zeytin bim / Bim Zeytin Fiyatları (İnci, Siyah ve Yeşil) - Ücret Bilgi

Zeytin Bim

zeytin bim

BİM Markette Zeytin Fiyatları Ne Kadar? BİM Markette Zeytin Ucuz Mu?

Genellikle siyah ve yeşil olmak üzere 2 çeşit altında satışa sunulan zeytin ürünleri, Türkiye’de özellikle kahvaltılık bir ürün olarak en çok tüketilen temel gıda maddeleri arasında yer alıyor. Yükselen enflasyondan payını alan zeytin ürünleri, piyasa genelinde boyutlarına, geldiği yöreye, markasına ve çeşitlerine göre oldukça geniş bir fiyat aralığında satışa sunuluyor. Çizik zeytinler, kırma zeytinler, salamura zeytinler, biberli zeytinler gibi birçok farklı çeşitte satışa çıkarılan zeytin ürünleri, BİM marketlerde de alıcıları ile buluşmaya devam ediyor. Vatandaşlar, BİM marketlerde zeytin fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. BİM marketlerde de belli markalar eşliğinde satılan zeytin ürünleri, farklı fiyat aralıklarında alıcıları ile buluşmaya devam ediyor. Peki BİM marketlerde zeytin fiyatları ne kadar? BİM marketlerde zeytin fiyatları ucuz mu? İşte tüm detaylar…


Detaylar diğer sayfada!

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz





Bim Zeytin Fiyatları zeytinin gramajına göre aynı zamanda markasına göre genellikle değişkenlik gösteriyor. Günümüzde alım gücünün düşmesi ile birlikte gıda ürünlerinde özellikle indirimler daha sık takip ediliyor. Zeytin de her zaman fiyatları takip edilen gıdalardan biridir. BİM bu konuda genellikle daha ekonomik zeytinin fiyatlarıyla ve markalarıyla sık takip edilen marketlerden biridir. Uygun fiyatlı zeytin markaları ve seçenekleri ile birlikte pek çok kişinin alım gücüne daha uygun oluyor.

Bim Zeytin Fiyatları

Bim Zeytin Fiyatları

Bim Zeytin Fiyatları pek çok ekonomik fiyatları ve seçenekleri ile birlikte alım gücünü ve damak zevkine hitap eden çeşitler bulunduruyor. Her biri lezzetli olan ve birbirinden farklı çeşitli olan zeytinler güncel fiyatlarıyla sunuluyor.

Bim Zeytin ÇeşitleriFiyatları
İnci Doğal Zeytin 1 KG69,00 TL
İnci Doğal Siyah Zeytin GR69,50 TL
Marmara Birlik Siyah Zeytin GR74,90 TL
İnci Doğal Zeytin gram45,00 TL
Kaanlar Bim siyah zeytin 1 KG 55,00 TL
İnci Kırma Çizik Yeşil Zeytin GR27,50 TL
İnci Çizik Kokteyl Yeşil Zeytin Biberli GR26,90 TL
İnci Siyah – Yeşil Soslu Zeytin GR19,50 TL

Güncel Bim zeytin fiyatları ile birlikte birbirinden farklı gramlarda ve farklı markalarda farklı çeşitlerde zeytinlerle birlikte BİM’den ekonomik fiyatlarla zeytin alımı gerçekleştirebilirsiniz. fiyatları bu şekilde belirlenmesi ile hem bütçeye hem de damağa hitap eden birbirinden farklı zeytin seçenekleri mevcuttur.

YouTube video

BİM’de yeşil zeytin siyah zeytin ve doğal zeytin gibi farklı seçenekler bulunmasıyla her biri gramajlarına ve markasına göre de farklı fiyatlarla sunuluyor. Böylelikle kahvaltılarda rahatlıkla tüketilebilecek hem ekonomik fiyatla hem de farklı marka seçenekleri mevcuttur.

Bim’in En Güzel Zeytini Hangisi?

Bim’in en güzel zeytini hangisidir diye merak edenler var. Üşenmedik araştırdık, Bim’in en güzel zeytini Marmara Birlik Siyah Zeytin GR olarak kararlaştırdık.

Bim Mavi Kapak Zeytin Fiyatı

Bim marketlerde satılan mavi kapak zeytin fiyatları ortalama olarak 50,00TL ila 90,00TL arasında değişmektedir.

Bim Mavi Kapak Zeytin Fiyatı

Bim Güncel Zeytin Fiyatları Hakkında

BİM’de güncel zeytin fiyatları farklı fiyatlarla sunulmasına rağmen her bir ekonomik olduğu için genellikle pek çok kişinin alım gücüne daha uygundur. Ekonomik zeytin fiyatları ile birlikte pek çok kişi BİM’den dilediği miktarda ve dilediği markada uygun fiyata zeytin alabilir. Kahvaltılıkların vazgeçilmezlerinden biri olan film bu konuda pek çok farklı zeytin seçeneği sunuyor.


İlginizi Çekebilir:

/5 - (3 oy kullanıldı.)

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir