aslan kral 2 seslendirme / Aslan Kral (Serisi)

Aslan Kral 2 Seslendirme

aslan kral 2 seslendirme

kaynağı değiştir]

Afrika'nın Gurur Topraklarında, Kral Simba ve Kraliçe Nala'nın kızı Kiara, babasının aşırı korumacı ebeveynliğinden rahatsız olur. Simba, çocukluk arkadaşları mirket Timon ve yaban domuzu Pumbaa'yı onu takip etmeleri için görevlendirir. Yasak "Outlands" a girdikten sonra Kiara, genç bir yavru olan Kovu ile tanışır ve timsahlar tarafından saldırıya uğrarlar. Ekip çalışmasını kullanarak kaçıyorlar ve Kiara bir noktada Kovu'yu bile kurtarıyor. Kovu, Kiara'nın oyununa misilleme yaptığında, Simba genç yavruyla tıpkı Kovu'nun annesi ve Yabancılar'ın lideri Zira ile yüzleşir. Zira, Simba'ya kendisini ve diğer Yabancıları nasıl sürgün ettiğini hatırlatır ve Simba'nın ölen amcası ve düşmanı Scar'ın yerine Kovu'nun geleceğini söyler.

Gurur Topraklarına döndükten sonra, Nala ve gururun geri kalanı Gurur Kayası'na geri dönerken Simba, Kiara'ya Yabancılar'ın yarattığı tehlike hakkında ders verir. Daha sonra ona birbirlerinin bir parçası olduklarını söyler. Outlands'de Zira, Kovu'ya Simba'nın Scar'ı öldürdüğünü ve ona saygı duyan herkesi sürgüne gönderdiğini hatırlatır. Kovu, Kiara ile arkadaş olmanın kötü olduğunu düşünmediğini açıklar ve Zira, Kovu'nun Kiara ile olan dostluğunu Simba'dan intikam almak için kullanabileceğini fark eder.

Birkaç yıl sonra, şimdi genç bir yetişkin olan Kiara, ilk solo avına başlar. Simba, Timon ve Pumbaa'nın onu gizlice takip etmesini sağlayarak Gurur Toprakları'ndan uzaklaşmasına neden olur. Zira'nın planının bir parçası olarak, Kovu'nun kardeşleri Nuka ve Vitani, Kiara'yı bir yangında yakalar ve Kovu'nun onu kurtarmasına izin verir. Simba, Kiara'yı kurtardığı için Kovu'nun yerini kabul etmek zorunda kalır. O gecenin ilerleyen saatlerinde Simba, babası Mufasa'yı antilop izdihamına düşmekten kurtarmaya çalışmakla ilgili bir kabus görür, ancak daha sonra Kovu'ya dönüşen ve Simba'yı ölüme gönderen Scar tarafından durdurulur.

Kovu, Simba'ya saldırmayı düşünür, ancak Kiara tarafından kesintiye uğrar ve onunla daha fazla zaman geçirmeye başlar. Kovu, şaman ve danışman olarak hizmet eden bir mandrill olan Rafiki onları ormana götürene kadar görevi ve Kiara'ya karşı hisleri arasında çelişkiye düşer. Swahili), iki aslanın aşık olmasına yardım ediyor. O gece, Simba, Nala'nın ikna edilmesinin gururuyla Kovu'nun Pride Rock'ta uyumasına izin verir. Kovu'nun Simba'yı öldürmediğini öğrenen Zira, onlara bir tuzak kurar.

Ertesi gün, Kovu bir kez daha görevini Kiara'ya açıklamaya çalışır, ancak Simba onu Gurur Toprakları'na götürür ve ona Scar'ın hikayesini anlatır. Yabancılar Simba'ya saldırır, Nuka'nın ölümü ve Simba'nın kaçmasıyla sonuçlanır. Sonrasında Zira, Kovu'yu kaşıyarak ona karşı çıkmasına neden olur. Pride Rock'a dönen Kovu, Simba'dan af dilerken, sürgüne gönderilir. Kiara, Simba'ya mantıksız davrandığını fark ettirir ve Kovu'yu bulmak için kaçar. İki aslan daha sonra birbirlerini bulur ve aşklarını ilan ederler. İki gururu yeniden birleştirmeleri gerektiğini fark eden Kiara ve Kovu, Gurur Topraklarına geri döner ve onları savaşmayı bırakmaya ikna eder. Zira Zira, Simba'yı öldürmeye çalışır, ancak Kiara araya girer ve Zira düşerek ölür.

Düşmanı gidince Simba, yaptığı hata için Kovu'dan özür diler ve Yabancılar, Gurur Toprakları'na geri dönerler.

Seslendirme[değiştir kaynağı değiştir]

kaynağı değiştir]

Afrika'nın Gurur Topraklarında, Gurur Kayası'ndan hayvanlar krallığına bir aslan sürüsü hükmediyor. Kral Mufasa ve Kraliçe Sarabi, yeni doğan oğulları Simba'yı, krallığın şamanı ve danışmanı Mandrill'in yanındaki toplayıcı hayvanlara sunar.

Mufasa, Simba'ya Gurur Toprakları'nı gösterir ve ona krallığın sorumluluklarını ve tüm canlıları birbirine bağlayan "yaşam çemberi"ni açıklar. Mufasa'nın küçük kardeşi Scar, tahta göz diker ve kral olabilmesi için Mufasa ve Simba'dan kurtulma planları yapar. Simba ve en iyi arkadaşı Nala'yı, Shenzi, Banzai ve Ed adlı üç sırtlan tarafından kovalandıkları yasak bir filler mezarlığını keşfetmeleri için kandırır. Mufasa, binbaşısı Kartallar Zazu tarafından uyarılır ve yavruları kurtarır. Simba'ya üzülse de Mufasa onu affeder ve geçmişin büyük krallarının onları bir gün Simba'yı izleyeceği gece gökyüzünden izlediklerini açıklar. Bu arada, Scar sırtlanları ziyaret eder ve onları Pride Lands'deki avlanma hakları karşılığında Mufasa'yı devirmesine yardım etmeye ikna eder.

Scar, kardeşi ve yeğeni için bir tuzak kurar, Simba'yı bir vadiye çeker ve sırtlanların büyük bir antilop sürüsünü onu çiğneyecek bir izdihama sürmesini sağlar. Kralın oğlunu kurtarmak için acele edeceğini bilerek Mufasa'ya Simba'nın tehlikesini bildirir. Mufasa, Simba'yı kurtarır, ancak sonunda vadinin kenarında tehlikeli bir şekilde asılı kalır, Scar Mufasa'yı izdihama ve ölümüne geri atar. Scar daha sonra Simba'yı trajedinin ikincisinin kendi hatası olduğuna ikna eder ve ona krallığı terk etmesini ve asla geri dönmemesini tavsiye eder. Ayrıca sırtlanlara kaçan Simba'yı öldürmelerini emreder. Scar, izdihamın Mufasa ve Simba'yı öldürdüğünü gururla söyler ve yeni kral olarak öne çıkarak sırtlanların klanının Gurur Topraklarında yaşamasına izin verir.

Bir çöl faresi ve yaban domuzu olan Timon ve Pumbaa, çöle düşen Simba'yı kurtarır. Simba, iki yeni arkadaşıyla birlikte vahalarında büyür ve "hakuna matata" (Svahili dilinde "endişe yok") sloganı altında kaygısız bir hayat yaşar. Yetişkin bir Simba, Timon ve Pumbaa'yı, Nala olduğu ortaya çıkan aç bir dişi aslandan kurtarır. O ve Simba yeniden bir araya gelir ve aşık olurlar ve onu eve dönmeye çağırır ve ona Gurur Topraklarının Scar'ın saltanatı altında kuraklık çeken bir çorak araziye dönüştüğünü söyler. Mufasa'nın ölümünden hâlâ suçluluk duyan Simba, reddeder ve fırtına gibi uzaklaşır. Mufasa'nın ruhunun Simba'da yaşadığını söyleyen Rafiki ile karşılaşır. Simba, gece gökyüzünde Mufasa'nın hayaleti tarafından ziyaret edilir ve ona kral olarak hak ettiği yeri alması gerektiğini söyler. Artık geçmişinden kaçamayacağını anlayan Simba, Gurur Toprakları'na dönmeye karar verir.

Arkadaşlarının yardımıyla Simba, Pride Rock'ta sırtlanların yanından gizlice geçer ve Scar ile yüzleşir. Scar, Simba'yı Mufasa'nın ölümündeki rolüyle alay eder ve onu Mufasa'yı öldürdüğünü açıkladığı kayanın kenarına kadar destekler. Öfkelenen Simba, onu gururun geri kalanına gerçeği söylemeye zorlar. Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu ve dişi aslanlar sırtlanları savuştururken Scar, kaçmaya çalışırken Simba tarafından Pride Rock'ın tepesine yakın bir çıkıntıda köşeye sıkıştırılır. Scar merhamet dilenir ve suçlarını sırtlanlara yüklemeye çalışır; Simba hayatını bağışlar ama ona Gurur Topraklarını sonsuza dek terk etmesini emreder, ancak Scar ona tekrar saldırdığında onu kovar. Scar'ın kendilerine ihanet etme niyetini duyan sırtlanlar, onu öfkeyle döverek öldürürler. Simba liderliği geri alır ve Nala onun kraliçesi olur.

Onur Toprakları restore edildiğinde Rafiki, Simba ve Nala'nın yeni doğan yavrusunu toplanmış hayvanlara sunar ve yaşam döngüsünü sürdürür.

Seslendirme[değiştir kaynağı değiştir]

KaynakKar (USD)% Toplam
Yurt içi $,,[1]%41,9
Yabancı $,,[1]%58,1
Dünya Çapında$,,[1]%,0
Domestic Adjusted () $,, 24[1]

Notlar[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası