bombeli alyans fiyatları / Klasik Alyans Modelleri ve Fiyatları - Ariş Pırlanta

Bombeli Alyans Fiyatları

bombeli alyans fiyatları

14 Ayar Alyans

14 ayar alyans yüzük çeşitleri, giyim tarzınıza hitap etmek için kullanılan en önemli parçalardan biridir. Pek öge arasında yer alan bu ürün stilinizi oluşturabilecek özellikler içerir Bu ögeler arasında kullandığınız kıyafet parçaları, giysileriniz ve bunların uyumu gibi özellikler içerir. Bu özelliklerle beraber stilinizi oluşturan önemli aksesuar olarak da nitelendirilebilir. Kıyafetlerinizde kullandığınız aksesuarlar, o kıyafetin havasını değiştire önemli bir etkendir. Sade ve basit kombinleri dahi canlandıran bu ürün özel günlerinize uygun seçimlerle de stiliniz için büyük önem taşır. Yüzükler, aksesuarlar arasında önemli bir yere sahiptir. Kullanışlı ve kaliteli yapısı ile ne çıkan altın yüzükler, uzun süreli kullanım imkanı tanır. Bu ürünler kaliteli materyallerden üretilerek kullanım esnasında cildinizde kızarıklık, yeşillenme gibi durumlar açığa çıkartmaz. Altın yüzük modelleri sayesinde sizler aksesuarlarınız ile kaliteyi bütünleştirebilirsiniz.

Sevginin ve Aşkın İfadesi 14 Ayar Alyans

Sevginin ve Aşkın İfadesi 14 Ayar Alyans

Giyim tarzınız için önemli parçalardan birisi de aksesuarlardır. Bu modeller arasında en dikkat çeken ve popüler olanlar ise 14 ayar alyans modelleri olarak sayılabilir. Bu modeller birebirinden farklı tasarımsal özellikleri ile yer alır. Takı tasarımında kullanılan değerli madenler, yatırım amacıyla ya da aksesuar olarak tercih edilebilir. Farklı tasarım ve modellerde yer alan altın çeşitleri, ayar dereceleri ve gramajlarıyla her bütçeye hitap etmektedir. Altın kaplamalı yüzük çeşitleri, değerli bir ziynet eşyası olarak görülür. Nişan ve düğün törenlerinde aileler arasında takılan söz yüzüklerinde 14 ayar altın alyans tercih edilir. Aşkın ve sevginin göstergesi olarak sayılan bu ürünler, uzun süreli olarak parmakta taşınır. Çiftlerin birbirlerine olan sevgilerini ve bağlılıklarını temsil eder. Erkek ve kadınlar için farklı tasarımlar kullanılsa da 14 ayar düz alyans modelleri ve fiyatları genellikle herkesin zevkine ve bütçesine hitap edecek ürün çeşitliliğindedir.

14 Ayar Alyans Kullanımı ve Çeşitleri

14 Ayar Alyans Kullanımı ve Çeşitleri

14 ayar klasik alyans sadelikten hoşlanan kullanıcıların tercihidir. Taşsız ve düz tasarımlardan oluşmaktadır. Altın kaplamalı olarak kadınlara yönelik tasarlanan bu modeller 14 ayar bombeli alyans, küt kesim gümüş, tektaş, taşlı, klasik, içi dolu bombeli gibi farklı modellere ayrılır. Nişan ve düğünlerde yaygın bir şekilde tercih edilen bu ürün, değerli bir takıdır. İster yatırım amacıyla isterseniz de günlük kullanım amacıyla bu ürünü tercih edebilirsiniz. Erkekler için tasarlanan modeller genellikle mat görünümdedir. Taşsız şekilde tasarlanan ürünler, yüzüğün ağırlıklarına göre isimlendirilir. İçeriğinde altın ya da gümüş materyalin yer aldığı geniş model seçenekleri bulunur. Sizler kendi zevklerinize ve kullanımınıza göre 14 ayar düz alyans modelleri ve fiyatları için bir tercih de bulunabilirsiniz. Kullanışlı yapısı ile göz dolduran bombeli alyans kalın tasarımı ile göz zevkinize hitap etmeyi başarıyor. Kullanımı oldukça kolay olan bu ürünler arasında kendi stilinize uygun seçenekleri bulmanız mümkün.

14 Ayar Alyans Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

14 Ayar Alyans Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Uzun süreli kullanmak için alyansların temizliğine dikkat etmeniz gerekir. Gri ya da siyah renge sahip olan modellerde kirlenmeler daha sık gözlenebilir. Bunlar kullanıma bağlı oluşan kirlilik olduğu için bakımını düzenli olarak gerçekleştirmelisiniz. Altın değerli bir maden ürünü olması bakımından kullanıldığı ürünün de değerini artırmaktadır. Birde yüzük modellerinde işçilik payı da olduğu için genel anlamda 14 ayar alyans fiyatları değişiklik gösterebilir. 14 ayar alyans gram fiyatı daha makul düzeyde seyrederken taşlı ve özel tasarım gibi detaylar içeren yüzüklerin fiyatları daha yüksek düzeydedir. Genel altın borsasına ve üründeki altın gramajına göre fiyat belirlenir. 14 ayar alyans yüzük fiyatları için anlık borsa fiyatlarını kontrol etmenizde fayda var. Bu değerler sizlere alacağınız yüzüğün fiyatının belirlenmesinde bir ölçüt niteliğinde olacaktır. 14 ayar tektaşlı alyans fiyatları ise kullanılan taşın değeri ve büyüklüğüne göre belirlenir. Bunun için satın alım öncesinde ürünün tartılması gerekir. Tüm bu unsurlarla beraber güvenilir altın yüzük alışverişleriniz için, Trendyol’dan inceleyebileceğiniz bu ürünlere uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

Alyanslar

Aşkın Sembolleri Nişan ve Söz Yüzükleri Beyaz Altın Alyanslar

Romantizm, aşk ve sevgi gibi olguların her biri nişan ve söz yüzükleri ile fiziksel ve somut bir hale bürünüyor. Kadın ve erkeğin birbirine olan aşkının gücünü parmaklarda taşıyacakları zarif ve naif yüzükler ile adeta aşklarının nişanesi özelliği kazandırılan yüzükler, her tarihte dünyanın her yerinde son derece yoğun şekilde ilgi görmüştür. Temel olarak alyans, bayan ve erkeğin aralarında mevcut olan duygu ve hislerinin nişanesi niteliği taşır. Söz konusu duygular alyanslar sayesinde sonsuzluğa ulaşır. Bu gibi özellikleri ve etkileri nedeni ile böyle büyük bir anlamı taşıyan alyanslar tarih boyunca aşkın ve evliliğin en güçlü sembolü olmuştur. Firavunlar döneminden günümüze uzanan son derece uzun bir yolculuğu bulunan alyanslar, evlilik kararı alan çiftlerin bu kararlarını vücutlarındaki son derece zarif bir obje ile her zaman taşıyabilmelerine yardımcı olduğu gibi aynı zamanda da çevrelerine de başarılı bir şekilde yansıtabilmelerine yardımcı oluyor. Evlilik hazırlıkları genel olarak 3 kademeli olarak uygulanmaktadır. Söz kesme, nişanlanma, nikah ile evliliğe doğru giden son derece heyecan dolu süreci oluşturmaktadır. Bu son derece heyecan dolu evlilik süreci söz yüzükleri ile gerçekleştirilen söz kesimi ile başlamaktadır. Evliliğe ilk adım olan söz kesiminin ardından aile bireylerinin, dostların ve akrabaların katılım gerçekleştirdiği bir organizasyon gerçekleştirilerek nişanlanma gerçekleştirilir. Nişan (söz) organizasyonlarında da çiftlerin aralarındaki aşk ve sevgiyi en iyi şekilde yansıtabilecekleri ve nişane olarak taşıyabilecekleri alyans takımı gerçekleştiriliyor. Bu noktada da günümüzde nişan, söz yüzükleri tercih ediliyor. Farklı tasarım özellikleri ile evlilik öncesi son adım olan nişanda takılan yüzükler çiftlerin birbirilerine ve kendilerine olan aşklarını sonsuzluğa kadar yaşatacaklarına ve yaşamları boyunca birbirlerine sevgi göstereceklerine olan sözlerini simgelemektedir. 

En İyi Altın Alyans Seçimi Nasıl Olur?

Tarih boyunca aşkın gücü ve simgesi olan alyansların seçimi noktasında dikkatli hareket edilmesi çok önemlidir. Sadece maddi değeri ile değil hangi tarzda olursa olsun alyansların manevi değerleri de ayrı bir önem taşır. Yaşam boyunca sevdiği kişiyle birlikte takacağı bu yüzüğün hem estetik görselliğinin en yüksek kaliteye sahip olması hem de manevi açıdan çiftin aralarındaki aşkın kendilerine özel detaylarını barındırıyor olması çok büyük bir önem taşımaktadır. Evliliklerde en olmazsa olmaz detaylardan birisi olan alyansların seçimi noktasında mutlak suret ile bireysel hareket edilmemesi ve yaşam boyunca bu yüzüklerin aşkın sembolü olarak takılacağının göz önünde bulundurulması gerekiyor. Bu neden ile de alyans seçimlerinin uzun vadeli olarak gerçekleştirilmesi ve ona göre hareket edilmesi gerekliliği bulunmaktadır.

Tasarım özelliklerinin haricinde alyans seçiminde belirleyici bir diğer faktör ise, parmak kalınlığıdır. Yani uzun süreli kullanım gerçekleştirileceğinden parmak yapısına uygun şekilde alyans seçimi yapılmalıdır. Her ne kadar parmak ölçülerine göre alyanslarda ayarlama ve alternatif seçenekleri sunulabiliyor olsa da tasarım yapısı gereğince bazı alyans modellerinin kullanımı uygun olmayan parmaklarda pek de elverişli olmayabilir. Yani kalın ve geniş ölçülere sahip olan alyans modellerinde terleme, parmak hareketlerinin kısıtlanması gibi kullanım elverişsizliği oluşturulmasına neden olabilir. Bu neden ile de aşkı yansıtacak alyans modelinin en uygun fiziksel tasarıma da sahip olmasına önem gösterilmesi gerekir.

Beyaz Altın Alyansın Şıklığı

Alyans modellerinde son dönemlerin en popüler trendlerinden birisi de beyaz altın alyans modelleridir. Standart altın elementinin mevcut sarı yapısından daha modern çizgilerde ve daha özgün bir yapıda görsellik ortaya çıkartacak beyaz/gümüş tonlarına sahip olabilmesini sağlayacak elementlerin ilavesi ile elde edilir. Beyaz altın alyanslar, standart altın alyans modelleri ile aynı değere sahiptir ve kesinlikle herhangi bir değer kaybı yaşamaz. Bu sayede de tıpkı altın alyansların satın alımında olduğu gibi aynı değerde satın alımları gerçekleştirilebilir. Paladyum, gümüş ve çinko elementlerinin ilave edilmesi ile elde edilen beyaz altın yüzük modelleri özellikle de pırlanta taş süslemeleri başta olmak üzere pek çok yüzük süsleme ve işlemesi için son derece etkileyici bir temel oluşturmaktadır. Bu neden ile de günümüzde alyans modellerinde pırlanta işlemlerinde yaygın olarak beyaz altın yüzük modelleri tercih ediliyor.

Gümüş Alyansın Dayanıklılığı ve Dinamikliği

Aşkın sembolü olan alyanslarda gümüş modellerde yoğun olarak tercih ediliyor. Son derece şık tasarımları ile farklı ayar değerlerinde gümüş alyans modelleri tasarlanabiliyor. Özel işlemeleri ile dikkat çeken alyans modelleri hem bayların hem de bayanların kullanımı açısından son derece avantajlı alyans tasarımları arasında yer alıyor. Özel tasarımlara sahip olan gümüş alyansların her ne kadar altın alyans modellerine oran ile daha düşük bir maddi değere sahip olsa da insan vücudundaki stres ve kötü enerjileri yok etmesi ile manevi yönden çok daha değerli ve etkili bir alyans seçimi sağlamaktadır.

Tamtur Yüzük ile Taşların Zarafeti

Günümüzde söz, nişan ve evlilik sürecinde çiftlerin en yoğun ilgi gösterdikleri alyans tiplerinden birisi de tamtur yüzük modelleridir. Temel olarak üzerine uygulanan renkli ya da renksiz taşların tüm yüzüğün her açısına uygulanmasından dolayı tam tur dönüş yapıyor olduğundan bu adı almaktadır. Son derece zarif ve şık tasarımların ortaya çıkarıldığı tamtur yüzükler, özellikle de alyans seçiminde bayanlar için en ideal tercihlerden birisi oluyor. Her açısında taş süslemelerinin bulunması sayesinde parmakta dönmesi durumunda dahi aynı görselliği sunabilmesi mümkün oluyor. Boyutlarına ve yüzük ölçülerine bağlı olarak 25 ile 30 taş aralığında değişen kullanılan taş sayılarına sahiptir.

Pırlanta Zarafeti Alyanslarda

Her bayanın takı ve aksesuar ürününde ışıltısı, parlaklığı ve zarifliği ile en fazla tercih ettiği değerli taşlardan birisi olan pırlanta, günümüzde farklı karat değerleri ile bayanların bileklerinde, parmaklarında, kulaklarında ve boyunlarında ışıldamaya devam ediyor. Özellikle pırlanta alyanslar her evlilik teklifinin en vazgeçilmez parçalarından birisi konumunda bulunuyor. Evlilik tekliflerinde bayanlara takılan pırlanta yüzükler, o aşkın gücünü ve bağlılığını en zarif şekilde temsil edebiliyor. Farklı karat değerlerinde ve farklı büyüklüklerde tasarlanan pırlanta taş süslemelerine sahip olan yüzük modellerinde, farklı sayılarda pırlanta taşlar kullanılıyor. Yani daha küçük ölçülü pırlanta taşlardan birden fazla kullanılan alyans modelleri bulunduğu gibi tek taş olarak adlandırılan büyük bir pırlanta taş parçasından oluşan alyans modellerine kadar her keyfe ve her isteğe uygun pırlanta alyans modeli bulunuyor.

Klasikten Vazgeçemeyenler İçin Klasik Düz ve Bombeli Alyans

Yaşamının her alanında sade ve klasik tarzları tercih edenlerin yapacakları alyans seçimlerindeki en önemli tercihlerden birisini de klasik, düz ve bombeli alyans modelleri oluşturuyor. Klasik tasarım ve işleme özelliklerine sahip olan düz ve bombeli alyans modelleri son derece kullanışlı yapıları nedeni ile de hem baylar hem de bayanlar tarafından tercih ediliyor. Bu nedenle de günümüzde alyans seçimlerinde son derece yoğun şekilde tercih edilen klasik düz ve bombeli alyanslar ile hem aşkın gücünü etkili bir şekilde yansıtmak hem son derece rahat bir alyans kullanımı gerçekleştirebilmek hem de her koşulda alyans çıkarmadan alyans kullanımı gerçekleştirebilmek mümkün oluyor.

Tüm alyans modelleri arasındaki seçimler aşkın tarzını, gücünü ve kişisel zevkleri en iyi şekilde yansıtırken aynı zamanda da ömür boyu takılacağından rahatlığının da en yüksek seviyede olması gerekir.

Nişan Yüzükleri

Aşklarını evlilik sürecine doğru yönlendirmek isteyen çiftler önce söz kesimi, ardından nişanlanma ve daha sonrasında evlilik aşamasına geçiş yapıyor. Toplum yaşam tarzı ve geleneksel faktörleri ışığında 3 aşamalı olarak uygulanan evlilik merasimlerinin temelinde her bir detay aslında çiftlerin birbirlerine olan aşklarını yansıtıyor. Özellikle de çiftlerin birbirlerine olan aşkları doğrultusunda evlilik kararı almaları halinde ilk iş söz kesmeleri gerekiyor. Daha sonraki süreçte ise nişan yüzükleri takılacağı bir nişan töreni ile nişanlanmanın gerçekleştirilmesi gerekiyor. Evlilik sürecinin ikinci adımı olarak kabul edilen ve aslında anlam yönünden evlilik açısından çok büyük bir önem taşıyan nişan yüzükleri bir nevi toplum nezdinde birlikteliğin resmileştirilmesi manasına gelmektedir.

Nişan Yüzüğü İle Söz Yüzüğü Arasındaki Fark Nedir?

Evlilik sürecinin 3 aşamasından ilk ikisini oluşturan sözlenme ve nişanlanma organizasyonlarında çiftler birbirlerine altın alyans takıyor. Bu durumda nişanlanma ile sözlenme sürecindeki yüzüklerin anlamlarının birbirleri ile karıştırılmasına neden oluyor. Ancak çiftlerin hem sözlenme hem de nişanlanma süreçleri temelinde birbirinden çok farklı olduğundan önemli farklılıklar taşımaktadır. Söz kesme genel olarak birbirlerine büyük bir aşk ile bağlı olan çiftlerin kendi kapsamlarında yüzük takmalarıdır. Yani söz yüzüklerinde çiftler kendileri birbirlerine aşkları ve evlilik için verdikleri sözü temsil etmesi için taktıkları bir yüzüktür.

Nişanlanma sürecinde takılan nişan yüzükleri ise doğrudan toplum nezdinde birlikteliğin resmileştirilmesi manasına gelmektedir. Yani nişan yüzüğü birliktelik yaşayan kişilerin kendi aile, dost ve akrabalarının katılım gerçekleştirdiği bir organizasyon ile takılır. Nişan organizasyonlarında bu şekilde kalabalık bir atmosfer ve hatta mekan kiralama gibi tercihlerde dahi bulunulabiliyor. Söz yüzüklerinde ağırlıklı olarak tercih edilen altın alyans modelleri günümüzde nişanlarda da çiftler tarafından tercih edilebiliyor.

Çiftler nişan organizasyonlarında tıpkı söz kesiminde olduğu gibi altın alyansları tercih ederken bazı çiftler nişan yüzükleri olarak yeni alyans alımı gerçekleştirirken, bazı çiftler söz keserken taktıkları alyansları tekrar takabiliyor. Bu noktada tamamı ile çiftlerin kendi bütçelerine göre hareket etmeleri en önemli etkeni oluşturmaktadır. Ancak nişan yüzüklerinin, söz yüzüklerine göre taşıdığı anlam ve oluşturduğu sorumluluklar çok daha ciddidir ve bir sonraki aşaması olan evliliğin en önemli adımıdır. Bu neden ile de çiftlerin nişan merasimlerine ve nişan yüzüklerine büyük bir önem göstererek, evlilik gibi son derece ciddi bir sorumluluk altına girdikleri bu süreçte uygun şekilde hareket etmeye özen göstermeleri gerekir.

Nişan Yüzüğü Nasıl Seçilmeli?

Nişan organizasyonlarında genel olarak altın alyans modelleri tercih ediliyor. Özellikle de günümüzde takı ve aksesuar sektöründe mevcut olan geniş model çeşitliliği ile nişan yüzüğü olarak alınabilecek farklı altın alyans modellerinden seçim yapılabilmesine olanak vermektedir. Nişan yüzüklerinde erkek ve bayan tarafı için farklı tasarımlarda yüzükler tercih edilebilmektedir.

Son yıllarda nişan yüzükleri modelleri açısından son derece özgün model alternatiflerinin çiftlere sunuluyor olması sayesinde çiftler, kendi aşklarını ve birlikteliklerini en iyi şekilde dışarıya yansıtacak ve aşklarını bütünleyecek bir yüzük modelinin seçimini yapabiliyor. Bununla birlikte nişan yüzüklerinde gündelik yaşantıda da rahatlıkla kullanımının gerçekleştirilebilmesi için erkek tarafına özel daha sade ağırlıklı alyans modelleri tasarlanıyor. Bayanlar için ise sade tasarımların yanı sıra özel taş süslemeli alyans modellerinde nişan yüzüğü model seçenekleri arasında sunuluyor. Böylelikle bayanların hem aşklarını yansıtan hem de dış görünümlerine zarafet katarak, güzelliklerini taçlandıracak nitelikli bir alyans kullanımını tüm birlikteliği boyunca kullanabilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor. Nişan yüzüklerinde tamamıyla çiftin veya ailesinin maddi durumu, tarz ve yaşam standartları gibi pek çok faktör devreye girdiğinden, bu alanda sunulan seçenekler çok zengindir.

Söz Yüzükleri

Aşkın, birlikteliğin en önemli sembolü olan söz yüzükleri, her dönemde saflığı ve bağlılığı temsil etmiştir. Evlilik öncesinde takılan yüzük ile çiftlerin birbirlerine olan aşkları için ilk somut adımı attıklarını, birbirlerine bağlılıklarının evlilik öncesinde de mevcut olduğunu gösteren son derece özel bir simgedir. Hem gelin hem de damat adayına takılan alyans tasarımındaki yüzükler, çiftin birbirlerine olan evlilik, aşk ve sevgi sözünü temsil eder. Özellikle de Anadolu coğrafyasındaki toplum kültüründe son derece önemli geleneksel bir parça olması nedeni ile günümüzde bu yüzük modellerine son derece yoğun bir ilgi gösterilmektedir.

Söz Yüzüğü Nedir? Ne Anlama Gelir?

Etkileyici görselliklere sahip olan yüzüklere değer ve anlamının yanı sıra adını da veren söz, tam manası ile sözlükteki anlamını taşır. Yani söz yüzüğü ile çiftler birbirlerine olan bağlılıkları, aşkları ve evlilikleri için söz vermişler manasına gelir. Evlilik hazırlıklarına başlayan çiftler açısından doğrudan bağlılığın sembolü olması nedeni büyük bir anlam ve değer taşımaktadır. Günümüzde çiftleri aşklarının geleceğinde evlilik olduğunu göstermek amacı ile bir sembol olarak değerlendirirken, bazı çiftler ise bu yüzükleri daha çok birbirlerine olan bağlılıklarının sembolü/simgesi niteliğinde bir araç olarak değerlendiriyor.

Temelinde evlilik ya da aşk bağının sözünün verildiği için doğrudan tek bir anlam veya mana arayışı aslında doğru bir yaklaşım değildir. Tıpkı çiftler için ayrı bir anlam taşıyan alyans için olduğu gibi yüzüklerinde de çiftlerin kendi aşklarındaki durum ve pozisyonlarına göre çok özel ve çok farklı anlamalar taşıyabilmesi de mümkündür. Yine de her koşulda çiftlerin birbirlerine olan bağlılıklarını ve aşklarını yansıtan son derece önemli geleneksel bir obje olması gerçeği asla değişmez. Günümüzde çift ve psikoloji uzmanlarına göre her ne kadar aşkta çiftlerin birbirlerine aşklarının daimliği ve aşklarının geleceğinde evliliği yansıtan bir söz niteliği taşısa da aslında esas odak noktası bireyseldir.

Birlikteliklerde evlilik hazırlıkları öncesinde takılan söz yüzüğü aslında tarafların kendilerine verdikleri sözü yansıtmaktadır. Yani kişinin sevdiği kişi ile sözlenme yaptığı zaman yaşamındaki uzun yola artık tek başına devam etmeyeceği ve yaşamının geri kalanında karşısındaki kişiyle birlikte yürüyeceğine ve tabii ki ona her koşulda sevgi göstereceğine ilişkin kendisine söz vermesidir.

Söz Yüzüğünü Değer ve Anlamı

Günümüzde, tarih boyunca olduğu gibi evliliklerde 3 aşamalı bir süreç uygulanır. Çiftler öncelikli olarak sözlenir, daha sonra nişanlanır ve ardından da evlenir. Bu üç süreçte de aşkın güç ve değerini yansıtan farklı niteliklerde yüzükler takılır. Alyans gibi pek çok farklı tasarım ve nitelikte yüzük evlilik süreci içerisinde takılabilir. Söz yüzüğü her ne kadar nişan yüzüğü kadar ağır olmasa da yine de mutlaka önem gösterilmesi gereken bir yüzüktür. Çünkü birbirlerine ölümsüz bir aşk duyan tarafların, bu aşklarını birlikte yaşam sürdürme noktasında birleştirmeye karar vermelerinin ilk adımını sözlenme oluşturur.

Söz yüzüklerine ilişkin bir diğer önemli nokta ise tarzıdır. Alyans gibi nişan sürecindeki belirli kıstaslar bulunmaz. Temel olarak tasarım çiftlerin aşklarına özeldir. Yani çiftlerin birbirlerine olan aşklarını en özel şekilde yansıtacak alyans modellerinden tek taş modellerine kadar her türdeki yüzük modeli olarak da değer ve anlam taşıyabilir. Yani söz yüzüğüne karar verme aşamasında tamamıyla çiftlerin aşklarını yansıtacak son derece özgür bir seçimde bulunabilme şansları bulunuyor ki yüzük tasarımlarındaki birbirinden zengin ve özel tasarım çeşitliliği de çiftlere bu konuda büyük bir avantaj sunuyor.

 

Klasik Alyans

Klasik Alyanslar

Alyans modellerinde de diğer mücevherlerde olduğu gibi trendler, yenilikler olsa da modası hiç geçmeyen alyans modeli klasik alyanslardır. Çeşitlilik açısından zengin seçenekleri bulunan klasik alyans modelleri, bombeliden düze, inceden kalına, gümüşten altına, altın seçiminde ise 14 ayardan 22 ayar atına çeşitli alternatifler sunuyor. Klasik alyans modellerini tercih etmek her zaman kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Modası hiç geçmeyen klasik alyansları her zaman kullanabilir, hem günlük hayatınızda hem özel davetlerde rahatlıkla takabilirsiniz. Klasik alyans modellerinde ne çok tercih edilen altın rengi sarı altındır. Klasik çizgilerden vazgeçmeyenlerin seçimi genellikle klasik bombeli alyans modeli olup, sarı altın olması tercih edilmektedir.

Evlenecek çiftlerin klasik alyans modelleri arasında en çok tercih ettiği bombeli alyanslar, 2mm’den başlayan çeşitli kalınlıklarda olabilmektedir. İnce bombeli altın alyans modelleri kullanım açısından daha kolay olmakla birlikte, kalın bombeli altın alyans modelleri görünüm açısından daha zengin durmaktadır. Alyans tercihi yaparken seçiminiz klasik modellerden ve altından yana olacaksa akıllara şu soru gelir; ‘Alyans kaç ayar olmalı?’ Altın ayarı, yüzüğün dayanıklılığı açısından önem taşımaktadır. Altın ayarı düştükçe sertliği arttığından alyanslarda genellikle 18 ve 14 ayar altın tercih edilmektedir. Çizilme, eğrilme, vuruk gibi etkenlere karşı dayanıklı olabilen 14 ve 18 ayar alyanslar, uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz alyanslardır.

Alyans Modelleri Nasıl Olmalı?

Alyans bir evliliğin en güzel ve anlamlı sembollerinden biridir. İki insanın bir araya gelmesi, hayatlarını birleştirmesi ile alyans kullanımı da kişilerin hayatlarına katılmaktadır. Özellikle beyler için yepyeni bir deneyim olmaktadır. Çünkü çoğu erkek alyans kullanmadan önce başka bir yüzük kullanmamıştır ya da kullansa dahi devamlı takmamıştır. Bu nedenle alyans seçerken sürekli kullanıma uygun bir model tercih edilmelidir. Burada çiftlerin parmak yapısı, zevkleri ve günlük çalışma rutinleri oldukça önemlidir. Uzun süre kullanılacağı için çiftler genellikle modası geçmeyen klasik modeller üzerinde durmaktadır. Klasik alyanslarda ise altın rengi, kalınlık, genişlik, desen gibi bir çok değişken özellik vardır. Burada en önemli konu uzun yıllar kullanılacak olan siz müşterilerimizi rahat ettirecek modelleri tercih etmenizdir.

Çiftler Aynı Model Alyans Mı Tercih Etmeli?

Alyanslar ezelden beri çiftlerin birbirlerine bağlılığını simgeleyen ölümsüz ürünlerdir. Çiftler çoğunlukla birbirlerine bağlılıklarını ifade etmek için seçecekleri alyans için ortak bir noktada uzlaşarak belirli bir model tercih ediyorlar. Fakat bayanların ve bayların alyans modellerinde tercihleri kimi zaman parmak yapılarındaki farklılık, mesleki durum ve ya kişisel tercih nedeniyle farklılık göstermektedir. Bu durumlarda çiftler farklı model ve renk alyansları tercih edebilmektedir. Değişen trendler nedeniyle günümüzde bayanlar pırlantalı alyans modellerine oldukça rağbet göstermektedir. Baylar ise aynı modelin pırlanta taşsız şeklini tercih edebilmektedir. Ariş pırlanta olarak beğendiğiniz alyans modelini altın rengi, taş seçenekleri, kalınlık gibi özelliklerle kişiselleştirebilmenizi ve çiftlerin aynı modelin farklı versiyonlarını kullanarak hem ortak bir model üzerinde hem de alyanslarınızı kişiselleştirmenize imkan sağlıyoruz.

Alyansların İçine Ne Yazılır?

Alyansların içine yazılacak yazılar tamamen kullanacak kişilerin kişisel tercihleriyle alakalıdır. Ancak genellikle çiftler birbirlerine olan aşklarını hatırlamak ve bağlılıklarını kalıcı hale getirmek için yüzüklerin içine birbirlerinin isimlerini ve kendileri için önemli olan evlilik, söz, nişan ya da tanışma tarihlerini yazdırmaktadırlar. Ariş pırlanta evlilik alyanslarından tercih edeceğiniz tüm modellerin içine istediğiniz yazıyı yazabiliyoruz.

Alyansların Kalınlığı Nasıl Olmalı?

Alyans kalınlığı kullanacak kişilerin parmak yapısına bağlıdır. Alyans kalınlıkları genellikle 2 mmden başlar 7 mm kadar gider. En çok tercih edilen kalınlıklar ise 3mm ve 4mm kalınlığa sahip modellerdir.

Alyanslar Hangi Parmağa Takılmalı?

Söz alyansları sağ parmağın yüzük parmağına takılır. Evlilik alyansları ise sol parmağın yüzük parmağına takılır. Bazı çiftler söz yüzüklerini evlilik yüzüğü olarak da kullanır. Ariş pırlanta altın alyans koleksiyonumuzu mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.

Klasik Bombeli Alyans

Klasik Bombeli Gümüş Alyans Modelleri


Klasik Bombeli gümüş alyanslar
, gümüş alyans kategorisinin en çok satan modelleri arasındadır. Özellikle çok çeşitli kalınlıklar da ve farklı desenlerde olması ve sadece gümüş renginde değil, altın kaplama ve roze kaplamada yapılması ile ürün skalası oldukça geniş bir klasik alyans modelidir. Yılların eskitemediği gümüş alyans modeli, bombeli alyansınızı çok farklı tasarım ve ödeme seçenekleri ile gümüşcüm kalitesi ve güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Evliliğin simgesi olan alyanslar bir çok çeşit ve tasarımla karşımıza çıkmakta. Bir çok çeşit arasında klasik alyans olarak da bilinen Bombeli Alyanslar nişandan söz kesimine kadar bir çok alanda parmaklarda yer alabilmekte. Bombeli Alyans neden klasik alyans olarak da bilinir, nasıl çeşitleri ve tasarımları vardır bunlara biraz ışık tutarak kafanızda ki sorulara cevap arayalım. Alyansların tarihi neredeyse evlilik kadar eskiye dayanır o zamanlarda da değerli görülen madenlerin el işlemesiyle şekillendirip yüzük haline getirilmesiyle oluşan alyanslar günümüze kadar gelmiştir. Özellikle Bombeli Gümüş Alyans sade fakat göz alıcı şekilde üretildiğinden günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Üzerinden uzun yılların geçmesine rağmen klasik alyans olarak görülen Bombeli Alyans hâlâ aynı görünümünü korumaktadır. Tabi ki de zamanın ve teknolojinin bir mükafatı da tek tip olan Bombeli Alyansların farklı model seçeneklerini bizlere sağlamasıdır. Bombeli Alyanslar şık ve sade bir alyans arayanların hâlâ gözdesi durumunda iken Gümüşcüfunduszeue.info olabildiğince çok model ve olabildiğince benzersiz fırsatlarıyla siz ve sevdiklerinize mutluluğun garantisini veriyor.

Bombeli Gümüş Alyanslar sade oldukları kadar da göz alıcı olsalar bile klasik ve alışılmış bir tercihtir. Bu nedenle neredeyse her kadının hayali olan ona özel hissettirecek Klasik Bombeli Alyans çeşidini bulmak biraz zor. Kuyumculardan gümüşcülere nereye giderseniz gidin Bombeli Alyanslar tek tip klasik ve seri üretimdir. Gümücüfunduszeue.info bu sorunu fark ederek benzersiz el işçiliği Bombeli Alyanslardan, farklı tarz ve yeni model tasarımlarla üretilmiş Bombeli Alyanslara kadar yüzlerce çeşidi sizlerin beğenisine sunuyor. Gümüşcüfunduszeue.info sayesinde Bombeli Alyans almak isteyen sizlerin tüm sorunlarını ortadan kaldırmış oluyor. Hızlı teslimat, kapıda ödeme ve daha bir çok hizmeti de sağlayan Gümüşcüfunduszeue.info sürpriz indirimleriyle akıl almaz hediyeleriyle sizleri bekliyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası