burçların öpüşme şekilleri / Девушка лицо анфас vektörler | Девушка лицо анфас vektör çizimler, vektörel grafik | Depositphotos

Burçların Öpüşme Şekilleri

burçların öpüşme şekilleri

Ne tür öpücükler var ve onlar hakkında ne biliyoruz?

Bunun amacı ne olurdu? Böyle şeyleri sormak Aslında bir anlamı var ve funduszeue.infoisi, herkes sadece seks meselelerinde değil, hatta onun girişlerinde bile cazip değildir ve hatta günlük hayatta bile çok kısıtlanabilirler. Bu nedenle, bu makalenin size anlatacağı şey, bu tür insanlar ve duygularını öpücüklerle göstermeye alışkın olmayanlar içindir: neden, kimi, nasıl ve nerede öpüşmeli?

Sınıflandıfunduszeue.info kızı nerede öpmeli? ?

Başlangıç ​​olarak, genel olarak ne tür öpücükler olduğunu tanımlamak iyi bir fikirdir. Gelecekte bu, öpücüklerin sosyal hayatın ayrılmaz bir parçası olarak anlaşılmasını ve algılanmasını büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. insanlarla etkileşim.

Aseksüel

Cinsel bir çağrışım olmayan, ancak yalnızca hassasiyet ve onu en erişilebilir biçimde gösterme arzusu taşıyan geniş bir sınıf. Temassız, resmi, ilgili ve günlük öpüşmeyi içerir. Aslında, yukarıdaki alt sınıfların her birini kısaca, ancak ayrıntılı olarak ele almaya değer.

  1. Temassız. İki tür öpücük içerir &#; hava ve gençlik tiz.
  • Hava ile &#; her şey açık, şimdi çok sık kullanılmıyor ve eski günlerde büyük çekincelerle eski BDT topraklarında kök saldı. Yön ne olursa olsun, dostluğun bir tezahürü olarak kabul edilir. Avrupa'da farklı şekilde alıntılanmıştır, Fransa'da aktif kullanım korunmuştur.
  • Gençlik üçüzleri. Esas olarak kızlar ve az sayıda genç arasında dağıtılır. Ortodoksluğun kilise geleneklerinden kaynaklanır, ancak modern dünyada selamlamanın duygusal rengini zorlamak için kullanılır, ancak yine de cinsel imalar yoktur. Dudakların ciltle doğrudan temasının yokluğunda kilise atasından farklıdır ve dudakların muhatabın yanağının yanına “sağ &#; # ; sol &#; Sağ&#;.
  1. Resmi. Rusya'da ve eski Sovyetler Birliği'nde çok popüler değil, ancak yine de L.I. Brezhnev sayesinde iyi bilinen bir fenomen. Kilise gelenekleri (ve bazı laik olanlar) çerçevesinde, eldeki bir öpücüğü onlardan biri olarak sıralamak mümkündür &#; alında bir öpücük ve üçlü bir Ortodoks öpücüğü, artık aktif günlük kullanımdan yavaş yavaş kayboluyor. Ayrıca üç kez olan “çarmıhta” Ortodoks öpücüğünün vaftizde kısa bir duayı simgelediğine dikkat edilmelidir &#; # ; “Baba adına” (sağ yanak) &#; “Oğul” (solda) &#; “Ve Kutsal Ruh” (yine sağa).
  2. İlişkili. Çocukların ve ebeveynlerin öpücüklerini, akrabaları, “nimetini” içerir. Örneğin, okula gitmeden önce çocuklarını öpen bir anne; torunlarının yanağına şaplak atan bir dede; baba oğlunu alnından bir öpücükle kutsuyor.
  3. Her gün. Önceki alt sınıflara dahil olmayan her şeyi içerir.

Isınmak

Aseksüellerden daha az kalabalık bir sınıf değildir, ancak adından da anlaşılacağı gibi belirli bir hedef taşır. Hafif öpüşme, Fransız öpücüğü ve tutkulu öpüşmeyi içerir.

  1. Akciğerler. Burada onların da birkaç cinse ayrıldığına dikkat edilmelidir:
  • kayar. Rastgele, bir şekilde alaycı, arzu uyandıran bir şekilde uygulandı. Bir erkek için bir &#;tohum&#; ve bir kadın için ilk tutku kıvılcımları olarak hareket ederek ön sevişme için mükemmel bir başlangıçtırlar. Ağız köşelerinde ve her dudakta ayrı ayrı giderek artan bir öpücük kompleksi şeklinde “dil ile” öpücüğün başlangıcında ustaca gömülmeleri, minyatür bir oyun nedeniyle eşin şehvetinin hızlı büyümesini sağlar. öpücüğü &#;sınırlamak&#;.
  • Azalan ve Artan. Adından da anlaşılacağı gibi, genel yönü yukarıdan aşağıya ve tam tersi şekilde koruyan koşullu bir çizgi boyunca yapılırlar. İlki yüzden gövdeye ve göğüslere geçiş için idealdir, ikincisi &#; kalçalardan kasık ve mideye.

Klasik inen öpücük çizgisine kulak memesi ile başlayan, boyun boyunca omurgaya inen, omuz boyunca köprücük kemiğinden klaviküler boşluğa, oradan da göğüsler arasındaki boşluğa geçen bir dizi denilebilir.

Geleneksel bir yükselen çizgi, benzer şekilde, diz veya popliteal boşluktan başlayan, uyluğu dışarıdan içeriye doğru saran ve kasıklara &#;yılan&#; giden bir çizgi olarak adlandırılabilir.

  • Isırık ile. Eşit derecede hafif öpücüklerle değişen, çok zayıf, neredeyse sembolik ısırıkların kullanımında farklılık gösterirler. Kapsam oldukça dar &#; göğüs, kulaklar, dudaklar.

Genel olarak konuşursak, &#; zevk meselesi. Bir yandan, yerini hafif bir ısırık ve tam tersi alan bir öpücük, büyük bir zıtlık hissi yaratır. Diğerinde &#; bir tutku içinde, güç hesaplanamaz ve ortağa acı verir, bu da onun için son derece tatsız olabilir.

  • Fransızca. Ön sevişmenin ikinci yarısında ve cinsel birleşme sırasında kullanılır. Isırma ile birleştirilebilir (eşlerin takdirine bağlı olarak ve bir ısırık ile hafif öpüşme ile aynı önlemlerle). Dil kullanımı yoluyla çok yüksek düzeyde duygusallık için dikkate değer. &#;Nem&#; nedeniyle soğukta kullanılması önerilmez. Partnerler dudaklarıyla üşümezler, ancak bu dudakları havalandırır &#; mesele kolay.
  • &#;Bir hıçkırıkta.&#; Tartışmalı öpüşme türlerinden biri. Öpücüğün gücüne ve süresine bağlı olarak değişen derecelerde görünürlük izleri bırakarak teni öpmek için geçerlidir &#; birkaç on dakika kızarıklıktan birkaç gün boyunca çürüğe. Tartışma, tam olarak &#; bazıları rahatlar ve hatta sözde “sevgilinin damgasını” &#; boyunda, köprücük kemiği ve çene arasında yaklaşık olarak ortada güçlü bir hıçkırık; diğerleri, aksine, onları erotik oyunların kabul edilemez bir unsuru olarak görür ve bir iz bırakma girişimlerine çok olumsuz tepki verir.

Omnipresent

Öpüşme, hem ön sevişme hem de seks sırasında aktif olarak kullanılır. Aslında, tüm öpücükleri cinsel tonlarla birleştirirler, ancak aşağıdaki şekilde bölünebilirler.

  • Baş ve omuzlar İlgili bölgeyi öpmek En uygun &#; kulaklar, yanaklar, dudaklar, çene, boyun, köprücük kemikleri ve köprücük kemiği, omuzlar Burun, gözler, alın ya tüm yüz örtüldüğünde çılgın bir neşe nöbetine girer hafif öpücükler.
  • Göğüs ve kollar. Çoğunlukla, hafif öpücükler, ısırıklar ve hıçkırıklar, her iki partnerin rızasıyla veya pervasız bir tutkuyla kullanılır.
  • Göbek ve alt sırt. Öncekilere benzer, ancak ek olarak, vücudun ana hatları boyunca kayabilen, öpücüklerle serpiştirilmiş dil bağlanır: omurga veya bel boşlukları boyunca, karın boyunca veya kasık bölgesinin üst kısmı boyunca .
  • Kasık, kalça ve uyluk. Oral seks hazırlığının yanı sıra ön sevişmenin tamamlanması ve sekse geçiş aşamasının bir parçası olarak aktif olarak kullanılır. Ana yönler, kalçalar boyunca dıştan iç yüzeye veya artan bir yörünge boyunca uyluğun etrafındaki spiral boyunca geçer &#; dizden kasıklara kadar.
  • Buzağılar ve ayaklar. BDSM oyunları ve ayak fetişi topluluğu dışında şaşırtıcı derecede az öpüşen yerler. Ancak temel yönler kalça hareketine benzer.

Bilim ne diyor?

Ne yazık ki bilim, öpücüklerin tam anlamını deşifre etme konusunda hala bir şaşkınlık içinde. Romantik ilişkiler bağlamında öpüşmelerin parfüm sondasına benzer bir rol oynadığı aşağı yukarı açıktır. Yani partnerlerin öpüşmesi sırasında bir ön değerlendirme yapılır. Ancak, değerlendirme mekanizmasının kendisi belirsizdir &#; ya feromonlar söz konusudur ya da bir öpücük sırasındaki duyumlara veya tamamen farklı bir şeye dayalı olarak karmaşık bir bilinçaltı analizi açılır.

Ancak, sonuçlara göre, kadınların genel olarak bu ilişki unsuruna erkeklerden daha fazla önem verdiği bulundu. Ayrıca, anketlerin ve anketlerin sonuçlarına göre, bilim adamları, kadınların öpücüklere daha fazla önem verdiğine dair temkinli bir sonuca varmışlardır, optimal gebe kalma süresi o kadar yakındır.

Çalışmaların sadece dudaktan öpüşmek için yapıldığını, öpmeye kesinlikle karar verilmeyen vücudun diğer bölgelerini kapsamadığını belirtmek önemlidir. Cinsel temas çerçevesinde bir hazırlık aşaması olarak öpücüğün rolü, daha genel bir değerlendirici rolün parçası haline geldiğinden, yalnızca şartlı olarak doğrulandı.

Sahte bilimsel hipotezler

Astroloji, her burç için kendi erojen bölgelerini tanımlar. Bu ifadelere ister inanın ister inanmayın &#; herkes için kişisel bir mesele, ancak partnerinizi her zaman astrolojik gözlemlere göre şehvetli ve okşamalara karşı hassas olduğu öpücüklerle şımartabilirsiniz.

Çeşitli türde enerji akışları arayanlar, öpüşme ile bir kişinin bir partnere güçlü bir enerji yükü gönderdiğini savunarak öpüşmeye büyük bir rol verir. İlginç bir şekilde, bir öpücüğün, özellikle “ağızdan ağza” öpücüğün, aile ve yüksek enerjili din adamlarıyla ilgili nadir istisnalar dışında, büyük bir negatif yük taşıdığına inanılır.

Başlıca dini mezhepler öpüşmeyi tam tersi şekilde ele alır &#; Hıristiyanlık, tabiri caizse “hoşgörü bölgesi” üzerindeki her türlü kısıtlamaya rağmen öpüşmeye izin veriyorsa, o zaman Yahudilik ve İslam'da öpüşmek yasaktır. Konunun yalnızca bir erkek ve bir kadın arasındaki evlilik öncesi ilişkilerle ilgili olduğunu söylemeye gerek yok, ancak Yahudilikte, özellikle bir dizi ortodoks mezhepte, eşlerin öpücüğü bile uygunsuz ve “kirli” olarak kabul edilir.

Sanki ne olursa olsun, herkes kendi sınırlarını kendisi yaratır, ancak bir öpücükten sonra partnere olan duygusal ve psikolojik bağın güçlendiğini kesinlikle söyleyebiliriz.

Deneyler ve ampirik bilgi

Bu kadar çeşitli öpücüklere rağmen, bir şeyi anlamak önemlidir &#; sadece sosyal değil, aynı zamanda cinsel ilişkilerin herhangi bir bileşeni gibi, son derece öznel bir eylem olarak kalırlar. Her iki partnerin tercihlerinin farkında olmanız, yeni deneyimleri analiz etmeniz ve paylaşmanız, öpüşme şekillerini ve türlerini birleştirmeniz, görünüşte önemsiz bir sürece bile yeni fikirler eklemeye çalışmanız gerekir.

Bütün bunlar, zamanla, her iki ortakta da kalacak ve onlardan başkalarına dağılacak büyük bir veritabanı gibi sığacak. Birisi sigara içen bir partnerle öpüşmeyi sever, biri salatalık aromalı sakızın tadını sever, biri neredeyse moraracak kadar birbirlerinin dudaklarını ısırmaktan hoşlanır ve biri zar zor algılanabilen dudak öpücükleri için delirir. Kesin konuşmak gerekirse, buradaki durum hayatın diğer herhangi bir öznel yönü ile aynıdır &#; kaç kişi &#; çok fazla görüş.

Ve başka bir ipucu &#; bir ilişkinin başlangıcında, ilk öpücüğe gelir gelmez &#; Alışkanlıkların tüm gücünü eşinize indirmemelisiniz, çünkü kendinizi ortalama ve sıradan bir öpücükle sınırlamak çok daha iyidir. İnisiyatiften vazgeçmemelisiniz, ancak yeni keşfedilen potansiyel yarının direncini de kırmamalısınız. Başka herhangi bir işteki ilk girişimler gibi, en uygun çözüm, aşırı uçlara gitmeden altın ortalamada durmak olacaktır.

Bu tür tüm önlemler yalnızca “suları test etme” amaçlıdır &#; öpüşme sırasında eşin davranışının analizi, sakin bir atmosferde tüm önemli yönleri analiz etmenin mümkün olacağı daha sonraya kalacaktır &#; ne kadar aktif bir şekilde inisiyatif ve baskı gösterdiğini, ne kadar agresif veya nazik bir tarza bağlı kaldığını. Bu veriler uygun bir &#;daha ileri manevralar için alan&#; yaratacak ve bu da &#; bir partneri nerede öpmeli, böylece en fazla tatmini elde etsin.

Küçük sevinçler verin

Yalnızca bir şeyi hatırlamak önemlidir ve gereklidir: öpücük sadece cinsel çağrışım içeren bir şey değil, aynı zamanda akrabalar ve arkadaşlar arasındaki ilişkilerin güçlenmesini sağlayan sosyal bir yapıdır. Yanaktaki öpücüklerden birinin anne veya babaya verilmesinden kimse erimez, ancak sevilen biri için hoş bir şey yapar. Evet ve bir arkadaş veya kız arkadaşıyla &#;çarmıhta&#; bir öpücük &#; bir suç değil ve kesinlikle şehvete işaret eden bir işaret değil &#; sadece tanışma sevincini göstermenin ve yakın bir arkadaşa karşı maksimum hassasiyet göstermenin bir yolu. Öpücük şeklinde küçük mutluluklar vermek &#; herkesin dünyayı biraz daha nazik hale getirmek için uygulayabileceği bir şey.

Bir tanrıça gibi nasıl öpülür? ? EN İYİ yaşam tüyoları/SABLINA

virgo_starSevimli sar&#x;ş&#x;n, esmer, santa elbiseli kahverengi saçl&#x; k&#x;z
virgo_starSevimli sar&#x;ş&#x;n, esmer, kahverengi saçl&#x; k&#x;z hostes
virgo_starSevimli sar&#x;ş&#x;n, esmer, kahverengi saçl&#x; k&#x;z ofis
konstantynovGüzel sar&#x;ş&#x;n k&#x;v&#x;rc&#x;k saçl&#x;
olgacovDört genç güzel sar&#x;ş&#x;n k&#x;z gülümseyerek
bellerebelle_nLila parlak elbiseli güzel genç sar&#x;ş&#x;n Bayan tutan bir bardak şampanya
tanitueK&#x;rm&#x;z&#x; üzerine beyaz izole güneşlenme içinde güzel bir k&#x;z
aklionkaSevimli sar&#x;ş&#x;n dizüstü bilgisayar ve telefon
stephvalentinGenç ve güzel bir kad&#x;n uzun saçl&#x;.
flint01Gece kulübü seksi sar&#x;ş&#x;n k&#x;z
MeonGüzel sar&#x;ş&#x;n k&#x;z elinde bir hediye tutuyor.
flint01Gece kulübü seksi sar&#x;ş&#x;n k&#x;z
MeonK&#x;rm&#x;z&#x; elbiseli güzel sar&#x;ş&#x;n bayan.
EugenePartyzanGüzel bir kad&#x;nla renkli saç ve tak&#x;. Gökkuşağ&#x; saç modelleri. Güzellik moda Model renkli boyal&#x; saçl&#x;
bellerebelle_nGüzel genç bayan bir kurbağa öpücük
flint01Gece kulübü seksi sar&#x;ş&#x;n k&#x;z
CaroDiSevimli küçük Noel Baba k&#x;z vektör çizim
bellerebelle_nGenç güzel Bayan yeşil kurbağa öpücük
olgacovGüzel manken k&#x;zlar. Top modeller.
KakigoriTatl&#x; sar&#x;ş&#x;n portre
olgacovGüzel manken k&#x;zlar. Top modeller.
olgacovGüzel moda k&#x;z kedi ile vektör
VectorKIFGüzel sar&#x;ş&#x;n bir kad&#x;n&#x;n yüz ifadesi, şaş&#x;rm&#x;ş. Kad&#x;nsal duygular. Tatl&#x; kad&#x;n çizgi film karakteri. Vektör illüstrasyonu beyaz arkaplanda izole edildi.
flint01Gece kulübü seksi sar&#x;ş&#x;n k&#x;z
CaroDiSeksi Noel Baba k&#x;z, vektör çizim
nicoletaionescuPrincess Cinderella Holding sihirli ayakkab&#x; vektör çizgi film
OneLineStockBeyaz tahta çizim - k&#x;rm&#x;z&#x; elbiseli sar&#x;ş&#x;n kad&#x;n
tigateluÇizgi film prensesi yeşil bir kurbağay&#x; öpüyor
DazdrapermaMerakl&#x; parlak k&#x;z
olgacovVektör modas&#x; tatl&#x; k&#x;zlar
CaroDiBahar afiş ile genç k&#x;z vektör illustrat
VectorKIFGüzel sar&#x;ş&#x;n kad&#x;n&#x;n yüz ifadesi.
FlydragonflyK&#x;rm&#x;z&#x;l&#x; Kad&#x;n
VectorKIFGüzel sar&#x;ş&#x;n kad&#x;n&#x;n yüz ifadesi, neşeli. Kad&#x;nsal duygular. Tatl&#x; kad&#x;n çizgi film karakteri. Vektör illüstrasyonu beyaz arkaplanda izole edildi.
VectorKIFGüzel sar&#x;ş&#x;n bir kad&#x;n&#x;n surat ifadesi, k&#x;zg&#x;n. Kad&#x;nsal duygular. Tatl&#x; kad&#x;n çizgi film karakteri. Vektör illüstrasyonu beyaz arkaplanda izole edildi.
WavebreakmediaSar&#x;ş&#x;n ayakta gülümseyerek ellerini kalçalar&#x;na
artisticcoMücevherli Kad&#x;n
olgacovGüzel moda K&#x;z Prensesler vektör
olgacovSevimli küçük k&#x;zlar süslü elbiseler bir dizi
MayamyRetro güzel k&#x;z kalp, pin-up
Tihon6Güzel k&#x;z.
GalinaPortre güzel genç kad&#x;n
olgacovŞapkal&#x; K&#x;z güzel moda vektör
nicoletaionescuBağ&#x;ms&#x;z &#x;zolasyon Prensesi Kilitlerini Kesiyor
[email protected]üzel sar&#x;ş&#x;n kad&#x;n gülümsüyor. Genç bir kad&#x;n. Sevimli kad&#x;n hakk&#x;nda bir şey düşünüyor.
olesiaBir aş&#x;k k&#x;z ihale sms telefon al&#x;r
gsdonlinSar&#x;ş&#x;n ve esmer. Siyah erotik lingeri iki güzel kad&#x;n
GalinaKitap ve çay ile genç kad&#x;n kanepede oturup
alika_dreamMavi uzun elbise sar&#x; saçl&#x; Prenses.
MeonPembe elbiseli güzel prenses
ingasmkPembe elbisenin içinde dans balerin
francofoxKad&#x;nlar&#x;n sensual şekilleri
GalinaGüzel ince kad&#x;n mavi elbiseli
rudall30Pembe peri
ElStrieKad&#x;n konuşuyor
maystraKapal&#x; gözlerle kad&#x;n yüzü
GebbiMurBir k&#x;z&#x;n yüzünün vektör çizimi. Tam yüz. K&#x;sa peri saç&#x;. Dolgun dudaklar. &#x;zole edilmiş bir arkaplanda yüz. Çocuklar ve yetişkinler için boyama kitab&#x;. Kitap, dergi ya da web tasar&#x;m&#x; için fikir. Doodle tarz&#x;.
maystraYüz masaj&#x; talimatlar&#x;. Cilt bak&#x;ml&#x; Doğulu kad&#x;n. Çizim stili klasik bask&#x;lar. Vektör illüstrasyonu.
funduszeue.infol&#x; bir bayan&#x;n kafas&#x;n&#x;n silueti. K&#x;z uzun ve orta saç lar üzerinde saç modelini gösterir. Kad&#x;n güzel ve ş&#x;k. Vektör çizimi.
maystraGüzel genç bir kad&#x;n. Yaşlanma önleyici tedavi ve estetik ameliyat konsepti. Beyazda izole edilmiş. Vintage oyma stili çizim. Vektör illüstrasyonu
OlgaSiv1Saç stilleri
maystraYaşlanma önleyici tedavi ve estetik ameliyat konsepti. Yüzünde k&#x;rm&#x;z&#x; oklar olan güzel genç bir kad&#x;n. Beyazda izole edilmiş. Vintage oyma stili çizim. Vektör illüstrasyonu
funduszeue.infol&#x; bir bayan&#x;n kafas&#x;n&#x;n silueti. K&#x;z uzun ve orta saç lar üzerinde saç modelini gösterir. Kad&#x;n güzel ve ş&#x;k. Vektör çizimi.
FagreiaKad&#x;n yüzü tek s&#x;ra halinde. Siyah sürekli çizgi yüz hatlar&#x; oluşturuyor. Vektör illüstrasyonu.
MiklovashMagdalena Carmen Frida Kahlo şakay&#x;k çelengi ile portresi
maystraYamal&#x; güzel bir kad&#x;n, k&#x;r&#x;ş&#x;kl&#x;klar&#x; düzeltiyor..
nnfotografYüz Şekilleri Türleri. K&#x;z tam yüz.
maystraK&#x;z&#x;n kafas&#x;
maystraAsya konik şapkal&#x; Doğu k&#x;z
OreoraSaç&#x;nda çiçekler soyut k&#x;zla. vektör
maystraYüzünde maske olan güzel bir kad&#x;n..
mikrostokerSiyah k&#x;v&#x;rc&#x;k saçl&#x; bir k&#x;z&#x;n silüeti. Bir dizi şablon saç stili. Uzun saç stili siluet. Tam suratl&#x; bir k&#x;z&#x;n portresi. &#x;zole edilmiş arkaplanda vektör illüstrasyonu.
filkustoBrutal tarz&#x; Alice Harikalar Diyar&#x;nda koleksiyonu.
MiklovashMagdalena Carmen Frida Kahlo 'nun renkli şakay&#x;k çelengi ile portresi
ariadnaSBüyüleyici kad&#x;n
jetFotoGüzel sar&#x;ş&#x;n kad&#x;n portresi vektör
maystraGüzellik maskesi ile genç Çinli k&#x;z.
[email protected]ç öğretmen
[email protected]&#x; pozlarda bir k&#x;z
ekukshaKahverengi saçl&#x; ayn&#x; k&#x;z&#x; duygular&#x;n varyasyon kümesi. O, düşünme, hayal üzgün, k&#x;zg&#x;n, sürpriz, çileden, gülümseyen hat&#x;rl&#x;yor. Uzun düz saç ve gri gözleri var.
maystraFarkl&#x; yüz maskeleri ile güzel genç kad&#x;n.
OlgaSiv1Kad&#x;n saç modelleri
MiklovashMagdalena Carmen Frida Kahlo (d. 6 Temmuz - ö. Magdalena Carmen Frida Kahlo 'nun çiçekli portresi.
maryiaTam yüzlü güzel bir k&#x;z&#x;n stilize edilmiş yüzü. Vektör illüstrasyonu
MiklovashMagdalena Carmen Frida Kahlo 'nun renkli çiçeklerden çelenklerle portresi
funduszeue.infoovaGenç k&#x;z&#x;n portrate kalem - vektör
iceGüzel Japon k&#x;z elinde yelpaze tutuyor.
[email protected]ç öğretmen
MiklovashDalg&#x;n Frida Kahlo. Magdalena Carmen Frida Kahlo, Meksika 'n&#x;n doğas&#x; ve eserlerinden esinlenerek birçok portre, oto portre ve eser çizen Meksikal&#x; bir sanatç&#x;yd&#x;..
maystraElinde ejderha ile bir fan tutan Çinli k&#x;z
MiklovashMagdalena Carmen Frida Kahlo portresi
maystraBir ruj ve f&#x;rça ile kad&#x;n elleri bir kad&#x;n yüz makyaj
ZAIRATGözlüklü k&#x;z
oleg_keltBir grup insan kafas&#x; silueti. Profilde kad&#x;n ve erkeklerin vektör siluetleri tasvir edildi. &#x;zole arkaplan EPS
stegworkzGizemli gizli müşteri kad&#x;n yar&#x;m yüz
MiklovashMagdalena Carmen Frida Kahlo 'nun ayçiçeği çelengi ve sigaral&#x; portresi.
maystraCilt bak&#x;m&#x; Doğukad&#x;n.
stegworkzKad&#x;n vektör yüz daire içinde gülümseyen güzellik
AnnaGarmatiyDudaklar ve jest iki parmağ&#x;n&#x; öpüşme ile popüler sanat k&#x;z
[email protected]&#x; pozlar kad&#x;n
[email protected]ç öğretmen
angelinabambinaK&#x;sa saçl&#x;, Afrikal&#x; genç bir kad&#x;n. Güzel bir Afrikal&#x; kad&#x;n&#x;n portresi. Soyut kad&#x;n portresi, tam yüz. Düz biçimli stok vektör illüstrasyonu
MiklovashMagdalena Carmen Frida Kahlo ayçiçeği çelenkli portresi.
maystraDoğu k&#x;z gözleri Vintage stilize çizim
vectorikartHappy Kids avatarlar&#x;
maystraKulakl&#x;kl&#x; genç bir Afrikal&#x; kad&#x;n&#x;n yüzü. K&#x;z müzik dinliyor. Müzik terapisi. Müzisyen avatar bak&#x;ş aç&#x;s&#x;. Vektör illüstrasyonu
tigraMavi elbiseli küçük k&#x;z
nadiabormotovaGenç kad&#x;n karakter portresi, ön görüş, milenyum yaşam tarz&#x;, düz vektör grafikleri
maystra

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası