33 nerenin plakası / 33 Nerenin Plakası? 33 Plaka Kodu Hangi İl, Nereye Ait? - Yaşam Haberleri

33 Nerenin Plakası

33 nerenin plakası

33 plaka nerenin plaka kodu ve hangi şehire ait? 33 plaka numaralı ilimiz neresi ve hangisidir?

Haberin Devamı

Akdeniz Bölgesi'nin tatil cenneti olarak bilinen yeri Mersin'dir. Temiz sahilleri ve yemek kültürü ile ilgi çeken bir il olmuştur. Mersin ilinin kullanmış olduğu plaka kodu ise 33 plakadır. Karşınıza 33 plaka ile başlayan bir taşıt çıkarsa eğer bu plakanın sahibi Mersin ilidir. Aynı şekilde Mersin'e ait olan ilçelerde 33 plaka kodu ile başlar.

33 Plaka Nerenin Plaka Kodu ve Hangi Şehre Ait?

 Mersin ili ve ilçeleri sabit şekilde 33 plaka kodu ile başlamaktadır. Ancak, il ve ilçeleri ayırt etmek için harf kodları değişiklik göstermektedir. Örneğin 33 V ile başlayan bir plaka Mersin'in Silifke ilçesini işaret etmektedir. Bu şekilde harf grupları değişerek il ve ilçeler tespit edilebilmektedir. Bu sayede karışıklık çıkması muhtemel olmayacaktır. İl ve ilçelerin ismini plakalar ile bulma şansınız vardır.

Haberin Devamı

 Türkiye’de Akdeniz bölgesinde yer alan Mersin'e yaşayan insanlar 33 plaka kodunu sıklıkla görmektedir. Onun dışında nerede bulunursanız bulunun 33 plakanın Mersin'e ait olduğunu unutmayın. Plaka kodları illerin ve ilçelerin bilinmesi için oldukça önemlidir. Plaka kodlarını öğrenerek genel kültürünüzü geliştirebilirsiniz.

33 nerenin plaka kodu? 33 plakası nereye ait, hangi il? İçel (Mersin) ilçeleri plaka harfleri

Belli bir yere kadar alfabetik olarak devam eden plaka kodları genel kültür sorularında, bilgi yarışmalarında karşımıza çıkabiliyor. Ek olarak çoğu vatandaşımız yolda giderken farklı plakalar görüp nereye ait olduğunu merak etmektedir. Bu bakımdan sizler için 81 ilin plakalarını paylaşıyoruz. Peki 33 nerenin plakası, hangi şehre ait, ilçelerinin plaka harfleri nedir?

33 NERENİN PLAKASI?

33 plakası hangi ile ait : İçel ( Mersin )

33 plakası İçel ( Mersin ) iline ait bir plaka kodudur. Eğer otomobillerin, kamyonların, arabaların, motosikletlerin ve benzeri araçların arkasındaki plaka 33 ile başlıyorsa bu İçel ( Mersin )'e ait demektir. İçel ( Mersin )'in plakası 33'dür. Peki İçel ( Mersin ) ilçelerinin plaka harfleri nelerdir?

İÇEL'İN (MERSİN) İLÇELERİNE AİT PLAKA HARFLERİ KODLARI

Plaka Kodu 33 olan İçel ( Mersin )'in ilçelerinin de kendilerine özel plaka harf kodları vardır. Bu harflere bakılarak o plakanın İçel ( Mersin )'in hangi ilçesine ait olduğunu anlayabiliriz. Şimdi 33 Mersin plaka kodlu ilçelerin plaka harflerini paylaşalım:

Akdeniz ilçesi plaka harfleri :

33 A

33 AC - 33 AZ

33 AAB

33 B

33 D

33 DA - 33 DZ

33 E

33 EA - 33 EZ

33 F

33 FA - 33 FZ

33 H

33 HA - 33 HZ

33 J

33 M

33 RA - 33 RZ

33 S

33 SZ - 33 SZ

33 T

33 TA - 33 TZ şeklinde başlayanlar

Anamur ilçesi plaka harfleri : 33 J, 33 LA - 33 LZ, 33 M, 33 S ve 33 T ile başlayanlar.

Aydıncık ilçesi plaka harfleri : J, M, S ve T harfleri ile başlayanlar.

Bozyazı ilçesi plaka harfleri : J, M, S, T, ZA - ZZ harfleri ile başlayanlar.

Çamlıyayla ilçesi plaka harfleri : J, M, S ve T ile başlayanlar.

Gülnar ilçesi plaka harfleri : J, M, S, T ve YA - YZ ile başlayanlar.

Tarsus ilçesi plaka harfleri :

33 J

33 M

33 N

33 NA - 33 NZ

33 NAA - 33 NZZ

33 P

33 PA - 33 PZ

33 S

33 T

Erdemli ilçesi plaka harfleri : J, M, S, T, V ve VA - VZ harfleri arasındadır.

Mut ilçesi plaka harfleri : J, M, S, T ve UA - UZ arasındadır.

Silifke ilçesi plaka harfleri :

33 J

33 K

33 KA - 33 KZ

33 KAA - 33 KZZ

33 M

33 S

33 T harflerinde olanlar.

33 nerenin plaka kodu? 33 plakası nereye ait, hangi il? İçel (Mersin) ilçeleri plaka harfleri

Sonuç olarak 33 plakası İçel (Mersin) şehrimize aittir. İlçelere ait plaka harfleri de yukarıdaki gibidir. Diğer plaka kodlarına sitemizden aratma yaparak ulaşabilirsiniz.

funduszeue.info - Gündem

Plaka KodlarıPlaka koduMersinİçelGündemOtomobilGüncelHaberler

34 Plaka &#;

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası