milyoner kitap / Arı Yayıncılık Kaçık Milyoner 10 Kitap Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Milyoner Kitap

milyoner kitap

Milyoner - Jessica Clare Novella Yayınları sesli kitap

Milyoner - Jessica Clare Novella Yayınları sesli kitap ücretsiz

Milyoner Erkekler Kulübü Masa kuruldu, kartlar dağıtıldı, içkiler dolduruldu. Sıra geldi alınacak ihaleleri, borsa hiselerini, oteleri konuşmaya. Masanın etrafında beş milyoner oturuyor. Bu akşamın konusu ise bir adadaki geleceği parlak bir otel. Logan Hawking gecenin şanslı çıkanı olacak gibi, zaten şu bir gerçek ki Milyoner Erkekler Kulübü üyelerinin lügatinde kaybetmek yok. - Milyoner Logan Hawking, Bahamalar’da yeni satın aldığı otelini teftişe gider. - Brontë Dawson, küçük bir lokanta garsonudur ve radyodan bir haftalık Bahamalar tatili kazanır. - Kasırga adayı talan eder, herkes tahliye edilir, asansörde kalan Logan ve Brontë dışında. Kasırganın yıkıp döktüğü otelde kalan bu milyoner, Hazırcevap garson Brontë’ye karşı poker masasından daha zorlu ve tutku dolu bir mücadeleye yelken açacaktır çünkü “Aşkın deliliği, cenetin lütuflarının en büyüğüdür. ” Yazar Hakında: New York Times ve USA Today çoksatan yazarı olan Jesica Clare üç farklı mahlasla eserlerini kaleme almaktadır. Jesica Clare olan erotik çağdaş romanlar yazar. Jesica Sims ise eğlenceli ve heyecanlı, uyku kaçıran paranormal hikâyeler anlatır. Bunlar dışında bir takma ad daha kulanmaktadır çünkü kendi sözleriyle, anlatmak istedikleri bu iki türe sığmıyordur. Jil Myles mahlasıyla da ateşli ve komik şehir fantastiğinden, pek de iyi sonuçlanmayan masalara dek yazmadık konu bırakmaz. Sokaklarında kahveci bile bulunmayan, Teksas’ın kuzeyinde bir kasabada yaşıyordur ki bu acımasız bir işkencedir. Zamanını eşi, evcil hayvanları ve kahve makinesiyle geçirmektedir. Çünkü kahve olmazsa olmazdır.

Yazar:Novella Yayınları

indir kitap

Altın Kitaplar

Milyoner Gayrimenkul” serisi 1.500.000’den fazla satmıştır.“Bu kitap, gayrimenkul sektörüne yeni bir kavram getiriyor, dünyada gayrimenkul işini yapan tüm profesyonellerin bu kitabı okuması gerekiyor.”

—Robert T. Kiyosaki, New York Times’ın en çok satan kitaplar listesine giren Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı

“Gary Keller, Milyoner Gayrimenkul Danışmanı kitabında Gayrimenkul Danışmanlığı yapan herkesin kariyerlerini olumlu yönde etkileyecek, severek kullanacakları yararlı bilgiler veriyor.”

—Howard Brinton, STAR POWER    Systems Inc. kurucusu ve CEO’su

“Gary Keller, Milyoner Bir Gayrimenkul Danışmanı olma yolunun, önce düşünce şeklinizi değiştirmekten geçtiğini söylüyor. Siz bir iş yapmıyorsunuz, siz bir firma yönetiyorsunuz. Bunu böyle kabul edip ona göre davranmalı ve uzun vadeli kârlılığa odaklanmalısınız.”

—Brian Buffini, Providence Systems Inc. başkanı ve kurucusu

 Gayrimenkul sektöründeki deneyimlerini çok başarılı bir işe dönüştürmek isteyen herkesin, sektördeki en iyi Gayrimenkul Danışmanları’nı başarıya götüren temel modelleri anlaması gerekir. Milyoner Gayrimenkul Danışmanı işte bu modelleri ortaya koyuyor ve ayrıntılarıyla açıklıyor. Bu kitap, ABD’deki en başarılı Milyoner Gayrimenkul Danışmanları’nın örnek olay incelemeleriyle birlikte, gayrimenkul sektöründe yıllar boyu edinilmiş deneyim, araştırma ve bilgilerin doruk noktasıdır.

DEVRİM NİTELİĞİNDEKİ BU KİTAPTAN NELER ÖĞRENECEKSİNİZ?

— Mega Danışman’ın verimliliğini ateşleyen üç anahtar kavramı...

— Büyük başarılara imza atmış Danışman’ların bütçe, organizasyon ve müşteri potansiyeli yaratma modellerinin temel kavramlarını...

— Milyoner Gayrimenkul Danışmanları’nı diğerlerinden ayıran özellikleri... (Onlar nasıl düşünüyorlar?)

— Önce “Bir Milyon Gelir Elde Etmek”, sonra “Net Bir Milyon Kâr Etmek”, sonunda yılda “Bir Milyon Gelir Yaratabilmek” için Gayrimenkul Danışmanlığı yolculuğunuza nasıl başlayacağınızı.

Milyoner Gayrimenkul Danışmanı size kolay bir çıkış yolu, geçici bir çözüm sunmaz. Kitap gayrimenkul sektöründe geçerliliği ispatlanmış yaratıcı iş tekniklerinin uygulanması hakkındadır. Sizce de kariyerinizi Milyoner Bir Gayrimenkul Danışmanı olma yoluna sokmanın zamanı gelmedi mi?

GARY KELLER

Gary Keller Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük gayrimenkul şirketi olan Keller Williams Realty’nin yönetim kurulu başkanı ve kurucusudur. New York Times’ın en çok satanlar listesine giren kitapları 1.300.000 adetten fazla satmıştır.


2 x 83,62 TL
167,24 TL
3 x 56,02 TL
168,07 TL
6 x 28,76 TL
172,56 TL
9 x 20,11 TL
180,96 TL
2 x 83,62 TL
167,24 TL
3 x 56,44 TL
169,32 TL
6 x 28,92 TL
173,55 TL
9 x 19,57 TL
176,14 TL
2 x 83,51 TL
167,03 TL
3 x 56,27 TL
168,80 TL
6 x 29,03 TL
174,21 TL
9 x 19,62 TL
176,60 TL
2 x 83,31 TL
166,62 TL
3 x 56,02 TL
168,07 TL
6 x 28,56 TL
171,35 TL
9 x 19,35 TL
174,11 TL
2 x 84,29 TL
168,58 TL
3 x 56,86 TL
170,59 TL
6 x 29,39 TL
176,37 TL
9 x 20,34 TL
183,02 TL
2 x 82,70 TL
165,40 TL
3 x 55,47 TL
166,42 TL
6 x 28,18 TL
169,11 TL
9 x 19,27 TL
173,43 TL

“Kitaplar hayranlık duyduğumuz ama tanışmamızın mümkün olmadığı kişilerden bir şeyler öğrenebilmemizin bir yoludur.”

Okumak zihinlerimizi farklı fikirlere ve bakış açılarına açmanın en güzel yollarından biridir. Dünyada çok fazla bilgi var ve insanlar hayatlarını belirli alanlarda bilgi ve deneyim sahibi olmak için çalışarak geçiriyorlar.

Dünya üzerindeki bütün bilgileri okuduğumuz birkaç yüz sayfalık kitaplardan öğrenemeyiz fakat okuyarak başka insanların bilgilerinden ve deneyimlerinden önemli oranda faydalanabiliriz. Çünkü okumak ve başarı (kişisel ve finansal başarı) arasında sıkı sıkıya bir ilişki var.

Eğer Steve Jobs okuduğu bir kitaptan kendine bir şeyler katmışsa muhtemelen biz de o kitabı okuduğumuzda kendimize bir şeyler katabiliriz. Fakat şöyle bir gerçek var: Her kitap okuyucusuyla farklı farklı konuşur. Yani herkes aynı kitabı okusa bile herkes o kitaptan başka bir şeyler katar kendisine. Bu da demek oluyor ki okuduğunuz her kitaptan kendinize özel bir bakış açısı yaratmak kendinize katabileceğiniz en değerli şey.

İşte sizlere milyoner girişimciler tarafından en çok okunan ve çoğunun başucu kitabı olan 7 kitap:

 

1. Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı, Dale Carnegie

Bu kitap üretken insan ilişkileri kurmada bir kilit niteliğinde. Çünkü günümüzde kendi dünyamızda olup bitenle o kadar ilgilenmeye başladık ki çevremizdeki insanların dünyalarında neler olduğunu gözden kaçırıyoruz.

Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı, insanlarla nasıl güçlü profesyonel ilişkiler kurabileceğimizi bize çok güzel hatırlatıyor. Kitap, hayatımızda kolayca uygulayıp faydasını göreceğimiz şeyler anlatıyor.

Mutlaka okuyun: İnsanlar Nasıl İkna Edilir?

 

2. Sapiens: İnsan Türünün Kısa bir Tarihi, Yuval Noah Harari

Geçmişte insanoğlunun hayatta kalmak için geliştirdiği bilgilerin genlerimizi nasıl etkilediği bugünkü insanların davranışlarını anlamamıza yardımcı oluyor. İnsanlığın dünü, bugünü ve yarını kitabın ana teması olup içeriği ise geçmişten günümüze yanıtlanması zor birçok soruya verilen bilimsel cevaplardan oluşuyor. Oldukça basit ve anlaşılabilir dili ve yazarının tarih birikiminden gelen güvenilirlik kitabı başarılı kılıyor…

Sapiens toplumları ileriye taşıyan devrimlerden, varolmuş en büyük imparatorluklardan ve bizlerin nasıl bugüne geldiğini anlatıyor. Gelecekte ne olacağı üzerinde düşünmeye başladığımız zaman bu kitap gerçekten de paha biçilemez bir kitap. Kitabın yazarı Yuval Noah Harari, geçmişte yaşanan şeylerin ne kadarında şans faktörünün etkili olduğunu bize çok güzel anlatıyor.

Hurrari, aynı zamanda toplumun yüzlerce, binlerce yıl öncesine kıyasla ne kadar iyileştiğini okuyucularına sorgulatıyor. Hayatlarımızı nasıl yaşamamız gerektiği üzerine düşününce geçmişte insanların nasıl yaşadığına dair bir bakış açısına sahip olmak önem kazanıyor. Özellikle de gelecek üzerinde sizin de bir etkinizin olmasını istiyorsanız.

 

3. Hızlı ve Yavaş Düşünme, Daniel Kahneman

Uzun bir süredir ekonomistler insanoğlunun rasyonel olduklarına dair varsayımda bulunuyorlar. Fakat bunun doğru olmadığını kanıtlayacak örnekleri bulmak çok zaman almıyor. Hızlı ve Yavaş Düşünme’nin yazarı Nobel Ödüllü Daniel Kahneman kitapta insanların durumsal bağlamdan etkilendiği birçok örnek sunuyor.

Fikirleriyle ekonomi, tıp ve siyaset dahil, pek çok alanı etkilemiş olan yazar, bu kitapta yıllardır sürdürdüğü araştırmaların sonuçlarını bir araya getiriyor. Düşüncelerimize farklı bir ışık tutarak daha farklı perspektiflerden bakmamızı sağlıyor. Kitapta okuyucuyla canlı bir sohbete giren yazar, sezgimize ne zaman güvenip güvenmeyeceğimizi ve yavaş düşünmenin ne zaman daha iyi olacağını öğretiyor.

 

4. İknanın Psikolojisi, Robert B. Cialdini

Robert B. Cialdini, Hızlı ve Yavaş Düşünme’ye (Hızlı ve Yavaş Düşünme yıllar önce çıkmış olan bir kitap olmasına rağmen) ithafen baş yapıt değerindeki bu kitabı yazdı. İknanın Psikolojisi, yaşamın her alanında ikna olma ve ikna etme sürecinin iç yüzünü anlatan bir başucu kitabı.

Örneğin bir şirkette çalışırken ya da bir arkadaşınızla konuşurken onlara genellikle kendi görüşünüzü kabul ettirmek için ikna etmeniz gerekir. Kendi fikrinizi destekleyecek harika sebepleriniz olabilir ancak bu çalıştığınız şirketin ya da arkadaşlarınızın sizi destekleyeceği anlamına gelmiyor. İşte bu kitap, başka insanlara kendi fikirlerinizi kabul ettirmek için bilmeniz gereken ince detayların yanı sıra iş hayatında, ticarette, pazarlamada, günlük yaşamda ve aşkta ikna becerisine sahip olabilme yollarını da okuyucularına anlaşılır bir dille anlatıyor.

Mutlaka okuyun: İkna Etme Sanatının 6 Temel İlkesi

 

5. Orijinaller, Geleneklere Uymayanlar Dünyayı Nasıl Daha İleri Taşıyor, Adam Grant

Hayattaki en büyük meydan okumalardan biri özgürce düşünmektir. Ancak başkalarının fikirlerine göre hareket etmemizi sağlayan sayısız dış etken mevcut. Orijinaller, Geleneklere Uymayanlar Dünyayı Nasıl Daha İleri Taşıyor, adlı kitabında Adam Grant dünyaya gelmiş en orijinal insanları anlatıyor.

Grant aslında herkesin başarılı bir hayata sahip olabileceğini söylüyor ve böyle bir hayata sahip olmak için de okuyucularına belli başlı yollar sunuyor. Başarının ve hayatın aslında bizim ona nasıl yaklaştığımızla alakalı olduğunu anlatan Grant, elimize geçen şansların önemini anlatıyor. Daha dolu ve başarılı bir hayat yaşamak için Orijinaller okuması oldukça eğlenceli bir kitap.

Mutlaka okuyun:“Orijinaller” Kitabından Çıkarılacak 12 Mesaj

 

6. Alışkanlıkların Gücü, Özel ve İş Hayatımızda Davranışlarımızın Ardında Neler Yatar?, Charles Duhigg

Herkesin birtakım kötü alışkanlıkları vardır. Başarılı insanların diğer insanlardan farkı ise bu alışkanlıklarının farkında olmaları ve onları değiştirmek için bir şeyler yapabilmeleridir. Alışkanlıkların Gücü adlı kitapda Charles Duhigg, bize bu kötü alışkanlıklarımızdan kurtulmamız için yollar gösteriyor ve bu alışkanlıkların hayatımızı yaşamamıza engel olmasının önüne nasıl geçebileceğimizi anlatıyor. Kitapta örnekler ve taktiksel tavsiyeler kullanarak Duhigg kitabı herkesin kendi hayatına uygulayabileceği bir hale getiriyor.

Mutlaka okuyun:Hedeflerinize Ulaşmada Alışkanlıkların Gücü

 

7. Simyacı, Paulo Coelho

Hayatımızın daha iyi bir versiyonuna sahip olabilecek güce sahibiz. Simyacı bize bu yolculuktan bahseden klasik bir yapıt. Tutkularının peşinden koşup çevresindeki kötü sesleri duymazdan gelmeye çalışan biri için Simyacı çok güçlü bir kitap. Endülüslü bir çobanın hikayesinin anlatıldığı kitapta sayısız ders alabileceğimiz nokta mevcut. Simyacı, kalbini dinleyip kendi doğrularının peşinden gitmeyi arzulayanlar için harika bir motivasyon kaynağı.

 

İlginizi çekebilir

Her Girişimcinin Mutlaka Okuması Gereken Kitaplar
Daha Fazla Kitap Okumanın 8 Yolu
Arı Yayıncılık Kaçık Milyoner 10 Kitap

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

1103 favori

  • Boyut:Normal Boy
  • Sınıf:5. Sınıf
  • Basım Dili:Türkçe
  • Basım Yılı:2023
  • Kitap İçeriği:Deneme
  • Setli/Tekil:Tekil Ürün

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Meyan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Arı yayınları kaçık milyoner 3.4.5.Sınıflar okuma seti.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (13)

KARİYER KİTAP KIRTASİYE

9.7

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

Çarşınız

9.5

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE

9.3

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

120 TL'ye %20 İndirim

DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Arı Yayıncılık Kaçık Milyoner 10 Kitap

  • Arı yayınları kaçık milyoner 3.4.5.Sınıflar okuma seti.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • BoyutNormal Boy
  • Sınıf5. Sınıf
  • Basım DiliTürkçe
  • Basım Yılı2023
  • Kitap İçeriğiDeneme
  • Setli/TekilTekil Ürün

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir