mahkum 17.bolum / Mahkum Bölüm izle | canlidizi

Mahkum 17.bolum

mahkum 17.bolum

Operasyon başlasın - Mahkum Bölüm

#Mahkum #MfYapım

"Mahkum" Her Perşembe saat 'de FOX'ta!

Mahkum Bölüm Özeti:
“Senin adın artık yeraltı savcısı olsun!” Fırat ve Barış, canları pahasına mücadele edip çocuklarının hayatını kurtarırlar. Verdiği savaş sonunda kızına kavuşan Fırat için yenin bir sayfa açılır. Barış Yesari davasını bitirmenin zamanı gelmiştir. Cemre ve arkadaşlarının yardımıyla harekete geçer. Kendince uyguladığı yöntemlerle Barış’ın işlediği cinayetler hakkında delil toplamaya başlar. Hiç beklemediği bir anda cinayet bıçağının da ortaya çıkmasıyla, Fırat zafere adım adım yaklaşmaktadır. Fırat’a karşı Sinyor ile iş birliği yapan Barış, Fırat’ın cinayet davalarıyla ilgili somut adımlar atması sonucu köşeye sıkışır. Büge’nin de Zeynep cinayetini öğrenmesiyle iyiden iyiye sarsılır. Bir yanda özgürlüğü diğer yanda sevdiği kadın… Dört duvar arasına girmemeye kararlı olan Barış, tehlikeli sulara geri döner. Yeraltında savaşmaya devam eden Fırat ve Barış, mutlak sona doğru yol almaya başlarlar…


Fırat Bulut, İstanbul Adliye'sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve beş yaşındaki kızı Nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur. En son anısı, kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Şok ve dehşet içinde, karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını fark eder. İkinci duruşması yaklaşmaktadır ve müebbet cezasına çarptırılmıştır. Karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür? Cumhuriyet savcısı Fırat Bulut’un hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır.. Barış Yesari'nin evinde bir genç kız öldürmüştür. Hafızası geçici olarak mı yoksa sonsuza dek mi kaybolmuştur teşhis konulamayan Fırat Bulut, masumiyetini kanıtlamak için hem hatırlamak, hem hayatta kalmak hem de cezaevinden kaçmak zorundadır.


Oyuncular:
Onur Tuna - İsmail Hacıoğlu
Seray Kaya
Melike İpek Yalova
Hakan Karsak
Anıl İlter
Tugay Mercan
Hayal Köseoğlu
Muharrem Türkseven
Bülent Seyran
Furkan Kalabalık
Burcu Cavrar
Murat Şahan
Alya Sude Mazak
İlker Yağız Uysal
Hakan Salınmış
Nihal Koldaş
Ve Mehmet Ulay
Konuk Oyuncu: Talat Bulut

#Mahkum #MfYapım

Mahkum Bölüm izle

Mahkum Hakkında

Fox Tv ekranlarının aksiyon, dram konulu dizisi Mahkum, İstanbul Başsavcısı Fırat Bulut'un dramatik hikayesni anlatmaktadır. İlk olarak Kasım tarihinde ekranlara gelmeye başlayan Mahkum, Innocent Defendant dizisinden uyarlanarak ekranlara getirilmiştir. Mf Yapım öncülüğünde yayınlanan Mahkum yapımcılığın Fatih Aksoy üstlenirken, senaryosunda ise Uğraş Güneş yer almaktadır. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu Mahkum dizisinin çekimleri ise İstanbul'da gerçekleştirilmektedir.

Başrollerinde Onur Tuna, Hande Erçel, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova'nın yer aldığı Fox tv yapımı Mahkum oyuncu kadrosunda, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay yer almaktadır.

Mahkum dizisi konusu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Fırat Bulut Bir sabah gözlerini açtığında kendisini bir hücrede ölüme terkedilmiş şekilde bulur. Öncesine dair hiç birşey hatırlamayan Fırat Bulut, eşini ve kızını öldürmekle yargılanmaktadır. Masum olduğunu kanıtlaması için hafızasının yerine gelmesi gerekmektedir. Ancak en ufak birşey dahi hatırlayamayan Fırat Bulut için idam kararı verilmiştir. Peki başsavcı Fırat, masum olduğunu kanıtlayabilecek mi? İyi Seyirler.

Mahkum dizisi karakterleri

Fırat Bulut (Onur Tuna)

İstanbul Başsavcısı Fırat Bulut, başarılı bir savcıdır. Eşi ve kızı ile mutlu bir aile tablosu vardır. Ancak bir sabah uyandığında eşini ve 5 yaşındaki kızını öldürmekten yargılandığını öğrenir. Oldukça yoğun bir iş hayatı olan Fırat eşini ve kızını herşeyden çok sevmektedir. Ancak üstlendiği bir dava nedeni ile bir sabah uyandığında bambaşka bir hayat ile karşı karşıya kalacaktır.

Zeynep Bulut (Alara Bozbey)

İstanbul Başsavcısı Fırat Bulut'un eşi. Güzel ve alımlı bir kadındır. Eşinin yoğun iş temposu nedeni ile yalnız kaldığını düşünür ancak kızı ile mutlu bir hayat sürmektedir. Bir gece evinde Barış Yesari tarafından bıçaklanarak öldürülür.

Nazlı Bulut (Alya Sude Mazak)

Zeynep ile Fırat'ın 5 yaşındaki kızları.

Barış Yaseri (ismail Hacıoğlu)

Türkiye'nin sayılı zenginlerinden. Lise eğitimini babasının zoruyla bitirmiş, üniversiteyi yarıda bırakmış, serseri, sorumsuz bir kişidir. Bu kendini bilmez kişiliği yüzünden aşık olduğu kadın Büge'yi kaybetmek zorunda kalmıştır.

Devamını Göster

Mahkum dizisi izle! Mahkum b&#;l&#;m izle tek par&#;a! Mahkum son b&#;l&#;m full izle!

Mahkum dizisinin bölümü FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Mahkum dizisinde Cemre ve Tuna karakterleri dikkat çekti. Son bölüme Seray Kaya ve Onur Tuna'nın performansı damga vurdu. İşte Mahkum son bölüm full izle bilgileri

Mahkum bölüm izle

Cemre ve arkadaşlarının yardımıyla harekete geçer. Kendince uyguladığı yöntemlerle Barış’ın işlediği cinayetler hakkında delil toplamaya başlar. Hiç beklemediği bir anda cinayet bıçağının da ortaya çıkmasıyla, Fırat zafere adım adım yaklaşmaktadır.

Fırat’a karşı Sinyor ile iş birliği yapan Barış, Fırat’ın cinayet davalarıyla ilgili somut adımlar atması sonucu köşeye sıkışır. Büge’nin de Zeynep cinayetini öğrenmesiyle iyiden iyiye sarsılır. Bir yanda özgürlüğü diğer yanda sevdiği kadın… Dört duvar arasına girmemeye kararlı olan Barış, tehlikeli sulara geri döner.

Yeraltında savaşmaya devam eden Fırat ve Barış, mutlak sona doğru yol almaya başlarlar…

Mahkum Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Mahkum Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Haberler

TV

Mahkum Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Mahkum Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

yılı Aralık ayında yayınlanmaya başlayan Mahkum dizisi konusuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalovagibi oyuncuların yer aldığı dizi en son bölümüyle izleyici karşısına çıkmıştı. Dizinin yeni bölümü heyecanla beklenirken bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Mahkum bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

MF Yapım imzalı yeni dizi Mahkum tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Aksiyon dram türündeki dizi farklı konusu ve dikkat çeken oyuncu kadrosuyla kısa sürede izleyiciden tam not almayı başardı. Son bölümde işler iyice karışırken yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Mahkum yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar

Mahkum Bölüm 1. Fragmanı

Mahkum Son Bölüm Özeti

Mahkum Son Bölüm Özeti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir