çember 12 bölüm ne zaman / Startv.com.tr – Star TV Resmi Ä°nternet Sitesi

Çember 12 Bölüm Ne Zaman

çember 12 bölüm ne zaman

VİDEO

28.04.2022

Çember:Araf bu akşam Star TV'de! Çember serisi 2.film fragmanı!

Çember:Araf bu akşam Star TV'de! Çember serisi 2.film fragmanı!

Her bölümü sinema filmi tadında ve her bölümde farklı bir hikayeyi işleyen Çember yeni sezon 'Hayalet Gemi'yle ekranlardaydı. Star TV'de yayınlanan Çember gelecek bölüm fragmanı çıktı. Çember serisinin 2. filmi Çember "Araf" Star TV ekranlarında olacak. Çember 2.filmi Araf ne zaman yayınlanacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan, her bölümü farklı bir macerayı konu alan Çember dizisi yeni sezon ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Sürükleyici hikayeleriyle polisiye tadını izleyicilere sunan Çember: Hayalet Gemi bölümünde  Ülkü Duru, Asena Girişken ve Nuri Küçük konuk oyuncu olarak yer alırken; Gizemli dosyaları aydınlatmak amacıyla Barış Başkomiser önderliğinde bir araya gelen özel ekip, aksiyonu yüksek, 6 yeni filmle sıra dışı olayları yeni sezonda da çözmeye devam edecek.

çember cumali komser

çember cumali komser

Çember'in özel kadrosuna yeni bir karakter eklendi. Bu kişi "Cumali Komser" rolüyle ünlü oyuncu Olgun Toker oldu. Çember'in diğer başrolleri Pelin Akil, Barış Bağcı ve Anıl Altan ise maceraya kaldıkları yerden devam ediyorlar. Peki, Çember yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Çember'den 2.film "Araf" fragmanı

Çember "Araf" fragmanı

Çember (Araf) yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Pelin Akil, Anıl Altan, Barış Bağcı ve Olgun Toker'in yer aldığı Çember yeni bölümüyle 4 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Çember "Araf" bölümü özeti...

çember araf

çember araf

Konuk oyuncu olarak yer alan İpek Erdem ve Murat Atik'in rol alacağı Çember-Araf'ta; Tarlabaşı civarında bir çöplükte, emniyette sevilen bir polis olan Ekrem Komiserin cesedi bulunur. Cumali en yakın dostu Ekrem’in öldüğünü öğrenince yıkılır. Olayın şokunu atlatan Cumali katili bulmadan rahat edemeyecektir. Ekibimizle birlikte davayı incelemeye başlayan Cumali, Ekrem’in en son bir dizi intihar vakasını el altından araştırdığını öğrenir. Ekrem komiserden kalan bu vakalar bir daha incelenir. Bu üç kişinin intihar etmesine yardım eden birisi daha vardır.

İntiharların arkasındaki kişiyi bulduklarını düşündükleri bir anda ellerindeki tek şüpheli olan Hayal adındaki bu kadının onlara büyük bir sürprizi vardır. Cinayetlerin diğer şüphelisi olarak görülen ‘A’ ya dair gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Kimdir bu A ve cinayetlerle ne kadar ilgilidir? Cinayetler çözüldüğünde ekibimizi büyük bir sürpriz beklemektedir. Özellikle Cumali’ye güvenen Barış Başkomiseri…

Çember Hayalet Gemi izlemek için tıkla!

Çember son bölümde neler oldu? Çember: Hayalet Gemi özeti...

çember yeni bölüm

çember yeni bölüm

İlk film Çember-Hayalet Gemi’de; 5 yıldızlı bir otelin kral dairesinde çifte bir cinayet işlenmiştir. Ekibimiz olay yerine geldiğinde bir sürpriz ile karşılaşır. Yüksekova Terörle Mücadele Masasından davaya atanan Cumali adında yeni komiserimiz cesetler üzerinde ilk araştırmayı yapmaktadır. Faruk El Basri adındaki Suudi Arabistanlı bir işadamı ve otel görevlisi Canan’ı kim, neden ve ne şekilde öldürmüştür? 

Kamera kayıtları incelenir ve cinayetler işlendikten hemen sonra odadan çıkan başka bir genç kızın daha olduğu öğrenilir. Adının Samira olduğu anlaşılan Suriyeli bu göçmen kız kimdir? Otel görevlisi Canan’ın aslında otelde çalışmadığının anlaşılması ile olaylar daha da karmaşık bir hal alır. 

Star Tv ekranlarında bin bir emekle ekranlara gelen ve oldukça umut bağlanan yapım Çember dizisi son dakika gelişmesi ile kanalın yayın akışından kaldırıldı. Bu durum akıllarda soru işareti oluşturdu. Çember Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı? Bitti mi?

Başrollerinde Barış Bağcı, Pelin Akil, Sermet Yeşil ve Anıl Altan’ın yer aldığı ve yapımcılığını ise ANS’ni üstlendiği dizi Çember, Çarşamba gününün yayın akışından çıkarıldı. Bu durum Ateş Böceğinin final bölümünün saat 22:30’dan 20:00’a çekilmesi ile anlaşıldı.

Akıllarda soru işareti bırakan bu gelişme Çember’in final yapacağı söylentilerini arttırdı. Dizinin son haftalarda düşen reytingleri ise bu durumu kanıtlar nitelikte. Şuan için konu ile ilgili gelen bir bilgi  yok ancak biz dizinin yakın zamanda ya final yaparak ya da final yapmadan yayından kaldırılacağını düşünüyoruz.

27 Eylül’de yeni sezona başlayan ve bu hafta reytinglerde dikkat çekici bir düşüş yaşayan Çember’in bir haftalık ara verdiği mi, yoksa yeni bir gün ve saatte mi ekrana geleceği önümüzdeki günlerde netleşecek. Güncelleme: Çember dizisinin akıbeti ile ilgili haber geldi. ilgili haberimizi buradan veya aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.


Tıkla>>>Çember Dizisinin Akıbeti Belli Oldu. Final mi Devam mı?<<<Tıkla


 

Dizi Haberci

Kapının zilini çaldım babannem çıkmamıştı. Arka bahçeye doğru gittiğimde ordada görünmüyordu. Elime telefonu aldım ve babannemin numarasını aradım.

Çaldı...

Çaldı...

Çaldı...

Açmadı.

Birkaçkez daha denedim ama açmadı. Bavulları sürükleyerek konaktan çıktığımda gelen araba sesi ile yola geçtim. Arabadan inen yirmi beşlerinde esmer çocuk tanıdık gelmişti sanki.

"Leyla?" Dedi bana, sanırım ben onu unutmuştum.

"Pardon çıkaramadım. " dedi. Birkaç adımda yanıma geldi. "Benim İsmail. Hani kafama taş atıp, kız gibi ağlama çükün kadar yara dediğin çocuk " oha! O bumuydu?

"Hatırladım " diye mırıldandım

"Zümrüt Teyze'yi mi arıyorsun?" Kafa salladım "Zümrüt Teyze köye taşındı iki ay önce, istersen götürebilirim " isabet olurdu. Buradan nadir araba geçerdi.

"Çok iyi olur. Teşekkür ederim " bavulları arabaya koyup ön koltuğa geçtim. "Ee, neler yapıyordun?" Diye sordu İsmail, konuşacak takatim yoktu onun için geçiştirdim. "Okul, iş falan."

"Anladım, yorgun görünüyorsun. Uçak yolculuğu zordur. On dakikalık yol merak etme " dedi gülümseyerek. Kafamı salladım ve telefonu elime aldım. Uğraşacak hiçbir şey yoktu.

"Hergün sana katlanmak zorundayken! Hergün o iğrenç sesini çekmek zorundayken ! En işe yarayacak zamanda mı susuyorsun Leyla!!!"

Her aklıma gelişinde kalbim bin parça daha kırılacaktı, her seferinde bin, bin, bin parça olacaktı. Bunları içinden gelerek söylediğine inan hem kalbim hem mantığım beni yüzüstü bırakmıştı, en azından biri sinirle söylediğini söyleseydi ona tutunabilirdim.

Bugün 23 Haziran 2021. Azat'ın kalbimde ilk kurşunu sıktığı tarih ve sanırım asla unutamayacağım tarihti.

"Geldik burası. " yutkundum ve bahçe ile oylanan babanneme baktım birkaç saniye. Arabadan inip bavulları aldım. "Teşekkür ederim Ismail." Diyip gülümsedim.

"Ne demek her zaman. Ben şu karşı evde oturuyorum. Birşeye ihtiyacın olursa haber ver ." Bavulları kapının önüne koyup babannemin olduğu bahçeye yöneldim.

"Babanne?"

"Seni hayırsız!..." dedi. Gözyaşlarıma rağmen gülümseyip boynuna sarıldım. "Ne oldu Leyla kız?" Dedi endişeyle.

"Herşey mahvoldu babannem. Tek ailem sensin bende sana sığındım " sıkıca sarıldık birbirimize. "Ştt!" Diye kızdı bana. "Buna mi geldin buraya! Tansiyonumu şekerimi yükseteceksin! Ağlayacaksan girme evime!"

"Tamam" burnumu çektim "kim ağlıyor ya! Bebek miyim ben" babannemin yüzeme sahte bir kızgınlık ile baktığını gördüm. "he! Mavi ayıcık ile uyuyan da zaten Baban" kısık kahkaha attım. "Babanne...ben ne yapacağım" umutsuz nefesimi dışarı veririken babannem elindeki hortumu yere bıraktı.

"Git çeşmeyi kapat. Sonrada odana yerleş. Sonra konuşuruz " kafa sallayıp bahçeden çıktım, kapının önüne bıraktığım bavulumu içeri soktum ve çatı katındaki odama çıkardım. Benim asıl evim burasıydı, 14 yaşına kadar babannemin zoru ile burada kalmıştık, dedemin vefatından sonra babannem üzülmesin diye Büyük konağa geçmiştik. Sığacık, çok güzel bir yerdir. Çoğunluk turisler gelirdi buralara.

Odamın kapısını açtığımda beni karşılayan ilk şey mavi ayıcıktı. Hayat bana sürekli sınavlar gönderiyordu. Dayanmam konusunda nı pes etmem konusundamı bunu ileride gerecektim.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.