kocaeli halk plajları / Kocaeli'de denize girilecek yerler ve Kocaeli plajları - Kocaeli Fikir Gazetesi

Kocaeli Halk Plajları

kocaeli halk plajları

Kocaeli Plajları

Kocaeli Plajları 2023 - Kocaeli'de Denize Girilecek En İyi Ücretli Ve Ücretsiz (Halk) Plajları Listesi

2) Bayramoğlu Kadınlar Plajı

Sadece kadınların kabul edildiği bu plaj Kocaeli'nin en nezih ve en ferah plajlarından bir tanesidir. Bayramoğlu kadınlar plajı Kocaeli'nin Darıca ilçesine oldukça yakın bir konumda bulunur. İstanbul'un Kartal ve Pendik ilçesinden de bu plaja gitmek için arabalar bulunmaktadır. Bayramoğlu kadınlar plajı en çok tercih edilen plajlardan birisidir. Bu plaja giriş ücreti ise 30 TL'dir. Plajda şezlong kiralamak isterseniz ekstra 30 TL daha ödemeniz gerekmektedir.

3) Cebeci Plajı

Kocaeli'nin tertemiz kumsalı olduğu plajlardan birisidir. Cebeci plajına giriş ücreti 20 TL olarak belirlenmiştir. Bu plaj oldukça temiz bir plaj olduğundan ötürü denizin keyfine sonuna kadar varabilirsiniz. Doğa yürüyüşü ve fotoğraf çekiminin bolca olduğu bu plajda kamp yapma imkanı da bulunmaktadır.

Kocaeli'de Denize Girilecek Ücretsiz (Halk Plajları)

1) Altınkemer Halk Plajı

Kocaeli'nin halk plajlarından bir tanesidir. Karamürsel halk plajı olarak da geçmektedir. Ağaçlık bir alana da sahip olan bu halk plajı oldukça kalabalıktır. Girişler ücretsizdir. Aileler için son derecede uygun olan bu plaj Marmara denizine kıyısı olan bir plajdır.

2) Kerpe Plajı

Halk plajlarından birisi olan Kerpe plajı mavi bayraklı olan plajlardan bir tanesidir. Bundan ötürü Kocaeli'ye yaz sezonunda bu plaj için oldukça fazla kişi gelmektedir. Suyu ve sahili oldukça temizdir. Duş ve soyunma kabini hizmetleri de yine bu plajda bulunmaktadır. Girişler ise tamamen ücretsizdir.

3) Kefken Plajı

Yine meşhur plajlardan bir tanesi olan Kefken plajı şezlong kiralama ücreti 30 lira olarak belirlenmiştir. Kefken plajına girişler ücretsizdir. Bu plaj oldukça dalgalı bir denize sahiptir. Bundan dolayı yüzerken de dikkatli olmak gerekir.

False

Kocaeli Plajları, Kocaeli Marmara Bölgesinde bulunan birçok plaja sahip illerden biridir. Kocaeli, Marmara bölgesinin popüler, ilgi gören ve kalabalık şehirlerinden biri olmaktadır. Sanayi ilçesi Gebze ilçesi de bölgenin kabalalık ve yoğun ilgi görmesini sağlamıştır. Her mevsim yerli yabancı birçok ziyaretçilerin akın ettiği Kocaeli’nde gezilecek tarihi ve güzel dokuların yanı sıra birbirinden güzel, doğa ile iç içe, mavinin birçok tonunun hakim olduğu plajlar da bulunmaktadır. Doğanın içinde mavinin ve yeşilin uyumuna şahit olacağınız Kocaeli plajlarında keyifli deniz tatili geçirebilirsiniz. Sıcak, kavurucu ve bunaltıcı sıcaklarda Kocaeli’nde denize girip serinleyebilecek, tatil yapabileceğiniz birçok plaj bulunmaktadır. Kocaeli ili çevresinde bulunana kalabalık şehirlerin de etkisi ile yerli-ve yabancı birçok ziyaretçinin kolayca ulaşabildiği ve tercih ettiği yerlerden biridir. Yaz sıcaklarında hem yöre halkının hem de şehir dışından gelen ziyaretçilerin serinleyeceği, tatil yapabileceği birçok plaja sahiptir.  

Kocaeli ülkemizde hem kültürel, turistik yerleri hem de turistik tarihi yerleri ile yerli-yabancı birçok turistin ilgisini çeken plajlar vardır. Doğa ile iç içe olan tertemiz mavinin ve yeşilin uyumunun olduğu koylar, plajlar, sahiller ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Kocaeli’ne ulaşım kolay bir şekilde sağlanabilmektedir. Yaz ayları oldukça hareketli bir sezon başlangıcı olur. Ücretsiz ve ücretli olarak Kocaeli’nde gidebileceğiniz plajlar sizler sizin bu yazımızda listelendi.

Kocaeli Plajları, Kocaeli Sahilleri, Kocaeli’nde denize girilebilecek yerler aşağıda yer almaktadır.

YAZI İÇERİĞİNİ

Kocaeli Ücretsiz Plaj Yerleri

1. Altınkemer Halk Plajı

Altınkemer Halk Plajı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde ücretsiz halk plajı olarak hizmet veren Altınkemer Halk Plajı, mavi bayrak sahibi, tertemiz, berrak, sakin bir denize sahiptir. Bir tarafı masmavi deniz bir tarafı da yeşil ağaçlık alan ile çevrilidir. Sadece Kocaeli ilinden değil çevre illerden de yoğun ilgi görmektedir. Plaj alanında tuvalet, duş, soyunma kabini, şemsiye, şezlong, çevresinde büfeler bulunmaktadır. plaj 180 metre uzunluğa ve 18 metre genişliğe sahiptir.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet, soyunma kabini, duş, büfe, cankurtaran, otopark gibi olanak bulunmaktadır.

Google Yorumları 2022 ( 415 Yorum)= 3,9

Adres: Halk Plajı, 4 Temmuz, 41500 Karamürsel/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Altınkemer Halk Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

2. Ereğli Kordonboyu Halk Plajı

Ereğli Kordonboyu Halk Plajı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bulunan Ereğli Kordonboyu Halk Plajı, şehir merkezine 35 km uzaklıkta yaklaşık 600 metre uzunluğa sahip olan ücretsiz halk plajlarından biridir. Sahili ve deniz tabanı ince kumla kaplıdır. Tertemiz, berrak, sakin bir denizi vardır. Ereğli Kordonboyu Halk Plajında tuvalet, duş, soyunma kabini, şemsiye, şezlong, cankurtaran, ilk yardım, çevresinde işletmeler bulunmaktadır. Özel araçlarınızla ve toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet, soyunma kabini, duş, büfe, cankurtaran, otopark gibi olanak bulunmaktadır.

Google Yorumları 2022 ( 94 Yorum)= 4,3

Adres: Arif Hoca, Güzel Yalı Cd. No:131, 41500 Karamürsel/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Altınkemer Halk Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

3. Kerpe Plajı, Kocaeli Plajları

Kerpe Plajı

Kocaeli ilinin Kandıra ilçesinde bulunan Kerpe Plajı, 500 metre uzunluğa ve 10 metre genişliğe sahip mavi bayrak sahibi ücretsiz plajlardan biridir. Plaj mavi bayrak sahibi olması tertemiz, berrak, sakin bir denizin olduğu gösteriyor. Plajın hem kayalık alanları hem kumsal alanı bulunmaktadır. Kerpe Plajında tuvalet, duş, soyunma kabini, şemsiye, şezlong kiralama gibi olanaklar bulunmaktadır.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet, soyunma kabini, duş, büfe gibi olanak bulunmaktadır.

Google Yorumları 2022 ( 4. 597 Yorum)= 4,2

Adres: Kıncıllı, 41600 Kandıra/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Kerpe Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

4. Kumcağız Halk Plajı

Kumcağız Halk Plajı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Kumcağız Halk Plajı, ince kumlu sahili, tertemiz, sakin, berrak denizi ile özellikle hafta sonları yoğun ilgi gören ücretsiz yerlerinden biridir. Karadeniz’in dalgalı, hırçın sularına göre daha sakin, sığ bir denizdir.  Denizi sığ olduğu içinde çocuklar ve yüzme bilmeyenler için uygundur. Mavi bayrak sahibi olan Kocaeli plajları için tercih edebileceğiniz bir yerdir. Plaj alanında tuvalet, duş, soyunma kabini, şemsiye, şezlong, kafeteryalar, çevresinde orman, yürüyüş yerleri bulunmaktadır.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet, soyunma kabini, duş, kafeterya, otopark gibi olanaklar bulunmaktadır.

Google Yorumları 2022 ( 2. 930 Yorum)= 4,3

Adres: Kurtyeri, 41600 Kandıra/Kocaeli

Telefon: 02129180320

Bulunduğunuz Konumdan Kumcağız HalkPlajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

5. Bağirganlı Plajı

Bağirganlı Plajı

Kocaeli de mavi bayrak sahibi birçok plaj bulunmaktadır. Bunlar biri de Kandıra ilçesinde bulunan Bağirganlı Plajıdır. Sakin, rahat, dinlenebileceğiniz bir plaj alanı için tercih edebilirsiniz. Doğa ile iç içe olan plaj alanında ziyaretçilerin yararlanabileceği tuvalet, duş, soyunma kabin, şemsiye, şezlong kiralama, market, restoran, kafeterya gibi olanaklar bulunmaktadır. Kumlu sahili ve tertemiz denizi ile güneşin, denizin tadını çıkarabilir serinleyebilirsiniz.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet, soyunma kabini, duş, kafeterya, restoran, market, otopark gibi olanaklar bulunmaktadır.

Google Yorumları 2022 ( 1. 613 Yorum)= 4,3

Adres: Bağırganlı, Kandıra Cd No:8, 41600 Kandıra/Kocaeli

Telefon: 05353670701

Bulunduğunuz Konumdan Bağirganlı Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

6. Kefken Plajı

Kefken Plajı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde denizi, kumsalı, etrafındaki çam ormanları ve tertemiz ortamı ile ziyaretçilerin beğenisi alan Kefken Plajı, ücretsiz Kocaeli plajlarından biridir. Plaj alanı çevresindeki büyük şehirlerden günübirlik ya da konaklamak isteyen ziyaretçiler tarafında çok sık tercih edilmektedir. Kefken Plajı küçük plaj ve büyük plaj alanı olarak ikiye ayrılmaktadır. Küçük plaj alanı sol yönde kayalıkların olduğu alanda iken büyük plaj ise sağ yönünde 100-200 metre uzunluğa 50 metre genişliğe sahip olan bir yerdir. Plaj alanı sadece deniz için değil kampçılık içinde tercih edilmektedir. Şemsiye ve şezlong kiralayabilir, duş, soyunma kabini, tuvalet olanaklarını kullanabilir, plajın üst tarafında bulunan marketlerden yararlanabilirsiniz.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet, soyunma kabini, duş, market, kamp alanı, otopark gibi olanaklar bulunmaktadır.

Google Yorumları 2022 ( 2. 752 Yorum)= 4,2

Adres: Kefken, D605 No:155, 41600 Kefken Köyü/Kandıra/Kandıra/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Kefken Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

7. Kapri Plajı, Kocaeli Plajları

Kapri Plajı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde en yoğun kayalıklı denizlerinden biri olan Kapri Plajı, oldukça sakin, temiz, sessiz bir ortama sahip ücretsiz plaj yerlerinden biridir. Deniz derinliği 3 metreden başlamaktadır. Kayalıklardan denize girebilirsiniz. Çocuklar açısından pek fazla uygun değildir. Çevresinde uygun olan yerlerde kampçılık ya da yapabilirsiniz. Plaj içinde herhangi bir olanak ya da işletme yoktur. Bu nedenle hazırlıklı olmalısınız. Plajda kumsal kısım da bulunmaktadır.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet, soyunma kabini, duş, herhangi bir işletme yoktur. Hazırlıklı bir şekilde gelmelisiniz.

Google Yorumları 2022 ( 203 Yorum)= 4,5

Adres: Kefken, 41600 Kandıra/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Kapri Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

8. Seyrek Plajı, Kocaeli Plajları

Seyrek Plajı

Kocaeli ilinin Kandıra ilçesinde bulunan Seyrek Plajı, bölgede bulunan Palamur Koyu’nun hemen yakınında yer almaktadır. Küçük bir plaj alanına sahiptir. Sahili çevresi taşlıktır. Plajın yanında ücretli kamp alanı da bulunmaktadır. Yeşil, çam ağaçlarının altında denize yakındır. Çevresinde tuvalet, kamp alanı vardır. Diğer ihtiyaçlarınızı plaja gelemden önce temin etmelisiniz.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, soyunma kabini, duş, herhangi bir işletme yoktur. Hazırlıklı bir şekilde gelmelisiniz. Çevresinde tuvalet ve kamp alanı vardır.

Google Yorumları 2022 ( 348 Yorum)= 4,0

Adres: Çalköy, 41600 Kandıra/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Seyrek Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

9. Sarısu Plajı, Kocaeli Plajları

Sarısu Plajı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Sarısu Plajı, ilçe merkezine yaklaşık 8 km uzaklıkta, şehrin gürültüsünden uzakta, sakin, sessiz, rahat bir plaj yeridir. Plaj yaklaşık 1 km uzunluğunda kumsalı ve masmavi denizi ile hem günübirlik geziler hem de çadır kampçılığı için uygundur. Plaj çevresinde kafeteryalar, kamp yerleri ve kıs gazinoları bulunmaktadır. SARISU plajında şemsiye, şezlong, tuvalet, duş, soyunma kabini gibi olanaklar yoktur. Bakir kalmış doğa içerisindeki bu koya gelirken hazırlıklı olmalısınız.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet, soyunma kabini, duş, herhangi bir işletme yoktur. Hazırlıklı bir şekilde gelmelisiniz.

Google Yorumları 2022 ( 519 Yorum)= 4,1

Adres: Doğancılı, 41600 Kandıra/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Sarısu Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

10. Dikili Plajı, Kocaeli Plajları

Dikili Plajı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Dikili Plajı, çocuklar ve yüzme bilmeyenler için uygun olamayan dalgalı ve hareketli bir denizdir. Plaj bakir kalmış, gelişmemiş sakin bir yerdir. Denizi, sahili, yeşil ağaçlık alanı ile ferah, güzel bir ortam sunar. Ancak buraya gelen en iyi yüzücülerin dahi dikkat etmesi gerekli, dalga boyu oldukça büyük olabiliyor. Dikili Plajında herhangi olanak ya da işletme yoktur. Bu nedenle hazırlıklı olmalısınız.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet, soyunma kabini, duş, herhangi bir işletme yoktur. Hazırlıklı bir şekilde gelmelisiniz.

Google Yorumları 2022 ( 74 Yorum)= 4,4

Adres: Babalı, 41600 Kandıra/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Dikili Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

11. Babalı Plajı, Kocaeli Plajları

Babalı Plajı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde Babalı Köyü’nde bulunan Babalı Plajı, dalgalı, hareketli, ilgi gören popüler plajlardan biridir. Plajın denizi sörfçüler için uygundur. Çocuklar ve yüzmeyenler için dalgalı olduğundan uygun değildir. Dikkatli olunması gerekli fazla uzaklaşmadan yüzülmelidir. Plajın sahili ve deniz tabanı ince kumla kaplıdır. Babalı Plajında tuvalet ve duş imkanı kısıtlıdır. Diğer ihtiyaçlarınızı gelmeden önce temin etmeli hazırlıklı olmalısınız. Şemsiye, şezlong gibi olanaklar yoktur. Denizi sığ olan plajın sahil olanı olduğu etrafında kayalık kısımlarda bulunmaktadır.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, soyunma kabini, herhangi bir işletme yoktur. Hazırlıklı bir şekilde gelmelisiniz. Sadece tuvalet ve duş imkanı kısıtlı bir şekilde etraftaki pansiyonlar ücretli şekilde karşılanabilir.

Google Yorumları 2022 ( 481 Yorum)= 4,0

Adres: Babalı, 41600 Kandıra/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Babalı Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

12. Sardala Koyu

Sardala Koyu

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde İstanbul sınırına yakın konumda bulunan Sardala Koyu, bölgedeki Bağırganlı Köyüne yaklaşık 10 km uzaklıktadır. Denizin rengi, sahil ve kayalıkların denizle buluştuğu manzarası ziyaretçilere muhteşem kartpostallık bir görsellik sunmaktadır. Doğa ile içe olan, insanın kendini, sakin, rahat, dinlendirici bir ortamda bulmasını sağlar. Hem Kocaeli halkı hem de çevre şehirler İstanbul, Bursa, Yalova gibi birçok yer yoğun ilgi göstermektedir. Koyun yolu bozuk ve zorlu olduğu için tercih edenler biraz rahatsız olabilir bu durumdan ancak manzarası ve ortamı buna değecek güzelliktedir. Bakir kalmış koyda herhangi bir işletme ya da olanak bulunmaz. Bu nedenle koya hazırlıklı bir şekilde gelmelisiniz.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet ve duş soyunma kabini, herhangi bir işletme yoktur. Hazırlıklı bir şekilde gelmelisiniz.

Google Yorumları 2022 ( 763 Yorum)= 4,1

Adres: Pınarlı, 41600 Kandıra/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Sardala Koyu’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

13. Palamar Koyu, Kocaeli Plajları

Palamar Koyu

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Palamar Koyu, burada bulunan Seyrek plajına da yakın konumdadır. Koy yüzme bilmeyenler ve çocuklar için uygun olmayabilir. Kayalık ve taşlık olan kısımlar bulunmaktadır. Yeşil doğa alanı ile mavinin uyumun bir arda olduğu koy çevresinde birçok ücretli kamp alanı da bulunmaktadır. Herhangi şemsiye, şezlong, duş, soyunma kabini, tuvalet ya da işletme yoktur. Bu nedenle hazırlıklı bir şekilde koya gelmelisiniz.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet ve duş soyunma kabini, herhangi bir işletme bulunmamaktadır. Bu nedenle hazırlıklı gelmelisiniz.  

Google Yorumları 2022 ( 98 Yorum)= 4,5

Adres: Çalköy, 41600 Kandıra/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Bayramoğlu Darıca Kadınlar Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

14. Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Plajı

Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Plajı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Plajı, sadece bir sahil değil aynı zaman da yürüyüş yolu ve parkının olduğu bölgenin sevilen yerlerinden biridir. 2019 yılında tamamlanan park adını Diyarbakır’da şehir düşen kahraman askerimiz Gökhan Hüseyinoğlu adına yapılmıştır. Mavinin ve yeşilin bir arada olduğu bu park ve sahil alanı günübirlik yürüyüşler, deniz keyfi için tercih edilmektedir. Park içinde gezip görebileceğiniz hobit evlerde bulunmaktadır. Tuvalet, çeşme olanağı vardır. Ancak şemsiye, şezlong, soyunma kabini yoktur. Halka açık bir yerdir.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, duş soyunma kabini, herhangi bir işletme bulunmamaktadır. Bu nedenle hazırlıklı gelmelisiniz.  Tuvalet vardır.

Google Yorumları 2022 ( 4 Yorum)= 3,5

Adres: Eskihisar, Unnamed Road, 41700 Darıca/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

15. Ahmet Nevzat Şahin Koyu

Ahmet Nevzat Şahin Koyu

Kocaeli-Kandıra’da Kandıra-Kefken yolu üzerinde bulunan Ahmet Nevzat Şahin Koyu, sahili, kayalık ve taşlık alanı bulunan yeşilin ve mavinin uyumunda muhteşem bir plaj yeridir. Denizin rengi, suyun berraklığı ve sakinliği, doğanın tertemiz havasında hem denize girebilir, hem güneşlenebilir hem de piknik ve çadır kampçılığı yapabilirsiniz. Güneşin batışının denize yansıyan muhteşem manzarasında keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Koyda şemsiye, şezlong, soyunma kabini, duş, tuvalet ya da herhangi bir işletme yoktur. Bu nedenle hazırlıklı bir şekilde gelmelisiniz.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, duş, tuvalet, soyunma kabini olanakları bulunmamaktadır. Hazırlıklı bir şekilde koya gelmelisiniz.

Google Yorumları 2022 ( 257 Yorum)= 4,4

Adres: Aydınlık Mahallesi, Kandıra Kefken Yolu, 41600 Kandıra/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Ahmet Nevzat Şahin Koyu’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

16. Kovanağızı Halk Plajı

Kovanağızı Halk Plajı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Kovanağızı Halk Plajı, sakin ve tertemiz bir denize ve kumlu bir sahile sahip olan etrafında konaklama yerleri bulunan plajlardan biridir. Hem yöre halkının hem de dışarıdan birçok ziyaretçinin ilgisini çekmektedir. Sığ bir denizi vardır. Çocuklar ve yüzme bilmeyenler için uygundur. Yan tarafında askeri kamp alanı vardır. Şemsiye, şezlong kiralama, tuvalet, duş, soyunma kabini, etrafında büfeler bulunmaktadır. Plaj olanakları ücretli bir şekilde sunulmaktadır.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, duş, tuvalet, soyunma kabini, büfe, etrafında askeri kamp alanı, otopark olanakları vardır. 

Google Yorumları 2022 ( 72 Yorum)= 4,4

Adres: kefken mah, 41600 Kandıra/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Kovanağızı Halk Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

17. Ulaşlı Plajı, Kocaeli Plajları

Ulaşlı Plajı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bulunan Ulaşlı Plajı, sakin, küçük, rahat bir plajdır. Yürüyüş yeri de bulunmaktadır. Denizi genel olarak sakin, temizdir. Çok küçük bir alanı vardır. Buradan ve iskele alanından denize girebilirsiniz. Herhangi bir olanak yoktur.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, duş, tuvalet, soyunma kabini gibi herhangi bir olanak yoktur.

Google Yorumları 2022 ( 66 Yorum)= 4,3

Adres: Ulaşlı Yavuz Sultan Selim, 41960 Gölcük/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Ulaşlı Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

18. Bayramoğlu Darıca Plajı

Bayramoğlu Darıca Plajı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Bayramoğlu Darıca Plajı, haftanın 7 günü hizmet veriyor. İstanbul’a da yakın olmasından dolayı yoğun olarak da tercih edilmektedir. Özellikle hafta sonları kalabalık olmaktadır. Bayramoğlu Darıca plajında şemsiye, şezlong, tuvalet, duş, soyunma kabini, çevresinde kafeterya bulunmaktadır.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet ve duş soyunma kabini, kafeterya gibi olanaklar vardır.

Google Yorumları 2022 ( 784 Yorum)= 3,1

Adres: Piri Reis, Yelken Kaya Cd. no:24, 41420 Darıca/Kocaeli

Bulunduğunuz Konumdan Bayramoğlu Darıca Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

19. Bayramoğlu Kadınlar Plajı

Bayramoğlu Kadınlar Plajı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan sadece kadınlara özel olarak hizmete açılan plajlardan biri olan Bayramoğlu Kadınlar Plajı, bayanların denize rahat bir şekilde girmesi uygun bir plajdır. Plajın girişi ve etrafı kadınların rahat edebilmeleri için çevrilmiş ve kapatılmıştır. Denizi oldukça sığ ev sakindir. Plaj alanına giriş ücretsizdir. Ancak içeride şezlong ve şemsiye kiralayabilir, tuvalet, soyunma kabini ve duş imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, tuvalet ve duş soyunma kabini gibi olanaklar vardır.

Google Yorumları 2022 ( 152 Yorum)= 3,5

Adres: Piri Reis, Plaj Cd. No:6, 41700 Darıca/Kocaeli

Telefon: 05355693408

Bulunduğunuz Konumdan Bayramoğlu Kadınlar Plajı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız.

20. Hany Beach & Bar

Hany Beach & Bar

Kocaeli’nin ücretli özel plaj yerlerinden biri olan Hany Beach & Bar, İzmit İlçesinde eğlence dolu bir yerdir. Gündüzleri denizin ve güneşin keyfini çıkarırken akşamları da eğlencenin tadına doyacağınız bir işletmedir. Gençler tarafından ilgi görmektedir. Yaz sezonu ile birlikte hareketli bir döneme girmektedir. Plaj alanında şemsiye, şezlong, soyunma kabini, duş, tuvalet, bar kısmında soğuk içecekler ve atıştırmalıklar sunulmaktadır. Ücretli bir şekilde olanaklardan yararlanıyorsunuz.

Bilgiler

Giriş: Ücretsiz.

Şemsiye ve şezlong kiralama, duş, tuvalet, soyunma kabini, bar, otopark gibi olanaklar vardır.

Google Yorumları 2022 ( 167 Yorum)= 3,5

Adres: Cebeci Mahallesi, 41600 Kandıra/Kocaeli

Telefon: 05333222995

Bulunduğunuz Konumdan Hany Beach & Bar’a Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Kırklareli Plajları  hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için tıklayınız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir