akçakoca kaza / Akçakoca'da feci kaza: 3 ölü, 11 yaralı - Yeni Mesaj

Akçakoca Kaza

akçakoca kaza

Akçakoca - Alaplı yolunda kaza: 4 yaralı

Kaza, Alaplı- Akçakoca yolu tüneller bölgesinde  yaşandı. Hamza Y. (22) idaresindeki 26 AEH plakalı araç, seyir halindeki Hüseyin Y. (35) idaresindeki 48 ADY plakalı araca arkadan vurdu. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak durabildi.

Kazada sürücü Hamza Y. ile araçlarda bulunan Fatma Y. (58), Caner A. (13) ve Safiye A. (44) yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

#soruşturma, Kaza

Son Dakika Akçakoca Haberleri

  • Akçakoca'da Cankurtaranlar Yaz Sezonuna HazırAkçakoca'da Cankurtaranlar Yaz Sezonuna Hazır

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaz sezonun başlamasıyla sahillerde cankurtaranlar, denize giren vatandaşların can sağlığı için görev yapacak. Eğitimlerini tamamlayan cankurtaranlar, boğulma vakalarına karşı plajlarda görev yapmaya hazır hale geldi. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, cankurtaranların eğitimlerinin tamamlamasıyla göreve hazır olduklarını söyledi. Sezonu kazasız belasız atlatmak istediklerini belirten Yanmaz, 5 jet ski ve 10 cankurtaran ekiplerinin hazır olduğunu belirtti. Vatandaşların da dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Yanmaz, yüzme bilmeyenlerin özellikle dikkatli olması gerektiğini söyledi.

  • Haz Düzce'de iki kazada 2 kişi yaralandıDüzce'de iki kazada 2 kişi yaralandı

    Düzce'de meydana gelen iki ayrı kazada alkollü sürücülerin karışması sonucu 2 kişi yaralandı. İlk kazada freni boşalan kamyon, Toyota marka araca çarparak Fiat marka otomobile çarptı. İkinci kazada ise sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Her iki kazada da alkollü sürücülere toplam 33 bin lira idari para cezası kesildi.

  • Haz Düzce'de Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmalarıDüzce'de Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmaları

    Düzce Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi temizlik ve bakım çalışmaları için çeşitli mahallelerde çalışmalar gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, her mahalle, cadde ve sokağın temizliğini aksatmadan yerine getiriyor ve sosyal alanların temizliğine de büyük önem gösteriyor. Bahçeşehir, Çamköy, Çakırlar, Tokuşlar, Çavuşlar, Kuyumcuhacıali, Kazukoğlu mahalleleri ile Konuralp bölgesindeki park ve bahçelerin genel temizliği yapıldı. D Akçakoca kara yolu, Bahçeşehir bağlantı yolu ve Bahçeşehir girişinde bulunan refüjlerin bakımı ile temizliği de ilgilenen ekipler, çalışmaları bayrama kadar sürdürecek.

  • Haz Düzce'de Şiddetli Yağış Yol ve Köprüleri Zarar VerdiDüzce'de Şiddetli Yağış Yol ve Köprüleri Zarar Verdi

    Düzce'de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle yol ve köprülerde onarım çalışması sürüyor. İl Özel İdaresi, DSİ, AFAD ve belediye ekipleri çöken köprü ve yollar ile toprak kaymalarının yaşandığı bölgelerde temizlik ve onarım işlerini sürdürüyor. Efteni Gölü'nün taşması sonucu bazı tarım arazileri su altında kaldı. Gölyaka Kültür Park'ın bir kısmını da su bastı. Vali Cevdet Atay, herhangi bir can kaybı olmadığını ve yağışların etkisini azaltarak devam ettiğini belirtti.

  • Haz Düzce'de Şiddetli Yağışlar Sonucu Su Baskınları YaşandıDüzce'de Şiddetli Yağışlar Sonucu Su Baskınları Yaşandı

    Düzce'de 2 gündür devam eden şiddetli yağışlar sonucu kent merkezi ile Akçakoca, Cumayeri, Gümüşova ve Gölyaka ilçelerinde su baskınları yaşandı. Yaklaşık aile misafirhanelere, öğretmenevlerine, yurtlara ve okullara yerleştirildi. Köprüler zarar gördü, heyelan riski bulunan bölgelerde yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Ekipler teyakkuz halinde bekliyor ve vatandaşların can güvenliği ön planda tutuluyor.

  • Haz Düzce'de Dere Yataklarının Yakınlarında Oturanlar Tahliye EdiliyorDüzce'de Dere Yataklarının Yakınlarında Oturanlar Tahliye Ediliyor

    Düzce'de yaşanan taşkınlar nedeniyle Kaynaşlı, Akçakoca, Cumayeri, Gölyaka ve Gümüşova ilçelerindeki 21 köyde dere yataklarına yakın noktalarda evleri bulunan vatandaşlar tedbir amaçlı tahliye ediliyor. Vatandaşlar, Düzce Valiliği tarafından tahsis edilen sosyal tesislerde geceyi geçirecek.

  • Haz Düzce'de Sağanak Yağış 21 Köyde Taşkınlara Neden OlduDüzce'de Sağanak Yağış 21 Köyde Taşkınlara Neden Oldu

    Düzce'de etkili olan sağanak yağış, Kaynaşlı, Akçakoca, Cumayeri, Gölyaka ve Gümüşova ilçelerindeki 21 köyde dere yataklarında taşkınlara neden oldu. Evlerin bahçeleri ve giriş katları su altında kaldı, bazı köprüler de geçici süreyle ulaşıma kapatıldı. Düzce İl Özel İdaresi ekipleri, taşkınların önlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Haz Düzce'de Sağanak Yağış Sonrası 8 Köyde Su TaşkınıDüzce'de Sağanak Yağış Sonrası 8 Köyde Su Taşkını

    Düzce'de etkili olan sağanak yağış sonrası Akçakoca, Cumayeri, Gümüşova ve Gölyaka ilçelerinde bulunan 8 köyde su taşkını meydana geldi. Taşkınlar nedeniyle bazı evler ve ekili alanlar zarar gördü. İl Özel İdaresi ekipleri, 15 iş makinesi ve 15 personelle dere ve sulama kanallarında temizlik çalışması yaparak daha büyük zararların önüne geçti.

  • Haz Düzce'de Sağanak Yağış Nedeniyle Köylerde Su Baskınları YaşandıDüzce'de Sağanak Yağış Nedeniyle Köylerde Su Baskınları Yaşandı

    Düzce'nin Akçakoca, Cumayeri, Gümüşova ve Gölyaka ilçelerinde sabah saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle bazı köylerde su baskınları yaşandı. Taşkınlar nedeniyle köylerdeki evlerin bahçelerini ve giriş katlarını su bastı, sokak ve yollar sular altına kaldı. Valilikten yapılan açıklamada, su taşkınlarına karşı çalışmaların devam ettiği belirtildi.

  • Haz Karayollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam EdiyorKarayollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Anadolu Otoyolu'nun bazı kesimlerinde fiber optik kablo altyapı çalışması nedeniyle hız şeridi kapatıldı. Ayrıca, birçok yolun yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü veya tek şeritten sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.

  • Haz Düzce'de evin bahçesine devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandıDüzce'de evin bahçesine devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bir otomobil evin bahçesine devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

  • Haz Akçakoca'da Sağlık Ekipleri Sahillerde Görev BaşındaAkçakoca'da Sağlık Ekipleri Sahillerde Görev Başında

    Deniz sezonunun başlamasıyla birlikte Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki sahillerde sağlık ekipleri, özellikle boğulma vakalarının sıkça yaşandığı Melenağzı mevkiinde görev yapacak. Ekipler, yaz sezonu boyunca sabah ile akşam saatleri arasında görev yapacak ve hızlı müdahalede bulunacaklar. Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, ekiplere başarılar diledi.

  • Haz Polisin Operasyonu Aksiyon Filmlerini AratmadıPolisin Operasyonu Aksiyon Filmlerini Aratmadı

    Düzce'de aranan şahısların yakalanması için operasyon başlatan polis ekipleri, kapıların açılmaması durumunda pencerelerden evlere girerek şahısları kıskıvrak yakaladı. Toplam 6 şahıs cezaevine teslim edildi.

  • Haz Düzce'de Polisler Aksiyon Filmlerini Aratmayan Operasyon YaptıDüzce'de Polisler Aksiyon Filmlerini Aratmayan Operasyon Yaptı

    Düzce'de aranan şahısların yakalanması için operasyon başlatan polis ekipleri, evlere pencerelerden girerek kaçmaya çalışan şahısları kıskıvrak yakaladı. Toplam 6 şahıs cezaevine gönderildi.

  • Haz Ceneviz Kalesi, ziyaretçilerini ağırlıyorCeneviz Kalesi, ziyaretçilerini ağırlıyor

    UNESCO tarafından Geçici Dünya Mirası Listesi'ne alınan Ceneviz Kalesi, Akçakoca ilçesinde yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete giren 8 asırlık kale, deniz manzarası ve mavi bayraklı plajıyla tatilcilerin ilgisini çekiyor. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ziyaretçileri kaleyi görmeye davet ederek, buranın güneş, doğa, yeşillik ve rahat edebilecekleri alanlarla dolu bir yer olduğunu belirtti.

  • Haz Akçakoca'da Plajlarda Temizlik Çalışmaları BaşladıAkçakoca'da Plajlarda Temizlik Çalışmaları Başladı

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaz sezonu öncesi plajlarda temizlik çalışması başlatıldı. Plajlar, kum temizleme araçlarıyla temizlenirken, gelecek olan yerli ve yabancı turistler için hazırlıklar devam ediyor. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, plajlarda yoğun çalışmaların sürdüğünü söyledi ve tüm plajların temizleneceğini vurguladı. Yanmaz, kum temizleme ve diğer temizlik araçların tüm plajlarda çalışmalarının süreceğini ifade etti.

  • Haz Düzce KYK öğrencileri sabah namazında buluştuDüzce KYK öğrencileri sabah namazında buluştu

    Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrenciler, Manevi Danışmanları rehberliğinde Akçakoca Merkez Camii'nde sabah namazında buluştu. Cami, Türk otağ çadırından esinlenilmiş bir çatı sistemine sahip ve ilçeye gelenlerin ilgisini çekiyor.

  • Haz Düzce'de iki katlı evde çıkan yangın söndürüldüDüzce'de iki katlı evde çıkan yangın söndürüldü

    Akçakoca ilçesinde iki katlı evde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

  • Haz Akçakoca'da Evde Çıkan Yangında Maddi Hasar Meydana GeldiAkçakoca'da Evde Çıkan Yangında Maddi Hasar Meydana Geldi

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde evde çıkan yangında eşyalar kullanılmaz hale geldi. Yangında yaralanan olmazken maddi hasar oluştu. Yangın Akçakoca İlçesi Ayazlı Mahallesi Martı Sitesinde meydana geldi. Evde kimsenin olmadığı öğrenilirken, evin içinde bulunan eşyalar hasar gördü.

  • May Düzce'de şarampole devrilen tarım aracındaki baba öldü, oğlu yaralandıDüzce'de şarampole devrilen tarım aracındaki baba öldü, oğlu yaralandı

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde tarım aracının şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

  • May Düzce'de hac yolcuları uğurlandıDüzce'de hac yolcuları uğurlandı

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde kutsal topraklara gidecek olan 25 kişilik kafileyi için uğurlama programı düzenlendi. Merkez Cami önünde yapılan programda dua edildi.

  • May Düzce'de Belediyeye Ait Vidanjör Yanarak Kullanılamaz Hale GeldiDüzce'de Belediyeye Ait Vidanjör Yanarak Kullanılamaz Hale Geldi

    Düzce'de, kara yolunda arka lastiklerinden tutuşan belediyeye ait vidanjör yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın, saat sıralarında D kara yolunun Beki sapağı mevkinde meydana geldi. Vidanjör, kullanılamaz hale geldi.

  • May Düzce'de bir villanın çatısında çıkan yangın söndürüldüDüzce'de bir villanın çatısında çıkan yangın söndürüldü

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bir villanın çatısında çıkan yangın söndürüldü. İlçenin Hacıyusuflar Mahallesi'nde bir villanın çatısında tadilat yapan ustaların çalışması sırasında yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrasın yangını söndürdü. Yangın, villanın çatısında hasara yol açtı.

  • May Akçakoca'da balıkçılar salyangoz avına yöneliyorAkçakoca'da balıkçılar salyangoz avına yöneliyor

    Batı Karadeniz'in önemli limanlarından Düzce'nin Akçakoca ilçesinde balıkçılar, balık avı yasağı döneminde yöneldikleri salyangoz avcılığına başladı. Salyangozlar fabrikalarda işlenerek Uzak Doğu ülkelerine ihraç ediliyor.

  • May CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem: 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gelmesi Hayatidir.CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem: "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gelmesi Hayatidir.

    CHP Parti Meclisi üyesi Eren Erdem, “Merkez Bankası'nın kasasını milyar doları eriten, yakan hükümettir. Dolayısıyla Türkiye'nin hemen döviz bulması lazım, dış borçlarını ödemesi için döviz bulmak için çok kararlı bir şekilde Sayın Kılıçdaroğlu'nun temiz yatırım olarak tarif ettiği ve garantisini aldığı yatırım çevrelerinden ve ilk etapta milyar euroluk bir çalışma Kemal Bey tarafından ilan edildi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelmesi işte bu kadar hayatidir. Yarın BOTAŞ’a, Tüpraş’a çökmeye kalkacaklar niye çünkü dövizimiz yok, borçları ödeyemiyoruz” dedi.

  • May Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Düzce Üniversitesi Bölümlerini GezdiMevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Düzce Üniversitesi Bölümlerini Gezdi

    Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Düzce Üniversitesi'nin bölümlerini gezerek meslekleri hakkında bilgi edindi. Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'na yapılan ziyarette öğrencilere bölümlerin içeriği, imkanları ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

  • May Düzce'de kapalı pazar yerinin çatısından düşen çocuk ağır yaralandıDüzce'de kapalı pazar yerinin çatısından düşen çocuk ağır yaralandı

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde kapalı pazar yerinin çatısından düşen çocuk hastaneye kaldırıldı.

  • May Trafikte tehlikeli yolculuk: Canını hiçe sayarak motosikleti böyle kullandıTrafikte tehlikeli yolculuk: Canını hiçe sayarak motosikleti böyle kullandı

    Trafikte tehlikeli yolculuk: Canını hiçe sayarak motosikleti böyle kullandı Düzce'de motosikleti yatarak kullanan sürücü, hem kendi can güvenliğini hem de trafikte bulunanların hayatını tehlikeye attı.

  • May Motosikleti yatarak kullandıMotosikleti yatarak kullandı

    Düzce'de motosikleti yatarak kullanan sürücü, hem kendi hem de trafikte bulunanların hayatını tehlikeye attı.

  • May Düzce'de yoldan çıkan kamyonet yan yattı: 1 yaralıDüzce'de yoldan çıkan kamyonet yan yattı: 1 yaralı

    DÜZCE (İHA) – Düzce'de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet yan yattı.

  • May Akçakoca'da İlkokul Öğrencileri Sahilde Temizlik YaptıAkçakoca'da İlkokul Öğrencileri Sahilde Temizlik Yaptı

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde Cumhuriyet İlkokulundan 25 öğrenci, öğretmenleri eşliğinde ilçenin mavi bayraklı Kale Plajı'nda sahilde temizlik yaparak çevreyi korumanın önemine dikkat çekti.

  • May Kulaklı Orman Baykuşu Yavrusu Tedavi EdildiKulaklı Orman Baykuşu Yavrusu Tedavi Edildi

    Düzce'de yaralı bulunan kulaklı orman baykuşu yavrusu, veteriner hekimlerin tedavisi sonucu iyileşti. Cingöz ismi verilen kuş, kanat uzamasının ardından doğaya salınacak. Hayvanların doğal yaşam alanlarına dokunmamak gerektiği vurgulandı.

  • May Düzce'nin Akçakoca ilçesinde köy yoluna inen domuz cep telefonu kamerasıyla kaydedildiDüzce'nin Akçakoca ilçesinde köy yoluna inen domuz cep telefonu kamerasıyla kaydedildi

    Akçakoca ilçesi Kepenç köyü yolunda aracıyla seyir halinde olan Ufuk Gültekinin önüne domuz çıktı. Gültekin o anları cep telefonuyla kayıt altına aldı. Kısa bir süre asfalt yol üzerinde gezinen domuz fındık bahçesine girerek gözden kayboldu.

  • May Otomobil ile kamyonun çarpışma anı güvenlik kamerasına yansıdıOtomobil ile kamyonun çarpışma anı güvenlik kamerasına yansıdı

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile kamyonun çarpışma anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yaralanan kamyon sürücüsü ise Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

  • May 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Akçakoca ve Düzce'de yapıldı19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Akçakoca ve Düzce'de yapıldı

    Akçakoca ilçesinde yürüyüş ve Düzce kent merkezinde bisiklet turu düzenlendi. Gençler Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle yürüyüşe katıldı ve bisiklet turunda 10 kilometre yol katetti.

  • May Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Akçakocaya portatif yüzme havuzu yapıyorDüzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Akçakocaya portatif yüzme havuzu yapıyor

    Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Akçakocaya 10x18 metre ebatlarında santimetre derinliğinde olan portatif yüzme havuzunun yapımına başladı. Ayrıca havuzun çevresine çelik karkasın montajı yapılacak ve üstü kapatılacak. Havuzun haziran ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

  • May Okul Sporları Hentbol Gençler Yarı Final Müsabakaları Düzce'de YapıldıOkul Sporları Hentbol Gençler Yarı Final Müsabakaları Düzce'de Yapıldı

    Düzce, Okul Sporları Hentbol Gençler yarı final müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Aksaray Spor Lisesi ve İstanbul Cent Koleji ile İstanbul Modern Bilimler Akademisi Anadolu Lisesi ve Bursa Birey Koleji üst tura yükseldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Gençler Yarı Final Müsabakaları Düzcede yapıldı.

  • May Yaşlı kadına otomobil çarptı İlk müdahaleyi olay yerinden geçen hemşireler yaptıYaşlı kadına otomobil çarptı İlk müdahaleyi olay yerinden geçen hemşireler yaptı

    Düzcede yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadına otomobil çarptı. Yaralanan kadına ilk müdahaleyi ise olay yerinden geçen hemşireler yaptı. Kaza Şerefiye Mahallesinde meydana geldi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • May Düzce'de Otomobil Yaşlı Kadına ÇarptıDüzce'de Otomobil Yaşlı Kadına Çarptı

    Düzce'de yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadına otomobil çarptı. Yaralanan kadına ilk müdahaleyi ise olay yerinden geçen hemşireler yaptı. Kaza Şerefiye Mahallesinde meydana geldi.

  • May Balık fiyatları av yasağı ile arttıBalık fiyatları av yasağı ile arttı

    Düzce Akçakocalı balıkçı esnafı Tuncay Gür, av yasağının başlamasıyla birlikte balık fiyatlarında artış olduğunu belirtti. Fiyatların kıymaya yakın olduğu ve en pahalı balıkların Çinekop ve Barbun olduğu ifade edildi.

  • May CHP Edirne Milletvekili Gaytancıoğlu: 'Fındık üreticisi perişan, çok uluslu şirketler milyar dolar kazanıyor'CHP Edirne Milletvekili Gaytancıoğlu: 'Fındık üreticisi perişan, çok uluslu şirketler milyar dolar kazanıyor'

    CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Türkiye'nin fındık politikası hakkında açıklamalarda bulundu. Gaytancıoğlu, fındık üreticisinin durumunu eleştirerek, çok uluslu şirketlerin fındıktan kazandığı parayı vurguladı.

  • May CHP'li milletvekili Hıdırellez şenliğinde Kaymakam'ın terk etmesini eleştirdiCHP'li milletvekili Hıdırellez şenliğinde Kaymakam'ın terk etmesini eleştirdi

    CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Akçakoca Beyören köyünde düzenlenen Hıdırellez şenliğine katıldı. Ancak CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can'ın CHP heyetine selam vermek yerine şenlik alanını terk ettiğini iddia etti. Gaytancıoğlu da yanlış bir davranış olduğunu belirtti.

  • May Akçakoca'da Tır Yangını: Hasar OluştuAkçakoca'da Tır Yangını: Hasar Oluştu

    Akçakoca'nın Döngelli köyü mevkisinde seyir halindeki civciv yüklü tırın motor bölümünden çıkan yangın, sürücü tarafından fark edilerek itfaiye ekiplerine bildirildi. Yangın söndürülürken çekicinin ön kısmında hasar oluştu.

  • Nis Düzce'de av yasağı ve olumsuz hava şartları balık fiyatlarını yükselttiDüzce'de av yasağı ve olumsuz hava şartları balık fiyatlarını yükseltti

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde av yasağı ve olumsuz hava şartları nedeniyle tezgahlardaki balık fiyatları yükseldi. Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, av yasağı sonrası kıyı balıkçılığına yöneldiklerini ve fiyatların gelecek günlerde düşmesini beklediklerini belirtti. Hamsi kilogramı , mezgit kilogramı , levrek tanesi 75, çupra tanesi 70 ve alabalık tanesi 50 liradan satılıyor.

  • Nis Düzce'de Bariyere Çarpan Otomobilin Sürücüsü YaralandıDüzce'de Bariyere Çarpan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

    Düzcenin Akçakoca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Soner S. (29) idaresindeki otomobil bariyere çarptı ve sürücü yaralandı. Yaralı sürücü, sağlık ekipleri tarafından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

  • Nis Akçakoca'da Yağış Sonrası Deniz Rengi DeğiştiAkçakoca'da Yağış Sonrası Deniz Rengi Değişti

    Düzcenin Akçakoca ilçesinde başlayan yağışlar nedeniyle derelerden akan çamurlu su denizin rengini kahverengiye dönüştürdü. Bazı vatandaşlar cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Meteoroloji yetkilileri yağışın akşam saatlerinde etkisini kaybedeceğini belirtti.

  • Nis Düzce'nin Akçakoca ilçesinde fındık bahçeleri zirai dondan etkilendiDüzce'nin Akçakoca ilçesinde fındık bahçeleri zirai dondan etkilendi

    Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Kadir Mutioğlu, Düzce'nin yüksek kesimlerinde fındık bahçelerinin zirai dondan etkilendiğini söyledi. Sarıyayla, Kurukavak, Küpler ve Esmahanım Dilaver Davutağa köylerinde yapılan tespitlerde, Sarıyayla köyünün tamamına yakın bölümünün zirai dondan etkilendiği belirlendi. Mutioğlu, hava şartlarına bağlı olarak alçak kesimlerin de zirai dondan etkilenebileceğini ifade etti.

  • Nis Düzcenin Akçakoca ilçesinde 10 bin adım yürüyüşü düzenlendiDüzcenin Akçakoca ilçesinde 10 bin adım yürüyüşü düzenlendi

    Çuhallı Çarşısındaki bir otel önünde toplanan grup, Akçakoca Kaymakamlığı önüne kadar yürüdü. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özge Akyıldız Sezgin, sağlıklı yaşam için günde en az 10 bin adım atılması gerektiğini belirtti ve yürüyüşün amacını açıkladı. Yürüyüşe Kaymakam Mustafa Can, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

  • Nis Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy Akçakoca'da ziyaretler gerçekleştirdiMilli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy Akçakoca'da ziyaretler gerçekleştirdi

    Şensoy Akçakoca Kaymakamı, Halk Eğitim Merkezi ve inşaatı devam eden okulları ziyaret etti. Orhangazi İlkokulu hakkında bilgi alan Şensoy, okulun yerine halk eğitim merkezi açılacağını belirtti.

  • Nis 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Düzce'de Kutlandı23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Düzce'de Kutlandı

    Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı. Kaymakamlık önünde Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu İstiklal Marşı okundu. Kutlamalar daha sonra Akçakoca Spor Salonunda devam etti. Etkinlikte çeşitli gösteriler sunan öğrenciler 23 Nisanı kutlamanın coşkusunu yaşadı.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası