sahib ata termal otel fiyatları / Sahib Ata Termal Otel Yorumları - 3 Yorum, Puan | seafoodplus.info

Sahib Ata Termal Otel Fiyatları

sahib ata termal otel fiyatları

Sahib ata termal otel telefon numaraları ve iletişim bilgileri

Sahib Ata Termal Otel

Sahib Ata Termal Otel

Turkey Otelleri > Konya Otelleri > Ilgin Otelleri
Ilica Otelleri

Bilgi

Konya Bölgesinde Bulunan Sahib Ata Termal Otelin Tüm Odalarında Lcd Tv , Telefon, Minibar, Banyo, Saç Kurutma Makinesi, Klima Ve Kablosuz Internet Bulunmaktadır. Sahib Ata Termal Otelin Konya Havaalanına 84 Km, Konya Otogarına 65 Km, Boz Tepe 46 Km, Konya Atatürk Stadyumuna 69 Km, Akşehir Otogarı 41 Km Mesafesi Bulunmaktadır. Hamam, Sauna, Termal Havuz, Oyun Salonu, Tv Odası, Buhar Odası Gibi Aktivitleri Mevcuttur.

Telefon Numarası

 

Web Sitesi

Title :

Sahib Ata Termal Otel

Sahib Ata Termal Otel

Konya’nın ve aynı zamanda Türkiye’nin en değerli termal su kaynaklarından birisine sahip olan Ilgın ilçesinde konumlanan Sahib Ata Termal Otel, misafirlerine termal suların şifalı etkilerinden faydalanma fırsatı sunmaktadır. Konya il merkezine 70 kilometre uzaklıkta olan tesis, Konya Havaalanı’na ise 85 kilometre mesafede yer almaktadır. Otelin kendine ait otopark alanı mevcuttur. Ilgın'daki otel listesinden bulacağınız Sahib Ata Termal Otel, konuklarına ‘Yarım Pansiyon’ konsepti ile hizmet vermektedir.

Sahib Ata Termal Otel bünyesinde 1 adet açık havuz, 1 adet kapalı havuz, çocuk havuzu, 2 adet kadın termal havuzu ve 2 adet erkek termal havuzu mevcuttur.

Konforlu Konya otelleri arasından tercih edeceğiniz Sahib Ata Termal Otel, oda ile konuklarını ağırlamaktadır. Odaların günlük veya haftalık temizlikleri yapılmaktadır.
Tesise açık ve kapalı alanları olan bir restoran, İç Anadolu mutfağına odaklı menüsü ile konuklarına hizmet vermektedir. Tesiste sıcak ve soğuk içeceklerin temin edilebileceği bir kafe alanı da mevcuttur.

Termal tatili esnasında formunu da korumak isteyen konukların kullanabileceği donanımlı bir spor salonu otel bünyesinde mevcuttur. Tesiste ayrıca yetişkinler ve çocuklar için de oyun salonları bulunmaktadır.

Sahib Ata Termal Otel’in SPA olanakları arasında sauna, buhar odası ve termal havuzlar yer almaktadır.

Tesiste kurumsal ve özel organizasyonlar için kullanıma hazır toplantı salonu mevcuttur. Çamaşırhane, emanet kasası, kuru temizleme ve kuaför, Sahib Ata Termal Otel’in diğer olanakları arasındadır.

Termal su kaynaklarından istifade etmek ve sevdikleriniz ile beraber konforlu bir tatil geçirmek için tercihinizi Sahib Ata Termal Otel’den yana kullanabilirsiniz.

nest...

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.