kadın nasıl sevilir izle / Can Yoldaşım Bölüm İzle 2 Mart - izle7

Kadın Nasıl Sevilir Izle

kadın nasıl sevilir izle

Kadınlar sevmek i&#;in yaratılmıştır, anlaşılmak i&#;in değil

LinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi

Günaydın yepyeni bir haftadan ve haftanın son gününden.

Haberin Devamı

Bir hafta daha bitti öyle değil mi?
Baksanıza mart ayı da bitiyor. Ben nisan ayı gökyüzü transitlerini incelemeye, yazmaya başladım bile.
Bugün malumunuz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bir kadın olarak gururla bu cümlelere başlarken size bu yazıyı yazdığım mekân da ellerinde çiçeklerle gencecik garson arkadaşım geldi ve çiçeği uzatarak'Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun Aygül Hanım' dedi.

Bende öyle bir koşturmada gelmişim ki laptop çantasının fermuarı açık, powerbank kablosu cebimden sarkıyor ve aynı anda telefonlara bağlı. Bir yandan çalan telefonu arıyorum nerede çalıyor derken birden kendime geldim. Hemen şaşkınlıkla aldım elime çiçeklerimi. Dedim ki adımı nerden biliyorsunuz. Girişte kızlar sizi tanıyormuş onlar söyledi. Hemen elimde ne varsa masaya bıraktım. Gülümsemeye başladım. Birden elim saçıma gitti. Nedense düzgün müyüm, kadın gibiyim ya da neye benziyorum şu an için diye sorguladım kendimi. İçimde bir mutluluk ve saniyeler içinde kendini iyi hissetme duygusu…Sonra bir baktım arka masam da oturan hanımlara da gitti çiçekler. Kadınlar sevinçten havalara uçtu.

Haberin Devamı

Yani niye bu gözlemlerimi anlatıyorum biliyor musunuz?
Hemen aklıma Oscar Wilde kadınlar için söylediği sözü geldi aklıma “Kadınlar sevmek için yaratılmıştır, anlaşılmak için değil.”

Ne kadar farkındalık sahibi olursanız olun, ne kadar dik ve güçlü duruyorsanız durun, ne kadar iş koşturmaları içinde bazı şeyleri baskılamaya gayret gösterin, sonuç ne biliyor musunuz kadın her yerde kadın. Minicik bir çiçek sizi gayet savunmasız bırakabiliyor. Kendinize sizi o kadar güçlü hissettiriyor ki. Erkeklerin anlamadığı kısım işte burada yatıyor. Bir çiçek nasıl olurdu bu anlama gelebilir diyorlar. Aslında kadınlar finalde sadece sevildiğini hissetmek ve bilmek istiyor.

Bir insanın sahip olduğu şeyler, bir ayakkabının ayağa uyması gibi, ruhun gereksinimlerine uygun olmalıdır. İçinizde sevgi yoksa kimseyi anlayamazsınız.

Aslında kadınları korumaktan vazgeçmek lazım. Onları kendilerine bırakmak ve istedikleri şeylerin peşinde giderken onlara destek olmak yapılabilecek en büyük korumadır.

Haberin Devamı

Virgina Woolf’un dediği gibi “Kadınlık korunmaya muhtaç bir varoluş olmaktan çıkınca her şey olabilir.”

Buradan beylere sesleniyorum. Şimdi beyler diyecekler ki hoppalaa yine ihale bize kaldı. Hemen söylenmesinler. Maalesef kurunun yanında zaman zaman yaşta yanıyor. Biliyorum bu köşeye gelen ve farkındalık için mücadele eden çok düşünceli, naif, halden anlayan erkek okuyucularımda var ama işte biz yine malum günümüzde size bir seslenelim bakalım.

“Öncelikle bir kadının kalbinin ortalama gram olduğunu ve sizden 60 gram daha az bulunduğunu unutmayın. Yani bu demek oluyor ki sevgiyi bir kadından daha fazla gösterebilecek bir gücünüz var.

Sizin bir kadına kendini iyi hissettirmenizle kaybedecek hiçbir şeyiniz olmadığı gibi kazanacaklarınızı buraya sığdıramayacağımı söyleyebilirim. Daha yüksek bir yaşamın en emin işareti huzurdur.

Haberin Devamı

Sağduyulu ve huzur veren insanlar, olayın ötesine bakarlar ve onun iyi bir şekilde nasıl kullanabileceklerinin alışkanlığını oluşturmaya çalışırlar. Kadın erkek arasındaki güç çatışmasının bedelini kadınlar fazlasıyla zaten ödemektedir.

Kadınların istediği şey sadece paylaşmak ve yakınlık hissidir. Sizden istediği o an için eleştirilmek değil, dinlenilmektir.
Sen iyi misin?
Bir şeye ihtiyacın var mı sorusudur?

Erkeğin önceliği ise yetenekli, yeterli ve güçlü olduğunu hissetmesidir. Erkekler doyumu başarıda ve sonuç almada bulurken, kadınlar paylaşma, değer verilme ve önemsemede yaşarlar.
Biz kadınlar bir erkeği sevdiğimiz de onun gelişmesine yardımcı olmayı, eksiklerini gidermeyi ve düzeltmeyi görev bilir ve bunun için çalışırız. Bu, dürtüsel bir eğilimdir. Genetik bir yapıdır. Kadın bunu yaparken sevdiği adamı korumayı görev bilir. Erkek ise bunu bir müddet yetersizlik olarak görür ve başka bir yöne eğilim gösterir. Çünkü kusurlarını bilmeyen ve güçlü göründüğü bir alan arar. O kadına yetemediğini düşünür. Bizlerin ihtiyacı duygularımızın anlaşılması, ifade etmek ve değiştirmek alır.
Erkek ise hep çözüm odaklı düşünür ve kadının duygulara verdiği önemi algılayamaz. Kadında erkeğin bu kadar duygusuz olmasına bir anlam veremez.
Aslında bilimsel anlamda bunun farklı bir genetik algoritmada saklı olduğu ve bu konuda gösterilecek çabayla düzeltilebildiği tespit edilmiştir. Erkeklerin yaptıkları en büyük hata, sorunu konuşurken hemen çözmek zorundaymış gibi davranmalarıdır. Oysaki bir kadınlar bir çözüme ihtiyaç duymaktan daha çok o zaman diliminde hislerinin ve duygularının sevdiğimiz insan tarafından ne kadar anlaşıldığıdır.

Haberin Devamı

Dememiz o ki; İnsanoğlu sorunlarını çözümlemede mucize aramaya çok yatkındır. Kolay ve zahmetsiz çareleri çok sever. Meselenin sorumluluğunu kendi dışında bir sebebe bağlar. Meselâ kadere, nazara, Merkür’e bağlayarak sorumluluktan kaçar. Bilhassa mutsuz olan kadınlar, sorunu ekonomik problemler, eşinin anlayışsızlığı ve sevgisizliği gibi sebeplerde ararlar. Böylece hiçbir şey yapmamak için iyi bir özre sahip olurlar. Ancak bir insan kendini tanımayı başardıkça kendisine yardım edecek, böylece başı daha dik duracak, daha güçlü ve mutlu olacaktır. Kadınlar sonuç itibariyle ne ederse kendine eder. Biz kadın olmanın gücünü gerçek anlamda bir keşfetsek bakın daha neler yapacağız.
Ben Erkek olsaydım;
Çalıştığım yerde kadın arkadaşlarımın işlerini üstlenirdim.

Haberin Devamı

Erkek yönetici olsaydım,
Bugün kadın çalışanlarıma izin verir, onun kuaföre gitmesini ya da kendine zaman ayırmasını isterdim. Ya da ufak bir hediye alır masalarına bırakırdım.

Erkek bir belediye başkanı olsaydım,
Çağrı merkezine gider oturur orada eşiyle çocuklarıyla mutsuz olan kadınları dinlerdim.

Erkek bir şoför olsaydım,
Bugün kadınlardan taksi parası almazdım, ya da dolmuş parası.

Bir eş isem,
Anneme ve eşime çiçek gönderirdim ya da çantasına belki de gün içinde görebileceği bir yere “onsuz hayatın zor olabileceği” kısmında bir not bırakırdım.

Bir baba olsaydım,
Kızımın okul çıkışında kız arkadaşlarıyla eğlenmesini sağlayacak bir sürpriz yapardım.

Bir apartman görevlisi olsaydım,
Birazdan telaşla evden çıkacak kadınlar için bir çiçek kapılarına bırakırdım.

Sonuçta bu liste uzar gider… Ben erkek olsaydım sadece hayatıma minicik bir dokunuşu ya da uyanışı olmuş bir kadına ufak bir tebessüm olmak için elimden geleni yapardım. Belki de bu yüzden erkek olmadım.

İyi davranmak en güzel ibadettir…

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun beyler

#Virgina Woolf’#8 Mart D&#;nya Kadınlar G&#;n&#;#Ayg&#;l Aydın

LinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi

Yazarın Tüm Yazıları

Vazgeçilmez Kadın Olmanın 10 Yolu

Birçok kişi “karşı cinse nasıl daha çekici görünürüm veya vazgeçilmez olmak için ne yapmalıyım?” gibi soruların cevabını merak ediyordur. Bunun cevabını bulabilmek için öncelikle karşı tarafı tanıyıp, anlamak gerekir. Sizden, ilişkisinden, işinden veya hayattan beklentilerine göre cevaplar değişebilir. Biz konuyu daha geniş bir açıdan ele aldık ve vazgeçilmez kadın olmak için neler yapabileceğinizi yazdık.

#1 Kendinize güvenin

Kim olduğunu, neyi sevip sevmediğini bilen, kendini kusurlarıyla ve güçlü yanlarıyla kabul eden kadınlar erkekler için vazgeçilmez olanlardır. Birçok erkek kadının güçlü yanlarını seksi ve çekici olarak yorumlar.

Vazgeçilmez kadın olmak istiyorsanız kendinize güvenin. Onunla konuşurken kafa sallayıp, gülümsemek yerine meydan okuyun. Düşüncelerinizi ve duygularınızı açık bir şekilde ifade edin. Çünkü erkekler kendine güvenen kadınlara hayranlık besliyor.

#2 Eğlenceyi ön planda tutun

Hayat yeterince ciddi. Eğer vazgeçilmez kadın olmak istiyorsanız biraz rahatlayıp eğlencenin tadına varmanız gerekebilir. Erkekler eğlenmeyi bilen kadınlarla daha fazla vakit geçirmek ister. Onunla gece dağıtmaya çıkın, online oyunlar oynayın veya eğlenebileceğiniz başka bir şey yapın. Sizinle doyasıya vakit geçirmesine izin verin.

#3 İyi bir dinleyici olun

İyi dinleyici olan ve empati kurabilen kadınlar erkekler için vazgeçilmez olanlardır. Çoğu zaman erkeklerin yaptıkları işler veya ilgi alanları biz kadınların pek ilgisini çekmeyebilir. Eğer bir erkeğin vazgeçilmez kadını olmak istiyorsanız, onun ilgi alanlarıyla ilgili biraz araştırma yapabilirsiniz. Size hayallerinden, hedeflerinden veya ilgi alanlarından bahsettiği zaman, onu keyifle dinleyin. Sizin özel olduğunuzu düşünecektir.

#4 Uzlaşmanın yollarını arayın

Her zaman haklı olduğunu düşünen insanlarla iletişim kurmak zordur. Tartışmalarınızda karşı tarafı anladığınızı hissettirmeniz gerekir. Sürekli haklı olduğunu savunan, tartışmalarda büyük tepkiler veren birinin vazgeçilmez olması oldukça zor. Karşı tarafa fırsat tanıyın, belki de gerçekten o haklıdır.

#5 Sevginizi hissettirin

Erkekler şefkati önemser. Karşı tarafa kendisini özel hissettirecek cümleler kurun veya ona sadece dokunarak sevginizi ve şefkatinizi gösterin. Bu, sizi onun gözünde değerli ve önemli kılacaktır.

#6 Kısıtlamaları bırakın

“Bir erkeğin vazgeçilmezi nasıl olunur?” sorunusun cevabı kesinlikle “kısıtlama” olamaz. Gereksiz kıskançlıklar ve kısıtlamalar erkekleri çekmek yerine iter. Ona ve kendinize nefes alabileceğiniz alanlar tanıyın.

#7 Hayattan zevk alamaya bakın

Kim sürekli olumsuz konuşan, karamsar biriyle birlikte olmak ister ki? Yaşam bundan daha fazlası; olumsuzlukları bir kenara bırakın. Erkekler pozitif enerji yayan, girdiği her ortamda bunu rahatlıkla gösterebilen kadınlardan hoşlanır. Sizin pozitif enerjiniz ona da yansır ve sizinle daha çok vakit geçirmek ister.

#8 Doğal olun

Erkekler gerçek ve doğal olanı çekici bulur. Olmadığınız biriymiş gibi davranmaya çalışmayın. Gerçek kişiliğiniz sizi zaten vazgeçilmez kılacaktır.

#9 Gizemli olun

 Bırakın sizi merak etsin. Kendini saklayan ve gereksiz konuşmalar yapmayan kadınlar, karşısındaki insanın üzerinde gizem yaratır. Erkekler gizemli kadınların sürprizlerle dolu olduğunu düşünür ve onun yakınında olmak için çaba sarf eder.

#10 Daha fazla gülümseyin

Gülümsemek, çekici görünmenin yanı sıra erkeklerin kedilerini daha iyi hissetmesini sağlayan muhteşem bir olaydır. Küçük samimi bir gülümseme büyük bir mıknatıs etkisi yaratır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası