izmir bornova ento kulak burun boğaz / Ento Kulak Burun Boğaz Merkezi

Izmir Bornova Ento Kulak Burun Boğaz

izmir bornova ento kulak burun boğaz

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Başvuru Sayısı

başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İzmir Bornova'da bulunan Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi  bünyesinde görevlendirilmek üzere;

  • Üniversitelerin veya sağlık meslek liselerinin  Anestezi Teknikerliği bölümlerinden mezun,
  • Tercihen  estetik operasyon alanlarında tecrübeli,
  • Genel  anestezi alanında en az 2 yıllık deneyime sahip, 
  • Damar yolu açma ve kan alma işlemlerinde tecrübeli,
  • Hasta güvenliğine ve memnuniyetine önem veren,
  • İletişim yeteneği yüksek, ekip çalışmasına yatkın,
  • Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek,
  • Aktif ve tam zamanlı çalışabilecek,

Takım arkadaşı aramaktayız.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli

Ön Lisans(Mezun)

Hakkımızda

Özel ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi , yılından bu yana İzmir’de faaliyet göstermektedir. ENTO, metrekare alan üzerine kuruludur ve otomasyon sistemine sahiptir. Özel ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi’nde uyku laboratuarları, ameliyathaneler, gözlem odaları, odyometri laboratuarları mevcuttur. Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları , Estetik & Plastik Cerrahi, Dermatoloji ve Radyoloji branşlarında hastalarına sağlık hizmet vermektedir.

Daha fazla bilgi

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (31)

    N

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Sezgin Bekdemir • Diğer

    merhaba tarıhınde funduszeue.infoın bekdemır e Rinoplasti amelıyatı oldum hersey ıcın tskler cok memnun kaldım dr sezgın beyın ınsanı yaklasımları tartısılmaz ayrıca tum personelın ılgısıne ayrıca tskler . dr sezgın bey saglık ve huzurla yolunuz acık olsun :) :)

    C

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Kadri Sert • Diğer

    ŞUBAT AYININ BAŞINDA KADRİ BEY E MUAYENE OLMAK İÇİN ENTO İZMİR HASTANESİ KBB DEN RANDEVU ALIP KULAĞIMDAKİ DUYMA PROBLEMİ İÇİN MUAYENEYE GİTTİM. DOKTOR BEYİN HASTA YAKLAŞIMINI HİÇ BEĞENMEDİM. ŞİKAYETLERİMİ DETAYLI DİNLEMEDİ , MUAYENE SÜRESİ KISAYDI , KULAK RAHATSIZLIĞIMLA İLGİLİ SORDUĞUM SORULARA OLUMLU VEYA OLUMSUZ NET CEVAP ALAMADIM VE ÜSLÜBÜNÜ DA BEĞENMEDİM,CEVAP VERDİKLERİNE DE SERT CEVAPLAR VERDİ. ÇIKMAYA YAKIN BENİM ISRARIM ÜZERİNE KULAĞIMA KAMERA İLE BAKTI O DA ÇOK SERİ VE KISAYDI. KADRİ BEY E BİR DAHA MUAYENE OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.

    S

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Sezgin Bekdemir • Diğer

    Kizimin geniz eti ve kulak tüpü ameliyatını gerçekleştirdi,çok ilgili, ameliyat öncesi ve sonrası soru isaretlerimiz vardi, çok memnun kaldık, tereddutvetmeden gidilebilir,ilac bulamadığımız aradık hemen geri döndü yardımcı oldu,emeğinize sağlık kıymetli doktorumuz

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ümit Filiz • Burun Estetiği

    Ümit bey 20 yıldır ailemizin Dr dur kendisini havaaskerihastanesinde tanıdık burun estetiği ameliyatı funduszeue.info funduszeue.infogi ameliyatında çökmeler olur funduszeue.infoat yapılır bende hiç öyle bir sorun olmadı şükür,17 sonra hastanesi olan Ento ya gidip funduszeue.infomi yaktırdıfunduszeue.infoe kulak çınlaması sorunu ile kendisinden yardım aldı ve bir çok akrabamizi Ümit bey e göfunduszeue.infoine çok güveniyoruz Ümit bey bir tanedir ilgili ,alaka , tedavi süreci ile ilgili aydınlatma son derece iyidir ,kendisi son derece samimi ve açık sozludur, güven veren enerjisi vardır funduszeue.infoak özel muayenesine çok defa gitmiştik,şuan kendi hastanesini açtı Allah yolunuzu açık etsin başarılı funduszeue.info böyle funduszeue.info her zaman başarılı olsun ve kazansın..

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ümit Filiz • Diğer

    Kızımın geniz eti ve sonrasında bademcik operasyonları için gittiğim ento kbb ve değerli hekimi Ümit filiz varolun sağolun bir hekimden çok daha fazlasından bahsediyorum Allaha emanet olun..

    N

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ali Oğuz Demir • Diğer

    Oğuz beye ve asistanına çok teşekkür ederim hayatıma bu denli dokundukları için nasıl anlatsam ne yazsam bilemiyorum. Çok araştırdım çok görüşme yaptım ama Oğuz beyın gercekcı ve guvenılır yaklaşımı ve mükemmel bir buruna sahıp olmamı sağladı. Burnumun nasıl olacağını gösterdi burun içini extra muayene etti ve Süreç gerçekten söylendiği gıbı geçiyor agrı olmaması cok şaşırtıcı,hala sıslıklerım var ama zamanla ındıgını Insan fark edıyor ve gözle görülür bir fark oluyor. Burun çalısması yapılması ve Oğuz beyin her şeyi anlatması herşeyden öte bu muhteşem degısım ıcın doktoruma mınnettarım

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ali Oğuz Demir • Diğer

    Doktorumuz Sayın Ali Oğuz Demir 4 yıl önce eşimin kırık olan burnunun ameliyatını gerçekleştirdi. Çok memnun kaldık geçen ay kızımında eğri ve tıkalı olan burnunu sihirli elleri ile harika bir buruna çevirdi . Kızım okadar memnunki anlatamam . Hem hasta iletişimi hem işinin ehli olan doktorumuza uzun yıllar sağlıkla işini yapmasını temenni ediyoruz Çok teşekkürler yürekten

    D

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ali Oğuz Demir • Diğer

    Doktorumuz Ali Oğuz beye iki kardeş burun estetiği için başvurduk kardeşimin burnunda eğrilik ve bende de yüzüme oranla büyük bir burna sahiptim. Kendisi uzun süredir düşündüğümüz ama bir türlü güvenemediğimiz için yaptırmadığımız müthiş değişimizin nedeni. İlk 3.gün silikon alınması ve 7.gün atel çıkmasıyla en zor olan kısmını verdiği ilaçlarla çok hafif atlattık. Onu tercih etmenizdeki en büyük etmen doktor beyin sayfasına baktığınızda zaten herkes farkeder genelde çok zor ameliyatlarda çok güsel sonuçlar elde edinilmişti bu bize ilk etapta etkiledi .Sonrasında artı ve eksileri tüm gerçekliğiyle anlatması ve süreç boyunca ona ulaşabilmemiz ve kardeş olmamıza rağmen biz söylemeden bile bizdeki farklı hatları yakalayıp yüzümüze uyumlu şekilde çizim yapılması ve muhteşem sonucumuz eğrilik ve boyut sorunumuz çözüldü. Ayrıca süreç başı ve sonuna kadar olan ilgisi ve önerileri çok yerindeydi. Bir doktordan daha ne beklenir ki Düşünen varsa boşuna beklemesin daha erken daha mutlu olun:)

    Ç

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ali Oğuz Demir • Diğer

    İstediğim görüntüye kavuşmamı ve nefes alabilmemi sağlayan mükemmel doktor. Her şeyi detaylı anlatıyor ve istediğiniz burnun sadece şekil odaklı değil sağlık açısından da sizi bilgilendiriyor ameliyat sonrası o kadar güzeldi ki hiç ağrım olmadı biraz şişlik morluk oldu çünkü tenim çok hassas ameliyattan 2 gün sonra iç tamponlarım alındı 1 hafta sonrada atelim çıktı ve etrafımdaki insanlar benim ameliyat sürecime şahit oldukları için onlarda sırayla olmaya başladılar annemde dahil iyi ki dediklerimdensiniz çok teşekkür ederimm..

    C

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Ümit Filiz • Geniz Eti Ameliyatı

    Çok ilgili, her türlü işlemi açıklayan, güven veren bir doktor. Çok memnun kaldım. Ses tellerimdeki nodül için gitmiştim, burnumdaki deviasyon ile ikisini birlikte ameliyat etti. Ameliyat sonrasında da her şey daha önce anlattığı şekilde ilerledi. Ento küçük düzgün bir yer. Tüm çalışanlar güleryüzlü ve ilgiliydi.

    Hata oluştu, tekrar deneyin

    Tümünü göster  

İletişim

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası