vedat çöloğlu kimdir ne iş yapar / Kendi parasının hırsızı - Son Dakika Flaş Haberler

Vedat Çöloğlu Kimdir Ne Iş Yapar

vedat çöloğlu kimdir ne iş yapar

Pınar Eli&#;e'nin &#;iğnenen onuru


Melek DERMAN

Pınar Eliçe'yi yaklaşık 7 yıl önce Penthouse dergisine verdiği çıplak pozlarından hatırlıyoruz. O zamanlar dansözlüğü bırakmış, Sibel Can ablası gibi assolistliğe adım atacağını duyurmuştu. Amerika'yı yeniden keşfetmesine gerek yoktu. Kendisinden önce assolist olanların izinden gitmesi yeterli oldu. Üstelik Pınar'ın bir avantajı daha vardı. Yanından bir dakika olsun ayrılmayan annesi Güneş Hanım eski bir şarkıcıydı. Pınar daha ilk çıplak pozlarında nasıl bir yol izleyeceğinin ipuçlarını verdi. Gözleri yarı kapalı, ağzı açık uzandığı karyoladan şöyle sesleniyordu: "Her konuda bir numara olacağım."
Bu sözlerden ve pozlardan sonra malum ekibe girmesi zor değildi. Artık onun da işadamı sevgilisi, Canan Yaka adlı bir terzisi, Erol Atar adında bir fotoğrafçısı vardı. Patron, Maksim'in sahibi Fahrettin Aslan'dı. Kuvvetli bir söylentiye göre olayın devamı şöyle cereyan etti. Pınar işadamı sevgilisi Vedat Çöloğlu'na "Artık dansöz olarak kalmak istemiyorum," diyerek baskı yaptı ve milyarder sevgilisini ikna etti. Birlikte Fahrettin Aslan'ın, Maksim'in üst katında bulunan ofisine gittiler. Fahrettin Bey, "Pınar assolist olamaz. Onu sahneye çıkaramam," dedikçe Vedat Bey teklifi yükseltiyordu. Sonunda Pınar'ın tüm masraflarının yanısıra zararını da karşılayacağını garanti etti. Anlaşmaya göre, boş geçen gecelerin faturası Vedat Bey'e kesilecekti.
Pınar'ın adı bu görüşmeden sonra Maksim'in ışıklı tabelalarına yazıldı. Zoraki assolist, mutluluktan uçuyordu. Vedat Bey sözünde durmuştu. Posterden tutun da boş olan masaların parasına kadar her şeyi cömertçe karşıladı. Maksim'deki programının bitiminde Pınar'ı arıyor, ama bulamıyordu. Assolist sevgilisi neredeydi acaba?

Karanlıkta kalan olay
Pınar'la ilgili bir olay anlatılır ki, söylenti dahi olsa oldukça vahimdir. Çiçeği burnunda assolist, bir gün sabaha karşı büyük bir otelin lobisinde gazetecilerle karşılaşır. Onları karşısında görmekten hoşlanmamıştır. Gazeteciler ona sevgilisi Vedat Bey'i sorarlar. O da, "Ah çocuklar ben de kumarhaneden yeni çıktım," der. Gazetecilerin içine kurt düşmüştür bir kere. Assolist gittikten sonra küçük bir araştırma yaparlar. Pınar'ın geceyi Sökeli bir zenginle geçirdiğini öğrenirler. Bu dedikodular sevgilisini arayıp da bulamayan Vedat Bey'in de kulağına gider.

Resmi korumalı aşk
Pınar en büyük aşkıyla Bursa, Kervansaray'da yaptığı programı sırasında tanıştı. Cavit Çağlar'ın artistlere meraklı oğlu Mustafa Çağlar'ın, Harika Avcı'yla olan macerası yeni bitmişti. Bu kez Pınar Eliçe'yi tavlayacağından emindi. Tanışma işini yakın arkadaşı türkücü Nihal Arsoy gerçekleştirdi. O sıralar Pınar askerde olan bir sevgilisinden kurtulmanın yollarını arıyordu.
Tanışıklığı kısa sürede ilerleten çift bir gece Ataköy Marina'da eğlenirken gazetecilere yakalandılar. Çağlar bir masada sevgilisi Pınar ve arkadaşlarıyla oturuyordu. Fotoğrafını çekmek isteyen gazetecileri görünce sinirlendi. Magazin muhabirlerinin üzerine o zaman DYP milletvekili olan babasının korumalarını saldı. Devletin vekilini korumakla görevli korumalar bu büyük aşkı da itinayla korudular. Muhabirlere "Fotoğraf çekenin makinesi de, kafası da kırılır," dediler. Haber, 22 Mart tarihli Posta gazetesinde, "Çağlar'ın oğluna assolist sevgili", Hürriyet gazetesinde ise "Resmi korumalı çapkınlık" başlıklarıyla yayınlandı.
Çağlar assolist aşkını ailesine kabul ettiremedi. Seksi şarkıcı, 6 ay sonra 22 Temmuz tarihli Posta gazetesine neden ayrıldıklarını şöyle anlattı: "Mustafa hovarda biriydi. Benimle birlikteyken üçüncü sınıf kadınlarla da gezmiş. İlk kez ihanete uğradım." Pınar, sevdiği erkekleri aldatmadığını ancak erkeklerin buna değer olmadığını söylüyor ve devam ediyordu: "Zoruma giden, Mustafa'nın benim gibi bir sevgilisi varken üçüncü sınıf kadınlarla gezmesi oldu."

Repertuvarı genişti ama
Aşkta kaybeden Pınar işte kazanmaya kararlıydı. Yine Maksim'in yolunu tuttu. Kendisine yatırım yapanların yüzünü kara çıkarmamak için bir soyundu bir sahneye çıktı. Böylece hep gündemdeydi. Sevgili repertuvarı geniş, ama şarkı repertuvarı dar assolist, Caddebostan'daki Maksim'in, Migros olmadan önceki son yıldızıydı. Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan'a göre Maksim'in, Migros olmasının nedeni Pınar'dı. Sacit Bey, bir röportajında "Ne zaman çıksa bize zarar ettirdi. Üstüne üstlük kalitemizi düşürdü. Pınar babamın en büyük hatasıdır. Şimdi onun yaptığı bazı pislikleri Migros raflarındaki Omo'lar temizliyor," dedi. Pınar ise bu sözler üzerine patronunun oğluna başka bir röportajdan şöyle seslendi: "Sacit'in bizdeki lakabı iki taneydi: Yılan ve Şahmaran. Yılanlara hakaret etmek istemem. En azından dokunmayınca zarar vermiyorlar. Sacit'in tek vasfı benim gibi başarılı insanları karalamak."
Pınar bugüne kadar hakkında yapılan eleştirilerin, dedikoduların altından bir güzel kalktı. Çoğunu umursamadı. Bazen de "Para karşılığı erkeklerle birlikte olduğum söyleniyor. Bu koca bir yalan. Evet sevgililerimden bazen para alıyorum, ama borç olarak," dedi. Açıklık getiremediği tek konu neden soyunduğuydu. Çıplaklık konusunda ne diyeceğini bilemiyordu. Bir süre önce yaptığı röportajlardan birinde şöyle dedi: "Kendimizi başka türlü duyuramıyoruz ki. Beni kapak yapmak istiyorlar, 'Dekolte resim istemem. Bir hayatım var. İyi bir evlilik, güzel çocuklarım olsun istiyorum' diyorum. Hemen 'o zaman olmaz' diyorlar. Bazen de 'Bacakların mı çirkin? Ya da göğüslerin sarkık, o yüzden soyunmuyorsun' diye beni tahrik ediyorlar. Bacağımı açıyorum, göğüslerimi şöyle yapıp fışkırtıyorum. Benden önceki nesil böyle yapıyorsa ben niye yapmayayım? Hem onlar şu an starlar."

Aile şirketi gibi
Aslında Pınar Eliçe'nin hikayesi de birçoğundan farklı değil. Assolist olana kadar verilen tavizler, zengin sevgililer, çıplaklık, sansasyon vs Ancak Pınar'ı diğerlerinden ayıran en büyük özelliği ailesi. Annesi eski bir şarkıcı. Adı Güneş Eliçe. Sahnelerden aradığını bulamayınca lisede okuyan kızını önce dansöz ardından vamp bir şarkıcı haline getiren Eliçe ailesinin iki numaralı ismi. Aktif gibi gözükse de kumanda onun elinde değil. Ekibin beyni 70 yaşındaki anneanne Nigar Eliçe. Nigar Hanım çok istediği halde gençliğinde ne dansöz ne de şarkıcı olabilmiş. Önce kızı Güneş'i şarkıcı yapmış sonra torunu Pınar'ı. Aile fertleri Pınar'ı her zaman kuliste beklerler. Beklerken de bir şarkı söylerler: "Uslan artık deli gönül. Bak gelip geçiyor ömür. Uslan artık deli, divane gönül"

Gerçeği yıllar sonra öğrenen Pınar Eliçe gözyaşları içinde canlı yayını terk etti

Petek Dinçöz&#;ün Miami&#;ye taşınmasıyla ilgili konuşan Pınar Eliçe, &#;Petek hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu. Arkasında Can Tanrıyar gibi güçlü bir adam vardı. Ayrılma kararından sonra da yok oldu gitti&#; dedi. Ameliyat olduğu için programa görüntülü olarak bağlanan Seyhan Soylu ise Eliçe için &#;Pınar Eliçe orada Petek Dinçöz&#; ü eleştiriyor. Söylemezsem kendime ihanet etmiş olurum. Türkiye&#;de en büyük bir gazinoyu dahi kiralayabilecek tek kadın Pınar Eliçe&#;dir. Türkiye&#;nin en lüks gazinosu Maksim Gazinosu kiralandı Pınar Eliçe için Vedat Çöloğlu tarafından&#; dedi. Soylu&#;nun iddiasını yalanlayan Eliçe &#;O bir şehir efsanesi Seyhan. Öyle bir şey olabilir mi? Ben 12 yıl boyunca nasıl çıkabildim o zaman Maksim&#;de?&#; diyerek karşılık verdi. Soylu, &#;İlk çıkış çok önemlidir Pınar. İlk sihir. Sen zaten çok güzel bir kadınsın. Türkiye&#;de Fahrettin Aslan&#;dan kralı bir gazino kiralayamaz. O tarihte nişanlısı Vedat Bey tam 30 Trilyon para ile bir aylığına kapattırdı. Pınar Eliçe için hala gazino kapatılır yalnız. Bunun da altını çiziyorum&#; şeklinde konuştu. Öğrendikleri karşısında adeta yıkılan Pınar Eliçe &#;Evet benim hayatımda o dönem öyle bir insan vardı. Bunu inkar etmiyorum. Ama kalkıp da milyon dolarlar falan hangi enayi böyle bir parayı verir? Yanlışın var Seyhancığım&#; ifadelerini kullanırken Maksim&#;in sahibi Fahrettin Aslan&#;ın oğlu Sacit Aslan yayına bağlanarak Seyhan Soylu&#;yu doğruladı.

Sacit Aslan doğruladı

Canlı yayına bağlanan Sacit Aslan ise şunları söyledi: &#;Pınar&#;ın o dönemde sahneye çıkmasını, assolist olarak çıktığında ya da çıkmayı istemesinde alt kadro yapmak çok müşkül olduğu için sahneye çıkmaları Fahrettin Aslan&#;ın zoruyla olmuştur. Bu zorlama olurken Pınar&#;ın hayatında Vedat Çöloğlu diye biri vardı. Gayet ciddi bir ilişkileri vardı. Vedat Çöloğlu&#;nun Pınar Eliçe&#;nin haberi olmaksızın ki zaten haberi olsaydı Pınar bunu onur meselesi yapar oryantalliğe devam eder ve sahneye çıkmazdı. Vedat Çöloğlu&#;nun kendisiyle ilişkisinden dolayı ve sevdiği bir kadının assolist olması için bütün şartlarını zorladı. Bu şartların içerisinde Fahrettin Aslan&#;ın Vedat Çöloğlu&#;na o günkü parayla hatırı sayılır bir şekilde gazinoyu kiraladığı gerçektir. Burada Seyhan Soylu doğruyu söylüyor.&#;

Aslan&#;ın sözleri sonrası hayatıyla ilgili sır gibi saklanan bir gerçekle yüzleşen Pınar Eliçe, gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmakta güçlük çeken şarkıcı, yayını terk etti.

Vedat &#;&#;loğlu kimdir? Pınar Eli&#;e kimdir, ka&#; yaşında ve nereli? Gen&#;liği ve son hali!

Petek Dinçöz'ün Miami'ye taşınmasıyla ilgili konuşan Pınar Eliçe, "Petek hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu. Arkasında Can Tanrıyar gibi güçlü bir adam vardı. Ayrılma kararından sonra da yok oldu gitti" dedi. Ameliyat olduğu için programa görüntülü olarak bağlanan Seyhan Soylu ise Eliçe için "Pınar Eliçe orada Petek Dinçöz' ü eleştiriyor. Söylemezsem kendime ihanet etmiş olurum. Türkiye'de en büyük bir gazinoyu dahi kiralayabilecek tek kadın Pınar Eliçe'dir. Türkiye'nin en lüks gazinosu Maksim Gazinosu kiralandı Pınar Eliçe için Vedat Çöloğlu tarafından" dedi. Soylu'nun iddiasını yalanlayan Eliçe "O bir şehir efsanesi Seyhan. Öyle bir şey olabilir mi? Ben 12 yıl boyunca nasıl çıkabildim o zaman Maksim'de?" diyerek karşılık verdi. Soylu, "İlk çıkış çok önemlidir Pınar. İlk sihir. Sen zaten çok güzel bir kadınsın. Türkiye'de Fahrettin Aslan'dan kralı bir gazino kiralayamaz. O tarihte nişanlısı Vedat Bey tam 30 Trilyon para ile bir aylığına kapattırdı. Pınar Eliçe için hala gazino kapatılır yalnız. Bunun da altını çiziyorum" şeklinde konuştu. Öğrendikleri karşısında adeta yıkılan Pınar Eliçe "Evet benim hayatımda o dönem öyle bir insan vardı. Bunu inkar etmiyorum. Ama kalkıp da milyon dolarlar falan hangi enayi böyle bir parayı verir? Yanlışın var Seyhancığım" ifadelerini kullanırken Maksim'in sahibi Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan yayına bağlanarak Seyhan Soylu'yu doğruladı.

VEDAT ÇÖLOĞLU KİMDİR?

Pınar Eliçe eski nişanlığı olarak bilinen Vedat Çöloğlu’nun hayatı ile ilgili detaylı bilgi yok.

PINAR ELİÇE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Aslen Yugoslavya doğumlu olan Pınar Eliçe, doğumlu ve şu sıralar yeniden sahne almaya hazırlanıyor. Umre'ye gitmesi ile konuşula Pınar Eliçe bir kez evlilik yaptı. yılında Çetin Çapan'dan boşandı ve bir oğlu var.

Bir zamanlar televizyon dünyasının en ünlü simalarından olan Pınar Eliçe yılında Yugoslavya'da dünyaya geldi. yılında O Bir Melekti, Son Gün Son Gece, Kuzgun ve Şeytan Sofrası gibi sinema ve dizi projelerinde yer aldı. yılında Duydun Mu, yılında Alabora ve yılında Olur mu Olur isimli albümleri ile müzik severler tarafından uzun süre takip edilmiştir.

Pınar Eliçe, yılında eşi Çetin Çapan'dan boşandıktan sonra kayıplara karışmıştı. Pınar Eliçe daha önce verdiği bir söyleşide mesleği bırakmasına dair şunları söylemişti: "Ben hiçbir zaman şöhretin esiri olmadım. Evliliğimde alışverişimi kendim yapıyordum. İnsanlar beni gördüklerinde yadırgıyorlardı. Evde tuvaletleri bile ben temizlerdim. Ev kadınlığı çok zor. Keşke bir işim olsaydı, sabah çıkıp akşam eve gelseydim."

PINAR ELİÇE'NİN GENÇLİĞİ

Vedat Çöloğlu kimdir Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli Gençliği ve son hali

SON HALİ

Vedat Çöloğlu kimdir Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli Gençliği ve son hali

pınar eliçe

  • eski guya dansozlerimizden olup sonra akillara ziyan bir sekilde assolistlige terfi etmis eli kimin cebinde belli olmayan bir funduszeue.info eski gunleri yadedme seklinde sarki soylerken kivirdigi da gorulur, lakin cebelitarik bogazi heybetindeki o kalcalar bende kacma istegi uyandirir, turk erkeginin tepkisi tabi farkli olabilir..

  • her tarafi yanlislikla acilip televolemalzemesi olan kisi

  • ilk olarak penthouse türkiye'nin ilk sayısına çıkarak meşhur olmuştur.

  • güzel bir poposu olan ve maksimgazinosunda sarki soyleyen assolist hatun.

  • yakında bir çocuk dünyaya getirecek olan* eski dansöz,şarkıcı herneyse.

  • turkiye'de "seviyeli bir iliski" yasamadigi mafya babasi, gazino patronu, vs kalmamis bir hatun. (bkz: erkegimin geysasi olurum)

  • insanin basarili olabilmek icin neler verebilecegini (bkz: vermek) anlamamizi saglayan hatun

  • benzer hayat hikayesine sahip
    seda sayanın da playboyu vardı.. o da güzeldi.. yanyana koyunca bu daha heyecan vericiydi?!

  • ailesi tarafından istenmediği halde işadamı ile evlenip ,çocuk sahibi olan ,şimdilerde yeniden sahnelere(!!)dönme hazırlığında olan kişi.

  • türkmenistan devlet başkanından evlenme teklifi almışlığı vardır.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası