denizli necip fazıl kısakürek ilkokulu / Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, Merkez nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Denizli Necip Fazıl Kısakürek Ilkokulu

denizli necip fazıl kısakürek ilkokulu

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, Denizli ili, Merkezefendi ilçesinde bulunan devlet okuludur. Denizli ili nüfusu , Merkezefendi ilçesi nüfusu 'dur. Okulun öğrenci sayısı , öğretmen sayısı 41'tir.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Denizli ili Merkezefendi ilçesinde bulunan devlet okuludur.

Sayfamızda Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu okuluna ait telefon, belgegeçer (faks), e-posta, web sitesi, öğretim şekli, adres, öğrenci sayısı, öğretmen sayısı, derslik sayısı, lojman durumu, pansiyon durumu, ısınma durumu, il/ilçeye uzaklık, hizmet bölgesi, hizmet alanı, hizmet puanı, yerleşim yeri, il, ilçe, mahalle/belde/köy nüfusu ve okullaşma oranları, lgs merkezi sınav taban puanı, yüzdelik dilimini, alan dal bilgilerini, zorunlu hizmet okulu olup olmadığını bulabilirsiniz.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu okuluna ait okul forması, kıyafeti, okul başarı puanı, okul eşyaları, okul boş kontenjanı, son dakika okul haberleri, okul kuralları, okul logosu, okul sınav tarihleri, okul servis ücretleri, okul e-okul, okul başlangıç-bitiş saatleri, sınıf geçme durumları, haftalık ders programı gibi bilgileri okulun resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu okulunda okuyorsanız, bu okuldan mezunsanız, bu okulun velisiyseniz, bu okulda görev yapıyorsanız ya da bu okul hakkında bilgiye sahipseniz lütfen değerli bilgilerinizi yorum alanından belirtiniz.

Sitede sunulan reklamları kısıtlayan bir reklam engelleyicinin etkin olduğunu fark ettik.

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bize destek olun. Reklam engelleyiciyi kapattıysanız sayfayı yenileyerek görüntüleyebilirsiniz.

Reklam engelleyicinin nasıl kapatılacağını öğrenmek için tıklayınız.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Hakkında

Milli eğitimin amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda; özgür düşünebilen, özgüven sahibi, çağdaş bireyler yetiştiren eğitim kurumudur. Gelişmiş eğitim ve öğretim koşullarını sunarak bireylerin özgür geleceğini hazırlamak için başarılı öğretmen kadrosuyla öğrencilere evrensel değerlere sahip eğitim vermektedir. Sportif, yaratıcı ve bilimsel etkinliklerle öğrencilerin gelişimi desteklenmektedir.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Bazı Dersler

  • Sportif Etkinlikler
  • Bilimsel Etkinlikler
  • Proje Çalışmaları
  • Yabancı Dil
  • Beden Eğitimi
  • Din Kültürü
  • Fen Bilimleri
  • Görsel Sanatlar
  • Hayat Bilgisi
  • Hukuk ve Adalet
  • İnsan Hakları
  • Matematik
  • Müzik
  • Satranç
  • Sosyal Bilgiler
  • İnkılap Tarihi
  • Teknoloji ve Tasarım
  • Türkçe

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu İletişim Bilgileri

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Adres

Merkez Efendi Mahallesi Sokak Okul Blok No: 20 İç Kapı No: 1 Merkezefendi / Denizli

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Telefon

0 () 55 70

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu
Nerede ve Nasıl Gidilir

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Denizli şehrinde Merkezefendi ilçesinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 55 70 numaralı telefondan Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Yorumlar (0 Değerlendirme)

Firmanızı Ücretsiz Ekleyin

İşletmenizi Nerede'a hemen ekleyin, yeni müşteriler sizi bulsun!

Firmanı Ekle

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Z-Kütüphane Açılış Töreni

Merkezefendi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu bünyesinde yapılan Z-Kütüphanenin açılışı Denizli Valisi Hasan Karahan tarafından  gerçekleştirildi.

Z-Kütüphane açılış törenine Denizli Valisi Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Z-Kütüphaneler, klasik kütüphane anlayışından farklı özelliklere sahip bulunmaktadır. Bu kütüphaneler fiziki şartları ve teknolojik alt yapıları ile kütüphanecilik anlayışına çağdaş bir seviye kazandırarak ve kütüphane hizmetlerinin niteliğini artırıyor.

Bilginin her gün yenilendiği, davranış ve tutumların, ihtiyaç ve beklentilerin sürekli değiştiği günümüzde, gençlerimizin hayat boyu öğrenme yaklaşımını benimsemiş bireyler olarak yetişmesi amacıyla hizmete açılan Z-Kütüphaneler; zekâ oyunları, okuma ve dinleme materyallerinin bir arada bulunduğu, sesli ve elektronik kitaplar gibi alternatif okuma seçeneklerinden öğrencilerin faydalanabildiği taşınılabilir raflarıyla, ahşap ve kumaş malzemelerle kaplanmış duvarlarıyla, estetik ve pedagojik açıdan uygun renkleriyle çocuklarda okuma alışkanlığı ve zevki uyandıran, onları kütüphaneye çekecek mekânlar şeklinde tasarlanmıştır.

Denizli Valisi Hasan Karahan açılış kurdelasının keserek kütüphanelerde incelemelerde bulundu.  Programın  devamında sınıfları da ziyaret eden Vali Hasan Karahan öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

© seafoodplus.info Tüm hakları saklıdır.

seafoodplus.info , firmalara yerel arama, dijital haritalar, KOBİ’lere özel mobil uyumlu (responsive) web siteleri ve mobil siteler, bayi ve franchise web siteleri, online yayıncılık ve reklam, manuel coğrafi koordinat belirleme (manuel geocoding) gibi alanlarda hizmet veren Türkiye’nin lider markasıdır.

The content displayed in the seafoodplus.info Directory consists of information from third parties, among others from publicly accessible sources, or from customers, who have a presentation page in our directory. seafoodplus.info cannot be held responsible or liable for the accuracy, correctness, usefulness or reliability of the data. The brand names, logos, images and texts are the property of these third parties and their respective owners. If you have any questions or suggestions regarding this matter, you are welcome to contact our customer support team.

seafoodplus.info , bir rezervasyon acentesi veya tur operatörü değildir ve sitemizin kullanıcılarından herhangi bir hizmet bedeli talep etmez.

seafoodplus.info başka internet sitelerinin içeriğinden sorumlu değildir. Fiyat içeriğine vergi ve ücretler dahil değildir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir