bircan bali sevgilileri / Bircan Bali sevgilisi kim telefondaki yasaklı fotoğraflar sızdı - Internet Haber

Bircan Bali Sevgilileri

bircan bali sevgilileri

Cem Belevi hakkında bomba iddia! İrem Derici&#;nin iade ettiği kolyeyi yeni sevgilisi Bircan Bali&#;ye verdi

Bir darg&#;n bir bar&#;&#;&#;k a&#;&#;k ya&#;ayan &#;rem Derici-Cem Belevi çifti, geçti&#;imiz aylarda ihanet iddias&#;yla olayl&#; bir &#;ekilde ayr&#;lm&#;&#;t&#;. Meslekta&#;&#;n&#;n kendisini manken Nergis Nesrullayeva ile aldatt&#;&#;&#; haberlerinin ard&#;ndan sessizli&#;ini bozan Derici, sosyal medya hesab&#;ndan Belevi'ye yönelik isim vermeden sert bir payla&#;&#;m yaparak, "Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayat&#;n&#;n geri kalan&#;nda sana mutluluklar diliyorum. Hay&#;rl&#; konser dilenmeler" ifadelerini kullanm&#;&#;t&#;.

Ekran görüntüsü

Bir süredir Söylemezsem Olmaz adl&#; magazin program&#;n&#;n yorumcusu Bircan Bali ile a&#;k ya&#;ayan Cem Belevi, bu defa sosyal medya kullan&#;c&#;lar&#;n&#;n fark etti&#;i detayla gündeme geldi.

&#;rem Derici, olayl&#; ayr&#;l&#;k sonras&#; Cem Belevi'nin kendisine ald&#;&#;&#; ar&#; motifli kolyeyi hemen geri iade etmi&#;ti.

Ekran görüntüsü

Söz konusu kolyenin &#;imdi Bircan Bali'nin boynunda olmas&#; sosyal medyada gündem oldu. "Ar&#; bal alaca&#;&#; çiçe&#;i bilir" notuyla kolyeyi payla&#;an Bali'yi görenler, yorum ya&#;d&#;rd&#;.

Ekran görüntüsü

Cem Belevi'nin bu hamlesi sosyam medyada ti'ye al&#;n&#;rken, "&#;nsan&#;n hayat&#;na çok kad&#;n girip ç&#;k&#;nca bir &#;ekilde tutumlu olmay&#; ö&#;reniyor", "Cem'in evinde kesin bir 'geri iade edilmi&#; hediye' dolab&#; vard&#;r", "&#;hanetten sonra cimrili&#;in de kitab&#;n&#; yazs&#;n." yorumlar&#; yap&#;ld&#;.

&#;ndirim ya&#;muru! Modadan elektroni&#;e binlerce üründeki f&#;rsatlar&#; ke&#;fedin, en uygun fiyata alman&#;n keyfini ya&#;ay&#;n!

Ak&#;ll&#; telefonlarda özel fiyatlar!

Trendyol Collection'&#;n s&#;n&#;rl&#; say&#;daki yeni sezon tasar&#;m ürünlerini ke&#;fedin

&#;&#;kl&#;&#;&#;n&#;z&#; peki&#;tirecek ayakkab&#; ve çantalarda dev f&#;rsat

Gamerlar buraya! Arad&#;&#;&#;n&#;z her &#;ey Gaming Week haftas&#;na özel en uygun fiyata

Kullananlar&#;n öve öve bitiremedi&#;i o robot süpürgedeki indirim kaç&#;rmay&#;n

Umar&#;z önerdi&#;imiz ürünleri be&#;enirsiniz. Bu içerikten al&#;&#;veri&#; yapmaya karar verirseniz, Mynet ba&#;lant&#;lardan gelir/komisyon elde edebilir. Sat&#;n al&#;m sonras&#;nda sat&#;c&#;lardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu de&#;ildir.


ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Bircan Bali ve &#;mer Gezen ikinci kez ayrıldı: Y&#;r&#;temediğimizi anladık

Haberin Devamı

Bircan Bali, kendi YouTube kanalı için hazırladığı 'Bircan'ın Gözünden' programında kızı Saygı'nın babası olan eski eşi Ömer Gezen'i konuk etti. Bali, programına konuk ettiği eski eşine merak ettiği her soruyu açıkça sordu.

"BANA SOĞANLI PİRİNÇ PİLAVI YEDİRDİ"

Kızının annesi ile tanışma sürecinden bahseden Gezen, "Ferman Toprak ağabeyime selamlar. Onun eşi Hilal ablanın doğum gününde tanıştık" dedi. Bircan Bali'nin en sevmediği huyunu söyleyen Gezen, "Kötü yemek yapıyor. Sen bana soğanlı pirinç pilavı yedirdin. Kızmak yok her şey şeffaf konuşacaktık" ifadelerini kullandı.

Bircan Bali ve Ömer Gezen ikinci kez ayrıldı: Yürütemediğimizi anladık

GEZEN'DEN İHANET CEVABI

Eski eşine peş peşe sorular soran Bali, "Beni hiç aldattın mı?" diye de sordu. Kendinden emin olan Gezen ise tek kelimelik cevap vererek "Hayır" dedi. Ömer Gezen, "Benimle evlenmeye nasıl karar verdin?" sorusu üzerine de sözlerine şöyle devam etti: "Her şey kendiliğinden gelişti. Karar vererek planlı, programlı yaptığımız bir şey değildi bu."

Bircan Bali ve Ömer Gezen ikinci kez ayrıldı: Yürütemediğimizi anladık
Haberin Devamı

"ARAMIZDA SORUN YOK, SAYGI VAR"

Çiftten yine kötü haber geldi. Evliliklerine ikinci şansı veren ve sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan ikili, yollarını ayırdı. Bircan Bali, ayrılık kararını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu:

İkinci kez şans verdiğimiz evliliğimizi yürütemediğimizi anladık. Herkes çok iyi. Aramızda sorun yok, Saygı var.

Çift, sosyal medyada birbiriyle olan fotoğrafları da kaldırdı.

Bircan Bali ve Ömer Gezen ikinci kez ayrıldı: Yürütemediğimizi anladık

"ÜNİVERSİTEDE KARAMELDİ SAÇLARIM"

Bircan Bali, geçmiş yıllara ait olan fotoğrafını paylaşmasının ardından sosyal medyanın gündemine oturdu.  Bali, paylaşımına, "Üniversitede karameldi saçlarım Şeker kokmayı o zaman da seviyordum Gözlerimin üzerini boyuyordum yine sadece Mavi kolyem hala duruyor Ellerim hala minicik, tenim hep esmer Yine işaret parmağıma takarım böyle yüzükleri biliyorsun Böyle kolsuz elbiseler hala yakışmaz ama giyerim. Anlayacağın çok az şey değişiyor Ya da çok şey" notunu ekledi.

Bircan Bali ve Ömer Gezen ikinci kez ayrıldı: Yürütemediğimizi anladık

Bircan Bali'nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları 'Hep bebek gibiymişsin aşkım sen', 'Bence yine karamel olsun çok yakışmış siyah sert ifade veriyor' ve 'En güzel değişim anne olman. Gerisi pek de önemli olmuyor hayatta' gibi yorumlarda bulundu.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası