almanyadan ürün siparişi / Almanya'da online alışveriş siteleri ve avantajları - funduszeue.info

Almanyadan Ürün Siparişi

almanyadan ürün siparişi

Almanya&#;da online alışveriş siteleri, tüm dünyada olduğu gibi artık Almanya&#;da da alışveriş yapmak için en önemli kanal. Almanya&#;ya yeni gelmiş biriyseniz, bu konuyu detaylı olarak araştırmanızda büyük fayda var. Çünkü aradığınız ürünü, bir mağazadan çok daha uygun fiyata alabileceğiniz  online satış siteleri Almanya&#;da mevcut, özellikle de yeni bir ev kuruyor ve ev eşyaları almanız gerekiyorsa. 

Fiyat avantajı dışında, online alışveriş sitelerinin size sağladığı diğer büyük bir avantaj ise zaman. Son yıllarda Almanya&#;da süpermarketlerin kapanış saatinin daha geç bir saate alınmasına rağmen, yoğun iş temposu ya da başka yoğunluklardan dolayı haftalık alışveriş için yeterli zamanı ayırmak mümkün olmayabiliyor. Mesela çamaşır deterjanınız mı azaldı? İsterseniz 15 dakika uzaklıktaki bir süpermarkete giderek alışveriş için 1 saatinizi harcarsınız, isterseniz anında Amazon&#;dan sipariş edebilirsiniz. Ertesi gün ihtiyacınız olan çamaşır deterjanınız evinize teslim edilir veya en yakındaki Amazon Locker&#;dan (yani Amazon&#;a ait olan dijital ürün teslim kutuları) ürününüzü sadece 15 dakikanızı harcayıp teslim alabilirsiniz.

Statista verilerine göre yılında sadece 1,1 milyar euro hacminde olduğu tahmin edilen Almanya online alışveriş pazarı (tam adıyla B2C-e-commerce market), yılı itibariyle tam 58 milyar euro hacmine ulaştı. Almanya&#;da online satış siteleri arasında en çok tercih edilen kategoriler ise şöyle:

  • Giyim ve teksil ürünleri
  • Elektronik ve dijital ürünler
  • Bilgisayar, yazılım, oyunlar ve bilgisayar ürünleri

Biz de sizin için Almanya&#;da en çok ihtiyacınız olabilecek önemli online alışveriş sitelerini bir araya getirdik:

  • Almanya&#;da online alışveriş siteleri (genel)
  • Almanya&#;da giyim ve tekstil online alışveriş siteleri
  • Almanya&#;da elektronik online alışveriş siteleri
  • Almanya&#;da mutfak alışverişi online siteler
  • Almanya&#;da mobilya için online siteler
  • Almanya&#;da funduszeue.info ürün için online siteleri

Başlıklar

 DigitalBannerAds VasistdasWebsite x MG

Almanya&#;da online alışveriş siteleri (genel)

Bu sitelerde taze sebze meyve gibi ürünler dışında neredeyse her ürünü bulabilirsiniz! Uzun bir zamandan beri Amazon, Almanya&#;da en en çok tercih edilen site olsa da, özellikle başta Alibaba Express olmak üzere birçok site büyümeye devam ediyor! Alibaba Express hem ürün çeşitliliği, hem de çok uygun fiyatlarıyla göz atmanız gereken bir site:

  • funduszeue.info &#; Alman alışveriş sitesi denildiğinde akla gelen bir sitedir. Amazon Prime avantajlarını da değerlendirmeyi unutmayın.
  • funduszeue.info &#; Satış rakamlarına göre 2 numaralı site, aradığınız çoğu şeyi burada bulabilirsiniz. Özellikle mobilya ve eşyaları ile ilgili kategorilerine göz atın.
  • funduszeue.info &#; Geniş ürün yelpazesi ile oldukça popüler
  • funduszeue.info &#; Evet, kesinlikle Almanya&#;ya posta servisi var. Çok pahalı olmayan ürünleri teker teker sipariş ederseniz, gümrük vergisi ödemek durumunda kalmazsınız.

İpucu: Amazon’un Amazon Prime servisi ile online alışverişlerinizde kargo ücreti ödememenin yanında, ücretsiz Amazon Prime Video hizmeti de alabiliyorsunuz. Almanya’da 15 milyondan fazla kişinin Amazon Prime‘a üye olduğunu biliyor muydunuz? Yıllık bir abonelik ücreti karşılığında bu servise üye olabilir ve siz de Amazon’dan alışveriş yaparken, diğer avantajlardan da faydalanabilirsiniz.

Amazon Almanya&#;da alışveriş yapmaya başlamadan önce Amazon Kredi Kartı&#;na kesinlikle göz atın.Prime üyeler için ücretsiz olan bu kart, Amazon&#;daki her alışverişinizin yüzde 3&#;unu harcamanız için size geri veriyor. DİKKAT: Kredi kartına başvururken yüksek faiz ödememek için kredi kartı borcunun yüzde &#;unu yatıracağınızı belirtmeyi unutmayın.

Almanya&#;da giyim ve tekstil online alışveriş siteleri

Almanya&#;da online alışveriş siteleri arasında tercih edilen en önemli kategori giyim ve tekstil. Markalar müşterilerin online alışverişi en iyi şekilde deneyimlemeleri için ücretsiz iade gibi hizmetlerin yanında bir mağaza da bulabileceğinizden daha fazla ürün çeşidi sunuyor. Bu kategorideki en popüler siteler:

  • funduszeue.info &#; Giyim ve tekstilde Zalando, Almanya&#;daki 1 numaralı alışveriş sitesi. İç giyimden ayakkabıya kadar birçok kategoride ürün bulmak mümkün.
  • funduszeue.info &#; Türkiye&#;de de çok popüler olan H&M, Almanya&#;da satışlarının büyük kısmını online alışveriş sitesi üzerinden yapıyor.
  • funduszeue.info &#; Asos aslında İngiltere&#;de çok popüler olan bir marka. Almanya&#;da da ücretsiz iade garantisi imkanı sunduğu için, çok tercih edilen bir site durumuna geldi.

Almanya&#;da elektronik online alışveriş siteleri

Giyim ve tekstilden sonra en popüler online alışveriş kategorisi elektronik eşyalar ve araçlar. Genel kategorisinde sıraladığımız Amazon sitesinde de bulabileceğiniz birçok elektronik ürün için aşağıdaki siteleri de tercih edebilirsiniz:

  • funduszeue.info &#; Bilgisayarla ilgili hemen hemen her şeyi bulabileceğiniz bir Alman alışveriş sitesi. Bazı ürünlerde 24 saat içinde teslim garantisi var.
  • funduszeue.info &#; Almanya&#;da online satış siteleri arasında en popüler elektronik mağazalardan birisi
  • funduszeue.info &#; Son kullanıcıların yanında şirketlerin de elektronik ihtiyaçlarını karşılayabileceğini bir marka
  • funduszeue.info &#; Almanya&#;da neredeyse her şehirde bir şubesi bulunan elektronik satış mağazasının ınternet sitesi
  • funduszeue.info &#; Apple ürünlerini tercih ediyorsanız, Apple&#;in kendi sayfasına da göz atmalısınız

Almanya&#;da mutfak alışverişi online siteler

Evinizden çıkmadan mutfak alışverişinizi yapabileceğiniz bazı online alışverişi siteleri de mevcut Almanya&#;da. Tabii bu sitelerin ev adresinize teslimat yaptığından emin olmanızı öneriyoruz alışverişe başlamadan önce.

  • funduszeue.info &#; REWE süpermarketin kendine ait olan online alışveriş sitesi
  • funduszeue.info &#; Gorillas, Almanya&#;da en çok kullanılan uygulamalardan ancak her şehirde mevcut değil. 25 Euro ve üstü ilk alışverişinizde 15 Euro indirimden yararlanmak için ED kodunu kullanmayı unutmayın 😉
  • funduszeue.info &#; Flink, Almanya&#;da sevilen başka bir alışveriş uygulaması.  FLINK-0G17LY kodunu kullanarak 30 Euro ve üstü ilk alışverişinde anında 10 Euro kazanabilirsin 😉
  • funduszeue.info &#; Picnic partnerleri aracılığıyla sizin için alışveriş yapıp kapınıza getiriyor.

Almanya&#;da mobilya için online siteler

Almanya&#;ya ilk taşındığınızda, eğer Türkiye&#;den getirmediyseniz, yeni mobilyalara ihtiyacınız olacak. Mobilya için uygun fiyatlar bulabileceğiniz siteleri sizler için listeledik. Ancak şimdiden söylemek gerekiyor, bu kategoride yüzlerce site bulmak mümkün.

  • funduszeue.info &#; IKEA, evinizin her şeyi Almanya&#;da da yanınızda.
  • funduszeue.info &#; Bett Almanya&#;daki en popüler yatak (yani &#;mattress&#;) üreticisi, fiyatı çok uygun ve kullanıcı yorumları çok iyi.
  • funduszeue.info &#; Wayfair, tüm dünyada özellikle de Asya&#;da üreticilerle anlaşarak Avrupa&#;ya uygun fiyatlı mobilya alabileceğiz bir online alışveriş sitesi.
  • funduszeue.info ve WestwingNow &#; Westwing&#;e göz atmamak olmaz. Sitesinde hem kendi koleksiyonunu sunuyor, hem de çeşitli markaları avantajlı fiyatlara bulabiliyorsunuz.
  • funduszeue.info
  • Homede
  • funduszeue.info
  • funduszeue.info &#; Çok daha avantajlı fiyatlar sunan bir marka, aynı zamanda Almanya&#;da çapında mağazaları da mevcut.
  • funduszeue.info
  • H&M home
  • Zara home

Almanya&#;da funduszeue.info ürün için online siteler

Almanya&#;da yaşayan insanlar çok tutumlu ve bunu da hayatlarına, alışkanlıklarına yansıtıyorlar. Birçok konuda olduğu gibi, dönüşüm konusunda da en önde olan ülkelerden Almanya&#;da, kullanılmış, 2. el eşyalar ve ürünleri bulabileceğiniz siteler de var. Bu sayfalarda gerçekten kaliteli, ihtiyacınızı karşılayabilecek hatta belki çok az kullanılmış 2. el eşyalar ve ürünlere çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Almanya&#;da online alışveriş siteleri arasındaki funduszeue.info ürün siteleri:

Almanya&#;da Türkçe kitap nerede alırım diye sorarsanız, bunun için de çok güzel ve detaylı bir yazıyı kaleme aldık.

Son olarak, Almanya&#;da ürün sipariş etmeden önce fiyat karşılaştırması yapmayı unutmayın. Amazon her zaman en ucuzu olacak diye bir durum yok. Almanya&#;da fiyat karşılaştırma siteleriyle ilgili yazımıza bir göz atmayı unutmayın.


Amazon&#;un Avrupa çapında sunduğu ürünleri keşfedin Artık funduszeue.info&#;den ayrılmadan, Amazon&#;un Avrupa pazaryerlerinde satışa sunulan ürünlerini kolaylıkla inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Üstelik gümrük vergileri ve işlemleri Amazon tarafından sizin adınıza atanan kargo firmaları tarafından halledilir.

Amazon yurtdışı gümrüğe takılır mı?

Yurt dışından gelen teslimatlara uygulanabilecek gümrük ve ithalat ücretleri. Kargo ülkenize ulaştığında, Türkiye dışında bir ülkeden gelen teslimatlara gümrük veya ithalat ücreti uygulanabilir.

Amazon gümrük alıyor mu?

Amazon Global Store&#;dan satın alınan veya üçüncü taraf satıcılara ait ve Amazon tarafından gönderilen bazı ürünler Türkiye dışından gönderilir, bu nedenle ürünler için gümrük harcı ve vergisi ödenmesi gerekebilir.

Amazon Almanyadan nasıl alışveriş yapılır?

Almanya&#;dan Türkiye&#;ye gelen ürünler de Amazon&#;un kendi kargo şirketi yerine DHL veya UPS ile geliyor. Ödeme ekranında kargo yöntemini seçtikten sonra seçtiğiniz yöntemin ücreti son ekranda çıkıyor. Bildiğim üzere kargo fiyatı mesafe yerine ağırlık, adet ve ürün fiyatı gibi değişkenlere göre belirleniyor.

Amazon Türkiye hangi ülkelere ürün gönderiyor?

Amazon&#;un başta ABD&#;de olmak üzere Kanada, Meksika, Brezilya, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Türkiye, Çin, Hindistan, Japonya, Avustralya ve Birleşik Arap Emirlikleri&#;nde ülkeye özgü pazar yerleri bulunmaktadır.

Amazon yurtdışı gümrüğe takılır mı?

Yurt dışından gelen teslimatlara uygulanabilecek gümrük ve ithalat ücretleri. Kargo ülkenize ulaştığında, Türkiye dışında bir ülkeden gelen teslimatlara gümrük veya ithalat ücreti uygulanabilir.

Amazon Almanyadan nasıl alışveriş yapılır?

Almanya&#;dan Türkiye&#;ye gelen ürünler de Amazon&#;un kendi kargo şirketi yerine DHL veya UPS ile geliyor. Ödeme ekranında kargo yöntemini seçtikten sonra seçtiğiniz yöntemin ücreti son ekranda çıkıyor. Bildiğim üzere kargo fiyatı mesafe yerine ağırlık, adet ve ürün fiyatı gibi değişkenlere göre belirleniyor.

euro gümrük kargo dahil mi?

funduszeue.info: Posta/hızlı kargo eşyası için muafiyetin kapsamı nedir? Cevap:. Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen, bedeli gönderi başına toplam Avro&#;yu geçmeyen kişisel kullanıma mahsus kitap veya benzeri basılı yayına muafiyet tanınmaktadır.

Amazon Almanya kaç günde gelir?

Avrupa&#;dan satın aldığınız ürünler, hızlı kargo ithalat kanalı üzerinden sorunsuz bir şekilde gümrüklendiği takdirde 9 gün içerisinde adresinize teslim edilir.

Gümrük vergisi ne kadar?

Hangi Amazon Türkiyeye gönderiyor?

Türkiye&#;deki adreslere funduszeue.info&#;den verilen TL ve üzeri siparişlerde bedava standart kargo seçeneği sunulur. Daha fazla bilgi için Amazon Bedava Kargo ile Sipariş Verin sayfasına bakın.

Yurt dışından kaç adet aynı üründen sipariş edebiliriz?

son yayınlanan resmi gazete&#;de yurtdışından alışverişe aylık ürün sipariş etme limiti 5 olarak belirlenmiş.

En Ucuz Amazon hangi ülke?

Amazon Prime Video isimli dijital yayın platformunun en ucuz olduğu ülkeler listesi de paylaşıldı. Yayımlanan listeye baktığımızda Türkiye&#;nin ilk sırada yer aldığını görüyoruz. Prime Videonun abonelik fiyatı 0,52 dolar seviyesinde. İkinci sırada 2,17 dolar ile Singapur konumlanırken 2,36 dolarla Hindistan bulunuyor.

Almanyada Amazon var mı?

Amazon neden bu kadar ucuz?

Amazon, Türkiye&#;ye bağlı bir şirket olmadığı için bindirim yapmıyor. Genelde bundan kaynaklı. Bazen de yurt dışından ucuza geliyor ama belli miktarda teslimat bedeli ödemeniz gerekiyor ve fiyat dengeleniyor.

Amazon için ne kadar para lazım?

funduszeue.info&#;de satış yapmanın maliyeti nedir? Profesyonel Satış Planı aylık üyelik bedeli 99 TL+ KDV &#;dir. Profesyonel Satıcı olarak, Amazon&#;un e-ticaret teknolojisinin avantajlarına erişirsiniz. Şimdi hesap açarsanız aylık 99 TL +KDV üyelik ücreti yerine sadece 0 TL ödersiniz.

Amazondan yurtdışına satış yapılır mı?

Evet. Amazon Türkiye Satıcı hesabınızı sadece funduszeue.info&#;deki satışlarınız için kullanabilirsiniz. Amazon Avrupa&#;da satış yapmak istiyorsanız, yeni bir Satıcı hesabı (Avrupa satıcı hesabı) oluşturmanız gerekiyor.

Bir ürün gümrüğe takılırsa ne olur?

Aldığınız ürün 75 eurodan pahalı olduğu için gümrüğe takılmışsa muayene memuru tarafından gümrük vergisi hesaplanır ve bu tutarı vergi dairesine gümrük vergisi olarak ödersiniz. Vergiyi ödediğinizi gösteren dekontu gümrük muayene memuruna beyan ettikten sonra ürününüzü alabilirsiniz.

Kaç para üstü gümrüğe takılır?

Amazon yurtdışı gümrüğe takılır mı?

Yurt dışından gelen teslimatlara uygulanabilecek gümrük ve ithalat ücretleri. Kargo ülkenize ulaştığında, Türkiye dışında bir ülkeden gelen teslimatlara gümrük veya ithalat ücreti uygulanabilir.

Amazon Almanyadan nasıl alışveriş yapılır?

Almanya&#;dan Türkiye&#;ye gelen ürünler de Amazon&#;un kendi kargo şirketi yerine DHL veya UPS ile geliyor. Ödeme ekranında kargo yöntemini seçtikten sonra seçtiğiniz yöntemin ücreti son ekranda çıkıyor. Bildiğim üzere kargo fiyatı mesafe yerine ağırlık, adet ve ürün fiyatı gibi değişkenlere göre belirleniyor.

Kaç Euro üstü gümrüğe takılır?

Gümrüğe kaç TL üzeri?

Kargo gümrüğe takılırsa ne olur?

Aldığınız ürün 75 eurodan pahalı olduğu için gümrüğe takılmışsa muayene memuru tarafından gümrük vergisi hesaplanır ve bu tutarı vergi dairesine gümrük vergisi olarak ödersiniz. Vergiyi ödediğinizi gösteren dekontu gümrük muayene memuruna beyan ettikten sonra ürününüzü alabilirsiniz.

Amazon Almanya iade nasıl yapılır?

Amazon Global Store ürünleri (Satıcısı Amazon Germany olan ürünler) teslimattan itibaren 30 gün içinde funduszeue.info üzerinden Çevrimiçi İade Merkezi kullanılarak iade edilebilir. İade ürünün Amazon&#;un Avrupa&#;daki deposuna ulaşması yaklaşık günü bulabilir.

Ne kadar fayda var funduszeue.info online alışveriş konusunda?

funduszeue.info online alışveriş konusunda ülkeye level atlatıyor gibi. bize de prime üyelik ile maksimal fayda sağlayama çalışmak düşer.

Ne kadar ucuz satıcı var funduszeue.info?

funduszeue.info &#;nin satıcıları arasında. güvenilir olup olmadığından emin olamadım. bazı ürünler ülkemizden daha ucuza geliyor. kargo ve ithalat ücretine rağmen. bu satıcıdan daha önce alışveriş yapmış bir yazar varsa deneyimini sormak isterim.

Bu paketi Almanya&#;dan aldık?

vay arkadaş, almanyadan türkiyeye 1 günde geldi, kendi şehrimdeki paket 2 günde geldi. ben bu kadar hızlı beklemiyordum. 1 haftada ürün elime ulaştı. ekstra bir para ödemedim, herhangi bir geri iade edilen tutar da olmadı. üründe de sorun yaşamadım şu an takır takır kullanıyorum.

Kategoriler Amazon

amazon germany

  • funduszeue.info'nin satıcıları arasında. güvenilir olup olmadığından emin olamadım. bazı ürünler ülkemizden daha ucuza geliyor. kargo ve ithalat ücretine rağmen. bu satıcıdan daha önce alışveriş yapmış bir yazar varsa deneyimini sormak isterim.

    edit: hiçbir sorun yaşamadan alışveriş yaptım. dhl ile 2 günde elime ulaştı. tek dezavantajı aldığım bir iki ürünün garantisi yok. yurtdışından geldiği için. elektronik alıyorsanız bunu düşünmeniz gerekir. gerçi bu yaşıma kadar garanti kapsamında sayılan bir arıza görmedim. genelde aldığınız ürünün garantisi olsa bile arıza yaptığında kullanıcı hatası derler.

  • funduszeue.info üzerinde satış yapan resmi amazon satıcısı. bildiğimiz funduszeue.info

    özellikle bilgisayar bileşenlerinde çok fazla "amazon germany" satıcısı görüyorum. ürün yurtdışından yani almanyadan geliyor. gümrüğe takılır mı? ekstra ücret çıkar mı? gibisinden başta çekincelerim vardı fakat canlı destek ile görüşüp hiçbir ekstra ücret çıkmadığını görünce e arkada amazon gibi bir firma da olunca gözüm kapalı ürünü aldım. üstelik iddia edildiğine göre sipariş tamamlanınca alınan gümrük ücretinden daha düşük bir ücret gümrükte ödenirse geri kalan tutar size iade ediliyormuş.

    tarihinde bir ssd aldım, gelişme oldukça burada da entryi güncellerim.

    edit:
    tarihinde sipariş verdim.
    tarihinde paket gönderildi ve almanyadan yola çıktı.
    kargo türkiyeye geliyor (höh bu ne hızdır amazon??) ve gümrük işlemlerinden geçiyor
    tarihinde ürün istanbuldan bulunduğum şehire geliyor
    tarihinde de ürün elime ulaşıyor (dhl ile)

    vay arkadaş, almanyadan türkiyeye 1 günde geldi, kendi şehrimdeki paket 2 günde geldi. ben bu kadar hızlı beklemiyordum. 1 haftada ürün elime ulaştı.
    ekstra bir para ödemedim, üstüne 23tl de para iadesi oldu. üründe de sorun yaşamadım şu an takır takır kullanıyorum.

    son sözler olarak
    kesinlikle gönül rahatlığı ile alınabilir diyorum. ama ürünün kusurlu veya hasarlı olması durumunda ne olacağını da iyi düşünmek gerekiyor. amazon ücretsiz bir şekilde kargolayabileceğinizi söylüyor fakat 1 hafta gelmesi, 1 hafta iadesi, yeni gönderilmesi vs bunlar hep zaman kaybı olacak o yüzden iyi düşünün. sonuçta her ürün kusursuz gelmeyebilir, kronik sorunlu olabilir teknoloji ürünüyle kimbilir?

    ayrıca ürünün asıl ödenmesi gereken tutar sepeti tamamlama sırasında çıkıyor haberiniz olsun. yani aaa lira yazıyor diyip sepete eklediğinizde gümrüktü vergilerdi vs alışverişi tamamlama sırasında size asıl net fiyatı çıkartıyor haberiniz olsun. ben çok memnun kaldım.

    edit2:
    ben başta iade edilen tutar olmadı yazdım fakat iade edilen tutar olmuş ben mart de ürün ayrıntılarına fark ediyorum 23tl iade edilmiş. canımsın amazon.

  • ben de funduszeue.info üzerinden columbia polar ceketi yaklaşık tl e kargo ve gümrükleme bedeli dahil amazon germany satıcısından cumartesi günü aldım. salı günü dhl'e verildi ve perşembe öğlen izmir'e gelerek bana teslim edildi.
    aynı ürünü funduszeue.info üzerinden alsaydım yaklasık tl maliyeti olacaktı, o yüzden funduszeue.info üzerinden satılan bu gibi ürünlerin fiyatları iyi oluyor. ben oldukça memnun kaldım.

  • 2x16gb ballistix mhz cl16 ram seti siparisi verdim. umarım sorunsuz gelicektir. ml 'lik kremi lt lik kutuya koyan boskalan yeride kagitla dolduran amazon tr bile bukadar hassassaken bakalim germany ne yapicak.

    edit: urun gelmedi, 1 ay oldu iade islemine baslayim dedim. bana urun depomuza geri donunce paraniz iade olur dediler. bende 1 hafta boyunca dhl'in urunu deponuzdan teslim almadigini bu yuzden deponuzdan cikmayan urunun geride getirilemiyecegini amazondaki arkadaslara anlatmaya calistim, sonunda saolsun birtanesi anladi ve geri odediler.

  • 29 aralık tarihinde verdiğim sipariş, 8 ocak tarihinde teslim edildi. tek kötü yanı, yurt içi sevkiyat yurtiçi kargo ile yapılmasıydı.

    editi: bugün, ihracat ücreti düşürüldü adı altında lira para iadesi yaptılar.

  • 7 şubat tarihinde liralık bir ürünün tl ye düşmesini görüp 2 ad satın aldım.
    ürün 15 şubatta kargoya verilip 16 şubatta dhl den geri istenmiş ve sipariş iptalim gerçekleşmiş her yerde amazonun ne kadar profesyonel hizmet verdiğini savunan ben bir başkası anlatsa inanmazdıfunduszeue.info iade için 12 martı bekleyecekmişiz.

  • ben funduszeue.info üzerinden satıcısı amazon germany olan bir monitör satın aldım.şimdi bu ürünün garantisi türkiye'de geçerli midir değil midir bilgisini ürünün firmasından mı satıcısından mı öğfunduszeue.infoübeli arkadaşların yardımını rica ediyorum.

    edit:müşteri hizmetleri ile görüştüm.şöyle diyorlar gün iade hakkım var zaten ama ilk 14 gün içinde ürünü iade edersem tüm masrafları (kargo+depozito+ürün ücreti) geri ödeniyor ancak gün veya sonrasında iade edersem sadece ürün ücret iadesi oluyormuş.ayrıca türkiye garantisi olmadığından 2 yıl içerisinde yaşanacak olası bir arıza veya kusur durumunda yine sadece ürün ücretinin iadesi olmak şartı ile ürünü iade etme hakkım varmış.

  • bunlardan bir ürün sipariş ettim. 17 mart olarak görünüyor gelişi.

    bakalım neler yaşanacak.

  • ya hakikaten çok klişe olacak ama söylemem lazım.

    16'sında sipariş verdim. ispanya'dan yola çıktı. 17 haziran perşembe günü saat 6'da istanbul'da gümrük işlemleri bitmesine rağmen nasıl oluyor da izmir'e gelmiyor siparişim çok merak ediyorum. sırf ibneliğine bekletmiyorlarsa çok saçma arkadaş. hayır yine kısa sürdü eyvallah ona lafım yok. ama amına koyayım 1 günde ülke değiştiriyor. istanbul'dan izmir'e gelirken bir nazlar bir kendini ağırdan satmalar falan. bilerek yapıyorlar yeminle.

    hani biz getiririz senin ülkene ışık hızıyla ama hadi bekle bakalım şimdi dercesine

    düzeltme: olum adamlar getirmiş lan. cuma yurt içi kargoya verilmiş. cumartesi kapıya gelmişler. hatta cuma bile gelmiş olabilirler tam hatırlamıyorum. özür dilerim amazon kardeş. tek eksi yanları yurt içi kargoya verildiği bilgisi dhl takip koduyla görünmüyor. dhl müşteri hizmetlerini arayacaksınız.

  • ay önce delonghi model bir kahve makinesi almıstım türkiye de tl ve üzeri fiyatlardaydı, amazon germany satıcısında ise küsür + tl civarı da gümrük ücreti yazıyordu uygun diyip aldım, makineyi de kulanıyorum bir sıkıntım da yok bugün gelen mail ile dumur olmuş durumdayım ama, tl vermiş olduğum gümrük ücretine gerek yokmuş yada daha az tutmuş galiba, neden olarak ihracat ücreti düşürüldü diyor, gün içerisinde iade edeceklermiş yani makineyi almışım aydır kullanıyorum adamlar geçip bu paraya gerek kalmadı demeseler benim konuyu bilmem imkansız ama geri bildirimde bulunup iade ediyorlar.

  • Artan döviz kuru sebebiyle birçok ürüne ulaşmak daha masraflı hale geldi. Dolayısıyla birçoğumuz tasarruf edebilmek için ya bazı ihtiyaçlarımızı erteliyoruz ya da alternatif tasarruf yöntemleri arıyoruz. Bugünkü yazımda da alternatif tasarruf yöntemlerinden birisi olan Amazon Almanya&#;dan sipariş konusunu tüm detaylarıyla paylaşacağım.

    Aslında bu yazıyı birkaç ay önce paylaşmayı planlıyordum ancak süreci deneyimleyip, yazımda sürece de yer vermenin daha faydalı olacağını düşündüm. Umarım sizler için de faydalı ve tasarruf edebileceğiniz bir paylaşım olur.

    Almanya Amazondan Sipariş Vermek Güvenli mi?

    amazon uygulaması açık bir akıllı telefon

    Bildiğiniz üzere Amazon büyük bir alışveriş portalı. Milyonlarca ürüne kolaylıkla erişebiliyorsunuz. Bu ürünlerden bazıları direkt Amazon tarafından satılıyor ve gönderiliyor, bazıları ise farklı satıcılar tarafından siteye ekleniyor. Farklı bir satıcıdan ürün satın alırsanız, bu ürün için muhatabınız ürünü satan taraf. Bu sebeple Amazon Almanya’dan sipariş vermeden önce, satıcının Amazon Germany (Amazon Almanya) olup olmadığına dikkat etmeniz gerekiyor. Kimse siparişiyle ilgili olası bir sorun yaşadığında, karşısında herhangi bir Alman vatandaşını bulmak istemez 😄

    Amazon Almanya Sitesinden Hesap Açmak Gerekiyor mu?

    Eskiden Amazon Almanya’dan sipariş vermek için funduszeue.info sitesinden hesap açmanız gerekiyordu. Ancak yakın zamanda yapılan bir güncellemeyle (sanırım bunun adı güncelleme) Amazon Türkiye sitesinde Amazon Almanya tarafından gönderilen ürünleri filtreleyebiliyorsunuz. Dolayısıyla Amazon Türkiye sitesine üyeyseniz, Amazon Almanya sitesinde hesap açmak gerekmiyor.

    Amazon Almanya&#;dan Sipariş Verilen Ürün İçin Vergi Öder miyim?

    ptt kargo logosu

    Amazon Almanya’dan sipariş vermek isteyen kişilerin aklına ilk önce bu soru geliyor. Son yapılan yasal güncellemeler sonrasında, ufak tefek istisnaları saymazsak, yurt dışından sipariş verilen bir ürünün vergisini de ödemek gerekiyor. Ancak Amazon Almanya size bu konuda da yardımcı oluyor. Sipariş ödemesi yaparken, ürün tutarına göre değişen vergi ödemesi de Amazon tarafından tahsil ediliyor. Böylece siparişiniz için vergi ödemesiyle ve prosedürlerle uğraşmıyorsunuz.

    Amazon Almanya&#;dan Sipariş Ettiğim Ürün Gümrüğe Takılır mı?

    Ürün tutarına bağlı olarak çıkan vergi ödemesini tahsilat aşamasında gerçekleştirdiğiniz için siparişinizin gümrüğe takılma ihtimali oldukça düşük. Fakat böyle bir durum yaşanırsa, Amazon Almanya tarafından satılan bir ürünü tercih ederseniz, Amazon sattığı ürünün arkasında duruyor. Sizden kaynaklı bir hata yoksa, Amazon Almanya ürünün size ulaştırılması için tekrar gönderim sağlayacaktır veya ödediğiniz tutarı size iade edecektir.

    Amazon Almanya&#;dan Aldığım Ürünü İade Edebilir miyim?

    kargo kutularını teslim eden bir adam ve teslim alan bir kargo görevlisi

    Almanya Amazondan aldığınız ürünü iade edebilirsiniz ancak iade için belirli sınırlamalar getirilmiş. Tüm detaylar funduszeue.info yardım sayfalarında yer alıyor ancak ben kısaca özetleyeyim.

    • Sipariş verdiğiniz ürün yanlış, hasarlı veya kusurluysa,
    • 14 günlük cayma hakkı kapsamında iade ediyorsanız,
    • Moda ürünleri (giysi, ayakkabı, çanta/bavul, takı ve saatler) için Amazon’un 30 günlük iade garantisi kapsamında iade ediyorsanız,

    iade edeceğiniz ürün için gönderim ücreti ödemezsiniz. Fakat ürünün gönderim sorumluluğu sizdedir ve ürün ilgili depoya ulaşana kadar iade edilmiş sayılmaz. Dolayısıyla bir ürünü iade etmek isterseniz güzelce paketleyip, iade işlemlerini eksiksiz yaptığınızdan emin olun. Bu arada Amazon Prime üyesiyseniz, iade edeceğiniz ürünün kapınızdan teslim alınmasını da talep edebilirsiniz.

    Tabi bunlar benim sipariş verirken funduszeue.info üzerinden ulaştığım bilgilerdi. Almanya Amazondan sipariş vermek istediğiniz ürünü iade etme ihtimaliniz varsa öncelikle güncel iade koşullarını kontrol etmenizi öneririm. Buraya tıklayarak Amazon Global Store Hüküm ve Koşulları’na ulaşabilirsiniz.

    Amazon Almanya&#;dan Aldığım Ürün : Jack Wolfskin Erkek Stormy Point M Ceket

    funduszeue.info sipariş detay ekranı görüntüsü

    Benim sipariş verdiğim ürünün adı bu şekilde geçiyor. Siz de kendi sağlamanızı yapmak isterseniz diye özellikle ürün adını paylaşmak istedim. Ben bu ürünü 3 Kasım tarihinde sipariş verdim. Sipariş verdiğim tarihte ürünün fiyatı ,44 TL idi. Bunun üzerine ,63 TL kargo ve paketleme ücreti ve ,89 TL ithalat ücreti depozitosu eklendi. Toplamda ödediğim tutar ise ,96 TL oldu.

    Ürünü satın almadan önce tam olarak ne kadar tasarruf ettiğimi de görebilmek için ürünün Türkiye satış fiyatını araştırdım. funduszeue.info üzerinde TL fiyatla satılıyordu. Bu arada satıcı da Hepsiburada değildi. Dolayısıyla herhangi bir olası keyfi iade durumunda alelade bir satıcıyla da muhatap olmam gerekecekti.

    Özetle aynı ürünü Almanya Amazondan alarak TL tasarruf ettim. Buna ek olarak Amazon vade farksız 6 taksit imkanı da sundu. Ürün 21 Kasım tarihinde sorunsuz şekilde teslim edildi.

    Amazon Almanya&#;dan Neler Alabilirim?

    İlk tecrübemin sorunsuz olması sebebiyle Almanya Amazondan neler alabilirim diye hızlıca bir göz gezdirdim. Özellikle giyim kategorisinde çok fazla alternatif mevcut. Türkiye’de bulacağınız markalarda kayda değer bir tasarruf sağlayabiliyorsunuz. Buna ek olarak Türkiye’de satılmayan farklı markalara da erişebilmeniz mümkün. Giyim ihtiyaçlarım için Almanya Amazon bakmaya değer bir alternatif olacak. Ürünün Almanya’dan geliyor olması sizleri korkutmasın, işlemlerinizi dikkatli şekilde ve okuyarak yaparsanız sorun yaşama ihtimaliniz bir hayli az.

    Harcamalarınızda tasarruf edebileceğiniz önerilere merak duyuyorsanız Yurtdışında iPhone Satın Alıp Vergi İadesi Almak – Tax Free makalemize de gözatabilirsiniz.

    Kategoriler Alışveriş, Nasıl Yapılır?Etiketler almanya amazondan sipariş, amazon almanya, gümrük vergisi, tasarruf

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası