samsung ks8500 kanal listesi / Samsung KS8500 55" vs Sony 55" BRAVIA 3D karşılaştırma | Kıyasla

Samsung Ks8500 Kanal Listesi

samsung ks8500 kanal listesi

Samsung KS8500 55" vs Xiaomi TV A2 58"

92 incelenen özellikler

Samsung KS8500 55"

Xiaomi TV A2 58"

Samsung KS8500 55" neden Xiaomi TV A2 58"' den daha iyi?

  • 5.26% daha yüksek piksel yoğunluğu?
    80ppivs76ppi
  • 1 daha fazla HDMI bağlantı noktası?
    4vs3
  • 2x daha yüksek yenileme hızı?
    120Hzvs60Hz
  • DLNA var?
  • DTS Surround vardır?
  • 0.2W beklemede iken güç tüketimini düşür?
    0.3W vs0.5W
  • 1 daha fazla USB bağlantı noktası?
    3vs2
  • Ortam ışık sensörü vardır?

Xiaomi TV A2 58" neden Samsung KS8500 55"' den daha iyi?

  • 6.23% daha büyük ekran boyutu?
    58"vs54.6"
  • Uyku zamanlayıcısı vardır?
  • 5.19kg daha hafif?
    12kgvs17.19kg
  • Dolby Vision özellikli ekran?
  • 150.7mm daha ince?
    83mmvs233.7mm
  • 3,5 mm kulaklık girişi vardır?
  • 20W daha fazla ses çıkış gücü?
    2 x 10Wvs2 x 0W
  • Arama tarayıcısı vardır?

Fiyat karşılaştırması

ÜrünMağazaFiyat
Xiaomi TV A2 58" amz_globalRemote Control for Xiaomi Mi TV Stick/MI...Remote Control for Xiaomi Mi TV Stick/MI Box 4S 4K, Replacement Remote Control for Xiaomi Mi TV Stick with Bluetooth and Voice Control
amz_global logo
$20
Xiaomi TV A2 58" amz_globalChromecast with Google TV (HD) - Streami...Chromecast with Google TV (HD) - Streaming Stick Entertainment on Your TV with Voice Search - Watch Movies, Shows, and Live TV in 1080p HD - Snow
amz_global logo
$30
Xiaomi TV A2 58" amz_globalSAMSUNG 65-Inch Class Crystal 4K UHD AU8...SAMSUNG 65-Inch Class Crystal 4K UHD AU8000 Series HDR, 3 HDMI Ports, Motion Xcelerator, Tap View, PC on TV, Q Symphony, Smart TV with Alexa Built-In (UN65AU8000FXZA, 2021 Model)
amz_global logo
$648
Xiaomi TV A2 58" amz_globalReplacement Remote Control for Mi TV Sui...Replacement Remote Control for Mi TV Suitable for MIUI Xiaomi Television TV/TV Box, for Xiaomi TV Box 3 / 3c / 3s / 3pro and Xiaomi Set Top Box 3 International Edition
amz_global logo
$6.98

Görüntü

Ekran çözünürlüğü, görüntüyü oluşturan piksel miktarını temsil eder. Daha keskin ve ayrıntılı görüntüler sağlayan daha yüksek çözünürlükler görüntü kalitesinin önemli bir göstergesidir.

Ekranda kullanılan teknoloji türü.

Ekran boyutu ne kadar büyük olursa, kullanıcının deneyimi de o kadar iyi olur.

Dikey ve yatay eksendeki piksel sayısı olarak ifade edilen çözünürlük, ekranda gösterilebilecek maksimum piksel miktarını gösterir.

Piksel yoğunluğu, ekranın inç başına düşen piksel sayısı (PPI) olarak ifade edilen ekran çözünürlüğünün ölçümüdür. Daha yüksek piksel yoğunluğu, ekranda oluşan görüntüler için daha fazla netlik ve kalite sağlar.

Bit derinliği, tek bir pikselin rengini belirtmek için kullanılan bit sayısını temsil eder. Daha fazla bit ile ekranda daha fazla renk aralığı görüntülenebilir. 8 bitlik bir ekran kanal başına 256 düzey kullanarak 16.7 milyon renk görüntüleyebilirken, 10 bitlik bir ekran 1024 düzey kullanarak 1.07 milyar renge ulaşabilir.

parlaklık

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Samsung KS8500 55")

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Xiaomi TV A2 58")

Nit, bir ekranın yaydığı ışığın, metrekare başının bir kandelaya eşit olduğu bir ölçüdür. Daha parlak ekranlar, güneşli ortamlarda bile ekran içeriğinin kolayca okunmasını sağlar.

kontrast oranı

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Xiaomi TV A2 58")

Kontrast oranı, ekranda gösterilebilen en açık ve en koyu renk arasindaki görsel zıtlıktır. Daha zengin koyu renkler ve daha belirgin bir renk geçişi elde edilebilen yüksek kontrast oranı arzu edilir.

Bağlantı

Bluetooth size akıllı telefon, tablet ve bilgisayar gibi değişik cihazlar arasında kolaylıkla veri alışverişi yapma imkanı veren bir kablosuz teknolojidir.

HDMI sürümü

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Xiaomi TV A2 58")

Daha yeni HDMI sürümleri, daha yüksek çözünürlük ve resim kare hızlarına imkan tanıyan daha yüksek bant genişliğini destekler.

Daha fazla HDMI portu, aynı anda çok sayıda video oyun konsolları ve set üstü kutuları gibi cihazları bağlayabilmeniz demektir.

WiFi hot spotlarına bağlanabilir.

Wi-Fi sürümü

Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n)

Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n)

Cihaz tarafından desteklenen Wi-Fi sürümleri.

Yanlardaki HDMI portları arkadakilere göre daha kolay erişilebilirler ve cihazların çabuk prize takılıp çıkarılması için kullanışlı olabilirler.

HDMI veya mini HDMI portlu cihazlar yüksek çözünürlük video ve sesi görüntüye aktarabilir.

Bluetooth sürümü

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Samsung KS8500 55")

Bluetooth, kısa dalga boylarını ve ultra yüksek frekanslı radyo dalgalarını kullanarak birbirine yakın cihazlar arasında veri aktarımını sağlayan kablosuz bir teknolojidir. Yeni versiyonu ise daha hızlı veri aktarımı sağlar.

Ses

Cihaz Dolby Digital'i destekliyorsa, çok daha iyi bir ses kalitesi için altı farklı ses kanalına (yanlar) kadar kanal sağlayabilir.

DTS Surround,iyi bit değeri ve ses kalitesi ile en fazla altı ses kanalını destekleyen, yüksek kalitede ses kodu çözücüsüdür.

Ses çıkış gücü,TV'nizi stereo veya ev sinema sistemine bağlamanızı sağlayan stereo ses prizlerinden ve bu hoperlörlerin sahip olduğu vatlardan oluşmaktadır.

Digital Out destekleyen cihazlar, fiber optik ses kabloları (TOSLINK gibi) veya coax ses kablolarıyla daha hızlı ve yüksek çözünürlüklü ses iletimi yapabilir.

Eğer bir cihaz Dolby Digital Plus'ı destekliyorsa, çok daha iyi bir ses kalitesi için gelişmiş bit değeri ile ondörde kadar farklı ses kanalı (yanlar) sağlayabilir.

SRS cihazları,sadece iki hoparlör kullanarak, Dolby Digital destekleyen cihazlar tarafından sağlanan ses deneyimi türünden üstün bir 3D ses alanı yaratır.

Stereo hoparlörlü cihazlar, hem sol hem de sağ tarafta bağımsız kanallardan ses ileterek daha zengin bir ses ve daha iyi bir deneyim sunar.

Dolby Atmos

✖Samsung KS8500 55"

✖Xiaomi TV A2 58"

Dolby Atmos, seslerin üç boyutlu bir nesneymiş gibi algılanmasını sağlayan surround bir teknolojidir. Bu sayede Dolby Atmos ile etkileyici ve 360 derecelik ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

DTS-HD Master Ses, sınırsız sayıda surround ses kanallarını ve kayıpsız bir ses kalitesini destekler. Bu standart mümkün olan en iyi ses kalitelerinden birini sağlar.

Dizayn

Genişlik, ürünün yatay boyutunu temsil eder.

Daha hafif cihazların taşınmasının daha kolay olması hafifliğin, daha avantajlı olduğunu düşündürmektedir. Ayrıca daha az ağırlık, taşımayı kolaylaştırdığı için bir çok ev aleti için de avantajlıdır.

Ürünün kalınlığı (veya derinliği).

Yükseklik, ürünün dikey boyutunu temsil eder.

hacim

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Samsung KS8500 55")

Hacim, ürünün gövdesi tarafından çevrelenen 3 boyutlu alanı ifade eder. Daha basit bir ifadeyle ürünün kapladığı alan miktarıdır.

kenar boyutu

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Samsung KS8500 55")

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Xiaomi TV A2 58")

Bir cihaz üzerinde kenar boyutu asıl ekranı çeveleyen ekstra boşluktur. Boşluk ne kadar küçük olursa, görüntü estetik açıdan o kadar güzel olur.

yükseklik ayarlama aralığı

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Samsung KS8500 55")

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun. (Xiaomi TV A2 58")

Yükseklik ayarı olan cihazlar maksimum konfor elde edilmesini sağlayan çok çeşitli yükseklik seçenekleri sunar.

VESA montajı, çoğu üretici tarafından kullanılan bir standarttır. VESA montajını destekleyen cihaz, kollardan duvara kadar birçok farklı alanda monte edilebilir.

Cihazın elverişli seviyede çalışabileceği maksimum ısıdır.

Özellikler

Dahili Chromecast ile kullanıcılar eğlence ve uygulamalarını telefon, tablet ya da dizüstü bilgisayarlarından Chromecast özellikli diğer cihazlara aktarabilir.

AirPlay harici ekranlar ve hoparlörler ile Apple cihazların kablosuz bağlantısını sağlar. Sen iOS cihazlar bilgisayar ekranı, video ve müzik akışı olabilir, konsolları gibi oyunlar oynamak ya da TV'de kolayca slayt gösterileri sunmak.

Yerleşik akıllı TV özelliklerine sahip cihazlar (Android TV veya webOS gibi), ayrı bir akıllı TV cihazı satın almanıza ya da cihazınızla ek bir bağlantı kurmanıza gerek kalmadan popüler akış uygulamalarına erişmenizi sağlar.

Google Asistan ile uyumludur. Sesli komutları kullanarak cihazı diğer Google Asistan uyumlu cihazlardan kontrol edebilirsiniz.

Amazon Alexa ile uyumludur. Sesli komutları kullanarak cihazı diğer Amozan Alexa uyumlu cihazlardan kontrol edebilirsiniz.

Apple'ın Siri sesli asistanı ile uyumludur ve cihazı diğer Apple HomeKit uyumlu cihazlardan kontrol etmek için sesli komutları kullanmanıza olanak tanır.

Bu teknoloji kullanıcıların kendi akıllı telefonlarını bu cihaz için bir uzaktan kumanda olarak kullanmalarını sağlar.

Uzaktan kumanda şarj edilebilmektedir. Bu nedenle pilleri değiştirme konusunda endişelenmenize gerek yok.

USB kaydı, cihazın takılı USB aygıtlarına içerik kaydetme kapasitesidir.

Çeşitli

Metin okuma

✖Samsung KS8500 55"

✖Xiaomi TV A2 58"

Cihazınız böylece ekrandaki görüntüyü sese dönüştürebilir.

Stereo mikrofon harici bir mikrofon olmadan stereo ses dosyaları ya da film kaydedebilmenizi sağlar.

Parmaklarınızı ekranda nesnelere doğrudan işaret ederek cihazı kullanabilirsiniz.

Verilen kulaklıkla birlikte FM radyo gibi kullanılır

Mikrofon girişi ile harici yüksek kalite veya özel mikrofonlar bağlanabilir.

NFC (yakın alan iletişimi), cihazın mobil ödemeler gibi basit kablosuz işlemleri gerçekleştirmesini olanak tanır. Not: Bu özellik tüm pazarlarda mevcut olmayabilir.

Fiyat karşılaştırması

ÜrünMağazaFiyat
Xiaomi TV A2 58" amz_globalRemote Control for Xiaomi Mi TV Stick/MI...Remote Control for Xiaomi Mi TV Stick/MI Box 4S 4K, Replacement Remote Control for Xiaomi Mi TV Stick with Bluetooth and Voice Control
amz_global logo
$20
Xiaomi TV A2 58" amz_globalChromecast with Google TV (HD) - Streami...Chromecast with Google TV (HD) - Streaming Stick Entertainment on Your TV with Voice Search - Watch Movies, Shows, and Live TV in 1080p HD - Snow
amz_global logo
$30
Xiaomi TV A2 58" amz_globalSAMSUNG 65-Inch Class Crystal 4K UHD AU8...SAMSUNG 65-Inch Class Crystal 4K UHD AU8000 Series HDR, 3 HDMI Ports, Motion Xcelerator, Tap View, PC on TV, Q Symphony, Smart TV with Alexa Built-In (UN65AU8000FXZA, 2021 Model)
amz_global logo
$648
Xiaomi TV A2 58" amz_globalReplacement Remote Control for Mi TV Sui...Replacement Remote Control for Mi TV Suitable for MIUI Xiaomi Television TV/TV Box, for Xiaomi TV Box 3 / 3c / 3s / 3pro and Xiaomi Set Top Box 3 International Edition
amz_global logo
$6.98

Samsung Class QN900B 85"

Samsung QE75QN700C 75"

Samsung Class QN85QN900C 85"

Samsung The Frame 55" Class

Samsung Class QN85QN800C 85"

Sony Bravia XR-83A80L 83"

Hepsini Göster
This page is currently only available in English.

Konu: Samsung Tizen Serisi Hazır Kanal Listesi EKİM 2016 Tarihli

  • 30-10-2016, 22:45#1

    Film Samsung Tizen Serisi Hazır Kanal Listesi EKİM 2016 Tarihli

    Samsung Tizen işletim sistemi yüklü olan JU7500, JU7000, JU6610, JU6570, JU6470, JU6410, JU6070, K6000, K6500, KU7350, KU7500, KS8500, J6270, J6200 ve diğer Serilere uyumlu kanal listesini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.




    Dosyayı zip’ten çıkarmayın olduğu gibi Usb’ye yükleyin.Yüklerken sorun yaşarsanız Tv yazılımınızı güncelleyip deneyin.


    Samsung Kanal Listesi Nasıl Yüklenir ?


    Kanal listesi Yüklemeye başlamadan önce mevcut listenizin yedeğini alın.
    İlk olarak kanal listesini indirin ve Fat32 şeklinde biçimlendirilmiş bir Usb belleğin içine atın
    Biçimlendirilmiş Usb’yi Tv’nizin Usb portuna takın.
    Daha sonra Kanal listesi Aktarma‘yı seçin.Şifre isterse 4 tane 0 deneyin.(0000)
    Usb’den Al‘ı seçin.

    Alıntıdır teşekkur ederiz

    Konu Editor tarafından (30-10-2016 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.


  • 31-10-2016, 20:28#2

    Standart

    Bu tizen listesi ile eski smartlar farklı kanal liste modu kullanıyor neden


  • 02-11-2016, 00:56#3

    Standart


  • 06-11-2016, 01:40#4

    Standart


  • 08-11-2016, 19:48#5

    Standart

    Selamün aleyküm KU700 de geçersiz kanal listesi diyor neden acaba


  • 20-11-2016, 00:43#6

    Standart

    EMEĞİNE SAĞLIK

    hata veriyor

    Konu cerkez79 tarafından (20-11-2016 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir.


  • 22-11-2016, 15:54#7

    Standart

    Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler.

    SAMSUNG UE55KU7500GigaBlueQuadPlusTopfield3000 cıpproSkystar usb hd cı


  • 22-11-2016, 21:46#8

    Standart


  • 23-11-2016, 22:43#9

    Standart


  • 24-11-2016, 22:05#10

    Standart


  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası