manavgat belediyesi yaz kursları / Manavgat'ta Yaz Kurslarina Büyük Ilgi

Manavgat Belediyesi Yaz Kursları

manavgat belediyesi yaz kursları

İbrahim S&#;zen'de yaz kurslarına yoğun ilgi

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde yaz kurslarının kayıtları başladı. Çocuklarına çeşitli dallarda eğitim aldırmak isteyen aileler, kayıtların ilk gününde büyük yoğunluk oluşturdu.

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi bünyesinde yaz dönemi boyunca yaş aralığındaki çocuklar, ahşap boyama, rölyef, resim, kum sanatı, hızlı okuma, çini sanatı, Almanca ve tenis dallarında eğitim görecek. Aileler, çocuklarının kişisel gelişimlerine katkı sağlayan kursları açan Manavgat Belediyesi'ne teşekkür etti. Aileler, Manavgat Belediyesi'nin kurs ve eğitim kurumlarının oldukça kaliteli olduğunu vurgulayarak çocukların kendilerini farklı bir şekilde de geliştirebildiğini söyledi.

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde açılan kursların kent halkı tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, amaçlarının çocukları daha donanımlı ve bilgili hale getirmek olduğunu ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, "Manavgat Belediyesi bünyesinde bulunan kurs ve eğitim kurumlarımız, halkımız tarafından yoğun ilgi görüyor. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'mize gelerek burada kendilerini geliştirme ve daha farklı yönlerini keşfedebilme imkanı bulan çocuklarımıza destek olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Çocuklarımızın gerek sosyal gerekse eğitim hayatlarına katkı yapmaya devam edeceğiz. Yaz dönemi kurslarına katılacak olan tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Manavgat'ta Yaz Kurslarina Büyük Ilgi

13 Haziran Salı, - Kaynak: IHA

Manavgat halki, Manavgat Belediyesi Ibrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde verilecek olan yaz kurslarina çocuklarini kayit yaptirmak için adeta hücum etti.

Manavgat Belediyesi Ibrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde yaz kurslarinin kayitlari basladi.

Çocuklarina çesitli dallarda egitim aldirmak isteyen aileler kayitlarin ilk gününde büyük bir yogunluk olusturdu. Ibrahim Sözen Gençlik Merkezi bünyesinde yaz dönemi boyunca yas araligindaki çocuklar, ahsap boyama, rölyef, resim, kum sanati, hizli okuma, çini sanati, Almanca ve tenis dallarinda egitim görecek. Aileler, çocuklarinin kisisel gelisimlerine katki saglayan kurslari açan Manavgat Belediyesi’ne tesekkür etti.

Aileler ise, Manavgat Belediyesi’nin kurs ve egitim kurumlarinin oldukça kaliteli oldugunu vurgulayarak çocuklarin kendilerini farkli bir sekilde de gelistirebildigini söyledi.

Ibrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde açilan kurslarin kent halki tarafindan yogun ilgi gördügünü belirten Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, hedeflerinin çocuklari daha donanimli ve bilgili hale getirmek oldugunu ifade etti.

Baskan Sükrü Sözen, “Manavgat Belediyesi bünyesinde bulunan kurs ve egitim kurumlarimiz, halkimiz tarafindan yogun ilgi görüyor. Ibrahim Sözen Gençlik Merkezi’mize gelerek burada kendilerini gelistirme ve daha farkli yönlerini kesfedebilme imkani bulan çocuklarimiza destek olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Çocuklarimizin gerek sosyal gerekse egitim hayatlarina katki yapmaya devam edecegiz. Yaz dönemi kurslarina katilacak olan tüm çocuklarimiza basarilar diliyorum” dedi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir