indirkaydol com modem şifremi unuttum / Modem Şifremi Unuttum | İndir, Kaydol, Üye Ol, Oyna

Indirkaydol Com Modem Şifremi Unuttum

indirkaydol com modem şifremi unuttum

Kablosuz (Wi-Fi) Şifremi Unuttum

Evde yada işte kullandığınız modem kablosuz şifresini unuttuysanız nasıl bulabileceğinizi anlattığımız bu yardım yazımızda hiç bir yerde bahsedilmeyen özel yöntem de sunacağız. Windows dizüstü bilgisayarınızdan bağlandığınız kablosuz ağınızın şifresine ulaşabilirsiniz. Bu ve bunun gibi yöntemleri de anlattığımız yazımızla ilgili aklınıza takılan soru ve sorunları yazı altında yer alan yorum kısmından bize iletebilirsiniz.

Sponsor Reklam

Kablosuz şifresini bulmak ve değiştirmek için iki farklı yöntem yer almaktadır. Bu yöntemleri sizler için aşağıda liste şeklinde sunduk ve nasıl yapacağınızı detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştık.

1.YÖNTEM: Dizüstü bilgisayardan kablosuz bağlantı (Wi-Fi) şifresini bulma:

Sponsor Reklam

Dizüstü bilgisayardan bir kez bile olsa kablosuz bağlandı iseniz o ağa ait şifre bilgisayara kayıt olur. Bu şifreyi görmek için yapılması gereken ilk şey sağ alt köşede yer alan &#;Wi-Fi&#; işaretine sağ tıklamak ve &#;Ağ ve Paylaşım Merkezi&#;ni Aç&#; yazısına tıklayın.

Açılan sayfada bağlı olduğunu kablosuz ağın şifresini görmek için Internet &#;Wi-Fi&#; yazan ve kablosuz ağınızın adına (SSID denir) tıklayın. Resimde kırmızı çizgi ile gösterilen bağlantının olduğu yere tıklayın.

Açılan pencere kablosuz özelliklerinin olduğu Wi-Fi durumu penceresidir. Burada Kablosuz Özellikleri butonuna tıklayın.

Kablosuz ağ özellikleri penceresinde &#;Güvenlik&#; sekmesine tıklayın.

Güvenlik sekmesinde kırmızı ile gösterilen &#;Karakterleri göster&#; kutucuğunu işaretlediğinizde Ağ güvenlik anahtarı kablosuz bağlantınızın şifresini verir. Burada kablosuz şifresi &#;funduszeue.info&#; dur.

2.YÖNTEM: Modem arayüzünden kablosuz şifresini görmek: Bunun için ilk önce modeme erişmeniz gerekmektedir. Bunun için ilk yapmanız modemin IP&#;sini bulmaktır. Yukarıda gösterdiğimiz gibi Ağ ve Paylaşım Merkezine girdiğinizde Wi-Fi Durumu penceresinde &#;Ayrıntılara&#; tıkladığınızda &#;IPv4 Varsayılan Ağ Geçidi&#; yazan yerdeki IP aslında modeminizin IP&#;sidir. IP&#;yi Chrome, Internet Explorer gibi bir tarayıcıya yazdığınızda otomatik olarak modem arayüzü gelir.

Modem arayüzünde sizden kullanıcı adı ve şifre ister. Bu kullanıcı adı ve şifreyi bilmiyorsanız, varsayılan Modem Şifrelerinin hepsinin yer aldığı yazımıza Modem Kullanıcı adı ve Şifreleri tıklayarak bulabilirsiniz. Her modemde kablosuz diye bir menü vardır. Bu menünün altında &#;Güvenlik&#; kısmında Wpa yada Wpa2 yazan yerin altında Anahtar, Parola vb. şekilde yer alır. &#;Anahtarı Göster&#; kutucuğu var ise buna tıkladığınızda modeminizin wi-fi şifresini görebilirsiniz. Ayrıca bu ekrandan kablosuz bağlantı şifresini değiştirebilirsiniz. Yapmanız gereken anahtar kısmına en az 8 karakterli bir şifre yazmak ve &#;kaydet&#; butonuna basmaktır.

Mac Bilgisayardan Kablosuz Şifresini Öğrenme:

  • Üst menüde yer alan Wi-Fi ikonuna tıklayın,
  • Ağ Tercihlerini Aç seçeneğine gelin
  • ve açılan pencerede Şifreyi Göster&#;i seçerek şifrenizi görüntüleyin.

Bilgisayarda &#;komut&#; satırı kullanarak kablosuz şifresini öğrenme:

  • Bunun için Başlat > Cmd yazın Enter&#;a basın. Komut penceresi açılacaktır.
  • netsh wlan show profiles &#;Kablosuz Ağ Adı&#; key=clear   yazın Enter&#;a basın. Kablosuz ağ adı wi-fi ile bağlanmaya çalıştığınızda gözüken ad olmalıdır.
  • Çıkan sonuç penceresinde &#;Key Content&#; yazan yerin karşısında kablosuz şifreniz yazacaktır.

 

Konuyla ilgili aklınıza takılan soru ve sorunları yorum kısmından bize iletebilirsiniz.

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

Mefete şifremi unuttum

Mefete şifremi unuttum

Mefete Bakım çalışması hatası ödemelerin var ve parayı çekemiyorum gerçekten 3 saattir bakım çalışması arıyorum bağlanamıyorum yarım saat geçiyor ben kapatıyorum mail attım geri dönüş sağlanmıyor lütfen yardımcı olun bu şekilde olmaz insanları mağdur etmeyin

Portvippro şifremi unuttum

Başvurunuzu daha az bilgi girişi ile CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden, daha hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Vk şifremi unuttum

Ben şifremi unuttum şifremi unuttum kısımından t. C. Mi doğru girdiğim halde yanlış bilgi yazıyor müşteri hizmetlerini arıyorum açmıyorlar mail atıyorum yazan yok ve hesabımda para var.

Mefete şifremi unuttum. 0 Yanıtla Goktug Gedik 8 years ago Cevapla baha Bu yazıdaki yöntemi kullanarak şifrenizi yeniden oluşturabilir, sonra da Mavericks

Jojobet şifremi unuttum

Mefete hesabıma girmek için şifremi unuttum 3 kez yanlış girince hesabım askıya alınmıştır. Yazısı ile karşılaştım. Parola sıfırlama işlemi yapın diye bir yazı çıktı sıfırladım ama hesabıma giriş yapamıyorum. Askıya alınmış yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim. Lütfen

Çok oyunculu online Metin 2 rol yapma oyununu keyifle oynayabilirsiniz. Bilgisayar, telefon tablet gibi elektronik cihazlarınızdan internet erişimi sağlayabildiğiniz her yerden oynayabilirsiniz. Metin 2 şifre unutma ve şifre sıfırlama işlemlerini güvenle yapabilirsiniz. Şifre unutma ve sıfırlama işlemi yaparken oturum açmanız ve doğrulama işlemi yapmanız gerekmektedir. 

Slot

Mefete kullanıcı hesabımda bilgilerimi doğru girmeme rağmen yanlış bilgi hatası alıyorum ve şifremi sıfırlayamıyorum müşteri hizmetlerine 45 dakikadır bağlanamadım böyle bir rezillik ne gördüm ne yaşadım güvenip kullanıyoruz ama anlaşılan o ki artık kullanmayacağız para çekeceğim ve kaç saattir bekliyorum sorunun giderilmesini bekliyorum.

Yemek sepeti şifremi unuttum

Destekleyenler Sinan 1 Destekçi   1 Yorum Kerim 13 Haziran Mefete Kullanıcı Hatası Diyor Numaramı yazıyorum şifremi de giriyorum kullanıcı hatası diyor, hesabıma giremiyorum acil para çekmek lazım neden böyle bir şey oldu hatalı girmedim. Acil hesabımı aktif eder misiniz? Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyor. K**i** ***8 numaram. **92 mefete hesabım.

Mefete şifremi unuttum

Metin 2 şifremi unuttum ne yapmalıyım sorusunun yanıtını bulmaya çalışalım. Metin 2 Kore kökenli çok oyunculu bir online rol yapma oyunudur. Metin 2 şifrenizi, bilgisayar, akıllı telefon ya da tabletinizde şifre değiştirme adımına gelerek Google hesabınızı yöneterek şifre alabilirsiniz. İlk adım olarak cihazın ayarlar bölümünü kullanmanız gerekecektir. 

Web sitemizde daha iyi bir deneyim yaşamak için güncel bir tarayıcı kullanmanızı öneririz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

funduszeue.info şifremi unuttum

Mefete hesabıma Garanti Bankası'ndan TL attım ancak para hesabıma geçmedi Artık ne uygulamaya girebiliyorum ne müşteri hizmetlerine de ulaşılmıyor acil geri dönüş bekliyorum Herkes şikayetçi muhatap yok ortada Ulaşan olursa sevinirim Y

E posta ve şifremi unuttum

Uygulamayı güncelledikten sonra giriş yapmak istedim ama şifremi doğru yazmama rağmen sıkıntı yaşamaya başladım. Şifremi unuttum yapıyorum telefonuna şifre yolladık mesaj alıyorum şifre yok şifremi unuttum yapınca bu günlük şifre değiştirme hakkın kalmadı yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

İlkay 31 Aralık Mefete'den Paramı Çekemiyorum Mefete firması aracılığıyla gelen TL paramı çekemiyorum. Bakım çalışması adı altında hesabıma parayı aktarmıyor. Telefonu açan yok 20 dakika bekledim bir muhatap bulamadım bir daha asla çalışmam tabii parayı kurtarabilirsek. Bu kadar kalitesiz ilgisiz bir firmaya bu ülkede ki BDDK denen kurum

Unuttum mefete şifremi

Oturum açma sırasında sorun yaşadıysanız başka bir e-posta adresiyle devam edebilirsiniz. 

CEPTETEB İnternet Şubesi/Mobil Uygulama parolanızı hatırlamıyorsanız veya almadıysanız, CEPTETEB İnternet Şubesi/Mobil Uygulama girişindeki “Parolamı Al/Unuttum” adımından alabilirsiniz.

Kwai şifremi unuttum

Şifremi birkaç kez yanlış girdim. Şifre değiştirme işlemi yapıyorum değişti diyor. Sonra giriş yaparken hesap askıya alınmıştır diyor. Müşteri hizmetlerine bildirdim gece sabah vakti arıyorum 1 saat oldu telefona hala düşmedi mail attım dönüş yok! Bu sorununu giderecek misiniz artık! En kısa sürede

Mostbet şifremi unuttum

Mefete hesabıma güncellemeden sonra şifrem doğru olmasına rağmen giremedim şifremi unuttum yaptım kaç kez SMS de gelmedi o yüzden hesap kilitlendi lütfen yardımcı olun sabahtan beri hesaba girmeye çalışıyorum olmuyorsa da paramı geri iade edin. İsim soy isim kadir e*** telefon ***.

Peyk kolaysoft şifremi unuttum

Mefete hesap şifremi unuttum yeniledim fakat giriş yapamıyorum kaç defa aradım müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayamadım *****42 numaralı telefondan geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum hesabınız kısıtlı şifrenizi yenileyin diyor fakat yeniledikten sonra aynı erişim engeli devam ediyor

Güçlü bir şifre oluşturduktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Webmail şifremi unuttum

15 Tem — Mefete kullanıcı hesabımda bilgilerimi doğru girmeme rağmen yanlış bilgi hatası alıyorum ve şifremi sıfırlayamıyorum müşteri hizmetlerine 45

Tatil ya da mesai dışı saatler farketmeksizin dilediğin an para transferleri yap.

Unuttum mefete şifremi

Mefete hesabım 3 gündür açılmıyor, oturum süreniz dolmuştur hatası veriyor. Hesabımda TL nin üzerinde bir bakiyem var fakat kullanamıyorum, müşteri hizmetleri asla cevap vermiyor. Bir an önce sorunumun çözülmesini ve bir ilgilinin bana ulaşmasını istiyorum

Aşağıdaki adımlar unutulan parolalar içindir. Bilinen bir Microsoft hesabı parolasını değiştirmek istiyorsanız bunun yerine Microsoft hesabı parolanızı değiştirme konusuna bakın. Parolanızı sıfırlama. Yazdığınız parola hatalıysa şu iletiyi görürsünüz: Hesabınız veya parolanız hatalı.

Yemek sepeti şifremi unuttum mail gelmiyor

Mefete şifremi değiştiremiyorum müşteri temsilcilerinize ulaşamıyorum şifremi unuttum seçeneğinde eski şifremi soruyor eski şifrem doğru olmasına rağmen

Şifremi unuttum mefete

3-Eski şifrenizi hatırlamıyorsanız şifremi unuttum seçeneği ile yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz. 4-Kullanıcı sözleşmelerini onaylayladıktan sonra hesabınız hazır. Hesabımı neden taşıyorum? 29/06/ tarihinden itibaren MEFETE, Erpa Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin ürünü olarak hizmet verecektir.

Mefete şifremi unuttum

 Metin 2 şifresini unutanlar ya da değiştirmek isteyenlerin izlemesi gereken adımlar şöyledir. 

Eba şifremi unuttum konusu bu videoda ele alınıyor. Eğer Eba şifresini unuttum nasıl alabilirim? EBA şifresi unuttum ne yapmam gerekiyor veya EBA şifresi unu

Şifremi unuttum mefete

EFT saati geçti diye üzülme. MEFETE ile dilediğin zaman dilediğin kişiye kolayca para transferi yapabilirsin. MEFETE ile bankan sürekli yanında.

Çözüm 1: Şifreye yeniden erişmek. Modeminizin şifresini unuttuysanız, ilk yapmanız gereken şifreyi değiştirip değiştirmediğinizi anımsamak olmalıdır. Farklı sitelerde kullandığınız şifrelerinizi denedikten sonra eğer çözüm üretemiyorsanız, şifreyi hiç değiştirmemiş olma ihtimaliniz üzerinde durmalısınız.

Mefete unuttum şifremi

Parolamı Al/Unuttum Kart Bilgileri CEPTETEB/TEB Kredi Kartı veya CEPTETEB/TEB Banka Kartı bilgilerini girerek CEPTETEB İnternet Şubesi/Mobil Uygulaması kullanıcı kodu ve parolanı zaman kaybetmeden alabilir, işlemlerini şubeye gitmeden anında funduszeue.info hesapların için parola alma, parola yenileme, bloke kaldırma

Işnet webmail şifremi unuttum

funduszeue.info Modem şifrenizi unuttuysanız nasıl modeme giriş yapacağınızı, modeminizi nasıl resetleyeceğinizi detaylı

Şifremi unuttum mefete

 Alacağınız kod girişini yaparak doğrulama işlemini tamamlayabilirsiniz. Eğer E-posta alamadıysanız spam ve toplu postaları kontrol etmeniz gerekmektedir. İşleme devam edebilmek için [email&#;protected] bilgi adresini kayıt etmelisiniz. Bu adımdan ilerleyemediyseniz başka bir adresinizden demen yapabilirsiniz. Metin 2 yılında Kore Ymir Entertainment şirketi tarafından kurulmuş bulunmaktadır. yılında Gamefore 4D GmbH tarafından alınarak 17 dile çevrilerek hizmet vermektedir. 

Mefete unuttum şifremi

Mefete ile ilgili şikayetim var. Mefete hesabıma Garanti Bankası'ndan havale yaptım ama 1 günü geçti hala gelmedi param güncelleme yaptıktan sonra böy

Bets10 şifremi unuttum

Mefete iletişim kanalları arasından size hitap edeni seçerek, marka ile doğrudan irtibata geçebilirsiniz. Örneğin, () 11 75 Mefete müşteri hizmetleri telefon numarasını arayabilir, operatöre bağlanmak için gerekli komutları takip edebilirsiniz. Bu Mefete telefon numarasının yanı sıra farklı iletişim kanallarını da tercih edebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse, marka ile yazılı yoldan iletişime geçmek için elektronik posta adresine yazabilirsiniz. ErpaPay bünyesinde hizmet veren Mefete’nin açık adresi de şu şekilde: Mustafa Kemal Mah. Sok. No: 5/5 Çankaya/Ankara. Dilerseniz siz de Mefete şikayet ve yorum sayfamızdaki tümüyle reel müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Canlı destek, para yatırma ve çekme işlemleri, müşteri temsilcisi hizmet kalitesi gibi konular hakkında yapılan yorumlar sizin de sorularınıza yanıt oluşturabilirsiniz. Arzu ederseniz siz de Mefete hakkındaki tüm görüş, talep ve önerilerinizi burada paylaşarak yorumlarınızı öne çıkarabilirsiniz.

Mefete unuttum şifremi

 Metin 2 şifresini unutanlar kolaylıkla tekrar oturum açarak şifre alabilmektedir. Bu konuda ilk olarak hesap kurtarma adımına gelmeniz gerekmektedir. Ardından gelen soruları cevaplamanız ve hesap ayarlarınızı yapmanız gerekmektedir. İşlemler sırasında kimliğinizden emin olabilmek için telefonunuza doğrulama şifresi gönderilecektir. 

Mefete kullanıcı hesabımda bilgilerimi doğru girmeme rağmen yanlış bilgi hatası alıyorum ve şifremi sıfırlayamıyorum hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine 1 gündür bağlanamadım böyle bir iş ne gördüm ne yaşadım güvenip kullanıyoruz ama anlaşılan o ki artık kullanmayacağız para çekeceğim ve kaç saattir

Migros kaptan şifremi unuttum

Mefete Şifreyi Değiştirdim Ama Girmiyor. Mefete hesabıma girmek için şifremi unuttum 3 kez yanlış girince hesabım askıya alınmıştır yazısı ile karşılaştım. Parola sıfırlama işlemi yapın diye bir yazı çıktı sıfırladım ama hesabıma giriş yapamıyorum. Yaklaşık 12 saattir böyle bende aynı problem.

Şifremi birkaç kez yanlış girdim. Şifre değiştirme işlemi yapıyorum değişti diyor. Sonra giriş yaparken Hesap askıya alınmıştır diyor. Müşteri hizmetlerine bildirdim gece sabah vakti arıyorum 1 saat oldu telefona hala düşmedi mail attım dönüş yok! Bu sorununu gidericekmisiniz artık!

Twitter e posta ve şifremi unuttum

Benim ayın 17 sinden bu yana hesabımda olan parayı çekemiyorum r3zalet ötesi uygulama param iade edilmiyor. Zor durumdayım desem de hiçbir şekilde geri dönüş yapılmıyor üstelik suratımıza telefon kapatılıyor. Şikayetçide olacağım hiçbir vatandaşlarımız bu hataya düşmesin

Mefete şifremi unuttum

  • Amatic (Book of Aztec, Lovely Lady, Book of Fortune);
  • Yggdrasil (MultiFly!, HippoPop, Cazino Cosmos);
  • NetEnt (Space Wars, Dead or Alive 2 Feature Buy, Divine Fortune);
  • Play’n Go (Book of Dead, Legacy of Dead, Rich Wilde and the Tome of Madness);
  • Thunderkick (Midas Golden Touch, Big Fin Bay, Beat the Beast: Griffin’s Gold);
  • Microgaming (The Finer Reels of Life, Immortal Romance, Book of Oz);
  • Red Tiger (Gonzo’s Quest Megaways, What the Fox MegaWays, Wild Hot Chilli Reels);
  • Spinomenal (Majestic King, Book of Guardians, 4 Horsemen);
  • Boongo (Sun of Egypt 2, Book of Sun: Multichance, Hit the Gold!).

Mefete şifremi unuttum

Modem Şifremi Unuttum

İnternete bağlanırken kullandığınız ADSL modeme giriş şifrenizi unuttuysanız, bu yazıda modem şifresini nasıl sıfırlayacağınızı ve tüm modem çeşitleri için şifrelerin ne olduğunu liste olarak sizlere sunuyoruz. Konuyla ilgili takıldığınız, yapamadığınız yerleri bize yazı altında yer alan yorum ekle kısmından iletebilirsiniz.

Sponsor Reklam

ADSL Modem nedir? İnternete bağlanmak için telefon hattıyla gelen interneti evdeki diğer cihazlara kablolu yada kablosuz olarak aktarmanızı sağlayan cihazdır. Cihazın içinde kullandığınız ISP (internet sevice provider &#; internet sağlayacı şirket) kullanıcı adı ve şifreniz vardır. Modeme girmek için ise ayrı bir kullanıcı adı ve şifre kullanılır.

Unutulan modem şifresini kırmak için birçok program vardır.Fakat bu programların hepsi trojan, reklam virüsü vb. zararlı yazılımlar içermektedir. Bu sebeple yöntem olarak &#;modemi sıfırlamayı&#; öneriyoruz. Her modemin arkasında açma kapama tuşu dışında ufak bir &#;modem sıfırlama&#; tuşu vardır. Bu tuşun üstünde, yanında, altında genellikle &#;reset&#; yazmaktadır. Aşağıda genel olarak bir modemin arkasında bulunan tuşlar gösterilmiş ve ne işe yaradıkları anlatılmıştır.

Sponsor Reklam

Modemin şifresini sıfırlamak için &#;Reset&#; yazan genellikle içe doğru olan tuşa 10 saniye boyunca basmanız gereklidir, bunun için bir kalem yada ataç kullanabilirsiniz. Modemin tüm ışıkları sönecek ve tekrar teker teker yanmaya başlayacaktır. Reset yaptığınızda modemin içinde bulunan tüm bilgiler silinir. Modem giriş şifresi fabrika şifresine döner.

Modemi sıfırladıktan sonra bir kabloyla bilgisayarınıza bağlayın. Ağ ayarlarında IP&#;nizi otomatik olarak al olarak seçmelisiniz. yada vb. bir IP alacaktır, alınan IP&#;ye göre modem erişim IP&#;sini bulabilirsiniz. Ağ Ayarlarından IP&#;nizi bulduğunuzda &#;Varsayılan Ağ Geçidi&#; modeminizin IP&#;sidir. Bir başla yol ise bilgisayarınız IP&#;sini aldıysa modeminizin IP&#;si olacaktır. Yani aldığınız IP&#;nin sonunu &#;1&#; yaptığınızda modem erişim arayüzü açılacaktır. Bu arayüzde &#;modeminizi&#; sıfırladığınız için aşağıda bulunan listede yer alan şifreleri kullanarak giriş yapabilirsiniz. Birçok modelde ilk girişte şifrenizi değiştirmeniz istenmektedir, şifrenizi aklınızda kalacak bir şekilde değiştirmeyi ihmal etmeyin.

DİKKAT: Türk Telekom&#;dan alınan eski modemlerde şifre: ttnet &#;dir. Yeni alınan modemlerde ise şifre: turktelekom &#;dur!

 

Modemin Marka ModeliModem Erişim Arayüzü IP&#;siKullanıcı AdıParola
Actiontecadminadmin
( yada modemin altında yazıyor)
Actiontecadmin(boş)
Actiontec Verizonadmin(boş)
Airties (TTNET)adminttnet yada turktelekom
Airties (Vodafone)(boş)(boş) yada vodafone
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties Air (boş)(boş)
Airties RTv2 (TTNET)adminttnet
Airties RT (TTNET)(boş)(boş)
Airties RT (TTNET)adminttnet
Allied Telesynmanagerfriend
Apacheroot yada setuproot
Archer VRVadminadmin
Artesadminadslroot
AsusAdminAdmin
Atlantis (ARA / I-STORM)adminatlantis
Aztechadminadmin
Aztechadminadmin
Belkinadminadmin
Becadminadmin
Billionadminadmin
Billion Bipacadminpassword
Brossadmin
C-ComGerekmiyorGerekmiyor
Cisco modem sayısı çok fazla olduğu için başka bir yazıda topladım.Cisco Modem Şifreleri
Cnetadminepicrouter
Corecess usbadmincorecess
Corecess ethadmincorecess
Creativeadminadmin
Darkadminadmin
Dibeg dare(boş)
D-Linkadminadmin
Datron ETHERNETadminadmin
Datron USBadminadmin
Dost GVCadmindostdost
DryTekadmin(boş)
Dynalinkadminadmin
Edimaxadmin
E-Conadminadmin
Eicon Diva(boş)(boş)
Everest SGadminadmin
Fishnet AR (DOPING)admin
Flynetadminadmin
Geekadminepicrouter
Geekadmingeekadsl
Gezzadminepicrouter
Hayesadminhayesadsl
Home Station DC adminadmin
Home Station DC adminpassword
Hicommadminepicrouter
Huawei (TTNET)adminttnet yada turktelekom
Huawei (Vodafone)admin yada vodafoneadmin yada
vodafone
Huawei (Superonline)adminadmin yada
superonline
Huawei HG V2 (Superonline)adminsuperonline
Huaweiuseruser
Huawei EchoLife BMadminadmin
Incaadmin
admin
(boş)
epicrouter
admin
admin
Incaadminepicrouter
Kareladminadslroot
Ladoxadminladox
Loopcomadminepicrouter
Link SYSadminadmin
Mikrotikadmin(boş)
Mercury ADSLadminconexant
Netis ()guestguest
NetMaster Infinityadminadmin
NetMaster PWadminadmin
NetMaster PWAdminAdmin
NetMaster ART PAdminAdmin
NetMasteradminpassword
NetMasteradminpassword
02 modem (??)adminepicrouter
Quakeadminepicrouter
Onixonrootroot
Origo Wirelessadminkont
Origoadminadmin
Paradigmadminepicrouter
PikatelDSLDSL
Pikatel (TTNET)adminttnet
Pikatel ComboMaxadminpassword
Philips SNAgerekmiyoradmin
Philips SNCgerekmiyoradmin
Planetadminadmin
Pti adminepicrouter
Pronetsadminconexant
Siemensİlk erişimde siz belirlersiniz.İlk erişimde siz belirlersiniz.
SMCgerekmiyorsmcadmin
Sonicwalladminpassword
Speedstreamadminİlk erişimde siz belirlersiniz.
Speedcomadminconexant
SpeedTouch İlk erişimde siz belirlersiniz.İlk erişimde siz belirlersiniz.
SpeedTouchİlk erişimde siz belirlersiniz.İlk erişimde siz belirlersiniz.
Superonlineadminsuperonline
Thomsonİlk erişimde siz belirlersiniz.İlk erişimde siz belirlersiniz.
Tilginadminadmin / ttnet / turktelekom
Tecomrootroot
Tendaadminadmin
Tp-Link (TTNET)adminttnet yada turktelekom
Tp-Link (Dsmart)admindsmart
Tp-Link (TL-SG)guestguest
Tp-Link (TL-WAND)adminadmin
Tp-Link (TD-WG)(boş)(boş)
Tp-Link (TD-WN)adminadmin
Tp-Link (TD-WND )maxcom
Tp-Link (TL-SG 73%) (boş)super
Tp-Link (TDW)
Tp-Link (AC)
Tp-Link (TL-WRND)
Tp-Link (TD-WG)
Tp-Link (TD-WN)
Tp-Link (TD-WN)
Tp-Link (TD-WN)
Tp-Link (TD-WN)
Tp-Link (TD-W)
Tp-Link (TD-W)
Tp-Link (TL-WRN)
Tp-Link (TL-WRN)
Tp-Link (TL-WRN router)
adminadmin
Ubiquitiubntubnt
US Roboticsadminadmin
Zoom X Serisi modemadminzoomadsl
ZTE ZXHN HNadminadmin, ttnet yada turktelekom
ZTE ZXV10Wadminadmin, ttnet yada turktelekom
ZTE XDSLadminadmin, ttnet yada turktelekom
ZTE ZXDSLZXDSLZXDSL
ZyXELadmin
ZyXEL (TTNET)adminttnet
ZyXEL modem sayısı çok fazla olduğu için başka bir yazıda topladım.Zyxel Modem Şifreleri

Yukarıda yer alan modem IP ve şifrelerinde hata olduğunu düşünüyorsanız, aradığınız modelin şifresi yok ise yorum kısmından bize iletebilirsiniz. Hemen marka ve modelini belirttiğiniz modemin IP, kullanıcı adı ve şifre bilgisi listeye eklenecektir.

Modem şifresini unutanlar için en iyi yardım videosu, detaylı anlatım ile sorununuzu çözebilirsiniz.

Sponsor Reklam

Facebook Yorumları

yorumlar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası