run 2 apk / TEMPLE RUN 2 V MOD APK – PARA HİLELİ | Android İçin Apk Oyun İndir

Run 2 Apk

run 2 apk

Temple Run 2 MOD APK (PARA H&#;LEL&#;) – dünyan&#;n her yerinden milyonlarca oyuncuyu fetheden android cihazda mükemmel bir ko&#;ucu. Bu oyunda zenginlik arayan bir arkeolog için oynayacaks&#;n&#;z ama i&#;ler her zaman beklendi&#;i gibi gitmiyor, sizi avlayacak bin ya&#;&#;nda bir canavar&#; uyand&#;rd&#;n&#;z.

Temple Run 2 hakk&#;nda

Dün size Zombie Tsunami’yi tan&#;tt&#;m, öyleyse neden bir fenomen mobil oyunundan bir tane daha oynam&#;yoruz? Temple Run 2, Imangi Studios taraf&#;ndan yay&#;nlanan sonsuz bir ko&#;u oyunudur. Oyun piyasaya ç&#;kt&#;&#;&#;ndan beri “oyun kesin mobil oyunlar” olarak adland&#;r&#;ld&#; ve dünya çap&#;nda çok say&#;da oyuncunun ilgisini çekti.

Önceki sürüme k&#;yasla grafik aç&#;s&#;ndan büyük ölçüde yükseltildi&#;i için 2. bölümdeki çarp&#;c&#; de&#;i&#;ikli&#;i kolayca görebilirsiniz. Ayr&#;ca, oyun ayn&#; zamanda birçok yeni özelli&#;i ve ilginç karakteri güncelleyerek size unutulmaz bir deneyim ya&#;at&#;r ve sizi her an ba&#;&#;ml&#; yapar. Bahse girerim arkada&#;lar&#;n bu oyunu oynuyorlar, skor rekorunu k&#;rabilir misin?

Ko&#; ya da öl

Temple Run 2, sonsuz ko&#;u oyununa sahiptir. Subway Surfers oldukça benzedi&#;ini dü&#;ünüyorum ama bu oyunun ba&#;ka konusu ve içeri&#;i var. Gizemli ormanda kaybolmu&#; bir macerac&#;s&#;n&#;z, ancak bin y&#;l önce var olan bir antik ça&#; buldu&#;unuz için &#;ansl&#;s&#;n&#;z. Ama gerçek bir kabusun oldu&#;unu asla bilemezsin. Bu antik ça&#;&#;n korkunç bir laneti var ve onu uyand&#;rmaya cesaret eden felaketle sonuçlanacak. Antik ça&#;lar&#; koruyan dev canavar&#; uyand&#;rd&#;n&#;z ve &#;imdi vücudunuzu y&#;rtmas&#;n&#; istemiyorsan&#;z elinizden geldi&#;ince h&#;zl&#; ko&#;mal&#;s&#;n&#;z. Unutma, arkana bakma, her zaman arkan&#;zda!

Nas&#;l oynan&#;r

Temple Run 2, yolculu&#;unuzda engellerden kaçma ve bozuk para toplama konusunda becerikli olman&#;z&#; gerektirir. Tehlikeli uçurumlardan, zip hatlar&#;ndan ve tuzaklarla dolu karanl&#;k zindanlardan geçmeye gerçekten odaklanmal&#;s&#;n&#;z. Tek bir hata, canavar için ak&#;am yeme&#;i olacaks&#;n.

Muhtemelen bildi&#;iniz oyun, karakter z&#;plamas&#;n&#; kontrol etmek için ekran&#; yukar&#; kayd&#;rmak, yuvarlanmak için a&#;a&#;&#; kayd&#;rmak, sa&#;a kayd&#;rmak veya yanlara hareket etmek dahil oldukça basittir. Konu&#;mak yapmaktan her zaman daha kolayd&#;r, özellikle oyun her an kaybedebilece&#;iniz çok ince tuzaklar tasarlayarak çabalar&#;n&#;z&#; cayd&#;rmaya çal&#;&#;t&#;&#;&#;nda.

Sizi bir süreli&#;ine koruyacak bir kalkan veya madeni paralar&#; çekmek için bir m&#;knat&#;s (Subway Surfer gibi) gibi ko&#;u s&#;ras&#;nda bulabilece&#;iniz baz&#; destekler var. Özellikle öldü&#;ünüzde yolculu&#;a devam etmek için mavi mücevherleri kullanabilirsiniz. Bir dahaki sefere, harcaman&#;z gereken mücevher say&#;s&#; iki kat&#;na ç&#;kar. Bu oyunda çok de&#;erliler, onlar&#; sat&#;n almak veya reklam izlemek için paran&#;z&#; kullanabilirsiniz.

Yeni karakterlerin kilidini aç&#;n ve nitelikleri yükseltin

Toplad&#;&#;&#;n&#;z para, en sevdi&#;iniz karakterlerden daha fazlas&#;n&#;n kilidini açmak için kullan&#;lacak. Oyunda, seçmeniz için birçok farkl&#; karakter var ve sürekli olarak güncellemeleri ekliyor. En son sürümde, “h&#;z kral&#;” atlet Usain Bolt’un kilidini açabilirsiniz. Usain Bolt’un pe&#;inden ko&#;mak, dev goril çok zor olurdu!

Oyun s&#;ras&#;nda para ve mücevher topluyorsunuz. Karakter özelliklerini yükseltmek için kullan&#;l&#;rlar. Her karakterin oyun sürecini do&#;rudan veya dolayl&#; olarak etkileyen belirli özellikleri vard&#;r. &#;çinde her özelli&#;in 5 seviyesi vard&#;r, yükseltmek için madeni para veya mücevher kullanabilirsiniz. Seviye ne kadar yüksek olursa, gücünüz o kadar büyük olur.

Gibi:

  • Madeni Para De&#;eri daha fazla alt&#;n alman&#;za yard&#;mc&#; olacak
  • Kalkan Süresi: Kalkan s&#;n&#;f&#; alma süresi
  • Madeni Para M&#;knat&#;s&#;: M&#;knat&#;slar para çeker
  • Ve di&#;er birçok özellik…

Karakterlerin kilidini açmak ve nitelikleri yükseltmek için yeterli para ve mücevher almak için oyunda çok zaman harcaman&#;z gerekecek. Ve oyunu sert oynamadan bunu ba&#;aramayacaks&#;n&#;z. Ancak çok az zaman&#;n&#;z varsa, gerçekten Temple Run 2 MOD APK’yi kullanmal&#;s&#;n&#;z. Karakter sat&#;n alman&#;z ve özellikleri ücretsiz olarak yükseltmeniz için ayarland&#;.

Tasar&#;m

Temple Run 2’nin grafikleri, ilk versiyona göre çok yükseltildi. Harika görsel deneyim, s&#;k&#;lmadan saatlerce oynamay&#; mümkün k&#;lar. Ayr&#;ca ses de etkileyici. Gorilin kükreyi&#;ini duydu&#;unuzda kalbinizin çarpt&#;&#;&#;n&#; hissedeceksiniz.

Oyunun ana arayüz sistemi birçok farkl&#; bölgeye ayr&#;lm&#;&#;t&#;r. Sky Summit, Pirate Cove, Blazing Sands, Lost Jungle, Spirits Cove, Frozen Shadows, Holi Festival gibi yeni bölgeleri deneyimlemek için kilidini açabilirsiniz …

Temple Run 2 MOD APK sürümü

Temple Run 2 MOD APK dosyam&#;z&#; indirip kural&#;m ve oyuna giri&#; yapal&#;m.

MOD Özellikleri

  • PARA H&#;LEL&#;
  • Kilidi Aç&#;lan Karakterler

Temple Run 2 para hile apk : oyun içinde istedi&#;iniz gibi para harcayabilirsiniz, sahip oldu&#;unuz miktar önemli de&#;ildir.

Temple Run 2 elmas hile apk : oyun içinde istedi&#;iniz gibi elmas harcayabilirsiniz, sahip oldu&#;unuz miktar önemli de&#;ildir.

Android için Temple Run 2 MOD APK &#;ndir

Genel olarak, Temple Run 2, önceki sürüme harika bir yükseltmedir. Oyun tarz&#; ayn&#; kal&#;r, ancak grafiklerde birçok iyile&#;tirme, ekstra özellikler, karakter yükseltmeleri, yeni karakterlerin kilidini açma … Bu oyun çal&#;&#;ma saatleri, ders çal&#;&#;ma, stres sonras&#; harika bir e&#;lence seçene&#;idir.

&#;ster çok bo&#; zaman&#;n&#;z olsun ve APK sürümünü seçin, ister me&#;gul olun ve MOD sürümünü tercih edin, bu oyun çal&#;&#;ma saatlerinden sonra Egzersiz stresini inceledikten sonra hala harika bir e&#;lence seçene&#;idir. &#;imdi ko&#; ve unutma: ” Ko&#;may&#; b&#;rakmak ölüm demektir! “

TEMPLE RUN 2 V MOD APK &#; PARA HİLELİ

Temple Run 2 v PARA HİLELİ APK, bugün koşu tarzındaki oyunları sevenler için Subway Surfers&#;ın ardından Temple Run 2&#;yi sunmak istiyorum. Yapımcılığını Imangi stüdyosunun üstlendiği android platformu için geliştirilmiş ilk koşu oyunudur diyebilirim. Gelen güncellemeler ile  sürümüne ulaşan Temple Run 2 bir çok yenilikle karşımıza çıkıyor. Temple Run 2 içinde yaşanan maddi sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli ve sınırsız elmas hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede oyun içindeki tüm karakterlere sahip olabilecek, yeteneklerinizi dilediğiniz gibi geliştirip sınırsız elmasınız ile ölümsüz olabileceksiniz. Oyuna yeni eklenen karakterler arasında en başarılı olan Bruce Lee diyebilirim. Amacınız arkanızdan gelen maymundan kaçmaktır. Karşınıza çıkacak engel ve tuzaklara dikkat etmezseniz sonunuz ölüm olur&#; Temple Run 2 Play Store&#;da &#;den fazla indirilmiştir.

Aşağıdaki Butona Tıklayarak Oyunu İndirebilirsiniz!


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir