kuzina şile yorumlar / Kuzina Şile (@kuzinasile) on Instagram

Kuzina Şile Yorumlar

kuzina şile yorumlar

1 – &#;&#;LE SAKLIGÖL KARAMANDERE TES&#;SLER&#;

&#;stanbul’a bu kadar yak&#;ndayken çok uzaklarda hissedebilece&#;iniz göl k&#;y&#;s&#;nda dingin ve huzurlu bir kahvalt&#; mekan&#; olan Sakl&#;göl Karamandere Tesisleri “&#;ile’de kahvalt&#; nerede edilir?” sorusuna cevap oluyor. Sakl&#;göl Karamandere Tesisleri’ne &#;stanbul-&#;ile otoyolundan &#;ile’ye ula&#;t&#;ktan sonra &#;ile merkezine girmek yerine ana yoldan tam tersi yöne sapt&#;&#;&#;n&#;zda kar&#;&#;n&#;za ç&#;kan Sakl&#;göl tabelalar&#;n&#; takip ederek Karamandere Köyü’ne geldikten sonra ula&#;&#;l&#;yor.

&#;ile Sakl&#;göl ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; detaylar&#; ve güncel fiyat&#; için t&#;klay&#;n.

&#;&#;LE SAKLIGÖL’DE KAHVALTI

2 – MASSHA &#;&#;LE, AYAZMA PLAJI

&#;stanbul’un sahil kasabas&#; &#;ile’de, Ayazma Plaj&#;’n&#;n kö&#;esinde, beyaz tahta bir iskele üzerinde konumland&#;r&#;lm&#;&#; Massha asl&#;nda bir bal&#;k restoran&#;. Massha ayn&#; zamanda deniz ile içiçe bir konumda sundu&#;u lezzetli kahvalt&#;s&#; ile de ‘&#;ile’de kahvalt&#; nerede yap&#;l&#;r?’ sorusuna cevap funduszeue.info olarak sunulan kahvalt&#; en az iki ki&#;ilik olarak haz&#;rlan&#;yor. Mekanda Gezenti Anne’yi &#;nstagram’da takip edenlere Türk kahvesi ikram ediliyor.

Massha &#;ile ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; detaylar&#; ve fiyat&#; için t&#;klay&#;n

MASSHA &#;&#;LE KAHVALTISI

 

Gezenti Anne’yi INSTAGRAM’DA takip etmek için t&#;klay&#;n.

 

3 – LOTUS RESTAURANT & HOME

&#;stanbul’un arka bahçesi &#;ile’de, metropolden uzak bir huzur mekan&#; Lotus Restaurant ve Butik Hotel denize s&#;f&#;r konumuyla ve malzemelerin tamam&#;na yak&#;n&#;n&#; &#;ile köy ve esnaflar&#;nda tedarik ettikleri katk&#;s&#;z köy kahvalt&#;s&#; ile de ön plana ç&#;k&#;yor. Mekanda Gezenti Anne’yi &#;nstagram’da takip edenlere Türk kahvesi ikram ediliyor..

Organik yada ata tohumu 28 çe&#;it üründen olu&#;an Lotus kahvalt&#; detaylar&#;,fiyat&#; ve ileti&#;im bilgileri için t&#;klay&#;n.

LOTUS 28 ÇE&#;&#;T SERPME KAHVALTI

 

4 – HOROZLU EV &#;&#;LE

&#;ile’de pek ço&#;u deniz k&#;y&#;s&#;nda konumland&#;r&#;lm&#;&#; kahvalt&#; mekanlar&#;na alternatif olarak yemye&#;il korumal&#; bir bahçede özellikle çocuklu aileler için uygun bir ambiyansta hizmet veren Horozlu Bahçe ev yap&#;m&#; lezzetler sunan kahvalt&#;s&#;n&#;n yan&#; s&#;ra her yan&#; horoz figürleri ile bezenmi&#; iç ve d&#;&#; mekan&#; ile dikkat çekiyor. Hafta sonlar&#; saat ile aras&#; serpme kahvalt&#; sunan mekan&#;n kahvalt&#; sonras&#; ikram ettikleri cheesecake de çok seviliyor.

Horozlu Ev kahvalt&#; &#;çeri&#;i, Güncel ücret, ve &#;leti&#;im bilgileri için t&#;klay&#;n.

 

5 – &#;YOT RESTAURANT &#;&#;LE

Ad 20

&#;ile’de yine asl&#;nda bal&#;k restoran&#; olan &#;ile sabahlar&#; kahvalt&#; mekan&#;, gün boyunca plaj olarak da hizmet veriyor. 6 çe&#;it beyaz peynir (çeçil,dil,ka&#;ar,beyaz,&#;zgara hellim,burgu), siyah,ye&#;il zeytin, salam, domates-salatal&#;k sö&#;ü&#;, acuka, tahin-pekmez, bal, kaymak, tereya&#;, ev yap&#;m&#; süt reçeli, havuç reçeli, patl&#;can reçeli, sahanda yumurta, patates tava, sigara böre&#;i, pi&#;i ve s&#;n&#;rs&#;z çay&#;n dahil oldu&#;u kahvalt&#; May&#;s itibariyle ki&#;i ba&#;&#; TL kar&#;&#;l&#;&#;&#;nda sunuluyor. Mekanda Gezenti Anne’yi &#;nstagram’da takip edenler için %10 indirim uygulan&#;yor.

&#;YOT RESTAURANT SERPME KAHVALTI

&#;yot Restoran Telefon: 0 () 23 31 / 0 ()

 

6 – FUSHA RESTAURANT &#;&#;LE

Fusha yaz&#;na kadar tadilatta.

Fusha &#;ile’de kahvalt&#; 2 ki&#;ilik haz&#;rlan&#;yor ve ki&#;i ba&#;&#; TL kar&#;&#;l&#;&#;&#;nda sunuluyor. Bu fiyata Ezine beyaz peynir, ka&#;ar peyniri, otlu peynir, örgü peyniri, cevizli tulum peynir, tereya&#;&#;, acuka, bal-kaymak, iki çe&#;it reçel, marine edilmi&#; ye&#;il ve siyah zeytin, kuru meyveler ve ceviz, sö&#;ü&#; taba&#;&#;, yumurtal&#; ekmek, börek, sahanda yumurta ve s&#;n&#;rs&#;z çay dahil. Omlet, menemen, sucuk, patates tava gibi s&#;caklar ile taze portakal suyu ayr&#;ca ücretlendiriliyor.

FUSHA &#;&#;LE KAHVALTI

 Fusha &#;ile Telefon: 0 ()

 

7 – ROKETHANE &#;&#;LE

&#;ile’de I&#;&#;k Üniversite’nin hemen arkas&#;nda konumland&#;r&#;lm&#;&#; Rokethane denize tepeden bakan konumu ile uçsuz bucaks&#;z Karadeniz manzaras&#; e&#;li&#;inde kahvalt&#; etme imkan&#; sunuyor. Yaz&#;n çardak terasta, k&#;&#;&#;n ah&#;ap iç mekan&#;nda oturabilece&#;iniz mekan oldukça ferah bir ambiyansa sahip. Rokethane kahvalt&#;s&#;nda ç&#;t&#;r patates, sigara böre&#;i, &#;zgara ye&#;il zeytin özellikle seviliyor.

Rokethane &#;ile Kahvalt&#; Detaylar&#;, Güncel Ücreti ve &#;leti&#;im Bilgileri için t&#;klay&#;n.

&#;&#;LE ROKETHANE

 

8 – KOCAKU&#; KAHVALTI DÜNYASI VE MES&#;RE ALANI

68 Dönüm arazi üzerine kurulu Kocaku&#; Kahvalt&#; Dünyas&#; ve Mesire Alan&#;’nda yürüyü&#; parkurunda güzel bir yürüyü&#; sonras&#; ördekler ve kazlar e&#;li&#;inde kahvalt&#; edebilirsiniz. May&#;s itibariyle ki&#;i ba&#;&#; TL olan serpme kahvalt&#;ya 7 çe&#;it peynir, tereya&#;, yumurta, sosis, sucuk, sigara böre&#;i, sö&#;ü&#; taba&#;&#;, zeytin taba&#;&#;,acuka, bal kaymak, reçel çe&#;itleri, gözleme, patates k&#;zartmas&#;, meyve taba&#;&#; ve s&#;n&#;rs&#;z çay da dahil. Mekanda Gezenti Anne’yi &#;nstagram’da takip edenler için %10 indirim uygulan&#;yor.

KOCAKU&#; KAHVALTI DÜNYASI VE MES&#;RE ALANI

&#;&#;LE KAHVALTI MEKANLARI, KOCAKU&#;

Kocaku&#; Telefon: 0 ()

 

Gezenti Anne’yi INSTAGRAM’DA takip etmek için t&#;klay&#;n.

 

&#;ile’de Do&#;a &#;çinde Butik Otel Tavsiyesi, Casa Lavanda

 

Riva Kahvalt&#; Mekanlar&#; ve Fiyatlar&#;

 

Anadolu Yakas&#; En &#;yi Kahvalt&#; Mekanlar&#; ve Fiyatlar&#;

 

Yeşil Vadi Kuzina Piknik

Yeşil Vadi Kuzina Piknik fotoğraflar

Daha fazla

Yeşil Vadi Kuzina Piknik Restoran Yerleri

  • Kapalı Alan
  • Açık Alan
  • Kahvaltı

Yeşil Vadi Kuzina Piknik, bir Yeşil Vadi Köyü, Yeşil Vadi Mesire Alanı, No/1, Şile, İstanbul konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 40 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri - ve yakınında bir Izgara mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Yeşil Vadi Kuzina Piknik yorum

Değerlendirme yaz

Daha fazla

Benzer Restoranlar

Yakınlardaki en iyi restoranlar

  • Urfam Ocakbaşı
    Urfam Ocakbaşı

      68 yorum

    Pide, Kebap

  • Wama’s
    Wama’s

      21 yorum

    Endonezya, Türk, Dünya Mutfağı

  • Pide Ban
    Pide Ban

      49 yorum

    Türk

  • Cadde Ist'klâl
    Cadde Ist'klâl

      21 yorum

    Mutfak

  • Vakko Patisserie
    Vakko Patisserie

      9 yorum

    Ekmek, Dünya Mutfağı

  • Last Ottoman Cafe & Restaurant
    Last Ottoman Cafe & Restaurant

      61 yorum

    Deniz Ürünleri, Fırın, Türk

  • Mihrimah Sultan Cafe
    Mihrimah Sultan Cafe

      22 yorum

    Türk

  • Pera Antakya
    Pera Antakya

      45 yorum

    Kebap, Lübnan, Türk

  • Burç Kebap
    Burç Kebap

      31 yorum

    Türk

  • Meşhur Ortaköy Börekçisi
    Meşhur Ortaköy Börekçisi

      1 yorum

    Çay, Hamur İşi, Pide

Kuzina Piknik Şile adresi, iletişim bilgileri

Kuzina Piknik Şile

Adres: Yeşilvadi Piknik Alanı, Sofular/Yeşilvadi Kavşağı'nın hemen geçince Yeşilvadi /Sofular, Yeşilvadi Mahallesi, Şile/İstanbul, Türkiye

Telefon: 55 45

İnternet Sayfası



Çalışma Saatleri

Pazartesi: –
Salı: –
Çarşamba: –
Perşembe: –
Cuma: –
Cumartesi: –
Pazar: –

Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle


ilgili aramalar: kuzina şile ekşi, kuzina şile kahvaltı fiyatları, yeşil vadi kahvaltı şile, kuzina şile instagram, kuzina şile kahvalti fiyatları, kuzina nedir, şile kuzine, kuzina istanbul yolu

Yorumlar

Aldıkları parayı kesinlikle haketmeyen bir kahvaltı sofrası veren işletme. Balın yanına ufacıkta olsa bir kaymak konulabilir. Kuymak diye gelen şeyin pek kuymakla alakası yok. Porsiyonlar çok küçük. Azıcık ta olsa bir sosis bir salam dilimi konulmalı ama etten eser yok. Ama allahtan fazla zeytin veriyorlar. Çayınızı her seferinde kalkıp kendiniz almanız gerekiyor masaya termos bile getirmiyorlar. Ekmekleri çok leziz. Bir daha gitmem.
1 6 yıl önce ()

- 1 Sahanda kavurmaya 96TL odedik! Guya 4 kisilikmis. Dolayisiyla pahali dediginiz Nusret'ten de pahali. - 10 kisilik rezervasyon yaptik ancak 9 kisi gidebildik . Adisyonda 10 kisilik ucret almislar , tartisma sonunda 9'a indirebildik - ekmekleri disinda hic ozel bir urun yok , bir kac arkadasimin domates guzel dedigini hatirliyorum sadece o kadar. - tl hesap gelen bir yerde kredi karti gecmiyor. Ustelik fis de yok. -memleketimde bu zihniyette mekan isletmecileri olmasindan dolayi rahatsizlik duyuyorum sirf 15 milyonluk sehirde haftasonlari alternatif yerler olmadigi icin iki nefes alabiliyoruz diye sacmasapan muameleye maruz birakilmak enayi yerine koyulmak rahatsizlik verici. - Cay icmeye gidin veya verin 35 tl saat vakit gecirin sakin sormadan extra birsey istemeyin. -son olarak da davet veren kisi olarak bu kadar hatalar zinciri karsiliginda ne bir ozur ne de bir caba gormeden kahvaltidan sinirli bir sekilde ayrilmak son derece utanc verici.
1 6 yıl önce ()

Kuzina piknik, ilk açıldığı zamanlarda arkadaşlarımızın tavsiyesiyle hem birlikte hem de ayrıca gittiğimiz bir yerdi. sahipleri gerçekten samimi, ortam da samimiyetin verdiği rahatlıkla kendimizi orada çok mutlu hissediyorduk. aradan zaman geçti. biz anadolu yakasından avrupa yakasına taşındık. çocuğumuz oldu derken 3 senenin ardından yine bizi kuzina piknik ile tanıştıran aynı arkadaşlarla gittik. peki ne oldu? oldukça büyütmüşler. kuzine sobası otantikliğini yitirmiş. ayaklarımızı uzattığımız bebeğimizi uyuttuğumuz köşe yine var ama oturulacak gibi değil. ayak altı olmuş. dolayısıyla oradaki hava kaybolmuş. ortam yine çok güzel ama kuzina piknik yüzünden değil. şilenin orman bölgesi olmasından dolayı böyle güzel. kahvaltıya gelecek olursak. o zamanda çok fazla çeşit yoktu. ama en azından 2 çeşit peynir olduğunu hatırlıyorum. o zaman da çayımızı kendimiz alıyorduk. sobada ekmek kızartıyorduk. daha samimiydi. şimdiki kahvaltı menüsünün çeşitlerini size sayayım; dört yetişkin ve iki çocuğa asla yetmeyecek domates ve salatalık, oldukça önceden yapılmış menemen ve mıhlama, tek çeşit peynir (muhtemelen kendileri yapıyorlar ya da yapan birinden alıyorlar çünkü bildiğimiz beyaz peynir falan değil ama tadı kötü diyemem allah için) tereyağı (yemedik), bal, 2 çeşit reçel, 2 çeşit zeytin (tadları güzel değildi allah için) menü bu kadar. ve bu menü 35 tl. ekstra tek kişilik patates kızartması ve salatalık söyledik (hesaba güzelce yansıdılar tabi ki) çay kendiniz alıyorsunuz. kahvaltıyı bitirmemiz 20 dakika sürmedi. hanımlar beyler 35 tl kişi başı veriyoruz. bu böyle olmamalı. yetmeyecek porsiyonlar. BIRAKIN SAHANDA YUMURTAYI HAŞLANMIŞ BİR YUMURTANIN BİLE MENÜYE DAHİL OLMADIĞI BİR KAHVALTI MENÜSÜ NEREDE GÖRÜLMÜŞ. ne sorsak ekstraya giriyor. ortamın güzelliği karnımızı doyurmadı. evet ortam çok güzel ama biz oraya kahvaltı yapmaya gidiyoruz. etrafın nimetlerinden onlar da faydalanmışlar insanları çekmek için. ama kahvaltı sıfır. bazı arkadaşlar servis kötü falan demiş. ben katılmıyorum :). arkadaş servis edecek bir şeyleri yok ki nasıl kötü olsun. her yere çay ocakları kurmuşlar. zaten çayını kendin alıyorsun. o sıkıntı değil. en azından taze ve sıcak ama ekmek istiyorsun sıkıntı. kahvaltı zaten doyurmadı. masadaki tek lezzetli şey domatesti. istedikleri kadar kendi mahsülleri olsun -ki pek inandırıcı gelmiyor bunlar bana- kahvaltının değeri 35 tl değil. ayrıca kahve bile ikram değil o da parayla. masadaki şeyleri silip süpürmedik bile. çünkü lezzetli değillerdi. reçelle karın doyurmak ne demek bilmiyorum. yemedik bile. aşağıda iki hamak iki salıncağa bindik eski günlerimizi yad ettik. sonra evimize döndük. kesinlikle bir daha gitmem. kesinlikle tavsiye etmiyorum. gitmek istiyorsanız yine gidin ama çay kahve içmeye gidin. kahvaltınızı başka yerde yapın. çocuklu olanlar çocukların kahvaltısını yaptırıp gelsinler. kimse kusura bakmasın. sevgiler. saygılar
1 6 yıl önce ()

Rezervasyon almamasi guzel funduszeue.info kalabalik funduszeue.info guzel bazen keske kesfedilmese boyle yerler diyor insan .bide rezervasyon alsa super olur.
3 6 yıl önce ()

İstanbul'un stresinden biraz olsun uzaklaşmak isteyen herkese tavsiye edeceğim bir mekan bir kere her şey organik yediğiniz ekmeğe kadar doğal bir kahvaltıları var fiyat da hizmette harika mekanın sıcaklığı içimizi ısıttı temiz ve kaliteli bir mekan bulduk şile taraflarında sonunda süpersiniz teşekkürler :)
5 6 yıl önce ()

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası