir. Tarihi Sarıyer Börek bayilik verdiği işletmelerin en az metrekare kapalı alanda hizmet vermesini talep etmektedir. Tarihi Sarıyer Börek mağaza tasarımlarında cafe konseptinin uygulanmasına ağırlık vermektedir. Tarihi Sarıyer Börek bayilik alan girişimcilerin işletmelerini alış veriş merkezlerinin fast food bölümleri ya da ana caddeler üzerinde açık alanları olan mağazalar gibi insan trafiğinin yoğun olduğu lokasyonlarda açmalarını istemektedir. Açılacak olan işletmenin maliyetinin belirlenmesinde dükkanın metrekare olarak büyüklüğü ve işletmenin fiziki durumu da etkili olmaktadır. Tarihi Sarıyer Börek bayilik almak isteyen girişimcilerin bayilik başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmasını takiben, mağaza açılması düşünülenbölge ve yerlerin tespit edilmesi ile birlikte süreç başlatılmaktadır.

Tarihi Sarıyer Börek Bayilik Avantajları

Tarihi Sarıyer Börek bayilik alan girişimciler markanın başarısı kanıtlanmış franchise sistemine dahil olarak, markanın tüm bilgi ve birikimlerinden yararlanmaktadır. Başarısını bayileri ile paylaşmayı ve birlikte büyümeyi hedefleyen Tarihi Sarıyer Börek Türk damak tadında büyük bir yere sahip olan ürünleri ile bayilerine karlı bir işletme sahibi olmanın da yolunu açmaktadır. Üretimden tüketime kadar tüm süreçlerde müşteri memnuniyetine öncelik veren Tarihi Sarıyer Börek en önemli önceliğinin ürünlerinin lezzetinin ve hijyenik koşullarının korunması olduğunu belirtmektedir. Ayrıca markanın ürün ve fiyat politikasındaki tamamlayıcılık da müşteri memnuniyetini, buna bağlı olarak da bayilerinin satış potansiyelini artırma amacına yönelik olarak hizmet etmektedir.

Tarihi Sarıyer Börek Bayilik Destekleri

Tarihi Sarıyer Börek bayilik alan girişimcilere marka tarafından personel desteği, bölge koruması, pazarlama desteği ve reklam desteği sağlanmaktadır. Tarihi Sarıyer Börek bayilik almak isteyen girişimcilerine en verimli sonuçların alınabileceği lokasyonun seçilmesi konusunda da destek olmaktadır. Mağaza faaliyete geçtikten sonra da desteklerini kesintisiz olarak sürdüren Tarihi Sarıyer Börek bayilerinin karşı karşıya kalabileceği riskleri minimize etmeye ve karşılaştıkları sorunları en kısa sürede çözümlemeye dayalı bir politika izlemektedir. Tarihi Sarıyer Börek bayilik alan girişimcilerine tüm ürünler ve tedarik malzemeleri, marka ya da markanın bölge distribütörleri tarafından aksaksız bir şekilde kapıya teslim şeklinde ulaştırılmaktadır. Açılacak olan işletmenin iç dekorasyonu Tarihi Sarıyer Börek tarafından belirlenen mimari ekip ve yüklenici firma tarafından gerçekleştirilmektedir. Tarihi Sarıyer Börek bayilik alan girişimcilere işletmeleri 20 ile 30 gün içerisinde anahtar teslim olacak şekilde bitirilerek hizmetvermeye hazır hale getirilmektedir.

Tarihi Sarıyer Börek Bayilik

Tarihi Sarıyer Börek Bayilik Bilgileri

Tarihi Sarıyer Börek Franchise sistemine katılma fırsatı!

Tarihi Sarıyer Börek, satış zincirini iş planına uygun lokasyonlarda açılacak yeni işletmelerle genişletme amacındadır. Geliştirilmiş franchise formülünde bayileriyle tüm deneyimini ve bilgi birikimini paylaşarak, onları da bu başarısına ortak etmektedir.

Mağazalar

Mağazalarımız asgari m2 kapalı alanda hizmet veren işyerleridir. Mağaza tasarımlarımızda cafe konseptine ağırlık vermekteyiz.

Franchise Toplam Maliyet Bedeli

Franchise katılım bedeli bölgelere göre değişmektedir.

Mağazaların Konumu

Tarihi Sarıyer Börek satış noktası olarak AVM fast food bölümleri, ana cadde üzerlerinde açık alanları olan mağazalar gibi hareketli konumlar tercih edilmektedir. Tarihi Sarıyer Börek konseptine göre düzenlenen bir mağazanın açılış maliyeti metrekare boyutuna ve fiziki durumuna göre değişiklik göstermektedir.

Görüşme Süreci

Yatırımcı tarafından düşünülen mağaza bölge ve yerleri tespit edilip, başvuru formu eksiksiz doldurulduktan hemen sonra başlar.

Ürün Sevkiyatı

Tüm ürünler ve tedarik malzemeleri firmamız veya bölge distribütörü tarafından zamanında kapıya teslim edilir.


Tarihi Sarıyer Börek Tanıtım Filmi


Yatırım Tutarı,TL
Minimum Şube Açılış Maliyeti10,TL
Toplam Gerekli İşletme Sermayesi30,TL
Kar Marjı %
Reklam Katkı PayıVar
Yatırım Geri Dönüşü1 - 24 ay
Gelirden PayAlınmıyor

[tab-area2]

[tab-area3]

Tarihi Sarıyer Börek Bayilik Başvurusu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası