instagram gizlenen fotoğrafları geri getirme / Instagram’da Fotoğraf Gizleme Silmeden Nasıl Yapılır?

Instagram Gizlenen Fotoğrafları Geri Getirme

instagram gizlenen fotoğrafları geri getirme

İnstagramda Fotoğraf Gizleme [Resimli Anlatım] &#; Güncel

Instagramda fotoğraf gizleme ile kullanıcılarına çok daha özel kullanım olanağı sağlamaktadır.

Ayrıca yaptığı bir güncelleme ile de spesifik olarak instagram gönderilerini belirli kişilere karşı gizleme imkanı sunmaktadır. Instagram kullanıcılarını ziyadesi ile memnun etmektedir.

Instagram bilindiği üzere resim paylaşım platformu olarak değerlendirilmektedir, hal böyle oluncada kullanıcılar özel anılarını paylaşmaktadır. Tabi şöyle bir şey var ki, bazen fotoğrafları paylaşırken fotoğraflarını bazı kişilerden gizleme ihtiyacı duymaktadır.

Instagram&#;dan arkadaşlarını engellemek istememektedirler, diğer yandan da paylaştığı fotoğrafı görmesini de istememektedir. Instagram gönderiyi kişiden gizleme diye yenilik getirerek bu sorunu ortadan kaldırmaktadır. Sizlere bu işlem nasıl yapılır onu göstereceğiz.

Sizi takip eden kişilere hikayelerinizi kapatabilirsiniz. Bunun için instagram hikaye gizleme makalemize gidebilirsiniz.

Instagram Fotoğraf Gizleme

Burada göstereceğimiz işlemler ile ister telefondan ister bilgisayardan kolayca yapabilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip edelim.

  • İlk olarak Instagram&#;a giriş yapın.Instagram Fotoğraf Gizleme
  • Profil sayfanızda gizlemek istediğiniz resminizi seçin.Instagram Fotoğraf Gizleme geçici
  • Fotoğrafa tıklayın ardından sağ üst tarafta bulunan üç nokta işaretine tıklayın.
  • Açılacak olan kısımda Arşivle seçeneğine tıklayın.
  • Bu şekilde fotoğrafınız gizlenmiş olacaktır.

Instagram Arşivlenen Fotoğrafı Geri Getirme

Burada yapılacak işlem yine çok basit. Fotoğrafınızı instagram da tekrar görünür yapmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edelim.

  • Instagram&#;a giriş yapın.
  • Profilin üst tarafında bulunan işaretine tıklayın.
  • Açılan pencerede yukarıdaki kısımda Hikaye Arşivi seçilmiş olacak, bunun üstüne dokunarak Gönderi Arşivi bölümüne getirin.Instagram Fotoğraf Gizleme
  • Son olarak fotoğrafınızı tekrar paylaşmak için fotoğrafın sağ üst tarafında bulunan üç noktaya dokunarak paylaşımı gerçekleştirebilirsiniz.Instagram Fotoğraf Gizleme

Instagram Belirli Kişiye Fotoğraf Gizleme

Instagram tam olarak belirli kişilere fotoğraf gizleme imkanı sağlamamaktadır. Ama instagram gönderilerini belirli kişilere karşı gizleme ile gerçekleştirmektedir.

Bunu da Instagram Direct uygulaması ile başkasının görmemesini sağlayabilirsiniz. Ancak bu da sadece spesifik olarak resim atma olanağı sağlayacaktır.

Peki belirlediğiniz kişiye instagram hikayelerini nasıl gizleyebilirsiniz?

EN ÇOK OKUNANLAR

Etiketler: mobil

Instagram’da Fotoğraf Gizleme Silmeden Nasıl Yapılır?

instagram-da-fotoğraf-gizleme

Paylaştığın bir fotoğrafı silip silmeme konusunda tereddüt mü yaşıyorsun? Silmeden Instagram’da fotoğraf gizleme mümkün. Bir süre fotoğrafını gizleyebilir ve kararını verdikten sonra silebilir veya tekrar yayımlanmasını sağlayabilirsin. Nasıl yapılır keşfetmek için hemen oku!

Instagram’da Fotoğraf Gizleme

Instagram’da bir fotoğrafı paylaşma konusunda şüphelerin varsa, tam olarak karar veremediysen bu fotoğrafı gizleyebilirsin. Takipçilerin bu fotoğrafı göremez ancak sen görebilirsin. İstersen daha sonra takipçilerinin görebileceği şekilde yeniden paylaşabilirsin. Uygulamanın Arşivle özelliği bunu mümkün kılıyor.

Instagram arşiv özelliği, fotoğraflarını silmene gerek kalmadan gizlemene yardımcı oluyor. Şimdi bu özelliği nasıl kullanacağına dair bilgiler paylaşalım.

Instagram Fotoğraf Gizleme Nasıl Yapılır?

Uygulamanın arşiv özelliğini kullanarak fotoğraflarını nasıl gizleyeceğine bakalım. Aşağıdaki adımları sırasıyla uygula.

1. Uygulamayı aç, sağ alt köşedeki resmine basarak Profil sayfana gir.

instagram-fotoğraf-gizleme

2. Profil sayfanda gizlemek istediğin fotoğrafını yani gönderini bulup tıkla.

3. Gönderinin sağ üst köşesindeki üç noktaya dokun.

instagram-fotoğraf-gizleme

4. Açılan menüden Arşivle seçeneğine tıkla.

instagram-fotoğraf-gizleme

Artık fotoğrafın arşive aktarılmış olacak, profilinde ve akışında gözükmeyecek. Haliyle sen hariç hiçbir takipçin de bu gönderiyi göremeyecek. İstersen gönderilerinde Instagram konum gizleme de yapabilirsin.

Instagram Gizlenen Fotoğrafları Görme

Arşivleyerek gizlediğin fotoğraflarını kendin istediğinde kolaylıkla görebilirsin. Gizlenen fotoğrafları görmek için aşağıdaki adımları izle:

1. Uygulamayı aç, sağ alt köşedeki resmine basarak Profil sayfana gir.

2. Sağ üst köşedeki üç çizgili menü simgesine tıkla.

instagram-fotoğraf-gizleme

3. Arşiv seçeneğine dokun.

instagram-da-fotoğraf-gizleme

4. Üst sekmede yer alan açılır menüden Gönderi Arşivi’ni seç.

instagram-da-fotoğraf-gizleme

5. Arşivlemiş olduğun tüm fotoğrafların burada listelenecek.

instagram-da-fotoğraf-gizleme

Bu gönderiyi ve gönderiye ait beğeni ve yorumları yalnızca sen görebilirsin. Diğer kullanıcılar bu gönderiye yorum bırakmış veya beğenmiş olsalar dahi göremezler. Tüm bunların görülebilmesi için gönderiyi yeniden paylaşman gerekir.

Instagram Gizlenen Fotoğrafları Geri Getirme

Arşivlemiş olduğun bir fotoğrafı tekrar paylaşmak suretiyle takipçilerine görülebilir hale getirebilirsin. Bunun için aşağıdaki adımları izle.

1. Öncelikle arşivine girip gönderini bulman gerekir. Instagram gizlenen fotoğrafları görme bölümünde anlattığımız ilk dört adımı izleyerek Gönderi Arşivi’ne gir.

2. Gönderi Arşivi’nde geri getirmek istediğin fotoğrafını bul ve üstüne tıkla.

instagram-da-fotoğraf-gizleme

3. Gönderi açıldıktan sonra sağ üst köşedeki üç noktaya dokun.

instagram-da-fotoğraf-gizleme

4. Profilde Göster seçeneğine bas. Artık fotoğrafın yeniden profilinde gösterilecek ve takipçilerin eskisi gibi bu gönderini görmeye devam edebilecek.

instagram-da-fotoğraf-gizleme

Instagram fotoğraf gizleme bu kadar kolay. Instagram&#;da takibi bırakanlar nasıl anlaşılırmerak ediyorsan blog yazımızı şimdi incele.

Android tutorial içerikleriyle AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram, diğer insanları takip edebileceğin gibi fotoğraf, video ve hikaye paylaşabileceğin bir sosyal ağ. Arkadaşlarının gönderi, hikayeReels ve video paylaşımlarına bakabilir, beğenebilir ve yorum yapabilirsin. Filtre, özel efekt ve çerçeveler kullanabilir, direkt mesajlaşabilir, canlı yayınlar yapabilir ve yeni hesaplar keşfedebilirsin.

Instagram'da arşivlenen fotoğrafları geri getirme yöntemi!

Fotoğraf paylaşım uygulaması olan Instagram'da arşivleme özelliği sayesinde, fotoğraf ve videoları silmeden, geçici bir süreyle profilde gözükmelerini engelleyebilirsiniz. Bu özellik sayesinde Instagram'da paylaştığınız fotoğraflarınızı silip, tekrar yüklemeye gerek kalmadan arşivden geri getirebilirsiniz. Peki, Instagram'da arşivlenen fotoğrafları geri getirme nasıl yapılır? İşte, yöntemi..

INSTAGRAM'DA ARŞİVLENEN FOTOĞRAFI GERİ GETİRME YÖNTEMİ

1. Arşivleme özelliğini kullanmak için fotoğraf ekranında, sağ üstteki menü simgesine dokunun. Burada en üstte Arşiv seçeneğini göreceksiniz. Bunu seçtiğinizde içerik profilinizden çıkacak ve arşive taşınacak.

2. Bu ekranda da tüm arşivli fotoğraf ve videolarınızı görebilirsiniz.

3. Arşivdeki içeriklerinizi yeniden görünür yapmak için, o içeriğin ekranında, tekrar sağ üstteki menüye dokunun ve Profilde Göster'i seçin.

4. Arşivdeki fotoğraf ya da videolarınızı görmek isterseniz, Profil sayfanızda yine sağ üstteki Arşiv simgesine dokunabilirsiniz.

Instagram'da arşivlenen fotoğraf nasıl geri getirilir?

Instagram'da arşivlenen fotoğrafı geri getirme nasıl yapılır?

Instagram'da paylaştığınız bir fotoğrafı "Arşivle" butonuna tıklayarak arşive eklediğiniz zaman, o fotoğraf profilinizden kaybolur ve arşiv bölümüne gider. Eğer arşivlenen fotoğrafı geri getirmek isterseniz arşive gidip ilgili fotoğrafı profilde göster seçeneğine tıklamalısınız. Detaylı bir şekilde instagram arşivlenen fotoları geri getirmek için aşağıdaki adımları takip edin.

Instagram arşivlenen fotoğrafları geri getirme (geri yükleme):

  1. Instagram'ı açın.
  2. Profil profil simgesine dokunun.
  3. Sonra üst kısımdaki saat simgesine dokunarak instagram arşiv bölümüne girin.
  4. Üst taraftaki seçeneklerde Gönderi Arşivi seçeneği seçilmelidir, eğer öyle değilse gönderi arşivini seçin.
    instagram gönderi arşivi
     
  5. Arşivlenen fotoğraflar arasından geri getirmek istediğinizi seçin.
  6. Ardından fotoğrafın köşesindeki seçenekler seçenekler simgesine dokunun.
  7. Sonra "Profilde Göster" seçeneğine tıklayın.
    arşivlenen foto geri getirme
     
  8. Böylece arşivlediğiniz o fotoğraf artık tekrar profilinizde görünecektir.

Instagram'da arşivlenen fotoğrafı geri getirme işlemi bu kadar. Başka bir şey yapmanıza gerek yok.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası