kastirmayan ekran kaydedici / Bilgisayarı Kastırmayan Oyuniçi Video Kaydetme Programı Önerisi | DonanımHaber Forum

Kastirmayan Ekran Kaydedici

kastirmayan ekran kaydedici

Mobil ve PC'de Dahili Ses ile PUBG Oynanışını Kaydetme

Cep telefonunuzda ve bilgisayarınızda PUBG için en iyi kayıt yazılımı nedir? PUBG, Windows ve Android telefon için en popüler oyunlardan biridir. PUBG oyununu sosyal medya sitelerinde paylaşmak istediğinizde, PUBG oyununu yakala yüksek kalitede video ve ses. Ayrıca, makaleden mobil ve bilgisayarda sesli PUBG için en iyi ekran kaydediciler hakkında daha mükemmel özellikler de öğrenebilirsiniz.

PUBG Oynanışını Kaydet

Bölüm 1: PC'de Dahili Ses ile PUBG Oynanış Nasıl Kaydedilir

Dahili ses ile PUBG oyununu PC'ye kaydetmek veya hatta mikrofon veya web kamerasından ses ve facecam ile oyun yorumunu eklemek için, AnyMP4 Ekran Kaydedici PUBG için istenen ekran kaydedicidir. Ayrıca video codec bileşenini, kare hızını ve daha birçok ayarı değiştirmenize, ek açıklama, metinler, şekiller ve diğerleri eklemenize, hatta kaydedilen dosyaları sosyal medya sitelerinde paylaşmanıza olanak tanır.

  • 1. PUBG oyunu için videolar kaydedin, ses dosyaları yakalayın ve anlık görüntüler çekin.
  • 2. Ayar için kısayol tuşları, video / ses ayarları gibi esnek ayarlar.
  • 3. Başlangıç ​​zamanı, kayıt uzunluğu, kaydı manuel olarak durdurma vb.
  • 4. Kaydedilen PUBG oyun videosunu önizleyin ve videoları daha fazla düzenleyin.

1. Adım: PUBG oyun kaydedicisini indirip yükleyin, programı bilgisayarınızda başlatabilirsiniz. Bundan sonra, Video Kaydedici menü ve tıklayın görenek PUBG oyun videosu için özel pencereyi kaydetme seçeneği.

Özel Kayıt Alanı

2. Adım: Oyun yorumunu eklemek istiyorsanız, Webcam facecam video ekleme veya hatta Sistem Ses seçenek ve Mikrofon PUBG oyun videosu için istenen ses kanalını ekleme seçeneği.

Ses Ayarlarını Özelleştirme

3. Adım: Tıklayabilirsiniz vites simgesine tıklayın, video tıklamalarını, video codec'ini, kare hızını, ses kalitesini ve daha pek çok şey gibi ses ve video ayarlarını yapın. Çıktıdan memnunsanız, OK düğmesine basın.

Kısayol Tuşları Referansları

4. Adım: Bundan sonra, REC PUBG oyun videoları kaydetmek için düğmesine basın, kayıt işlemi sırasında kenarlık, çizgi, oklar ve ihtiyacınız olan herhangi bir şekli çizebilirsiniz. Oyunu kaydettikten sonra, dur İstediğiniz dosyayı almak için simgesini tıklayın. (Daha fazla bul oyun düzenleme araçları)

Kayda başla

Bölüm 2: Ses ile Mobil PUBG Oynanış Nasıl Kaydedilir

Mobil PUBG oyununu sesle kaydetmenin en iyi yöntemi nedir? Yüksek kalitede video çekmek için AZ Ekran Kaydedici ekran kaydedici Android telefonunuzda PUBG için. İşlem hakkında daha fazla ayrıntıyı aşağıdaki gibi öğrenmeniz yeterlidir.

1. Adım: AZ Ekran Kaydediciyi Android telefonunuza indirip yükleyin, uygulama çekmecesinden PUBG oyun kaydedicisini başlatın ve kayıt çözünürlüğü, kare hızı ve daha fazlasını içeren dört kayıtlı bir bindirmeden video kayıt ayarlarını değiştirmek için Gear simgesine dokunun.

2. Adım: İşiniz bittiğinde, ana ekrana dönmek için Geri düğmesine basabilirsiniz. PUBG oyun kayıt cihazını açın ve kaydetmek istediğiniz ekrana gidin. PUBG'den oyun videoları kaydetmek için AZ katmanındaki kırmızı kamera deklanşör simgesine dokunun.

3. Adım: Android telefonunuz dosyayı PUBG oyunundan otomatik olarak kaydetmeye başlayacaktır. İşiniz bittiğinde, bildirim gölgesini aşağı çekebilir ve kaydedilen videoyu Android telefonunuza kaydetmek için Duraklat seçeneğini veya Kaydı durdur seçeneğini tıklayabilirsiniz.

AZ Screen Recorder

Bölüm 3: PUBG Oynanış için En İyi Kayıt Yazılımı SSS

PUBG, PlayerUnknown's Battlegrounds nedir?

PUBG olarak bilinen PlayerUnknown's Battleground, çok oyunculu bir çevrimiçi battle royale oyunudur. İlk olarak Mart 'de, hayatta kalan son kişi olmak ve zor tavuk yemeğini yemek amacıyla silah ve teçhizat topladıkları bir adaya yüze kadar oyuncunun paraşütle atlamasıyla Stream için ilk kez yayınlandı.

PUBG Mobile Lag Düşük Spec Telefon Nasıl Onarılır?

PUBG'yi Android telefonunuza yüksek kalitede kaydettiğinizde, düşük özelliklere sahip Android telefonda yoğun grafik oyunları oynamakta zorlanabilirsiniz. Durumda olduğu gibi, grafik ayarlarını yapabilir ve PUBG mobil önbelleğini ve verilerini temizleyebilirsiniz.

İPhone'da PUBG için En İyi Kayıt Yazılımı Nedir?

İPhone'unuzda PUBG oyununu yakalamanız gerekiyorsa, istediğiniz videoları kaydetmek için varsayılan kayıt özelliğini kullanabilirsiniz. Ancak Mac için QuickTime, dosyaları kaydetmek için önerilen başka bir seçenektir; iPhone'unuzda PUBG'yi oynatırken sorunsuz bir kayıt olduğundan emin olabilirsiniz.

Sonuç

Için PUBG oyununu kaydet videoları, makaleden PUBG için en iyi kayıt yazılımı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Android telefonunuzda yüksek kaliteli bir video dosyası olarak kalmak zorsa, PC'nizde veya Mac'inizde PUBG için istediğiniz ekran kaydedici olan AnyMP4 Ekran Kaydedici'yi seçebilirsiniz. PUBG için en iyi kayıt yazılımı hakkında herhangi bir sorgu, yorumlarda daha fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mükemmel

Derecelendirme: / 5 (65 derecelendirmesine dayanarak)

Yorum YapTartışmaya burada katılmak için yorumlarınızı ekleyin
OBS
ekran ve webcam kaydı alma programı

Open BroadCaster Software, diğer ekran kayıt programlarından farklı olarak canlı akış (stream) imkanı sunuyor. Canlı video yayını yapmak isteyenlerin kullanabileceği açık kaynaklı ve ücretsiz bir yazılım olması oldukça önemli bir nokta. Bu programı keşfettiğim anda hemen listeye eklemem gerektiğini düşündüm. Ayrıca OBS bize bir özellik daha sunuyor. Bu özellik ise, webcam ile ekran kaydını aynı anda alıp işleyebiliyor olması.

ekran ve webcam kaydı alma programı

Webcam görüntünüzü videonun bir kenarına iliştirip ekranınızı kaydedebilir ve ekran kaydı başlatabilirsiniz. Özellikle eğitim videoları hazırlayanlar için oldukça önemli bir özellik olan webcam kaydı, bizi OBS kullanmaya teşvik ediyor.

OBS, sahneler arasında geçiş yaparken bizlere özelleştirilebilir geçişler ekleme imkanı sunuyor. Ayrıca ekran kaydı aralarına istediğimiz videoları ekleme imkanı da sunuyor. Tüm özellikleri hızlıca kullanabileceğiniz kısayolları da oldukça hızlı işler çıkarmanızı sağlıyor.

Canlı yayınlar için önceden ayar yapmanıza yardımcı olan Stüdyo Modu ise aynı zamanda aldığınız kayıtları yayınlamadan önce son kez kontrolden geçirip işlem yapmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca ekranı ızgaralara bölerek her görüntüyü tek ekranda kontrol edebilir, yayında göstermek istediğiniz görüntüyü reji ekiplerinin yaptığı gibi anlık olarak izleyicilerinize sunabilirsiniz.

Son olarak, OBS açık kaynaklı bir yazılım olmasından dolayı oldukça yenilikçi bir yapıya sahiptir. Eklentilerin ve komut dosyalarının ihtiyacınıza göre düzenlenebiliyor olması büyük bir artı. Lua ve Python ile yazılmış yüksek performanslı entegrasyonlar içeren eklentiler ile programı daha esnek özellikler ile kullanabilirsiniz. Tüm bu özellikler onu en çok tercih edilen ekran kaydedici programlar listesine doğrudan girmesine yardımcı oluyor.


BB FlashBack Pro

Benim Windows bilgisayarımda kullanmayı en çok sevdiğim ve özelliklerini en çok beğendiğim ekran video kayıt programı BB FlashBack Pro&#;dur. Ekran kaydınızı bitirdikten sonra kendi player&#;ı içerisinde bu kaydı oynatabilirsiniz.

Mac için kendi ekran kaydedici özelliğini kullandığımı da ayrıca belirtmek istiyorum.

Kayıt oynatma sırasında istediğiniz kareleri kesip istediğiniz notları ekleyebilirsiniz. Kurgu konusunda oldukça kullanışlı olan bu program kodekleri ile de beni benden alıyor. Çok kaliteli video çıktılarını çok düşük boyutlarda alabiliyor olmam onu tercih etmemdeki en önemli unsurlardan birisi.

Nvidia Shadowplay ile Ekran Videoları Çekin!

Bilgisayarınızda ekran kaydı almak için kullanacağınız donanımlardan biri ekran kartı demiştik. Ekran kartları son zamanlarda oldukça hızlı gelişiyor ve ek özellikleri kullanıcılarına sunmaya devam ediyor.

Bu özelliklerden biri de gelişmiş ekran kaydı alma özellikleri. Yüksek kalitede ekran kaydı alıp daha sonra bu kaydı istediğiniz gibi işleyebildiğiniz özellikleri içerisinde barındıran bir özellik olan Nvidia Shadowplay ile bir kısayol ile gelişmiş özelliklerde ekran videosu çekebilirsiniz.

Son zamanlarda ekran kaydedici programlar yerine ekran kartlarının ekran kaydetme özelliklerini kullanmak daha pratik hale geldi. Window içerisindeki yerleşik ekran kaydediciler de bu konuda oldukça faydalı. Yine de program kullanmak isteyen kişiler için önerebileceğim bu programları incelemenizde fayda var.

En iyi Ekran Kaydedici Programlar için Sonuç

En iyi video çekme programı hangisi sorusuna bu liste ile cevap vermeye çalıştım. En iyi video çekme programı yılı içerisinde de bana göre BBFlash&#;tır. Diğer ekran kaydetme ve video çekme programları doğru ayarlar yapıldığında oldukça kullanışlıdır. Kodekleri, sıkıştırma algoritmaları, dosya boyutları ve dosya kalitesi olarak değerlendirilebilecek video çekme programlarını seçerken eğer oyuncu iseniz FPS ayarlarını da kontrol etmenizde fayda var.

Ekran Kaydedici konusunda sıkça sorulan sorular;

Ekran kaydedici programlar ile ilgili pek çok içerik ürettik. Bu içeriklerde ziyaretçilerimizden gelen soruların bir listesini sizler için bu kısımda yanıtlıyoruz. Benzeri sorulara sahipseniz bu sorulara verdiğimiz yanıtlar size yardımcı olabilir. Eğer sorunuz ya da sorununuzla ilgili destek almak isterseniz sayfanın en sonundaki yorum alanını kullanabilirsiniz.

Ekran Kaydedici seçerken nelere dikkat edilmelidir?

Ekran videosu alma ve ekran kaydetme programları temelde aynı işi yapsa da belirli özellikleri ile öne çıkarlar. Öncelikle ekran kaydetme amacınızı belirleyebilirsiniz.

Bu ve benzeri işler için listelediğimiz ekran kaydetme programlarından amacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Ekran videosu alma işlemi zor mudur?

Zor ve kolay yöntemleri bulunur. Bu içerikte sizler için her iki yönteme birden fazla örnek verdim. İstediğiniz yöntemleri seçerek ekran kaydınızı alabilirsiniz. Windows için Win + G kombinasyonu ile hızlı ve kolay şekilde ekran videosu alabilirsiniz.

Ekran kaydı hangi durumlarda gereklidir?

Bilgisayarınızda gerçekleşen herhangi bir faaliyetin kayda alınması gerektiği durumlar aslında ekran kaydı almanız gerektiği durumlardır.

Ayrıca herhangi bir işlemin nasıl yapıldığını göstermek için de ekran kaydı gereklidir. İşletim sistemindeki, programlardaki ya da herhangi bir sitedeki herhangi bir sorunu, durumu ya da özelliği başkalarına göstermek için ekran kaydı almanız gerekir.

Ekran kaydedici PC (Masaüstü) sürümünde nasıl yapılır?

PC ve Masaüstü ifadeleri aynıdır. Bu yüzden Windows için en iyi ekran kaydedici programlar listemizde bulunan tüm ekran videosu alma programları PC için kullanılabilir. İkisi de aynı ifadedir. Programsız ekran videosu almak için içeriğimizdeki programsız yöntemleri kullanabilirsiniz.

Video çekme programı ile ekran video kaydedici aynı program mıdır?

Evet, video çekme programı ile ekran video kaydedici programlar teoride aynı programlardır. Videolar kamera ile çekilir. Fakat dijital ortamdaki videolar bir kamera ile çekilmez. Programlar yardımı ile çekilir. Ekran video kaydediciler ile video çekme programları eğer dijital ortamdaki videolar söz konusu ise aynıdır.

Ekran kaydı nasıl alınır?

Ekran kaydı almak için programlı ve programsız iki farklı yöntem bulunur. Bu yöntemler kendi içinde kollara ayrılır. Bu içerikteki program ve yöntemler size ekran kaydı almak için yardımcı olacaktır.

Ekran görüntüsü alma programı önerir misiniz?

Eğer ekran videosu almak yerine sadece resmini almak istiyorsanız ekran resmi çekmek istiyorsunuz demektir. Bu özelliği Windows üzerinde kullanmak için Print Screen tuşuna basmanız yeterlidir. Bu tuş sayesinde ekranınızın resmini çekebilirsiniz.

Eğer ekran resmini ekranın sadece bir bölümünde çekmek istiyorsanız bunun için LightShot programını kullanabilirsiniz.

Bilgisayarda ekran kaydı alma programı önerir misiniz?

İçeriğimizde yer alan ekran kayıt programlarının her biri bilgisayar içindir. Bilgisayarınız için en iyi ekran kaydediciyi önce kayıt amacınızı belirleyerek tespit etmenizi ve kullanmanızı öneriyorum.

Ekran kaydı alma programları güvenli midir?

Doğru kaynaklardan indirildiği sürece ekran kaydı alma programları güvenlidir. İndirirken ve kullanırken herhangi bir sorun yaşamazsınız. Fakat indirdiğiniz kaynaklar güvenilir kaynaklar değilse o zaman çeşitli güvenlik sorunları yaşanabilir.

Ekran kayıt programı indirmek için hangi kaynakları önerirsiniz?

Her ekran kayıt programını kendi sitesinden indirmeniz önemli. İçeriğimizde yer alan programların başlıklarında kendi websitelerine yönlendiren bağlantılar bulunur. Bu bağlantıları tıklayarak güvenilir kaynaklara gidebilir ve ilgili programları indirebilirsiniz.

Windows 10 ekran kaydı için program gerekli midir?

Windows 10&#;da ekran kaydı almak için program kullanmak şart değil. Fakat ek özelliklere ihtiyaç duyuyorsanız bu özellikleri karşılayan bir ekran kaydedici edinmeniz gerekecektir.

Basit ölçekte ekran videoları için Xbox Game Bar (Win + G) kullanabilirsiniz.

Sizin tecrübe ettiğiniz ekran kayıt programı hangisi? Lütfen yorum yaparak belirtin. Böylece listeye ekleyecek daha çok programımız olur&#;

Kategoriler Öneriler, En İyiler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası