kartal belediyesi gezi turları 2019 / YOLSUZLUK HABERLERİ – Wikileaks Kartal *Doğrulanmış haberler *

Kartal Belediyesi Gezi Turları 2019

kartal belediyesi gezi turları 2019

“KARTAL BELEDİYE’SİNİN YAPTIĞI İHALELER NEDEN
CHP İLÇE BAŞKANININ YAKINLARINA VERİLİYOR;

Ve neden Kartal Belediyesi’nin İhalelerini CHP İlçe Başkanı ile aynı soyadı taşıyan “Akrabası” alıyor…

CHP İlçe Başkan’ının yakınlarını “Seçilmiş ve Ayrıcalık”lı gören ihale veren bir anlayışı Kartal’da asla kabul etmiyoruz ve izin vermiyoruz.

Sözde Hakta, Hukuktan, Ekonomik Krizden bahsedeceksin;

Aynı kişiye 5 kez İhale vererek mi, mali yeterliliği olmayan şirkete iş verek mi adil olacaksın,

Şeffaf olacaklarını ve herşeyi internet sitelerinde yayınlayacakları sözünü veren Belediye Başkan veya Eş ya da Gölge Başkan İŞLERİNE GELMEYEN İHALE DUYURULARINI NEDEN BELEDİYE İNTERNET SİTESİNDE YAYINLATMIYOR.

Bırakın Kartal Belediye internet sitesinde yayınlamayı; Koronavirüsü salgını ve Pandemi sürecinde sokağa çıkma yasağında bile CHP’li yakınlarına yurt içi ve yurt dışına gezi ihalesi veriliyor.
Bu öyle bir sözde “GEZİ İHALESİ” ki bu salgın döneminde bahse konu kilometre ile dünyanın çevresini nerde ise 9 kez dolaşıyor, Edirne’den Hakkari’ye ise 80 kez gidip geline biliniyor. Tabi içindeki yiyecek içecek ve ikramlar da ayrıca bir konu olacak türden.

Kartal Belediye Başkanı fotoğraf çektirerek veya sadece kendi yandaşlarına ihale vererek mi hizmet ettiğini zannediyor.

Vergisini ve kirasını veren esnafın karşısında kaçak tezgah açıp sonra Dayanamayan, Ne kadar para o kadar köfte, Kartal Belediyesinden abilerim bile gelip yiyor diyen; Kadırım üstü kaçak Minibüs köftecilerinin, Köfte kokan sözleri de bunları örtemez. “Bundan sonra köfte kokan yazılara da cevap vermeyeceğim”

Kartal Belediyesi’nde;
ÇALIŞAN EMEKÇİ KARDEŞLERİMİN SOSYAL HAKLARININ ÖDENMEDİĞİ,
KARTAL BELEDİYESİ’Nİ KİMİN YÖNETTİĞİNİN BİLİNMEDİ,
HİZMET GÖRMEYEN, KÖY HALİNE GETİRİLEN,
KARTAL’da yapılanların sonuna kadar takipçisi olacak ve Kartallı Vatandaşlarımız ile paylaşacağız.

Göreve geldiklerinde her çalışana eşit davranacakları sözleri yalan mı oldu;
Altınok Başkan zamanında işe alınan emekçi kardeşlerimize artık görev vermediği gibi gizliden mobbing uygulayarak, sadece belli birilerini işe alarak ve belli birilerine ihale vererek Kartal yönetilemez.

Sorulan Soru Şu Aslında;
KARTAL BELEDİYESİ BİR YILDIR KARTAL’DA KAÇ KENDİ YANDAŞLARI HARİÇ “KARTALLI ESNAFIMIZDAN ALIŞVERİŞ” YAPMIŞ ?

Artık CHP’lilerin sözüne inanılmayacağını, CHP’lilerin sözü ile kuyuya inilmeyeceğini Kartal Belediyesi’nde çalışan Emekçi Kardeşlerim de, seçimde İttifak yaptıkları sözde gizli ortakları da, Kartallı Esnafımız da
yani artık sağır sultan da duydu ve anladı;

HERŞEY YALAN ve HERŞEY GÖSTERMELİK…

Kartal bunu hak etmiyor…

başkan ziyaret
DeraİsafKırım

-kazak gazeteciler
-başkanı giysi giydirilmesi
-toplu fotoğraf
-röportaj

( İSTANBUL ) İSTANBUL

- Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kartal Gazeteciler Derneği ve Avrasya Gazeteciler Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, Kazak kadın gazeteciler Kartal’a bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret eden gazeteciler, ilçedeki belirli noktaları gezerek Kartal Belediyesi’nin misafiri oldu. Kazak kadın gazeteciler ziyaret programı kapsamında, öncelikle Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Türk Dili Konuşan Gazeteciler Başkanı Naziya Joyamergen, Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan, Avrasya Gazeteciler Derneği Başkanı Oğuzhan Bayrak ve çok sayıda Kartal Belediyesi Meclis Üyesi hazır bulundu. Gazetecilerden Başkan Yüksel’e teşekkür Ziyarette, Kazak kadın gazeteciler ve Kartallı gazeteciler Başkan Gökhan Yüksel’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin her zaman gazetecileri desteklediğini kaydederek, güçlü bir demokrasinin ancak güçlü bir basınla inşa edilebileceğini vurguladı. Ziyaretin devamında, Kartallı gazeteciler Başkan Yüksel’e 23 Nisan kutlamaları esnasında çocuklarla çekilmiş bir fotoğrafını, Kazak gazeteciler ise Kazakistan’ın yerel kıyafeti olan çapan giysisini hediye etti. Kazakların çapan hediyesini giyen Başkan Yüksel ise gazetecilere Kartal heykeli takdim ederek misafirleriyle birlikte fotoğraf çektirdi. Kazak kadın gazetecilerin Kartal turu Etkinliğin devamında, Kazak kadın gazeteciler Kartal’ın belirli noktalarına bir gezi programı gerçekleştirdi. Programda, sırasıyla; Srebrenica Boşnak Soykırım Anıtı, Dragos Kazı Alanı ve Masal Müzesi ziyaret edildi. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, misafirlere gezilen yerler hakkında uzun süre bilgi verdi. Türk Dili Konuşan Gazeteciler Başkanı Naziya Joyamergen, "Senede kez Türkiye’deyiz. Türkiye’nin değişik şehirlerindeyiz. Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı’nın amacı, Türk Dünyası gazeteciler birliğini sağlamak. Onun için buradayız. Bugün Kartal Belediye Başkanı ile görüştük. Başkanımızla ile güzel bir sohbet ettik" dedi.
(MB-EY-
20 Temmuz Cumartesi günü yayınlandı

İlginizi &#;ekebilir

Kartal Belediyesi´nin, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği ücretsiz inanç turları başladı. İstanbul´un önemli inanç merkezlerine düzenlenen cami ve türbe gezileri için düzenlenen etkinliğe Kartallı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında yapılan ücretsiz cami ve türbe gezilerinin ilk misafirleri, Yakacık Yeni Mahalle sakinleri oldu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nün düzenlediği tur kapsamında mahalle sakinleri, bağlı bulundukları mahalle muhtarlığının önünden, Kartal Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla alındı. Sabah erken saatlerde başlayan tura mahalleliyi; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve birim müdürleri uğurladı.

TUR REHBERİ EŞLİK ETTİ

Kartal´dan başlayan turun ilk durağı, Fatih´te bulunan Hırka-i Şerif Camii oldu. Ramazan ayının ilk Cuma günü ziyarete açılan ve Peygamber Efendimizin kutsal emanetlerinin ziyaret edilebildiği camide, yaklaşık 2 saat kalarak ibadet eden mahalle sakinleri, daha sonra Eyüp´te bulunan Eyüp Sultan Türbesi ve Eyüp Sultan Camii´ni ziyaret etti. Eyüp Sultan´da bulunan külliye, imarethane ile önemli din ve devlet büyüklerinin mezarlarını ziyaret eden vatandaşlara, ziyaret edilen mekânlara ilişkin bilgiler veren tur rehberi de eşlik etti. İnanç Turu´nun son durağı ise Anadolu Kavağı´nda bulunan Hz. Yuşa Türbesi oldu Burada Hz. Yuşa´nın Türbesi´ni ziyaret ederek dua eden vatandaşlar, daha sonra Kartal Belediyesi otobüsleri ile Yakacık Yeni Mahalle Muhtarlığı´na döndü.

Rehberler eşliğinde gezilen kutsal mekânların özelliklerinin ve hikâyelerinin de anlattığı inanç turlarında vatandaşlar, duygu dolu anlar yaşadı. İstanbul´un önemli ibadet merkezlerini ziyaret etme olanağı bulduklarını belirten vatandaşlar, mutluluklarını ifade etti. Ramazan Ayı´nın manevi atmosferi içinde yapılan bu geziye katılmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını kaydeden vatandaşlar, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel´e teşekkür etti. Ramazan boyunca düzenlenecek inanç turları kapsamında Kartal´ın diğer mahallelerinde oturan vatandaşlar için de Kartal Belediyesi turlar düzenlenmeye devam edecek.  


 Son Güncelleme:

Masal Müzesi, çocuklara yönelik kurulan bir müzedir. Türkiye’de ilk olması bakımından ayrı bir öneme sahiptir. Kitaplarla ve oyuncaklarla çocuklara masalları sevdirmek amacıyla kurulmuştur. Masal Müzesi hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik.

Masal Müzesi, Kartal Belediyesinin girişimleriyle ve şair-yazar Sunay Akın’ın kontrolünde yılında açılmıştır. Müzenin kuruluş amacı, toplumda bilinçli şekilde müzecilik kavramının oluşması, çocukların hayallerini, bilgi ve becerilerini geliştirmeleri, yaşayarak ve öğrenerek güzel vakit geçirmeleridir.

Kartal Belediyesi Masal MüzesiNerededir, Hangi Bölge ve İldedir?

Masal Müzesi, Marmara Bölgesinde bulunan İstanbul ilinin Anadolu yakasında bulunuyor. Kartal Belediyesinin Yakacık semtinin Çarşı Mahallesinde bulunuyor.

Kartal Belediyesi Masal MüzesineNasıl Gidilir?

Masal Müzesine özel araçla gidebileceğiniz gibi, metro, Marmaray ve belediye otobüsleriyle de gidebilirsiniz. Metroyla gitmek isterseniz M4 Kadıköy-Tavşantepe Metra hattını kullanıyorsunuz. Avrupa yakasından gelmek isterseniz metrobüs, vapur, Marmaray hatlarından birini kullanabilirsiniz. Anadolu yakasına geçtikten sonra Kadıköy veya Ayrılık Çeşmesi duraklarından M4 metrosuna binebilirsiniz.

Marmaray ile gelmek isterseniz, Pendik YHT durağında iniyorsunuz. Durakta indiktensonra İETT ile gitmek isterseniz C nolu otobüse binip, Yakacık Spor durağında iniyorsunuz. Minibüsle gitmek isterseniz C Kartal-Yakacık-Soğanlı-Samandıra-Paşaköy güzergahlı minibüse biniyorsunuz.

Müzeye belediye otobüsüyle gitmek isterseniz, V, C, ÇK, N, Z, , UK veya KM21 hatlarından birine binebilirsiniz. Enis Akaygen Sokak ve Kartal Caddesindeki “Yakacık Lisesi” durağında iniyorsunuz.

Kartal Belediyesi Masal MüzesiTarihçesi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sanata ve edebiyatı büyük önem veren bir yönetici olarak öne çıkıyor. Öncelikli olarak müze bilincinin eksikliğinden yola çıkılmıştır. Bu bilinci çocuklara aşılayarak geleceği şekillendirmek ve bilinçli bir nesil yetiştirmek adına farklı bir müze kurulması düşüncesi oluşmuş.

Belediye Başkanı bu konuda şair ve araştırmacı yazar Sunay Akın ile bir araya gelerek düşüncesini paylaşmış. İlk olarak Yakacık’ta Çarşı Mahallesinde yıkılmaya yüz tutmuş iki katlı bir bina ayarlanmış. Koruluk içinde yer alan bina restorasyondan sonra masallardan çıkmış gibi bir hava oluşmuş.

Sunay Akın da, Türkiye ve farklı ülkelerin koleksiyonerlerinden topladığı, tarihi oyuncakları vererek katkıda bulunmuş. Ayrıca müzenin küratörlüğünü (kollayıcı, yönetici, düzenleyici) yapmıştır. Müzenin çocuklara daha cazip gelmesi için sahne tasarım sanatçısı Ayhan Doğan, binayı Pop-up kitap şeklinde tasarlamıştır.

Kartal Belediyesi Masal MüzesiEserleri

Masal Müzesinde, Türk ve Dünya masallarına ışık tutan, tarihi değere sahip oyuncaklarla Türk ve dünya edebiyatının önde gelen yazarlarının ilk basım kitapları sergileniyor. Oyuncak ve kitaplarla birlikte, müzenin bahçesinde Cinderella, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Heidi, Hansel ile Gretel ve Keloğlan gibi masal kahramanlarının heykelleri bulunuyor.

Müzenin ilk bölümünde “masal okumanın tarihi” sunuluyor. Bu bölümde bebek evleri sergileniyor. Bu kitapçı bebek evlerinde asıllarından birebir küçültülmüş oyuncak kitaplar bulunuyor. Bu bölümde Hans Christian Andersen’in yılında Danimarka’da, ilk kez resimli olarak basılan kitabı da sergileniyor.

Müzenin ikinci bölümünde çizgi filmlerin temelini oluşturan Laterna Magicalar ve Laterna Magicalar’ın dünyada nadir bulunan filmleri bulunuyor. Bu bölümde ayrıca Osmanlı dönemi masal kitapları da sergileniyor. Özellikle Kilisli Muallim Rıfat’ın ’da ilk kez Osmanlıca olarak neşrettiği Kitab-ı Dede Korkut büyük ilgi görülüyor.

Müzede ayrıca; masal kahramanlarının oyuncakları, masal bebekleri, plaklar, kasetler, masal kahramanlarının yer aldığı pullar sergileniyor. Bunların dışında çocuklara ve yetişkinlere yönelik atölye çalışmaları etkinliği yapılıyor.

Kartal Belediyesi Masal MüzesiGiriş Ücreti ()

Masal Müzesini ziyaretçiler ücretsiz olarak gezebilirler. Müzeye girişte ücret alınmıyor. Ayrıca atölye çalışmaları da ücretsizdir. Sadece randevu alınması isteniyor. Çocuğunuzun atölye çalışmalarına katılmasını istiyorsanız 62 22 numaradan randevu alabilirsiniz.

Kartal Belediyesi Masal MüzesiZiyaret Saatleri

Masal Müzesi hafta için , hafta sonu saatleri arasında ziyarete açıktır. Müze, Pazartesi ve resmi tatil günlerinde kapalıdır.

False

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası