maydanoz limon kürü karaciğer yağlanması / Karaciğer Yağlanmasına Maydanoz ve Limon Kürü Nasıl Uygulanır

Maydanoz Limon Kürü Karaciğer Yağlanması

maydanoz limon kürü karaciğer yağlanması

Karaciğer Yağlanması İçin Maydanoz ve Limon Kürü Nasıl Uygulanır?

Karaciğer yağlanması için pek çok farklı uzman farklı farklı yöntemler geliştirmiştir. Bu yöntemlerden en etkililerinden biri olan maydanoz ve limon kürünün yapımı ise oldukça basit.

Karaciğer yağlanması son derece ciddi bir hastalıktır ve ilerleyen dönemlerinde hayati risk teşkil etmektedir. Kilolu bireylerin birçoğunda karaciğer yağlanması oluşur. Aynı zamanda bazı uzmanlara göre zayıf olan fakat hafif bir göbeği olan kişilerde de karaciğer yağlanma riski mevcuttur. Karaciğer yağlanmasını önlemek için iyi beslenmek gerekir. Aynı zamanda diyet yapmak, yağlı ve işlem görmüş ürünleri tüketmemek de son derece önemlidir. Karaciğer yağlanması için pek çok farklı kür mevcuttur. Fakat bu kürlerin her biri yapılan sıkı bir diyet ile daha da etkili olacaktır. 

Limon, birçok diyette önerilen bir üründür. İçerdiği asit sayesinde kilo kaybına sebep olur. Özellikle sabahları aç karnına tüketilen limonlu suyun kilo kaybında büyük etkisi olmaktadır. Karaciğer yağlanmasından kurtulmak isteyen bir bireyin kilo kaybetmesi mecburidir. Bu sebeple de kilo kaybına yardımcı ürünler tüketmesi gerekir. Genellikle günde iki öğün bir birey için yeterli olmaktadır. İşin sırrının sağlam bir kahvaltıdan geçtiği de unutulmamalıdır. 

Karaciğer Yağlanması

İçindekiler

Karaciğer Yağlanmasına Maydanoz Limon Kürü

Karaciğer yağlanmasında en etkili kürlerden birisi olan maydanoz ve limon kürünün hazırlanması son derece basittir. Maydanoz her zaman eksi kalori olarak bilinmektedir. Herhangi bir kalorisi olmadığı gibi bir de metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. Limon ise içerdiği asit oranı sebebi ile kilo kaybına yardımcı olmaktadır. 

dal kadar maydanozu alıp yarım limon suyu ile birlikte bir blendera koymanız gerekiyor. Daha sonrasında ise üzerine bir su bardağı kadar su ekleyerek karışım pürüzsüz bir hal alana dek blenderda karıştırmanız gerekiyor. Sonrasında bu karışımı buz dolabında saklayabilir ve her sabah kahvaltıdan yarım saat kadar önce tüketebilirsiniz. Maydanoz kürü hem karaciğerinizin temizlenmesine yardım edecek hem de kilo kaybınızın hızlanmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda sabah uyanır uyanmaz mideye giren bu sağlıklı ve besleyici içecek sayesinde daha enerjik bir gün geçirebileceksiniz. 

Maydanozun Faydaları

Maydanoz, doğal antidepresan olarak bilinmektedir. İçerdiği apigenin sayesinde insan vücudunda sakinleştirici ve yatıştırıcı bir etkiye sahiptir. Apigenin, aynı zamanda stres giderici özelliğe sahiptir. Som yıllarda bu alanda yapılan tüm araştırmalar da bu tezin doğruluğunu ispatlamaktadır. Yapılan pek çok araştırmada yaş ilerledikçe azalan erkeklik hormonu olan testestoronun da artmasına sebep olduğu belirlenmiştir. Maydanozun diğer faydaları ise şu şekildedir;

  • Zayıflamaya yardımcı olur,
  • Hafızayı güçlendirir,
  • Beyni korur,
  • Kanser düşmanıdır,
  • Luteloin içerir,
  • Besin değeri açısından son derece zengindir,
  • Cildi güzelleştirir,
  • Metabolizmayı hızlandırır,
  • Akciğerleri temizler

Maydanozun Karaciğer Yağlanmasına Etkisi

Maydanoz içerdiği zengin mineraller sayesinde pek çok hastalıkla savaşmaktadır. Pek çok farklı besini bir arada içeren maydanoz sayesinde kişi vücudunu zararlı madde ve besinlerden arındırıp temizleyebilir. Aynı zamanda zayıflamaya da yardımcı olan maydanoz sayesinde karaciğerdeki yağlanma oranı azaltılabilir. Maydanoz, karaciğere faydası olan besinlerden sadece bir tanesidir. Fakat son derece etkilidir. Limon ile birlikte tüketildiği zaman çok daha etkili bir tedavi yöntemi olarak kabul etmek mümkündür. 

Maydanoz Kürü

Karaciğer Yağlanmasına Maydanoz Limon

Karaciğer yağlanması için sadece maydanoz kürü kullanmak gerekmez. Dilerseniz maydanozu üzerine limon sıkarak da tüketmeniz mümkündür. Ayrıca salatalarınıza da ekleyebilir ve yemeklerde de kullanabilirsiniz. Burada önemli olan tuz ekmemek ve yağ koymamaktır. Doktorlar, karaciğer üzerinde çalışırken özellikle maydanozun oldukça büyük bir karaciğer dostu olduğunu fark etmişlerdir. Karaciğerdeki yaplanma çok ileri düzeylerde ise sadece maydanoz tüketimi hastayı bir sonuca ulaştırmayacaktır. Bu tip hastalıklarda yapılması gereken pek çok işlem mevcuttur. Diyetler, kürler, egzersiz, ilaç tedavisi ve doktor kontrolleri bir arada yürütülmelidir. 

 Limon ve maydanoz kürünün mücize iksirler arasında yer aldığını söylemekte büyük fayda vardır. Bu küre ek olarak karaciğer yağlanması için daha pek çok bitkisel tedavi mevcuttur. Enginar kürü gibi tedavi yöntemleri de her zaman tercih edilebilir. 



Kullanıcı Yorumları ve Oyları

1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız(Sizin oyunuz ilk olsun)
Loading
Yorum ekle

Karaciğeri Temizleyen, Metbolizma Hızlandırıcı Maydanoz-Limon Kürü

🍋🌿 Maydanoz ve limon en sağlıklı ve faydalı bitkilerdendir. Antioksidan özellikleri sayesinde vücudu toksinlerden, zehirli atıklardan arındırır, bağışıklığı güçlendirir, kırışıklıkları giderir, kilo vermeye yardımcı olur…

Bu kürü yapmak için;

  1. Sabah uyandığınızda blender’a belirtilen miktar ölçüsünde maydanozu atın üstüne 1 tane limonun suyunu iyice sıkın, son olarak da üzerine 1 bardak su ekleyin.
  2. Malzemelerinizi blender’a ekledikten sonra blender’ı çalıştırarak yemyeşil bir su elde edeceksiniz.
  3. Kürünüz hazır.
  4. Sabahları aç karnına içeceksiniz.
  5. Aradan 15 dk geçtikten sonra da normal kahvaltınızı yapabilirsiniz.

📌15 gün boyunca devam edilir.   Bu kür ile şişkinlik gider. Kilonuz takıldıysa, vücudunuzda toksik madde varsa, ödem atamıyorsanız, bağırsak problemi yaşıyorsanız, sıvılceleriniz geçmiyorsa, karaciğer yağlanması varsa, yumurtalık kisti olanlar.  Bu kişilere şiddetle öneriyorum. Bu kürü yılda 2 defa mutlaka uygulayın.

☆ Günümüz insanının en çok muzdarip olduğu şeylerden birisi karaciğer yağlanmasıdır. Birçok hastalığın sebebi de budur. Hormonları bozar, şekeri artırır, uyanınca yorgun uyanılır.  Eğer maydanoz kürü karaciğer yağlanması için yapılacaksa gün ara vererek 15’er günlük periyotlar halinde 1 ay boyunca yapılmalı.  Renginizde bir koyulaşma varsa, sıvılceleriniz artıyorsa, karaciğerinizde toksin zehir birikiyor demektir. Parlak bir cilde sahip olup genç görülmek istiyorsanız çözüm çok basit maydanoz ve limon kürü kullanmalısınız.   Bu kür sizi yüksek tansiyondan da korur.

☆ Limon kan sulandırıcıdır ve kalbin yükünü azaltır.  Bu kürü uyguladıktan sonra insanlar cildinizdeki değişimi görecektir. İlk kullandığınız günlerde, vücut iltihapları dışarı attığı için, yüzünüzde biraz sıvılce çıkabilir.  Bu kür emziren annelerde sütü azaltabiliyor. Kür uygulanırken o günlerde daha fazla su içilirse azalma olmayabiliyor. Prof. İbrahim Saraçoğlu da bu kürü öneriyor ve çok faydalı olduğunu bildiriyor.

☆ Maydanoz kürünü yalnızca 15 gün uygulamanız yeterli olacaktır. Fakat daha etkili sonuç elde edebilmek için veya karaciğer yağlanması gibi bir rahatsızlığınızın olduğunu düşünüyorsanız 15 gün uyguladıktan sonra 5 gün ara verip tekrar 15 gün daha uygulanmalıdır.  Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu maydanoz kürünü 6 ay arayla olmak üzere yılda 2 defa uygulanmasını önermektedir. Maydanoz kürü çok sık uygulanırsa olumsuz sonuçlar doğurabilir.

☆ Ben karaciğerimi toksinlerinden arındırmak hem de bahar gelmişken daha canlı ve berrak bir cilde sahip olmak için uyguladım 15 gün boyunca, faydasını da elhamdülillah gördüm. Size de şiddetle tavsiye ediyorum. Tadı da ferah ferah 🌿

📌Dikkat edilmesi gereken nokta maydanozların sanal değil tarla-bahçe maydanozu yani doğal olan hakiki gerçek maydanoz olması şart. Yoksa marketlerdeki o kocaman olan maydanozlarla bu kür yapılırsa işe yaramaz, bir faydasını göremezsiniz.

Karaciğeri Temizleyen, Metbolizma Hızlandırıcı Maydanoz-Limon Kürü Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Karaciğeri Temizleyen, Metbolizma Hızlandırıcı Maydonoz-limon Kürü
Karaciğeri Temizleyen, Metbolizma Hızlandırıcı Maydonoz-limon Kürü
Karaciğeri Temizleyen, Metbolizma Hızlandırıcı Maydonoz-limon Kürü
Karaciğeri Temizleyen, Metbolizma Hızlandırıcı Maydonoz-limon Kürü

--

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Karaciğeri Temizleyen, Metbolizma Hızlandırıcı Maydanoz-Limon Kürü tarihinde yayınlandı.

Bu sayfa tarihinde güncellendi.

İçecek TarifleriSoğuk İçecekler

Sabahları yorgun uyanıyorsanız dikkat! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu&#;ndan karaciğer yağlanmasını bitiren mucize kür tarifi

Hareketsiz ve sporsuz ya&#;am, do&#;al olmayan besinlerin tüketimi ve ya&#; ve karbonhidrat tüketimindeki art&#;&#; gibi nedenler karaci&#;er ya&#;lanmas&#;na yol açabilir. karaci&#;er ya&#;lanmas&#; belirtileri görüldü&#;ü takdirde uzman hekime ba&#;vurulmas&#;n&#;n ard&#;ndan do&#;al çözüm yollar&#; aranabilir. Prof. Dr. &#;brahim Saraçolu'nun verdi&#;i maydanozlimon kürü tarifi haberimizde

karaci&#;er ya&#;lanmas&#;

funduszeue.info &#;BRAH&#;M SARAÇO&#;LU PAYLA&#;TI

Prof. Dr. &#;brahim Saraço&#;lu karaci&#;er ya&#;lanmas&#; hakk&#;nda konu&#;tu. Saraço&#;lu, "Karaci&#;erin sa&#;l&#;kl&#; çal&#;&#;abilmesi için en önemli kür maydanoz limon kürüdür, bunu unutmay&#;n. Bu kür, karaci&#;erde birikmi&#; toksinleri atar, karaci&#;er ya&#;lanmas&#;n&#; kesin olarak ortadan kald&#;r&#;r. Sporla, diyetle ba&#;aramad&#;&#;&#;n&#;z durumlarda maydanoz limon kürü imdad&#;n&#;za yeti&#;ir. Karaci&#;er ne kadar ya&#;l&#; ise kalp krizi geçirme riskiniz de o kadar yüksektir. Ben y&#;lda 2 kez 15'er gün bu kürü yap&#;yorum. Bu adeta bir mucize. " sözlerine yer verdi.

YORGUN UYANANLAR D&#;KKAT!

Karaci&#;er ya&#;lanmas&#; kürünü payla&#;an Prof. Dr. &#;brahim Saraço&#;lu önemli uyar&#;larda da bulundu. Saraço&#;lu, 8 saat uyku uyudu&#;unuz halde hala yorgun uyan&#;yorsan&#;z çok büyük bir ihitmalle karaci&#;eriniz ya&#;lanm&#;&#; demektir. " dedi.

maydanoz limon kürü

MAYDANOZ L&#;MON KÜRÜ TAR&#;F&#;

15 - 16 adet sapl&#; maydanoz, 1 adet limon ve 1 su barda&#;&#; ( ml) su robota at&#;larak çekilir. Elde edilen ye&#;il posal&#; kar&#;&#;&#;m sabah aç karn&#;na içilir. Bu kürü 15 gün boyunca yapabilirsiniz. Bu kür karaci&#;er ya&#;lanmas&#;n&#; bitirmenin yan&#;nda kolesterol dü&#;ürücü etkiye de sahiptir.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Prof. Dr. Saraçoğlu: “Karaciğer için maydanoz limon kürü” “Kronik yorgunluk ve sivilce gibi şikayetlerin temelinde karaciğer yatıyor”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, kronik yorgunluk hissi, ciltte sivilce oluşumu gibi şikayetlerin en temel kaynağının ‘karaciğer’ olduğunu söyleyerek, bunun için ‘maydanoz limon kürü’nü önerdi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin dijital interaktif dergisi ‘Samsun EDergi’nin 4’ncü sayısına röportaj veren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi, Kimya Mühendisi Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, hastalıklara karşı reçetelerini paylaşıp özel kürlerin tariflerini anlattı.

Kronik yorgunluk hissinin kaynağı karaciğer
Prof. Dr. Saraçoğlu, kronik yorgunluk hissi, ciltte sivilce oluşumu gibi şikayetlerin en temelde kaynağının karaciğer olduğuna dikkat çekerek, “Karaciğerin sağlıklı çalışması ve bu organın bağışıklık sistemini güçlendirmek için önerdiğim ve kitaplarımda da bahsettiğim besin öğelerinin en başında maydanoz, limon, enginar ve kereviz gelmektedir. Bu sebzelere beslenmemizde sıklıkla yer vererek ve yılda 34 defa kür şeklinde uygulayarak karaciğer sağlığımızı korumamız mümkün olabilmektedir” diye konuştu.

15 günlük kür
Özellikle maydanozun, karaciğerdeki ve cilt altındaki iltihabın dışarı atımını sağlayacak güçte moleküllere sahip olduğunu, limonla da bir araya geldiğinde moleküllerin aktif hale geldiğini söyleyen Prof. Dr. Saraçoğlu şunları söyledi:
“Bu sayede maydanoz limon kürü; karaciğerin bağışıklık sistemi, karaciğer yağlanması, hepatit B, sivilce gibi cilt sorunlarında da etkili. Kronik yorgunluk hissi, ciltte sivilce oluşumu, karaciğer yağlanması ve hepatit B için maydanozlimon kürü çok faydalı. Maydanoz kürü şöyle yapılır; 15–16 dal maydanozu sapları ile beraber blendere atılır. Üzerine iki yemek kaşığı limon suyu ve yarım su bardağından biraz fazla su ilave edilir. İki dakika blenderden geçirilir. Günde bir defa sabah kahvaltıdan 15 dakika önce tamamı içilir. 15 günlük uygulamadan sonra 5 günlük ara verilir ve tekrar 15 gün uygulanır.”

“Çınar yaprağı kireçlenmeye karşı etkili”
Bunun dışında çınar yaprağının faydalarını da anlatan Prof. Dr. Saraçoğlu, “Çınar yaprağında bulunan sekonder metabolitler ile kireçlenmede etkindir. Çınar yaprağının kireçlenme dışında etkili olduğu hastalıklardan bazıları arasında bel ve boyun fıtığı, romatizma, epilepsi, uyku sorunu yer almaktadır. Çınar yaprağının antidepresan ve ağrı kesici özelliği de bulunmaktadır. Çınar yaprağının bir miktar tansiyonu yükseltme özelliği olduğundan tansiyon dengesine yardımcı olarak Kuşburnu bitkisi ile kullanılması gerekir” ifadelerini kullandı.

“İki nesil sonrasını etkiliyor”
Obeziteye de dikkat çeken Prof. Dr. Saraçoğlu, “Maalesef ki, büyük şehir hayatının getirmiş olduğu hazır katkılı yiyecek, GDO’lu ürünlerin tüketiminin artması ile obezite, diyabet gibi hastalıklarla genç yaşta mücadele eden bir nesil yetişmekte. Unutmayın ki, ne yerseniz o’sunuz! Şöyle ki, bugün yediğiniz gıdaların zararları veya olumsuz etkilerinin size dönüşü 2 nesil sonrasında yani torununuzun bağışıklık sistemine etki etmektedir. Yıllardır dikkat çekmeye, anlatmaya çalıştığım konu ata tohumu, Anadolu topraklarının ayrıcalığıdır. Atalarımızın, Anadolu’nun geleneksel beslenme alışkanlıkları ile beslenme kültürümüzü yeniden gençlerimize kazandırmak, GDO’suz, ata tohumu ile üretilmiş ‘tahıl, sebze, meyve, et’ ürünlerinin sürdürülebilir olması çok önemlidir” dedi.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde funduszeue.info editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası