burcu karataş metin eşi kim / burcu karataş metin - ekşi sözlük

Burcu Karataş Metin Eşi Kim

burcu karataş metin eşi kim

burcu karataş metin

  • 1985 doğumlu, evli ve ikiz annesi avukat anne kadın
    aynı zamanda (bkz: araf annesi) ve (bkz: kevser) adlı kitaplarının yazarı
    severek ve ilgiyle takip ediyoruz efendim

    12/2021 itibariyle edit: musa’nın kaderi adlı kitabında yazarıdır
    şükürler olsun kavuşturana hemşirem

    şahane bir insan evladıdır

  • ağzı bozuk, kalbi bozuk, çocukluğunda yaşadığı travmaların etkisinden çıkamamış, sürekli agresif, mutluymuş gibi davranan mutsuz insta annesi. çocuklarına ve eşine sabır diliyoruz.

  • hayretlerle bakıyorum. çocuk sahibi olmayı dünyanın en ulvi şeyi sanan ve bunu bir mesleği varken yapabildiği için atomu parçalamışçcasına coşan, o gazla kendini kanaat önderi sanan insanlar bana o kadar garip geliyor ki.

    az önce sol framdede gördüm adını. açıp bakayım dedim. her fotoğrafın altında bir ton aforizmalar, kendi hayat tecrübesinden yaptığı çıkarımlarla resmen filozof gibi takılmalar falan.

    başkasının adına utanma eksikliği hiç çekmiyoruz maşallah...

  • deli deli fenci isimli suser'in benim şu #111334447 entry'mi instagram hikayesinde paylaştığını söylemesi ile varlığından haberdar olduğum ağzı bozuk bir avukat.

    hiç tanımadığı etmediği bir insana karşı "kot kafalı, denyo, bok yemişsindir, götün de yiyorsa" gibi kenar mahalle dilberlerinin kullanacağı tarzda kelimeleri kullanmaktan imtina etmiyor zira. kendisini dinlerken bir hukukçu olarak mesleğin geldiği seviyeye daha doğrusu düştüğü seviyesiz duruma üzüldüm.

    merak etme, ben sana pozisyonum ve karakterim gereği aynı bayağılıkla karşılık vermeyeceğim. hukukçu olmama rağmen herhangi bir hukuki girişimde de bulunmayacağım. neden biliyor musun? çünkü mutluyum ya. sen ve senin gibilere sinirlenecek kadar kötü değil benim hayatım. mesela gün içinde senin gibi araba kullanan insanları gördüğümde de senin kadar sinirlenmiyorum. en fazla bir korna selektör sonra gülüp geçiyorum. sen böyle mutlu aile pozları, çocuklarıyla mutlu anne pozları kesmişsin ama o kadar eğreti duruyor ki söylemlerin ve yaptıkların yanında. alttan alttan bağırıyorsun aslında "ben gündelik hayatımda mutsuzum ve saracak yer arıyorum" diye. gel, boş ver sağ şeridi sol şeridi. önce senin sıkıntılarını çözelim be hemşirem. bu kadar agresiflik zarar bünyeye. sonra nasıl inandıracaksın insanları bilge kadın olduğuna? hayatın sırını çözmüş pozlarda insanlara tavsiyeler verebileceğine? sadece ben değil, ekşi sözlük ahalisi yardımseverdir. gel valla ne sıkıntın varsa hallederiz :)

    gelelim kural ihlali meselesine. "sol şeridi babasının malı sananlar" ibaresini kullanmışsın ya, hah işte orada kendini tarif etmişsin. zira ben kaçla gidiyor olursam olayım sollamam bittikten sonra çekiliyorum sol şeritten. sen bunu yapmıyorsun çünkü karayolları trafik kanununu bilmiyorsun. bilmediğin halde ahkam kesiyorsun. arkanda araba olsun yahut olmasın, sollaman bittikten sonra sol şeritten çe-ki-le-cek-sin. bunu yapmadığın zaman kural ihlalini sen yapmış oluyorsun. ne diyor kanun?

    madde 46 – karayollarında trafik sağdan akar.
    aksine bir işaret bulunmadıkça sürücüler:
    a) araçlarını, gidiş yönüne göre yolun sağından, çok şeritli yollarda ise yol ve trafik durumuna göre
    hızının gerektirdiği şeritten sürmek,
    b) şerit değiştirmeden önce gireceği şeritte sürülen araçların emniyetle geçişini beklemek,
    c) trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirmemek,
    d) gidişe ayrılan en soldaki şeridi sürekli olarak işgal etmemek,
    ..... zorundadırlar.

    gördün mü d maddesi seni anlatıyor işte. peki ben ne yazmışım girdimde? "tamam önü dolu arabaya, sollama yapan arabaya selektör yapmak doğru değil de önün boş olduğu halde arkadan hızla gelen premium araca yol vermemenin sebebi tamamen kıskançlığın ve ezikliğin." okuduğunu anlama kabiliyetin sanırım yok ama dikkat edersen sollama yapan, önü dolu araca selektör yapmanın yanlış olduğundan bahsediyorum entry'de. yani senin gibi sağ şerit boş olduğu halde ısrarla sağa geçmeyip kanunun 46.d maddesine aykırı hareket edenlere lafım. sen zaten kanuna göre sollaman bittikten sonra çoktan sağ şeride geçmiş olmalıydın arkadaki arabadan selektör yiyene kadar. "inanamıyorum yeaa, hem kanunu ihlal ediyor hem de kendini haklı görüyor yaaa" sana tanıdık geldi mi bu ifade :)

    düşünebiliyor musunuz sevgili suserler? bu insan bir avukat ve dava dilekçesine cevap dilekçesi yazıyor. cevaba cevap dilekçesine ikinci cevap dilekçesi yazıyor. güya profesyonel olarak yapıyor bunları. gel gör ki anlama seviyesi maalesef ilkokul 2 "okuduğumuzu anladık mı? cevap verelim." seviyesinde bile değil. karşı tarafın avukatı cevap dilekçesini eline aldığında eminim "ben ne anlatmışım bu biçare ne anlamış" diyordur :) allah sabır versin hepsine ne deyim. :)))

    ayrıca o entry'den her sektör yapanın hız limitini aştığını nereden çıkardın? yine okuduğunu anlamamışsın. ben hız limitini hiç aşmadan bölünmüş yolda 121, otoyolda 132 ile hız sabitleyici ile giderken bile yol boyunca sen ve senin gibi şoförlüğü zayıf ve kural bilmeyen birçok araç sürücüsüne selektör yapmak zorunda kalıyorum. gel de ki: "ben en sol şeride geçerim, canımın istediği süratte de tv izler gibi tin tin giderim, aynayı da sadece makyaj için kullanırım, her sollama için şerit değiştirip rahatımı bozamam o yüzde sürekli soldan giderim. şoförlüğüm zayıf, emapti seviyem ise yerlerde. arkadan gelen umurumda bile değil, ne hali varsa görsün. " doğrusunu söyle sen de rahatla biz de rahatlayalım.

    bu arada dibe girip selektör yapmadan da bahsetmişsin. hayatımda bir kere bile yakın takip yapmadım. freni bi koyacam falan demişsin ya istediğin kadar koy, yakın takip yapmıyor olduğum için rahatlıkla dururum sana çarpmadan. seni git o lafı yakın takip yapanlara söyle. benim entry'mde yakın takip yaptığımı hangi ifademden anladın? daha doğrusu her zamanki gibi anlayamadın. bir de sağdan geç götün yiyorsa falan demişsin. senin gibi araba kullanan insanların sağından geçmek çok kolay da sağdan geçmek kural ihlalidir bilir misin bilmem :) o yüzden doğrusunu yapıp yol istiyoruz sizlerden ama kural tanımazlık, kural bilmezlik ciğerinize işlemiş.

    son olarak bir de tavsiye vermiş size selektör yapanların fotoğrafını çekip gönderin diye. sakın dinlemeyin kendisini, sol şeridi sürekli işgal ediyor olmaktan siz yersiniz cezayı aman diyeyim. ya da dinleyin bana ne. her yanlış seçimin bir bedeli vardır :)

    edit: ha bu arada söylemeyi unutmuşum "altındaki bmw'nin, altındaki mercedes'in sınıf göstergesi olduğunu sanıyorsan bok yemişsin" demişsin. merak etme öyle bir şey düşünmüyorum. söylediğine göre sen de premium arabaya biniyormuşsun. mercedes'e bmw'ye binmek insana sınıf atlattırıyor olsaydı önce sana atlattırırdı ve böyle bayağı cümleler kuramaz hale gelirdin. ancak gördüğümüz üzere öyle bir etkisi olmuyor bünyeye :)))

  • sol framede görünce dedim allah allah neler oluyordu. kendisini şahsen tanımasam bile uzun zamandır takipteyim. öyle mutsuz bir kadın falan değildir bir şeyleri ispatlama çabasında hiç değildir. böyle yazınca da fan hesabı gibi oldum. ama etmen guzum gerçekten iyi bir insandır kendisi. hikayelerini de izledim sol şerit babanızın malı değildir demiş yanlış mı söylemiş?

    okuyorsan selamlar hemşirem.

    edit: bir üstteki yazar arkadaşımızın yazdıklarını okudum. evet doğru söylemiş kendisi sol şeritle işiniz bitince oradan çekiliniz.

  • storyden görüp geldim hemşiremi kimseye yedirmem!!
    kendisi gayet hayat dolu birisi, hatta bazen adliye koridorunda makara yapar ben hayret ederim enerjisine.
    kimseye eyvallahı olmayan dik duruşlu kadınların hastasıyız. kalp.

  • feminist yanını ve kendini takip eden muhafazakar kesimin bile bazı konularda gözünü açmasını seviyorum ama zenginliği hazmedememiş olması çok avam duruyor. o feminist kadına arabada şarkılı story atma sığlığı cidden yakışmıyor.

  • kendisini 4 yıl önce lohusalık depresyonu hikayeleriyle tanıdım ben de aynı dertle boğuşuyordum. o hikayeler bana nasıl güç verdi inanamazsınız. çocuklarımızın da yaşı yakın olduğu için bezi bırakmadan kreş sürecine her konuda faydalandım. elinde telefonla gezen çocuklarını mal gibi kullanan fenomenlerle karıştırmayın şurada iki tane aklı başında fenomenimiz var. yedirtmeyiz hemşiremizi. diğeri için (bkz: dunyabenimevim)

    sonra o da ben gibi kanserden annesini kaybetti öksüz kaldı. tek başına ikiz çocuk yetiştirmiş gurbette bir avukat kadındır kendisi. eleştirmeden önce geçtiği yollardan geçin.

    herkesin bir tarzı vardır arkadaşlar. insanların eğer size bir zararları yoksa, hesaplarında çocuk istismarı, teşhircilik, ahlaksızlık yapmıyorsa nefret körüklemiyor, insanlara hakaret etmiyorsa, bir de gözünü para bürümüş link manyağı değilse arabada şarkı söylemiş, aforizma kasmış, argo konuşmuş sana ne? kişisel hesabı. takip etme olur biter.

    şarkı söylediği videoları ben de atlarım. ama soru cevaplarını kaçırmam. orada kadınlara verdiği aklın yurdum yaşayan kadınlarının fersah fersah uzağında bir bilinç düzeyinde olduğunu bilmiyorsunuz. keşke böyle kadınları devlet sosyal hizmetlerinde barındırsa da kadınlarımız biraz da eğitimi ve saygının önemini öğrense.

    bence bir yazar değildir mesela. kitaplarını almadım. türkçesini eksik bulurum çünkü. ama sosyalmedya kullanıcısı olarak hemşiremi ezdirmem. muhalifliğini de yapar, akıl verir verdiği akıl da yerindedir. meslek icabı yaşanmışlıklarına da güvenirim. çiğ yapraktan sarma saran şaşkoloz hemşirem selam yollasana bana.

  • nerden düştün saba sabah önüme be kadın.vicdan mastürbasyonu yapan kişisel gelişimci örtülü egoist gibi birşey görünüyor.böyle insanlarını görünce daralıyorum.

  • kendisini çokça seviyor, ilgiyle takip ediyor, enerjisinden de motive oluyorum. şimdi bi şey olsa mesaj atsam cevap verip, benimle sohbet edeceğini de biliyorum.

    yanii şuradaki saçmalıkları yazanlara çok güldüm kesin kendi de çok gülmüştür. ziraa istese biir çok benzeri gibi bi mahkeme kararına bakar.

    aynen devam heyaatım. böyle çok güzelsin.

    sana söz yine baharlar gelecek. (:

ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.

Vefat Edenler Tüm Liste

Vefat Edenler Tüm ListeDetayAhmet Sarıoğlu Sofular Mahallesinden merhum Feyzullah Sarıoğlunun oğlu, Sarıoğlu sigorta Barış Sarıoğlunun babası, Pazaraşa�...DetayRıdvan KüçükÇarşı mahallesinden Kara Ramazanların Avukat Ali Osman Küçükün oğlu Rıdvan Küçük vefat etmiştir. Cenazesi ...DetayEmine GökkayaEtcelerin Ali Memişoğlunun kızı, Ali Gökkayanın eşi, Süleyman Yeter Mavinin kayınvalidesi Ramazan ve Süleyman ...DetayTurgut SeyhanÇarşı eşrafından Hisarardılı elektrikçi Mehmet Seyhan oğlu Eren,Gül,Burhan,Orhan, Turanın kardeşleri Astsuba...DetayAli KumcuSaray mahallesinden merhum Hasan Hüseyin oğlu, Cengiz, Muharrem, Hasan ve Yılmaz Kumcunun babaları Ali Kumcu vefat e...DetayMelek Arıtürk Saray mahallesinden merhum Ahmet Artürkün eşi, merhum Ramazan Akayın kardeşi, İbrahim Akayın halası, Fatimenin a...DetayMukadder Sağlık Bahçelievler mahallesinden merhum Rahmi Sağlıkın eşi Hayrani Sağlık annesi Mukadder Sağlık vefat etmiştir Cena...DetayAbdullah Gültekin Merhum Marangoz Ali oğlu Hastane personeli Ali Gültekinin babası boyacı Abdullah Gültekin vefat etmiştir Cenazesi ...Detayİsmail GültekinHastaneden emekli merhum Musa Gültekinin oğlu, telefoncu Kenan ve Süleyman Gültekinin babaları çarşı esnafları...DetayEmin Yalçın Eski Çarşı esnaflarından, Belediye Personeli Eser Yalçının babası Sücüllülü Emin Yalçın vefat etmiştir. C...DetayAbbas UlaşSaray mahallesinden merhum Sadettin Ulaşın oğlu Merhum Hasan Ulaşın kardeşi, Sadettin Ulaş, Hacer Doğru ve Faden...DetaySaime ÖzerdenGörgübayram mahallesinden merhum Hacı Hayatı Özerdenin eşi, Meral,Melahat,Osman,Metin ve Müfit Özerdenin anneler...DetayNuhtullah CivanKaşhacıbey mahallesinden Halil İbrahimoğlu Çarşı esnaflarından besici Nuhtullah Civan vefat etmiştir. Cenazesi ...DetayMerhum Mehmet Gönülün kızı, Şevket Gönülün kardeşi, Hasan Halıcının eşi Hülya Halıcı vefat etmiştir Ce...DetaySARAY MAHALLESİNDEN ÇARŞI ESNAFLARDAN KEÇECİ KEMAL BAKIRIN OĞLU YÜNCÜ EROL BAKIRIN KARDEŞİ BEKİR BAKIR V...DetayAliihsan Akyıldız Görgü Bayram mahallesinden Durmuş, Ayşegül, Figen ve Yaseminin babaları, Yavuz Öztaşın ve Levent Erol’un kay...DetayMevlüt Yıldırım Kaş mahalleden Sağır köylü İsmail oğlu Mevlüt Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ar...DetayMüzeyyen CoşkunKaşyukarı mahallesinden merhum Sağlık Memuru Aliihsan Coşkunun eşi, Süleyman, Güven,Gönül ve Nilgün Coşkunun...DetayAdil DalLeblebiciler mahallesinden Şoför Mehmet Dalın oğlu, Mehmet ve Turgut Dalın babaları Çarşı esnaflarından Elektr...DetayAli ŞirinKızılca mahallesinden Şükrü Şirinin oğlu Sanayi Esnaflarından Demirci Ali Şirin vefat etmiştir. Cenazesi bugü...DetayÖmer ÖzçelikMüderris mahallesinden Fahri ve Murat Özçelikin babaları Ali Efe oğlu Ömer Özçelik vefat etmiştir. Cenazesi bug...DetayFatime ErtanEski Mahalleden Boyacı Ali Ertanın eşi Mustafa ,Merve ve Nafinur Ertanın Anneleri Fatime Ertan vefat etmiştir Cenaz...DetayAk Hasan CeylanPazar Yukarı mahallesinden merhum Tüzün Kalaycı, Hanım Kabulün babaları, Derya Dülgerin dedesi eski sıvacı Ak...DetayFahriye ÖzkanÇarşı esnaflarından Muazzer Özkanın eşi, Halise, Mehmet, Nevriye ve Özer Özkanın anneleri Fahriye Özkan vefat...DetayŞevki BölenGörgüorta mahallesinden Belediye Personeli Ramazan, İbrahim, Rahmi Bölen ve Emine Karamanın babaları Demirci Şevk...DetayHasan AkyıldızGörgübayram mahallesinden merhum Hikmet Akyıldızın oğlu, çarşı esnaflarından Terzi Hacı Hasan Akyıldız vefa...DetayRamazan EsenÇarşı esnaflarından merhum Şükrü Esenin oğlu Şükrü Esen ve Ayfer Başarın babaları Ramazan Esen vefat etmi�...DetayGülçağ KeskinkılıçKaşyukarı mahallesinden Musa Kazım oğlu, Çağın Dinçel ve Gonca Görgülünün babaları, Fadime Keskinkılınç�...DetayEmine YalçınHüyüklü Kasabasından Mustan Yağcının eşi, Emine Yağcı vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ard�...DetayAysel ArıtürkSofular mahallesinden Muzaffer Arıtürkün kızı, Mesut,Hatice, Naciye Selverin anneleri, Sanayi Esnaflarından Selami...DetayKamile YurtseverÇarşı esnaflarından merhum Kamil Yurtseverin eşi, Ayhan, İlhan Yurtsever, Asuman Ayvalı,Aynur Kalaycının annele...DetayAli Rıza KaradumanKaş mahalleden merhum Balamoğlu Mevlüt Karadumanın oğlu, Boyacı Ahmet Karadumanın kardeşi, Ali Rıza Karaduman v...DetayHidayet ÇalışkanKaşhacıbey mahallesinden Cengiz Cantekin, Mehmet Ufakak, Mehmet Dülger ve Yılmaz Ertanın kayın pederi Hidayet Çal...DetayFernuse EkiciAbacılar mahallesinden merhum Eyüp Ekicinin eşi Fernuse Ekici vefat etmiştir Cenazesi bugün öğle namazının ard�...DetayMehmet Soydemir Müderris mahallesinden Hacı Osmanların Metin,Osman, Çetin,Tekin ve Fundanın babaları Mehmet Soydemir vefat etmişt...DetayFadime DülgerbakiKaşhacıbey mahallesinden Hamdi Dülgerbakinin kızı Zeki ve Ömer Kuyucunun anneleri Fadime Dülgerbaki vefat etmişt...DetayNihat ArkılınçGörgü orta mahallesinden Tabakhane esnaflarından Diş hekimi Mehmet Arkılınç ve Sevgi Songörenin babaları Nihat ...DetayEsma DirikYalvaç esnaflarından merhum Uğur Dirikin eşi, Nuri,Şahide ve Zümrütün anneleri, Cengiz Cantekinin ablası Hacı ...DetayHasan GündaşlıKaşyukarı mahallesinden Merhum Yaşar Gündaşlının oğlu, Fahriye Aksu ve Tuğba Cömertin babaları Çarşı esnaf...DetayCemile BüyükünsalMüderris mahallesinden körberberlerin Kahveci Hacı Nuri Büyükünsalın eşi merhum Hüseyin Büyükünsal ve ismail...DetayAli Osman AltunaySofular mahallesinden emekli maliyeci Ömer Altunayın oğlu Ali Osman Altunay vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma nam...DetayMustafa AyazSaray mahallesinden merhum Mustafa Ayaz oğlu, Ruhi ve Mehmet Ayazın babaları Mustafa Ayaz vefat etmiştir. Cenazesi b...DetayMüşerref TopçuoğluEski mahallesinden merhum Nazım Topçuoğlunun eşi, Ayla Çalışkan, Cemile Özdemir ve Yusuf Topçuoğlunun anneleri...DetayAysu YolalıcıÇarşı esnaflarından Şükrü Yolalıcının eşi, Sanayi esnaflarından Mobilyacı Halit ve Yavuz Yolalıcının ann...DetayGökhan OnurYalvaç Eski Belediye Başkanı Tekin Bayramın damadı Gökhan Onur vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının...DetayVeli LimonKaşaşağı mahallesinden Rüştülerin Hasan Hüseyin Limonun oğlu Bıçakçı Veli Limon vefat etmiştir. Cenazesi b...DetayAlime ELKOYUNLUMerolardan ayakkabı tamircisi merhum Polat ELKOYUNLU'nun eşi Süleyman, İsmail, Şerife ELKOYUNLU'nun anneleri Alime ...DetayHuriye MirMüderris mahallesinden Tabak esnaflarından merhum Ali Osman Mirin eşi, Rıfkı, Ali ve Ömer Mirin anneleri Huriye Mi...DetaySüleyman Şallı Yalvaç esnaflarından Abdullah,Mesut,merhum Kadir ve Bünyamin Şallı‘nın babaları Süleyman Şallı vefat etmişt...DetayYaşar Altınbaş Salur mahallesinden Merhum Nuri Kavas kızı, Merhum Süleyman Altınbaş eşi Yaşar Altınbaş vefat etmiştir. Cenaze...DetayLütfiye BurcakbaşKızılca mah. Eflatun Burçakbaş’ın eşi, Ümit, Mesut ve Ramazan Burçakbaş’ın anneleri Lütfiye Burçakbaş v...DetayFatime UçarKaşyukarı mahallesinden merhum Alaattin Sabuncunun eşi, Adliye Yazı İşleri Müdürü Emine Gümüş, Hatice Şener...DetayNilüfer TopalMüderris mahallesinden Çarşı esnaflarından Topaloğlu marketçi İsmail Topalın eşi, Mehmet Ali, Caner ve Taner T...DetayFaden YeşilDebbağlar mahallesinden Kırkbaşlı merhum Edip Yeşilin eşi, çarşı esnaflarından Eşref ve Şaban Yeşilin annel...DetayGülser Tütüncü Görgü mah. Merhum eski sinemacı ve Dondurmacı Hasan Fehmi Tütüncünün eşi,Mehmet,Yusuf Tütüncü ve Hatice Dudu...DetayCeylan KurucuKaşcami mahallesinden merhum Destici Abdullah Kurucunun torunu, Tahsin, Adnan ve Mehmet Kurucunun kardeşi Ceylan Kuruc...DetaySabahat ŞenerkekKaşhacıbey mahallesinden Ayakkabıcı Gıllioğlu Hacı İsmail Şenerkekin eşi, Hülya,Mehmet,Emine ve Hasan Şenerk...DetayZehra IşıkMuderris mahallesinden merhum Hidayet Işıkın eşi, Mehmet Çınar ve Teoman Ergülün kayinvalidesi akkız abla Zehra...DetayHacı ÜnalHisarardından merhum Şemsettinin oğlu,Şemsettin Ünal ve Esen Sönmezin babası Süleyman Sönmezin kayınpederi Zir...DetayHüseyin YILDIRIMKaşhacıbey Mahallesinden Sağırköylü İsmail oğlu Metin ve Uğur Yıldırımın babaları Hüseyin Yıldırım vef...DetayHidayet SARIOĞLUSofular mahallesinden merhum Nuh SARIOĞLU'nun oğlu, Nuh Murat, Süleyman ve Dilek OKAN'ın babaları Cemil OKAN'ın ka...DetayMehmet VuralGörgü mahallesinden sobacı Sami Vuralın oğlu Öğretmen Hasan Vuralın babası Milli Eğitim Mudurlüğünden emekl...Detayİbrahim ParparKaş mahallesinden At arabacı Ahmet Parparın oğlu, Mustafa Parparın kardeşi, çarşı esnaflarından Ahmet,M.Ali ve...DetaySüleyman ÇelikÇarşı esnaflarından Sucu Mevlüt Çelikin babası, Sucu Süleyman Çelik vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle nam...DetayFeride GökkayaKaşmahalleden Okka Oğlu merhum Mehmet Özekin kızı. Merhum Kiriş Oğlu Yusuf Gökkayanın eşi Hasan ve Rukiye nin ...DetayHatice MasatAbacılar mahallesinden merhum M.Ali Masatın eşi Süleyman, M.Emin Masat ve Nuray Mumcunun anneleri Hatice Masat vefat...DetayNurdan ImızoğluÇarşı esnaflarından merhum Rüştü Imızoğlunun eşi, Aysel Dülgerbaki ve İsmail Imızoğlunun anneleri Nurdan I...DetaySami ÖzgülerBahçelievler mahallesinden merhum İsmet Çavuşun damadı, Haşmet Çavuşun eniştesi Sami Özgüler vefat etmiştir....DetayGünay DülgerbakiSaray mahallesinden Merhum Küpeli Hacı Mustafa Dülgerbaki nin eşi İsmail , Aykut , Murat Dülgerbaki ile Seniha Akg...DetayMehmet ÖzekKaş mahalleden Okkalardan merhum Mehmet Özek oğlu Mehmet Özek vefat etmiştir Cenazesi bugün ikindi namazının ard...DetaySadık IşıklıGörgücami mahallesinden merhum Mazlum Işıklının oğlu, Sanayi esnaflarından Hakan Işıklının abisi duvar ustas...DetayTurgut ZorluDebbağlar Mahallesi'nden merhum at arabacı Hüseyin Zorlu'nun oğlu ,Ramazan ve Bünyamin Zorlu'nun abisi Turgut Zorlu...DetayYurdagül ÖzkulLeblebiciler mahallesinden merhum emekli öğretmen Şahin Özkulun eşi Belediyeden emekli Kemal Özkulun annesi Adile ...DetayHulusi AkayMerhum öğretmen Durmuş Akayın oğlu,Deniz Akayın eşi,Muhammet ve Batuhan Akayın babaları İlçe Tarım Müdürl�...DetayAslan ÇaylakKızılca mahallesinden merhum comman Mehmet Çaylak Oğlu Serkan Çaylakın babası commanın Aslan Çaylak vefat etmi�...DetayNarin EsenMerhum Adil Esen'in kızı, Mustafa Görgünün eşi, Şükrü,Adil ve İrfan Esen'in Ablaları, Ali Osman Metinin kayı...DetayCelal BakırKaşyukarı mahallesinden Eyuplarlı Celal Bakır vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Devletha...DetaySadık KEÇECİKızılca Mahallesinden merhum Hasan Ali KEÇECİ'nin oğlu çarşı esnaflarından Recai, Süleyman, Hasan Ali, Abdulla...DetayYaşar BiracıKaşaşağı mahallesinden itfaiyeden emekli merhum Piroğlu Mustafa Biracının eşi Tarkan, Hasan Ali, Fatih Biracın�...DetayAbdullah Oktay GürbüzSaray mahallesinden merhum Ömer Faruk Gürbüzün oğlu nakliyeci Fatih Gürbüzün babası Abdullah Oktay Gürbüz vef...DetayMüşerref EfeKızılca mahallesinden merhum postacı Kemal Efenin eşi, Tekin,Süleyman ve Mehmet Efenin anneleri, Kadir Köroğlunun...DetayArzu Gül DuruFatih mahallesinden Bünyamin Turanın kızı, Elektrikçi Ramazan Durunun eşi, Arzu Gül Duru vefat etmiştir. Cenazes...DetayGülsevim ÇelikkanKaşyukarı mahallesinden Çalıkoğlu merhum Nihat Çelikkanın eşi, Belediyeden emekli sucu Zeki ve Hastane personeli...DetayCemile GömükSaray mahallesinden merhum Ramazan Gömükün eşi, İbrahim, Aslan, Doğan, Ahmet Gömük ve Fadime Bölükbaşın anne...DetayOsman ÇantaBağkonak Köyünden Ramazan oğlu, Hastaneden emekli Osman Çanta vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının a...DetayMustafa IlgazGörgüorta mahallesinden merhum Mevlüt Ilgazın oğlu, Sanayi esnaflarından Yavuz, Yalçın ve Gülay Ilgazın babala...DetayKerime Erçiftçi Kaşaşağı mahallesinden Ramazan Erçiftçinin eşi, İsmail, Mücahit, Osman Erçiftçi ve Zehra Kışın anneleri Ke...DetayTürkan ŞanlıSaray mahallesinden merhum Şoför Telat Şanlının eşi, Günay, Bedriye ve Ali Osman Şanlının anneleri Türkan Şa...DetayŞevkiye Arıtürk Merhum Terzi Ramazan Arıtürkün eşi, Sabriye, Nimet, Hayrettin, Zinet, Hasan ve Ayşegül Arıtürk'ün Anneleri Şev...DetayAyşe KarahanKaşcami mahallesinden merhum İbrahim Lütfi Karahanın eşi, merhum Abdullah ve Necati Aydınayın kardeşi Ayşe Kara...DetayEmin BayramKepcelerden merhum Mehmet Ali oğlu Emin Bayram vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazının ardından İstanbul Fa...DetayAhmet KarataşRuhi, Oğuz Karataş ve Fatime Ateşoğlu'nun babaları şoför Pate Ahmet Karataş vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Nam...DetayMehmet TuranMüderris Mahallesinden Rahmi Turanın oğlu, Müderris Mahalle Muhtarı Yücel Turanın abisi, Mehmet Turan vefat etmi�...DetayFeride ÇetinerLeblebiciler Mahallesinden merhum emekli öğretmen Sabri Çetinerin kızı, Tayyar ve Filiz Çetinerin kardeşi, Feride...Detayİbrahim Menevşe Müderris Mahallesinden merhum Turan Menevşenin kardeşi, Semra Çetinkaya, Bekir ve Metin Menevşenin babaları İbra...DetayNazmiye KIZILGÜNSaray Mahallesinden Süleyman KIZILGÜN'ün eşi Belediyeden emekli Mehmet KIZILGÜN'ün annesi Nazmiye KIZILGÜN vefat ...DetayErkan EkenerEski Mahallesinden merhum Cevdet Ekenerin oğlu Sayarayada yaşayan Mustafa Ekenerin kardeşi, Erkan Ekener vefat etmiş...DetayRamazan ŞapçıKaşyukarı Mahallesinden Kaymakamlıkta çalışan Ali Elbayın kayınpederi Yarıkkaya köyünden Ramazan Şapçı vef...DetayMualla ÇankayaEski mahallesinden Boyvat oğlu Mehmet Emin Boylunun kızı, emekli Astsubay Mahir Çankayanın eşi Mualla Çankaya vef...DetayAli İhsan CeritAbacılar mahallesinden Çarşı esnaflarından Mehmet Ali Ceritin oğlu Lokantacı Aliihsan Cerit vefat etmiştir. Cena...DetayLütfi ÖzağaçPazaraşağı Mahallesinden merhum Abdullah Özağaçın oğlu Faruk, Emin Özağaç ve Nurgül Dericinin babaları Lüt...DetayAyten ÖzkanBahçelievler Mahallesinden emekli posta müdürü Lokman Müfit Özkanın eşi, Mustafa ve Ergün Özkanın anneleri Ay...DetayAyşe YıldırımÇamharman Köyünden Belediyeden emekli Ömer Yıldırımın eşi, Ayşe Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi bugün �...DetayVesile ÇamKızılca mahallesinden merhum Hüseyin Çamın eşi, Serhat, Vedat Çam, Zübeyde Ergül,Sibel Ağca ve Medine Çelebin...DetayElvan GökoğlanGörgü mahallesinden merhum boyacı Mevlüt Gökoğlanın kızı, Emniyette görevli Mehmet Gökoğan ve Çarşı esnaf...DetayNuray BalcıGörgü Cami mahallesinden çarşı esnaflarından merhum Ahmet Bircan Balcının (Singer Ahmet) eşi, M.Ali Balcı,Hati...DetayAli Osman KurucuKaşcami mahallesinden Hakkıhocaların Adem Kurucunun oğlu, Ahmet Kurucunun abisi Ali Osman Kurucu vefat etmiştir. Ce...DetayAhmet Karataş Ruhi, Oğuz Karataş ve Fatime Ateşoğlunun babaları şoför Pate Ahmet Karataş vefat etmiştir. Cenazesi öğle nama...DetayYaşar CankayaKızılca Mahallesinden merhum Halil İbrahim oğlu, Yaşar Cankaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ...DetayLokman DemirtemelSalur mahallesinden merhum Cafer Demirtemelin oğlu,Abdullah,Hüseyin Demirtemelin kardeşi, Cafer ve Mevlüt Demirtemel...DetayKızılca Mahallesinden merhum Halil İbrahim oğlu Yaşar Cankaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının a...DetayYaşar CankayaKızılca Mahallesinden merhum Halil İbrahim oğlu Yaşar Cankaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının a...DetayMehmet Çiçekli BaranKaşhacıbey mahallesinden merhum Murat Baranın oğlu Kore Gazisi Koreli Mehmet Çiçekli Baran vefat etmiştir. Cenaze...DetayNuri AnayurtSaray mahallesinden çarşı esnaflarından merhum Yakup Anayurtun oğlu, Keziban,Yakup,Yılmaz ve Yıldırım Anayurtun...DetayMüşerref KaracaGörgü Mahallesinden Mustafa Akansunun kızı Müşerref Karaca vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazının ardı...DetayMuammer EllidirhemKızılca mahallesinden merhum Demirci Mehmet Ellidirhemin oğlu Kütüphaneden emekli Muammer Ellidirhem vefat etmişti...DetayMuammer KodaloğluSaray Mahallesinden merhum Abdullah oğlu Reşat, Asuman ve Zinet Kodaloğlunun babaları Muammer Kodaloğlu vefat etmi�...DetayYaşar UlusoyGörgü cami mahallesinden merhum Mustafa Ulusoy'un oğlu, Sabri Ulusoy'un abisi, Mustafa ve Ramazan Ulusoy'un babaları...DetayAyşeZeybekEski mah. Merhum Yusuf Zeybekin eşi , Hayati, Ali Zeybek, Helime Karaoğlanlı ve Faden Coşar'ın anneleri Ayşe Zeybe...DetayNuray KaradayıKızılca mahallesinden merhum Eski Muhtar Adil Karadayının kızı, Zabıta Ali ve Yalçın Karadayının ablaları Nu...DetayNazik SelverSofular mahallesinden merhum Hacı Tevfik Selverin kızı, emekli Öğretmen Ali Selverin ablası Milli Eğitimden Emekl...DetayAhmet Çetin KeçeliMerhum Kemal Keçelinin oğlu, merhum Tamirci Metin Keçelinin kardeşi Polis emeklisi Ahmet Çetin Keçeli vefat etmiş...DetayHacı Abdurahman KurucuKaşhacıbey mahallesinden Aydınlılardan merhum Polis Ahmet Rıza Kurucunun oğlu, merhum Mesut Kurucunun abisi, Hacı...DetayHacı Hakkı KondalSalur mahallesinden Hacıhafızoğlu Osman Kondalın oğlu, Necmettin Kondalın babası Hacı Hakkı Kondal vefat etmiş...DetayMehmet AkGörgü mahallesinden sofularlı merhum Hasan Ali Akın babası Çarşı esnaflarından Erhan Bayram ve merhum Abdullah...DetayBahriye KirişKuşku mahallesinden merhum Mehmet Kirişin eşi, Kuşku mahalle muhtarı Hikmet Kirişin annesi Gökçe Ali köyünden ...DetayCengiz KarakuyuBağlar mahallesinden Tırtar Köyünden Mevlüt Karakuyunun oğlu Fotoğrafçı Cengiz Karakuyu vefat etmiştir. Cenaze...Detay İlçe Tarımdan emekli Ziraat Teknisyeni Akın Yalvaç‘ın eşi çarşı esnaflarından Sarraf Murat Yalvaç, Güler...DetayDudu SoğancıGörgücami mahallesinden emekli öğretmen merhum Hayati Soğancının eşi, Taner,Cahit Soğancı,Güner Yandımoğlu,...DetayFaden MumcuKaşcami mahallesinden merhum Osman Mumcunun eşi, Belediye Personeli Mustafa ve Kadir Mumcunun anneleri Faden Mumcu vef...DetayNuh Sarıgül Sofular mahallesinden merhum Efe Nuhtunun torunu Tuncay Sarıgül ve Harun Sarıgül ün yeğeni İsa Sarıgül'ün oğl...DetayUğur ÇakalakGörgü Mahallesinden Osman Çakalakın oğlu, Yaşar,Rıdvan ve Dilekin abisi, Osman Çakalakın babası Uğur Çakalak...DetayHasan KeklikoğluSalur Mahallesinden merhum Adil Keklikoglunun oğlu Hasan Keklikoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını...DetayHasan OruçSofular mahallesinden merhum Halil Oruçun oğlu,Tufan,Tuğrul ve Tayyip Oruçun babaları, Ramazan ve Cengiz Oruçun ka...DetayRamazan KutluKaşcami mahallesinden Eyuplarlı Mehmet Kutlunun oğlu merhum Sağlık Memuru Erdal ve Oğuz Kutlunun babaları Halk E�...DetayAbdullah ŞekerSağır Köyünden merhum Haydar Şeker oğlu Abdullah Şeker vefat etmiştir..Cenazesi bugün öğle namazının ardın...DetaySefer Genç Pazaraşagi mahallesinden merhum İbrahim Gencin oğlu Sefer Genç vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının a...DetayAydın TürkoğluKızılca mahallesinden Şeyh Adil Türkoğlu oğlu merhum Ramazan Tosun Türkoğlunun kardeşi Aydın Türkoğlu vefat ...Detayİpek KarataşKaşyukarı mahallesinden merhum Vehbi Karataşın eşi, Bekir ve İshak Karataşın anneleri İpek Karataş vefat etmi...DetaySadık DayıKırkbaş Köyünden merhum Hasan Ali Dayının oğlu Sadık Dayı vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının a...Detayİnci İnceAtatürk Lisesinden emekli Necati Şekercinin kızı, Diş Hekimi Ali İncenin eşi, İnci İnce vefat etmiştir. Cenaze...DetayDurkadın KeklikoğluSalur mahallesinden merhum Ramazan Keklikoğlunun eşi, Sanayi esnaflarından Demirci Ahmet ve Abdulkadir Keklikoğlunun...DetayMehmet GülsoySalur mahallesinden Nuhtu oğlu Mehmet Gülsoy vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Salur mahal...DetayAli KömürcüKasasagı mahallesinden, Hüyüklü kasabasından Emine Kömürcünün eşi Ali Kömürcü vefat etmiştir cenazesi bug...DetayOsman KayaEYUPLAR KÖYÜNDEN HAKAN OKAN VE GÖKHAN KAYANIN BABALARI EMEKLİ ÖĞRETMEN OSMAN KAYA VEFAT ETMİŞTİR CENAZESİ BUG...DetayEmine ÇalışkanKaşhacıbey mahallesinden Hidayet Çalışkanın eşi, Cengiz Cantekin,Mehmet Ufakak,Mehmet Dülger ve Yılmaz Ertanın...DetayTurgut DemirkılınçÇarşı esnaflarından Nalbantların Yağcı Mehmetin oğlu, İhsan,İlhan, Nurgül ve Özgül Demirkılınçın babala...DetayBayram KumcuSaray mahallesinden Sığırcıklar sülalesinden Süleyman oğlu Bayram Kumcu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma nam...DetayYusuf GökkayaKaş mahallesinden Kirişoğullarından merhum Hasan Gökkayanın oğlu emekli öğretmen Ali Gökkayanın kardeşi, Yus...DetayKadriye GökoğlanGörgü mahallesinden merhum inşaat demir ustası Ali kızı, merhum boyacı Mevlüt Gökoğlanın eşi, Mehmet, Elvan ...DetayMuammer EroğluSalur mahallesinden merhum Ali Rıza oğlu, Çarşı esnaflarından Ömer Uluçayın kayın pederi Muammer Eroğlu vefat...DetayAdile ManavSofular mahallesinden merhum Ali Manavın kızı Adile Manav vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardınd...DetayMehmet ErkekGörgüorta mahallesinden Fahrettin Erkekin oğlu, Ufuk, Nurcan,Gulcanin babaları Mehmet Erkek vefat etmiştir. Cenazes...DetayMürüvvet SertKaşhacıbey mahallesinden Durmuş Ali Sertin eşi, merhum Dr. Halil, öğretmen Süleyman Sert ve Zehra Ateşlinin anne...DetayZühra AllarSofular mahallesinden merhum Ali Alların eşi, Haki, Muammer,Adile,Cemil ve Ramazan Alların anneleri Zühra Allar vefa...DetayHatice BıyıklıKaşcami mahallesinden Mehmet Ali Ayvallı kızı, merhum Nuri Bıyıklının eşi, Hatice Bıyıklı vefat etmiştir. C...DetayGülafer KoyutürkKuşku mahallesinden Mısırlı Köyünden İbrahim Koyutürkün eşi,Adile Yılmaz,Fatime Kulak,Burcu Koyutürkün anne...DetayMustafa YavuzMüderris mahallesinden merhum kürthasanlarin Hasan Hüseyin Yavuzun oğlu Mustafa Yavuz vefat etmiştir. Cenazesi bug�...DetayTaner BayramGörgücami mahallesinden Kuyucaklı Recep Bayramın oğlu Taner Bayram vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazını...DetayNaciye KitapçıKascami mahallesinden merhum Sadık Kitapçının eşi Naciye Kitapçı vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazın...DetayNazik GülsoySalur mahallesinden merhum İsmail kızı, Eski sanayide kahveci H.Hüseyin, Mehmet, İsmail, Hatice Gülsoy ve Cemile �...DetayGüllüzar YıldırımKaşyukarı mahallesinden, Sağır Köyünden Ramazan, Recep, Ünal Yıldırımın anneleri Güllüzar Yıldırım vefat...DetayHacer GülsoySalur mahallesinden Veysel kızı Hacer Gülsoy vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Salur maha...DetayFatmagül KarademirLeblebiciler mahallesinden kaloriferci İbrahim Dericinin kızı, Arabacı Mehmet Solarin torunu, Ali Solarin yeğeni F...DetayNezire DuyurucuAbacılar mahallesinden merhum Ayakkabıcı meccenoğlu Ömer Duyurucunun eşi, Nezire Duyurucu vefat etmiştir. Cenazes...DetayZeynep ÇiftçiMerhum emekli sağlık memuru İbrahim Çiftçinin eşi, çarşı esnaflarından Dişçi Osman, merhum Şaban Çiftçi v...DetayAli ApalakMüderris mahallesinden merhum Eskici Mustafanın damadı, Tabakhane esnaflarından Fatih ve Mehmet Apalakın babaları,...DetayAyten BaşarGörgüorta mahallesinden sanayi esnaflarından merhum Yaşar Başarın eşi,Abdullah Başar,Hülya Tavukçu ve Ayla Ç�...DetayHasan Hüseyin YöntemliLeblebiciler mahallesinden Kahyaoğlu merhum Mehmet Yöntemlinin oğlu Hasan Hüseyin Yöntemli vefat etmiştir. Cenazes...DetayTuna BerkünGörgücami mahallesinden İsmail Efendilerden merhum Reşat Berkünün oğlu İsmail Remzi ve Gülçin Berkünün babal...DetayNefise FenerliKaşcami mahallesinden merhum Ferioğlu Kadir Fenerlinin eşi, Zekeriya, Orhan ve Yusuf Fenerlinin anneleri Nefise Fener...DetayAli Osman KarahanKaşcami mahallesinden emekli imam Sait Karahan, Zeynep Özbey ve merhum Emine Karahanın babaları Emekli İmam Ali Osm...DetayGülçin ElbengiliKaşcami mahallesinden merhum Metin Elbengilinin eşi, Filiz, Figen, Emine ve Tekin Elbengilinin anneleri Gülçin Elben...DetayAdnan İnanGörgü mahallesinden merhum İrfan İnanın oğlu, İrfan İnan,Handan Kervanoğlu ve Candan Topalın babaları Adnan �...DetayMüberra KahramanHisarardı Köyünden merhum Bancarcı Mevlüt Kahramanın eşi, merhum Kaşmahalleli Kerimoğlu Şevketin kızı Müber...DetayAyşe AkansuGörgü mahallesinden merhum Belediyeden emekli Mustafa Akansunun kızı Ayşe Akansu vefat etmiştir. Cenazesi bugün �...DetayAli Osman AltınbaşBağlarbaşı Köyünden İstanbulda ikamet etmekte olan (Çalık) Ali Osman Altınbaş vefat etmiştir. Cenazesi bugü...Detayİbrahim ElkoyunKaşyukarı mahallesinden Abdullah Elkoyun babası, Süleyman Benlinin kayın pederi çarşı esnaflarından saraç Hac�...DetaySevim AktekeliGörgü Orta Mahallesinden merhum Şoför Zühtü Aktekelinin eşi, Derebey ve Mesut Aktekelinin anneleri Sevim Aktekeli...DetayYüksel ArıcanÇarşı esnaflarından merhum gardiyanoğlu Terzi Mustafa Arıcanın eşi, Yüksel Arıcan vefat etmiştir. Cenazesi bu...DetayNaci SönmezMüderris Mahallesinden DSİ den emekli,Çarşı esnaflarından Ziraatçi Süleyman Sönmezin babası Naci Sönmez vefat...DetayŞevkiye AlpaslanMerhum Yusuf Fenerlinin kızı, merhum iğneci Hüsnü Alpaslan in eşi Şevkiye Alpaslan vefat etmiştir. Cenazesi bug�...DetayZehra SektioğluSofular Mahallesinden merhum Hidayet Sektioğlunun eşi, Belediyeden emekli Yusuf ve Mehmet Sektioğlunun anneleri Zehra...DetayPakize BurdurluLeblebiciler Mahallesinden merhum Nuri Burdurlunun eşi, Sanayi esnaflarından Necmi,Yunus Emre ve Ömer Burdurlunun ann...DetayMustafa KURNERKızılca Mahallesinden Taşkın İnşaat Murat Kurner'in babası Mustafa Kurner vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle...DetayYaşar LimonKaşaşağı Mahallesinden merhum Mevlüt Limonun eşi, merhum Mustan ve Mehmet Ali Limonun anneleri, Ali Demirtepenin k...DetayRahmi TürkerAbacılar mahallesinden, Çarşı esnaflarından bakkal Metin Türkerin oğlu, bakkal Rahmi Türker vefat etmiştir. Cen...DetayYaşar PostalGörgü mahallesinden merhum Yusuf Postalın oğlu motorcu Yaşar Postal vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazı...DetayKadriye KaleliSofular Mahallesinden merhum Nuhtu Kalelinin eşi, Mehmet Ali,Nurettin ve İsmail Kalelinin anneleri Kadriye Kaleli vefa...DetayRamazan NazlıGörgücami mahallesinden merhum Nihat Nazlinin oğlu Ramazan Nazlı vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının...DetaySevim KapçıKaşaşağı Mahallesinden Maliyeden emekli merhum Ramazan Kapçının eşi, Ayşe,Emine,Şükran ve Abdurrahman Kapçı...DetayAyşin ÜnKızılca Mahallesinden merhum Şevket Ün eşi, Nusret ve Adil Ün’ün anneleri Ayşin Ün vefat etmiştir. Cenazesi ...DetayAbdullah KaradanalıSalur Mahallesinden merhum İbrahim oğlu Abdullah Karadanalı vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardı...DetayYılmaz DemirkilinçMüderris Mahallesinden merhum Nalbant İbrahim'in oğlu Türkiye Elektrik Kurumundan emekli, Muzaffer Demirkılınç'ı...DetayYılmaz AşkınSaray Mahallesinden Eski çarşı esnaflarından merhum Kadayıfçı Abdulkadir Aşkının oğlu Yılmaz Aşkın vefat e...DetayHasan Hüseyin ve Mustafa KaleliSofular Mahallesinden Nurettin Kalelinin oğulları Hasan Hüseyin ve Mustafa Kaleli vefat etmiştir. Cenazesi bugün sa...DetayAli yasar ParınSalur mah. Doğan,merhum Hasan ve Ramazan Parın babaları,Nuh Yanarataş ve Bülent İpekçinin kayın pederi Hasanoğl...DetayNaci TatlıcıPazar mahallesinden merhum kebapçı Ali Tatlıcının oğlu emekli öğretmen Naci Tatlıcı vefat etmiştir. Cenazesi...DetayAlime MutafSaray Mahallesinden Hoca Ömer Efendi kızı, Mehmet Mutaf Efendi eşi, Av.Faruk,Sami,İbrahim,Leman Mutaf ve Nuran Bayh...DetayHasibe GündoğanEski Mahallesinden merhum Mustafa Gündoğanın eşi, Ekrem, Ali, Süleyman Gündoğan ve Fatime Keskinkılınçın anne...DetayAbdullah KoşucuSofular Mahallesinden merhum Süleyman oğlu, Eflatun ve Adnan Koşucunun babaları eski tabak esnaflarından Abdullah K...DetayCevriye YavuzMüderris Mahallesinden merhum Ali Kubatın kızı, Kürt Hasanların Mustafa Yavuzun eşi, Cevriye Yavuz vefat etmişti...DetayHuriye ImızoğluKaş Mahallesinden merhum emekli Öğretmen Kemal Imızoğlunun eşi, Ufuk, İsmail ve Meral Imızoğlunun anneleri Huri...DetayLütfiye TürkerAbacılar mahallesinden Hacı Veli oğlu merhum tabak Yusuf Türkerin eşi Veli ve Ruhi Türkerin anneleri Gencer Türke...DetayAsiye YükselDebbağlar Mahallesinden merhum Hüyüklülü Ali Osman Yükselin eşi, Alper ve Yakup Yükselin anneleri Asiye Yüksel ...DetayErdal ErolPazaryukarı Mahallesinden Ali oğullarından Abdullah Erolun oğlu, Bülent,Levent ve Berkan Erolun babaları Erdal Ero...DetayHasan Hüseyin MaviFatih Mahallesinden Ziraat Bankasından emekli Mehmet Mavinin oğlu Hasan Hüseyin Mavi vefat etmiştir. Cenazesi bugün...DetayMelek SaraçlıLeblebiciler Mahallesinden Keçeci İbrahim kızı, Halil İbrahim Saraçlının eşi, M.Ali Dağhan ve Gökhan Saraçl�...Detayİbrahim Hetem SarıgülSofular Mahallesinden merhum Ali Sarıgülün oğlu, Hastane Personellerinden İbrahim Hetem Sarıgül vefat etmiştir....DetayAyşe HızlıSaray Mahallesinden merhum Emin Hızlının eşi, İbrahim, merhum Zekeriya, merhum Nihal Hızlının anneleri Ayşe Hı...DetayŞinasi TürkerAbacılar Mahallesinden Merhum Mehmet Türker’in oğlu, Hasan Neriman ve Mertcan Türker’in babaları Mali Müşavir...DetayFaden İçlekLeblebiciler Mahallesinden merhum Mehmet Alparın kızı Faden İçlek vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazın...DetayEmine GökkayaÇarşı esnaflarından Kirişoglu. Zeki Gökkayanin eşi Emine Gökkaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazı...DetayMelahat KeçeliPazaraşağı mah.merhum Kemal Kecelinin eşi,Tamici merhum Metin ve Ahmet Keçelinin anneleri Melahat Keçeli vefat etm...DetayFehime PekerKızılca mah. Merhum Durmuş Peker'in eşi, Emekli polis Tuncay, Sabri Peker ve Gülseren Duyurucunun anneleri Fehime P...DetayKadir SarıoğluGörgüorta Mahallesinden Sanayi esnaflarından Ali ve Mustafa Sarıoğlunun babaları Sofularlı Keçeci Hacı Kadir Sa...DetayMuhterem UranlıEyuplar Köyünden merhum Aziz Uranlının oğlu,Aziz Uranlının babası,Ömer Uranlının abisi,Ahmet Tokgöz ve İsma...DetayHasan Hüseyin KarcıKas mahalleden Terzi Ali Karcının oğlu Nurgül Ekici,Nursel Gülsoy,Nurten Parın abileri,Ali ve Ekrem Karcının bab...DetayRamazan BiçiciKızılca Mahallesinden Aliosman,Eflatun,Adil ve Halim Biçicinin babaları Ramazan Biçici vefat etmiştir. Cenazesi bu...DetayDudu BıyıklıDebbağlar Mahallesinden Otobüsçü Ragıp Bıyıklının kızı Dudu Bıyıklı vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkin...DetayMustafa ErgözYalvaç Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personellerinden Hasan Hüseyin oğlu Mustafa Ergöz ...DetayYakup GökçerKaş aşağı mahallesinden , çarşı esnaflarından Gökçeoğlu Terzi Yakup Gökçer vefat etmiştir. Cenazesi bugün...DetayYüksel MusluGörgüorta Mahallesinden merhum Abdullah Muslunun eşi, İbrahim, Necdet Muslu ve Necla Candanın annesi Yüksel Muslu ...DetayHasan KızaklıÇarşı esnaflarından Emek mobilya ve döşemeci Hikmet Kızaklının oğlu Hasan Kızaklı vefat etmiştir. Cenazesi ...DetayMürüvvet KızılaySofular Mahallesinden Çarşı esnaflarından merhum Bakkal Nuri Kızılayın eşi, Abdullah ve İbrahim Kızılayın an...DetayAyşe KayaKaşaşağı mahallesinden Hüyüklülü M.Ali Kaya'nın eşi, Hasan ve Şevket Kaya'nın anneleri, Nazım Aksoyun kayı...DetayMehmet YıldızKashacibey mahallesinden Celaptaşlı Mehmet Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Devl...DetayMünevver BayakıMüderris Mahallesinden Tabak esnaflarından müftülerin Ahmet Bayakının eşi, Münevver Bayakı vefat etmiştir. Cen...DetayAyşe AkyıldızBağlar mahallesinden Yörükoğlu Hacı İsmail Akyıldızın eşi, Abdullah,Tekin ve İbrahim Akyıldızın anneleri A...DetayAliihsan SönmezÇarşı esnaflarından merhum Süleyman Sönmezin oğlu, Murat Sönmezin babası Aliihsan Sönmez vefat etmiştir. Cena...DetayBünyamin ÇALIŞKANKaşyukarı Mahallesinden merhum İsmail ÇALIŞKAN oğlu Bünyamin ÇALIŞKAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazın...DetayMetin Yürek DurucanGörgü Bayram mahallesinden merhum Ziya Durucanın oğlu, Adil, Sadi ve Fatma Meral Durucanın ağabeyi, Ziya ve Abdulk...DetayMuammer BayarGörgüorta Mahallesinden Hanceminlerin sıvacı çete Sabri,Perdah,Şahap, Şükrü ve merhum Ömer Bayarın babaları ...DetayDöndü ElmacıKaşaşağı Mahallesinden Çarşı esnaflarından Emin Elmacının eşi, Eski Belediye personeli Hüseyin, Dilek Döner...DetayDerya GülsoyÇarşı esnaflarından Bekir Gülsoyun gelini, Hasan Gülsoyun eşi Derya Gülsoy vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma...DetayNurten ÇiftçiKızılca Mahallesinden emekli imam Mevlüt Çiftçinin eşi, Nurten Çiftçi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle n...DetayNazire TuncerKaşcami Mahallesinden merhum şoför Rakım Tuncerin eşi, Mustafa, Nuri Tuncer, Zehra Derici ve Nuriye Tanın anneleri...DetaySüleyman MemişoğluKaşaşağı Mahallesinden Çetelerin merhum İsmail Memişoğlunun oğlu, Belediye Personeli İsmail Memişoğlunun bab...DetayAli BalıkçıMerhum Başkatip Musa Balıkçının oğlu,Öğretmen Musa,İbrahim ve Oğuzhan Balıkçının babaları, Şoför Ali Ba...DetayZeynep AytaçSofular Mahallesinden Mehmet Emin Aytaç’ın eşi, Belediye Personeli Mustafa Aytaçın annesi Zeynep Aytaç vefat etm...DetayDurkadın YanarataşÇarşı esnaflarından Yalçın Yanarataşın eşi, Durkadın Yanarataş vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namaz�...DetayŞerife IrakMüderris Mahallesinden merhum Mustafa Irakın eşi, merhum Ahmet, Hamdullah ve Mehmet Irakın anneleri Şerife Irak vef...DetayAyşe ÇamBağlar mahallesinden Tokmacıklı Ramazan Çamın hanımı Ayşe Çam vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazın�...DetayDilek SatırAbacılar mahallesinden merhum kalaycı Osman Satırın kızı, Belediye Personeli Abdullah Satırın kardeşi Dilek Sat...DetayLütfiye AltınbaşSalur Mahallesinden çarşı esnaflarından manifaturacı Zekeriya Altınbaşın eşi, Ramazan Altınbaşın annesi ve R...DetayHuriye YanarateşSalur Mahallesinden merhum Hasan Yanarateş’in eşi, Mevlüt ve Nuh Yanarateş’in anneleri Huriye Yanarateş vefat e...DetayOrhan BilgiçliSofular Mahallesinden merhum İmamın Ziyanın oğlu, Terzi Mustafa Bilgiçlinin kardeşi, Orhan Bilgiçli vefat etmiş...DetayZekiye KurucuKaşhacıbey Mahallesinden Hakkı Hocaların merhum Ali Osman Kurucunun eşi, Zekiye Kurucu vefat etmiştir. Cenazesi b...DetayRafet KırkıkGörgü Bayram mahallesinden merhum Mehmet Ali Kırkıkın oğlu Rafet Kıtlık vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle ...DetayMazlum KöseliÇarşı esnaflarından konfeksiyoncu Mazlum Köseli vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Devl...DetayYıldız ErdoğduCumhuriyet Mahallesinden merhum Astsubay Nuri Erdoğanın eşi, Fotoğrafçı İsmail Erdoğdunun yengesi Yıldız Erdo�...DetayLütfi YalçınSaray Mahallesinden Hüyüklülü Nuri oğlu Lütfi Yalçın vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardınd...DetayRamazan KeklikoğluSalur Mahallesinden Şakir oğlu Ramazan Keklikoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Salur...DetayGörgübayram mahallesinden merhum Hasan Tahsin Özuğurun eşi, Belediye Personeli Hidayet Özuğurun annesi Huriye Öz...DetaySüleyman AkgündüzSalur mahallesinden Mevlüt Akgündüzün oğlu Yaylıoğlu Süleyman Akgündüz vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle...DetayHasan Hüseyin Dülgerbaki Leblebiciler mahallesinden merhum bedeloğlu, Eminoğlu Hasan Hüseyin Dülgerbaki vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğ...DetayMüşerref İnanıcıSofular mahallesinden çarşı esnaflarından sarraf müminoğlu merhum Haci Yusuf İnanıcı'nın eşi Kuyumcu Mümin ...DetayHelime SağlıkÇarşı mahallesinden Ziya Sağlıkın eşi Helime Sağlık vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazının ardından...DetayEyüp EkiciAbacılar mahallesinden merhum Süleyman Ekicinin oğlu Eyüp Ekici vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ...DetayAhmet TutamLeblebiciler mahallesinden Tabakhaneci Çekirge oğlu Ahmet Tutam vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının a...DetayAhmet ÇamKızılca mahallesinden merhum Müslime Karakurt oğlu Ahmet Çam vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ar...DetayMürvet SabuncuMüderris Mahallesinden Tabak esnaflarından Durmuş Sabuncunun eşi, Nail ve Halil Sabuncunun annesi Mürvet Sabuncu ...DetayFadime YıldırımKaş mahalleden Sağır köyünden İbrahim kızı, Ramazan Yıldırımın eşi,Ramazan ve Recep Ünalın kardeşi Fadi...DetayFadime YağcıLeblebiciler Mahallesinden merhum Yusuf Ali Yağcının eşi, Fadime Yağcı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 15.0...DetayYasemin TütüncüKaşyukarı Mahallesinden çarşı esnaflaından merhum Baki Esenin kızı, Hidayet Tütüncünün eşi Yasemin Tütünc...DetayŞükran DoğanMüderris Mahallesinden merhum Gumillerin Durmuş Ali Sönmezin kızı Şükran Doğan vefat etmiştir. Cenazesi bugün ...DetayAli Osman AyazSaray Mahallesinden merhum İsmail Ayazın oğlu Ali Osman Ayaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma Namazının ardın...DetayCevriye KartalKızılca mahallesinden Kocak Kartalın eşi Cemil Kartalın annesi Cevriye Kartal vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat...DetayAtalay HacıbekiroğluKaş mahalleden şoför Atalay Hacıbekiroğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardından Görgü mah...DetayEmine GöksuYarıkkaya köyünden merhum Aliihsan Göksunun eşi, İbrahim Göksunun annesi Emine Göksu vefat etmiştir. Cenazesi b...DetayNazik ÖzkanLeblebiciler Mahallesinden Mustafa Keskınkılınçın kızı, Ali Rıza Özkanın eşi, Nazik Özkan vefat etmiştir. ...DetayFahriye AkgünPazaraşağı Mahallesinden Hacıhafızoğlu merhum Kenan Akgünün eşi, Mehmet Emin,Metin,Faruk,Hasan Akgün ve Ayten ...DetayFehime KÖSEAbacılar Mahallesinden merhum Mustafa MASAT'ın kızı Mehmet ve Emin MASAT'ın ablası Eğirler köyünden Mustan KÖS...DetayFaruk KAMIŞMüderris Mahallesinden Merhum İsmail KAMIŞ'ın oğlu; İsmail, Vural, Engin, Koray ve Soner KAMIŞ'ın babaları; Fer...DetayMualla ElkoyunluKaşyukarı mahallesinden merhum Saraç Şevket Elkoyunlunun eşi, Mualla Elkoyunlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saa...DetayNuri ArısoyMehmet Arısoyun oğlu, Çarşı esnaflarından Fatih Arısoyun babası Nuri Arısoy vefat etmiştir. Cenazesi bugün sa...DetayRafika TürkerAbacılar mahallesinden merhum Bekir Türkerin eşi, Sebzeci Bolat Türkerin annesi, Kasap Ramazan Akdut ve Hasan Hüsey...DetaySüleyman Yılmaz ÇimenKızılca Mahallesinden Ramazan Oğlu, Süleyman Yılmaz Çimen vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat:11'de Kızılca mah...DetayŞeriffadime MandalEski mahallesinden merhum Kemal Mandalın eşi, Belediye Personeli Yılmaz ve Ali Mandalın anneleri Şeriffadime Mandal...DetayCevriye SarıoğluGörgüorta mahallesinden Sofularlı Keçeci Kadir Sarıoğlunun eşi Cevriye Sarıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugü...DetayDurkadın YolalıcıKaşhacıbey mahallesinden Koreli Semerci Halil Yolalıcının eşi, Yılmaz Yolalıcının annesi Durkadın Yolalıcı ...DetayZümray AksoyMüderris Mahallesinden Ali Aksoy kızı doktor Mehmet Ali Aksoy, Sefa Akgül, Cemile Aksoy kardeşleri Zümray Aksoy ve...DetayCemile ArıKaşyukarı mahallesinden Belediye Mali Hizmetler Müdürü Levent Arının eşi, Cemile Arı vefat etmiştir. Cenazesi ...DetayDurmuş BuğdaycıSalur mahallesinden Hamzaoğlu Durmuş Buğdaycı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat:13.30 da Salur mahallesi mezarl...DetayPakize SelekLeblebiciler mahallesinden merhum sebzeci Hüseyin Selekin eşi, Mehmet ve Mustafa Selekin anneleri Pakize Selek vefat e...DetayHalise ŞenPazaraşağı mahallesinden Hancı Veli oğlu Ziya Şenin eşi, Metin Şen ve Fadime Keskinkılıçın anneleri Halise �...DetayMuhammed SesliGörgü Bayram Mahallesinden merhum Osman Seslinin oğlu emekli Astsubay Muhammed Sesli vefat etmiştir. Cenazesi bug�...Detayİsmail BacaksızKaşcami Mahallesinden İbrahim,Abidin ve Abdullah Bacaksızın babaları Kaşaşağı mah. Cami emekli müezzini Çiçe...DetayAliihsan SoydemirMüderris Mahallesinden Hacı Osmanlardan Ali İhsan Soydemir vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 15.00 de müderris ...DetayMustafa ÖzdamarTabaklar mahallesinden Şahanelerin Abdullah oğlu Mustafa Özdamar vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 12.00 de Kız...DetayFatma EyvazGörgübayram mahallesinden Hasan Hüseyin kızı Alibey Eyvazın eşi, Halit ve Hüseyin Eyvazın anneleri Fatma Eyvaz...DetayMehmet ÖzdemirKızılca mahallesinden Çakırçal köyünden Hüseyin oğlu Mehmet Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 14...DetayGülhan DemirtepeKızılca mahallesinden merhum Mustafa Demirtepenin eşi, Ali, Faruk ve Belediyeden emekli Sayım Demirtepenin anneleri ...DetayFadime KirişFatih mahallesinden Hüseyin kızı Gökçeali köyünden Şükrü Kirişin eşi, Fadime Kiriş vefat etmiştir. Cenazes...DetaySalih Yılmaz AkMüderris mahallesinden Sofularlı Süleyman ve M.Ali Ak’ın babaları emekli Postacı Salih Yılmaz Ak vefat etmişti...DetayNihal HIZLISaray mahallesinden Çarşı esnaflarından merhum Terzi Emin Hızlının kızı, Umay, Bumin ve Başbuğ Kaynak'ın ann...DetayRuziye KavuncuKaşaşağı Mahallesinden at arabacı merhum candarma eşi, Orhan ve Mustafa Kavuncunun anneleri Ruziye Kavuncu vefat e...DetaySüleyman TakavcuKaş Hacıbey Mahallesinden Halil Takavcunun babası Süleyman Takavcu vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazın�...DetaySevim BoyluEski mahalleden merhum marangoz Rüştü Boylunun eşi, Sanayi esnaflarından Hüseyin, Melek,Ekrem Boylu ve Fatime Özu...DetayHatice BacaksızKaşcami mahallesinden Mustafa Bacaksızın eşi, Hasan Küçüksaraçın kız kardeşi Hatice Bacaksız vefat etmişti...DetayZilfinur BakırLeblebiciler mahallesinden sarraf Mustafa Bakırın kızı Zilfinur Bakır vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namaz...DetayRakım TuncerKaşcami mahallesinden Eski Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı, Mustafa ve Nuri Tuncerin babaları Rakım Tunce...DetayTalat Yılmaz Çiftçi Kızılca mahallesinden Nuri oğlu Talat Yılmaz Çiftçi vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından ...DetaySübhan KülcüÇarşı esnaflarından Terzi Nuri Külcünün eşi, Ramazan ve Mehmet Külcünün anneleri Sübhan Külcü vefat etmi�...DetayOrhan BilginGörgücami Mahallesinden Mevlüt ve Hakan Bilginin babaları matlakoğlu Derici Orhan Bilgin vefat etmiştir. Cenazesi...DetayZehra KaynarKaşhacıbey mahallesinden merhum emekli öğretmen Öztürk Kaynarın eşi, merhum Cengiz Çolak ve Eczacı Abdullah T�...DetayAbdullah KapçıKaşaşağı Mahallesinden merhum Abdurahman Kapçının oğlu, Osman,Hüseyin,Halil Kapçı ve Ayşe Yolcu,Ümmühan K�...DetaySeher GündoğduKaşyukarı Mahallesinden Gemenli Tevfik Gündoğdunun eşi, inşaat ustası Mustafa Gündoğdunun annesi Seher Gündo�...DetayAyten ÖztürkÇarşı Mahallesinden Merhum Tüccar Yaşar Öztürk ün eşi Ayten Öztürk vefat etmiştir Cenazesi bugün saat 12 00...DetayMustafa BakıPazaryukarı Mahallesinden Çarşı esnaflarından merhum Ali Bakının oğlu Mustafa Bakı vefat etmiştir. Cenazesi bu...DetaySelma EkenerEski mahallesinden Osman Ekenerin eşi, Ali,Berna ve Betül Ekenerin anneleri PTT den emekli Selma Ekener vefat etmişti...DetayHacı Bayram AkYıldızGörgü Bayram mahallesinden merhum Yörükoğlu Hikmet Akyıldızın oğlu Hacı Bayram Akyıldız vefat etmiştir. Cen...DetayZehra ErkekMüderris Mahallesinden Kıynarların merhum Mehmet Emin Kaynarın kızı, Imızların merhum İsmail Erkekin eşi, İrf...DetayLütfiye ÇobanKızılca mahallesinden merhum Apanoğlu Mehmet eşi, Eski Kızılca Mahalle Muhtarı Abdullah Çobanın annesi Lütfiye...DetayAhmet TürkmenKaş cami mahallesinden Türkmenlerin merhum Mustafa Türkmenin oğlu emekli öğretmen Ahmet Türkmen vefat etmiştir. ...DetayFaden TunçKaşhacıbey mahallesinden merhum Adil Ulucanın kızı,Yurdagül Özen,Fatime Telli, Sinan ve Cengiz Tunçun anneleri F...DetayAliye IrmakPazaraşağı mahallesinden merhum Şevket Demiralın kızı, İrfan ve Hafize Irmakın anneleri Aliye Irmak vefat etmi�...DetayAbdullah Sermet ÖztoprakPazaraşağı mahallesinden,mehum Dişçi Mehmet Öztoprak ın oğlu , Muzaffer ve Avni Öztoprak ın abileri, Dişçi...DetayAli İhsan BayramGörgü Bayram mahallesinden Kepçelerden Mehmet Ali oğlu Ali İhsan Bayram vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat:14.30...DetayNimet DursunKızılca Mahallesinden merhum Enver Dursunun eşi, Nimet Dursun vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 11.00 de Kızıl...DetayMustafa HızlıÇarşı esnaflarından merhum Raşit Hızlının oğlu, merhum Yusuf Ali'nin kardeşi Mustafa Hızlı vefat etmiştir. ...DetayMustafa CömertMüderris mahallesinden Çarşı esnaflarından Kahveci Kuru Mehmet oğlu Mustafa Cömert vefat etmiştir. Cenazesi bug�...DetayErtuğrul ŞenbahçeTabaklar mahallesinden Abdulkadir, Mevlüt ve Erhan Şenbahçenin babaları Terzi Ertuğrul Şenbahçe vefat etmiştir. ...DetayFatih MetinKaş yukarı mahallesinden Halil İbrahim Metin’in oğlu Sıhhi Tesisatçı Fatih Metin vefat etmiştir. Cenazesi bug�...DetayZekiye AkSofular mahallesinden merhum Bekçi molla Mehmet Ak’ın eşi, Tabak esnaflarından Ramazan ve Mehmet Ak’ın anneleri...DetayHacı Güldane ÖzkanKaşcami mahallesinden Kocakoyunoğlu Hacı Abdullah Özkanın eşi,Hacı Güldane Özkan vefat etmiştir. Cenazesi bug�...DetayFaden NalcıAbacılar mah. Merhum Halil Nalcının eşi, DSİ den emekli Mehmet, Ramazan Nalcı ve Aysel Şirinin anneleri Faden Nal...DetayMehmet Ali MasatAbacılar Mahallesinden Süleyman ve M.Emin Masatın babaları Mehmet Ali Masat vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 1...DetayAliye ÖzenKaş mahallesinden Hastaneden emekli Sait Özenin eşi, Faruk, Hasan Melahatın anneleri Aliye Özen vefat etmiştir. Ce...DetayAdnan BüyükarslanSalur mahallesinden Gareli oğlu Mustafa Büyükarslanın oğlu Adnan Büyükarslan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saa...DetayOsman AyazSaray mahallesinden merhum Abdulkadiroğlu, Eski Saray Mahalle Muhtarı Ali Ayazın kardeşi, Şenel ve Ahmet Ayazın ba...DetayMuzaffer SakallıAbacilar mah. Merhum Mehmet Sakallının oğlu,PTT den emekli Mehmet ve Sanayi esnalarindan Abdullah Sakallının babala...DetayMinevver BerkayaLeblebiciler mahallesinden emekli öğretmen Ali Berkayanın kızı Minevver Berkaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün sa...DetayHacı Zübeyde BakırLeblebiciler mahallesinden merhum Hacı İsmail Bakırın eşi, Kuaför Aysel ve Nuran Hemşirenin anneleri Hacı Zübey...DetayAyşegül ŞeranEski mahalleden Turgay Süerin kızı Nur ve Goncanın ablası, Hüseyin Şeranın eşi Ayşegül Şeran vefat etmiştir...DetayNimet HesekiGörgü cami Mahallesinden merhum İbrahim Hasekinin eşi Aslan ve İsmail Hasekinin anneleri Nimet Haseki vefat etmişt...DetayMehmet KarcıÇarşı Esnaflarından Ömer ve merhum Taner Karcının babaları Mehmet Karcı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat:1...DetayTaner ÖzgenÇarşı Mahallesinden eski Ziraatçı Süleyman Özgenin oğlu Eski Çarşı Mahallesi Muhtarı şoför Taner Özgen ve...Detayİbrahim BozbeyKızılca Mahallesinden Salih Bozbeyin oğlu emekli öğretmen, eski İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Bozbey vefat etmi...DetayMehmet SüelSalur Mahallesinden Eski sanayide kahveci Mehmet Gülsoyun kayınpederi Bekir Süel vefat etmiştir. Cenazesi bugün saa...DetayRaşit HızlıGörgücami Mahallesinden merhum sarı Ali Hızlının oğlu, merhum Yusuf Ali ve Mustafa Hızlının babaları, Ahmet P...DetayNecati KalaycıEski Mahallesinden Osmanoğlu Eski Muhtar Necati Kalaycı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat:16.00’da Eski Mahalle ...DetayHatice KurtulanSofular Mahallesinden Hamza Kurtulanın eşi, Ömer, Hayatı ve Abdullah Kurtulanın anneleri Hatice Kurtulan vefat etmi...DetayHasan AksoyMüderris Mahallesinden merhum At arabacı Zeki Aksoyun oğlu Hasan Aksoy vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat:14.00’...DetayAbdül Metin AşçıPazar Yukarı Mahallesinden Güdüklerin merhum Aşçı Hüseyinin oğlu,Öğretmen Hüseyin Tolga ve Emrah Aşçının ...DetaySüleyman SaatAbacılar Mahallesinden Belediyeden emekli Mehmet Ali Saatin babası Adliyeden Emekli Süleyman Saat vefat etmiştir. Ce...DetayMehmet KurucuLeblebiciler Mahallesinden Çarşı esnaflarından merhum simsaroğlu yağcı Kadir Kurucunun oğlu Mehmet Kurucu vefat ...DetayMürüvvet BurdurluGörgü Bayram Mahallesinden Halil eşi, emekli Gardiyan Emin Burdurlunun annesi Mürüvvet Burdurlu vefat etmiştir. C...DetayMenekşe ÇelikKaşyukarı Mahallesinden Sağır Köylü Musa Çelik’in eşi, İsmail kızı Menekşe Çelik vefat etmiştir. Cenazes...DetayZeliha KodaloğluAbacılar Mahallesinden merhum Keçeci Kadir Kodaloğlunun eşi, Abacılar Mahalle Muhtarı Mehmet Kodaloğlunun annesi,...DetayMehmet DaşçıoğluEski Mahallesinden merhum Hüseyin Daşçıoğlunun oğlu İsmail ve Hüseyin Dasçıoüğlunun babaları Mehmet Daşç�...DetayMuammer ŞekerciGörgübayram Mahallesinden merhum Berber Mustafa Şekercinin oğlu, Kasap esnaflarından Seçkin Şekercinin babası Mu...DetayFaruk ÖzakMüderris Mahallesinden merhum Akhacıoğlu Mehmet Özakın oğlu Tabakhane esnaflarından Faruk Özak vefat etmiştir....DetayMehmet ÇırpanGörgücami Mahallesinden merhum muşmuşoğlu Ali Rıza Çırpanın oğlu Tekelden emekli Mehmet Çırpan vefat etmişt...DetayHacer ÇalışkancaKaşaşağı mahallesinden merhum Mustafa Çalışkancanın eşi,Rafika Saraç,Nezahat Muslu,Gülten ve Belediyeden emek...DetayHalit Gürtürk Kızılca mahallesinden Süleyman oğlu, Terzi Feridun Köstüklünün kayın pederi Halit Gürtürk vefat etmiştir. C...DetayMehmet Ali AyvallıKaşcami mahallesinden merhum Mustafa Ayvallının oğlu, Yusuf,Kemal,Necati ve Mustafa Ayvallının babaları Alabaz o�...DetayHacı Mustafa ÖzgülMüderris Mahallesinden merhum Hasan Hüseyin oğlu, merhum gazeteci Ruşen ve oto tamircisi Ekrem Özgülün ağabeyi ,...DetayMaynur KeklikoğluSalur mahallesinden merhum Orhan Keklikoğlunun eşi, Durmuş Keklikoğlunun annesi Maynur Keklikoglu vefat etmiştir. C...DetayHacı Mustafa Besim DülgeGörgüorta Mahallesinden merhum Solakoğlu Mehmet Dülgenin oğlu , Belediye personeli Mehmet İlker Dülgenin babası,...DetayHüseyin YıldızSaray Mahallesinden Taner Yıldızın babası At arabacı Hüseyin Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 11.00...DetayHalil TaşMüderris Mahallesinden merhum Vehbioğlu Halil Taş vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 15.00’de Müderris Mahall...DetayHasan Ali AkGörgü orta Mahallesinden Mehmet Ak oğlu Hasan Ali Ak vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 11.00’de Leblebiciler M...DetayDudu ÖzdemirAkköprü Mahallesinden Elbengili Tekelden emekli merhum Kolcu Ali Özdemirin eşi, Aziz Özdemirin annesi, Milli Eğiti...DetayEthem KirişçiKaşhacıbey Mahallesinden merhum Hasan Kirişçinin oğlu Saraç Ethem Kirişçi vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat:...DetayHalime ŞenEski mahalleden çarşı esnaflarından merhum kahveci Yusuf Şen'in eşi,maliyeden emekli Muzaffer Şenin annesi Halime...DetaySüleyman MemişoğluKaşaşağı Mahallesinden merhum Ömer Memişoğlunun oğlu Süleyman Memişoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat...DetaySebahat ErgünMüderris Mahallesinden merhum Yusuf Ali Erkekin kızı merhum Ali Mahir Ergünün eşi, Ahmet, Mehmet ve Eminenin annel...DetayMakbule KurucuKaşhacıbey Mahallesinden merhum Mehmet Emin Kurucunun eşi, Ömer ve Sabri Kurucunun anneleri Mahbule Kurucu vefat etm...DetayLütfiye AltınaySofular Mahallesinden merhum Baki Yılmazın eşi, Lütfiye Altınay vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 12.30’da S...DetayFirdevs GülcemalKaşaşağı Mahallesinden koyuncu merhum Hakkı Gülcemalin eşi, Faruk ve Osman Gülcemalin anneleri Firdevs Gülcemal...DetayFatma KötürnekliSofular Mahallesinden Efelerin Ahmet Kötürneklinin eşi,Fatma Kötürnekli vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 11.0...DetayHacer KarahanKaşhacıbey Mahallesinden merhum Mustan Karahanın kızı,Hoca Ayten Korkmazın kardeşi, Çarşı esnaflarından Mehme...DetayAzmi AşçıPazaryukarı Mahallesinden merhum Aşçı Alinin oğlu Azmi Aşçı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 17.30’da K�...DetayŞükrü GündoğanEski mahalleden merhum Dondurmacı Kemal Gündoğanın oğlu Şükrü Gündoğan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 1...DetayÖzden Hanım KoyutürkPazaryukarı Mahallesinden merhum emekli Başkatip Necati Koyutürkün eşi, Adliyeden emekli Mesut Koyutürkün annesi ...DetayÖzay GöksuBağlar Mahallesinden Yarıkkayalı merhum Aliihsan Göksunun oğlu,İbrahim Göksunun kardeşi, Çarşı esnaflarından...DetayMevlüt YenerMüderris Mahallesinden Mehmet Ali Ellidirhemin kayınpederi, Murat ve İsmail Ellidirhemin dedeleri, Eski Çarşı esn...DetayZeliha ErkekLeblebiciler mahallesinden merhum İbrahim Erkekin eşi,Yalvaç Belediyesinden emekli Turgut ve Tuncay Erkekin anneleri ...DetayHacı Murat KODALAbacılar Mahallesinden Yalvaç 2. Noterliği baş katibi İsmail Kodal’ın babası, Necdet Dülgerbaki ve Binbaşı �...DetaySeyit Ahmet UçkaçGörgücami Mahallesinden Seyit Ahmet Uçgaç vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat:14.00’de Görgü Mahalle mezarlığ...DetayYaşare CartıllıKaşcami Mahallesinden Çarşı esnaflarından merhum Abdulkadir Sağın kızı,Körküler Köyünden emekli öğretmen ...DetayFirdevs KavuncuKaşhacibey mahallesinden merhum cukkaların İbrahim Kavuncunun eşi Firdevs Kavuncu vefat etmiştir. Cenazesi bugün s...DetayYurda ÜnerAbacılar Mahallesinden merhum Mehmet Ünerin eşi, Süleyman ve İbrahim Ünerin anneleri, Mahir Şenin Kayınvalidesi ...DetayMuammer GülsoySalur Mahallesinden Belediyeden emekli Tahir oğlu Muammer Gülsoy vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 12.00 de Salur...DetayAyşe SektioğluSofular Mahallesinden merhum Hacı İbrahim Sektioğlunun eşi, Mehmet ve Yılmaz Sektioğlunun anneleri Hoca Ayşe Sekt...DetaySalih KocagöncüKaş Mahallesinden Kademlerden merhum Ali Kocagöncünün oğlu merhume Hatice Kocagöncünün eşi, Koray, Oktay Kocag�...DetayDurmuş GöçmenGörgü mahallesinden Şoför esnaflarından Mustafa Göçmenin oğlu, Ömer,Hasan,merhum Tekin Göçmenin kardeşi, Mus...DetayŞevkiye GözükaraKaşaşağı Mahallesinden merhum Haki Gözükaranın eşi, kuaför Muhteremin annesi Şevkiye Gözükara vefat etmişti...DetayYılmaz DuzcuÇarşı Mahallesinden Ömerlerin merhum Mustafa oğlu emekli öğretmen Yılmaz Duzcu vefat etmiştir. Cenazesi bugü...DetaySait UyarCumhuriyet Mahallesinden Hasan oğlu Ziraat Bankasından emekli müdür Hayri Uyarın kardeşi Cumhuriyet Mahallesi eski...DetayMuharrem BayrakGörgü Cami mahallesinden Gemenli Muharrem Bayrak vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 17.30 da Görgü mahalle mezar...DetayAyşe AkerTabaklar Mahallesinden merhum Ayakkabıcı Ziya Akerin eşi, PTT den emekli Gül Akerin annesi Ayşe Aker vefat etmişt...Detayİsmail BakıoğluKaşaşağı Mahallesinden Mehmet Emin oğlu İsmail Bakıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 17.30 de Kaş Ma...DetayAhmet CerrahKaşyukarı Mahallesinden merhum Mustafa Cerrahın oğlu emekli gardiyan Mehmet Ayvallının damadı boyacı Ahmet Cerra...DetayHasan Hüseyin KODALAbacılar mahallesinden Süleymanoğlu Zirai Donatımdan emekli Hacı Hasan Hüseyin KODAL vefat etmiştir. Cenazesi bug...DetayMenşure AkansuKızılca mahallesinden merhum Kızılca mahallesi eski İmammı Ahmet Akunsunun eşi Menşure Akansu vefat etmiştir Ce...DetayMehmet OngünMerhum kiremitçi Musa Ongün oğlu Marangoz Bekir ve Nuhtu Ongünün abisi Mehmet Ongün vefat etmiştir. Cenazesi bug...Detayİsmail NavruzKızılca Mahallesinden Çolak Mehmetin oğlu Çarşı esnaflarından İsmail Navruz vefat etmiştir. Cenazesi bugün s...DetayAyfer KumcuSaray Mahallesinden merhum Abdullah Kumcunun oğlu Tedaşdan emekli Ayfer Kumcu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat:15...DetayFatma UlucanKaşhacıbey Mahallesinden emekli gardiyan yorgancı Hayri Ulucanın eşi Fatma Ulucan vefat etmiştir. Cenazesi bugün ...DetayÖmer TokgözAbacılar Mahallesinden merhum Mehmet Tokgözün oğlu Ramazan ve Mehmet Tokgözün babaları Terzi Ömer Tokgöz vefat ...DetayOsman YıldızKaşyukarı Mahallesinden Çarşı esnaflarından Durmuş Ali ve Uğur Yıldızın babaları Tüccar Ayvalılı Osman Y�...DetayBurhan Nuri KiremitçiPazaraşağı Mahallesinden Mehmet Akif Kiremitçinin oğlu, Sağlık memuru Mehmet Akif Kiremitçinin babası ekmekçi ...DetayAdile AkyıldızSaray Mahallesinden merhum taksici Kadir Akyıldızın eşi, Adile Akyıldız vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 17....DetayRamazan PamukçuKaşaşağı Mahallesinden merhum Ethem Pamukçunun oğlu, Ethem,Mustafa,Ömer Pamukçunun babaları Ramazan Pamukçu ve...DetaySalih BurdurluPazaryukarı Mahallesinden Tabakhane esnaflarından merhum Ali Rıza Burdurlunun oğlu Halk Bankasından emekli Salih Bu...DetayHacı Hasan Hüseyin KodalAbacılar Mahallesinden Süleymanoğlu Zirai Donatımdan emekli Hacı Hasan Hüseyin Kodal vefat etmiştir. Cenazesi bug...DetayHacı Hasan Hüseyin KodalAbacılar Mahallesinden Süleymanoğlu Zirai Donatımdan emekli Hacı Hasan Hüseyin Kodal vefat etmiştir. Cenazesi bug...DetayKadir MaviEğirden emekli Sağlık Memuru, Mehmet,Ahmet, Süleyman,Abdil ve Hakan Mavinin babaları Kadir Mavi vefat etmiştir. Ce...DetayZülfikar ArıdumanDebbağlar Mahallesinden Hasan Hüseyin oğlu, Hasan Hüseyin ve Osman Arıdumanın babaları çarşı esnaflarından Te...DetayRamazan DemiralPazaraşağı Mahallesinden Arifoğlu, Ümit, Arif ve Lütfiye Demiralın babaları Teknik Lise ve Çok Programlı Lised...DetayErgün ErolPazaryukarı Mahallesinden Alioğullarından merhum ziraatçı Mevlüt Erolun oğlu, müteahhit Ender Erolun babası Erg...DetayAyşe AytaçSofular Mahallesinden Yusuf Kızı merhum emekli Tekel Müdürü İbrahim Etem Aytaçın eşi, Hacer, Ramazan ve Süleym...DetayFatma KuruCumhuriyet Mahallesinden Çamharmanlı Bolat ve Ramazan Kurunun anneleri Fatma Kuru vefat etmiştir. Cenazesi bugün saa...DetayAyşe KondalSalur mahallesinden Ramazan Kondalın eşi Ayşe Kondal vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 13.00 de Salur mahalle me...DetayŞengül AkgülGörgübayram mahallesinden Ferhat kızı, Şenel Akgülün eşi Şengül Akgül vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: ...DetayLütfiye YeşilçimenMüderris Mahallesinden Merhum Abdullah Yeşilcimenin eşi Ali Osman ve Merhum Muzaffer Yesılćimenin anneleri Lütfiy...DetayDr. Mehmet Ali AksoyMüderris Mahallesinden Ali Aksoy oğlu, Sefa Akgül ve Zümray Aksoyun abisi Dr Mehmet Ali Aksoy vefat etmiştir. Cen...DetayEflatun PamukçuKaşaşağı mahallesinden merhum Ali Pamukçunun oğlu Hemşire Melek Pamukçunun babası, Gürbüz Pamukçunun ağabey...DetayMuhlise AkgünÇarşı esnaflarından Hacıhafızoğlu merhum Fethi Akgünün eşi, Yıldız Mumcu, Mehmet, İsmail ve Niyazi Akgünü...DetayAyşe Hanım (Çakır) UlaşSaray Mahallesinden Çarşı esnaflarından merhum Keçeci,Yüncü Hasan Ulaşın eşi, Nakliyeci Mustafa Ulaş’ın an...

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası