gözyaşı efem dinle / Gözyaşı FM Canlı Dinle

Gözyaşı Efem Dinle

gözyaşı efem dinle

Gözyaşı FM

Gozyasi FM senesinde yayın hayatını başladı ve Konya'da sürdürüyor.

Bu radyonun yayın teması din. Bu radyoda İslami tasavvuf ve ilahiler bulunuyor.

Formatı:İslam, Türküler, Haber.

Yayın Akışı

Bu Sabah (Mustafa Şamcı)

Gönül Dünyamız (Tahir Büyükkörükçü)

Gönül Dünyamız (Osman Nuri Topbaş)

Gönül Dünyamız (Muhammed Emin Yıldırım)

Gönül Dünyamız (Kürşat Eren Bilge)

Gönül Dünyamız (Timurtaş Uçar)

Gönül Dünyamız (Hasan Basri Balcı)

İstek Saati (Seyit Ali Gümüş)

Bitkilerle Tedavi (Ecz. Mahmut Bilgiç)

Cuma Sohbeti (Abdurrahman Öksüz)

İstek Saati (Enes Özbay)

Fetih ve Kehf Sureleri

İstek Saati (Enes Özbay)

Nebevi İklim (Mehmet Kaplan)

Nebevi İklim (Mehmet Kaplan)

İman Denizinden Katreler

Aile Mektebi(Abdullah Büyük)

Aile Mektebi(Abdullah Büyük)

Akşam Akşam (Cengiz Özmen)

Vakti Vuslat (EMRE GÜRBÜZ)

Aşkı Mevla(Emrullah Kesken)

Gönülden Eserler(Cengiz Özmen-Seyit Ali Gümüş)

Siyer Mektebi(funduszeue.info Özmen)

Sohbet Tahir Büyükkörükçü (Tekrar)

Gönül Dünyamız (Osman Nuri Topbaş)Tekrar

Gönül Dünyamız (Muhammed Emin Yıldırım)

Gönül Dünyamız (Kürşat Eren Bilge)

Gönül Dünyamız (Timurtaş Uçar)

Gönül Dünyamız (Hasan Basri Balcı)

Gözyaşı FM Dinle

Konya’nın İslami yayın yapan bir diğer kanalı da Gözyaşı FM. ,9 frekansı üzerinden Konya ve çevre illerde yayın yapan kanal, her geçen gün bu konu ile alakalı kalitesini arttırmakla birlikte günümüze kadar ulaşmaya da devam ediyor! Ayrıca web üzerinden de dinleti şansı sunan Gözyaşı FM, İslami konular ile alakalı merak ettiğiniz ne varsa sizlere sunmaya ve bu konuda yine dinleyicilerini aydınlatmaya devam ediyor. Kalitesinden ödün vermeden yaptıkları programlar ile de pek çok kişiyi din konusunda aydınlatan hocaları bünyesinde bulunduran Gözyaşı FM, günümüzün önemli radyo kanallarından birisi haline dönüştü. Belli günler Kur’an-ı Kerim yayınları yapan, belli günler ilahi gibi müzikleri bizlere sunan kanal, İslami radyo alanında Türkiye’nin önde gelen kanallarından bir tanesidir. Sizlerde sıkı bir takipçisi olmak ve bu kanalı 24 saat boyunca takip altına almak adına sitemize giriş yapabilir ve takibinizi üst evrelere taşıyabilirsiniz. Nitekim bünyesinde ki kaliteli programcı ve DJ kadrosu ile her geçen gün çıtasını yükselten ve kaliteli bir hal almış olan Gözyaşı FM, ileri ki süreçlerde de önemli bir yere gelecek gibi görünüyor!.

Web yayını ile birlikte günümüze muhteşem uyarlanmış bir iş çıkartan Gözyaşı FM, konuklarına sürpriz programlar ve dinletiler yapmayı da ihmal etmiyor. Sizler için özel radyo klasmanında yer alan bu kanala hemen bağlantınızı gerçekleştirin ve din hakkında pek çok şey öğrenme fırsatı yakalayın!.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası