xiaomi nin en iyi kameralı telefonu / En İyi Kamera Özelliğine Sahip Telefonlar | Easycep Blog

Xiaomi Nin En Iyi Kameralı Telefonu

xiaomi nin en iyi kameralı telefonu

En iyi kameraya sahip Xiaomi akıllı telefonlar: Ağustos güncel liste

Redmi Note 10 Pro

Sizler için en iyi kameraya sahip Xiaomi akıllı telefonları listeledik. İşte Ağustos itibariyle en iyi kameraya sahip Xiaomi modeller.

.

Akıllı telefon alırken dikkat edilen en önemli hususlardan biri ise kamera. Kullanıcılar, akıllı telefon alırken işlemci, pil gibi hususlara dikkat ederler. Fakat çoğu kullanıcının telefonda aradığı en önemli özellik ise kamera. Çünkü her ne kadar bir modelin işlemcisi pili iyi olsa da, anıları ölümsüzleştirmek için yüksek çözünürlüklü bir cihazın olması kaçınılmaz. Kamera konusunda en çok ilgi gören fiyat performans odaklı üretici ise Xiaomi. Sizler için en iyi kameraya sahip Xiaomi modellerini listeledik. İşte Ağustos itibariyle en iyi kameralı Xiaomi modeller.

En iyi kameraya sahip Xiaomi akıllı telefonlar: Ağustos güncel liste

Redmi Note 10 Pro

redmi note 10 pro

Listemizin ilk sırasında, Xiaomi’nin fiyat performans odaklı modelleri ile karşımıza çıktığı Redmi markası. Söz konusu markanın en çok ilgi gören modellerinden biri olan Redmi Note 10 Pro, MP ana kamera ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca TL’lik bir satış fiyatına da sahip olduğunu belirtelim.

Xiaomi Mi Note 10

Mi Note 10

 

Listemizin ikinci sırasında ise Xiaomi’ninMi Note 10 Lite modeli bulunuyor. MP çözünürlüğünde kamera ile karşımıza çıkan modelin, ortalama olarak TL’lik bir fiyat etiketine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi 10T Pro

Mi 10T Pro

Xiaomi’nin en iyi kameraya sahip modelleri arasında bulunan Mi 10T Pro, MP değerinde bir kameraya sahip. Ve fiyatı ise Xiaomi Türkiye Garantili olarak, TL civarında satılıyor.

Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10

 

Xiaomi’nin amiral gemisi serisinin en uygun fiyatlı modeli Mi 10, TL civarında satılıyor. Kamerası ise MP değerinde.

Xiaomi’nin MP kamera çözünürlüğüne sahip modellerini sizler için uygun fiyattan yüksek fiyata listeledik. Tabii ki kamera performansını etkileyen farklı faktörlerin de olduğunu belirtelim. Bununla beraber akıllı telefon almak için diğer kriterleri de göz önünde bulundurmanızı öneriyoruz. İlerleyen aylarda MP kameralar ile karşımıza çıkması beklenen yeni Xiaomi modelleri hakkında da daha fazla ayrıntı ortaya çıkacaktır. Daha fazlasından haberdar olmak için beklemede kalın.

 

İlgili Haberler:

>> Fiyat performans odaklı en iyi 5 Xiaomi telefon: Bu liste can yakar!

>> Xiaomi CEO’sunun Kullandığı Telefon Ortaya Çıktı: Yok Artık Dedirtti

Yaşamımızın her alanında kaydedilmeye değer birçok an yaşarız. Bu anları görsel bir hafızaya kaydetmek ve sonra tekrar açıp seyredebilmek bizi mutlu eder. Yapılan araştırmalara göre çok sayıda insan fotoğraf çekmek için, profesyonel bir fotoğraf makinesi yerine aynı özellikleri taşıyan akıllı telefonları tercih ediyor. Hem kolay taşınabilir olması hem de her geçen gün yenilenen üst düzey kamera performansları ile akıllı telefonlar artık yeni gözlerimiz olabilir. Peki kamerası en iyi telefonlar listesinde hangi cihazlar yer alıyor? En iyi kameraya sahip telefon hangisi? Fiyat performans kameralı telefonlar ve daha fazlası için okumaya devam edin. Siz de cebinizde taşıdığınız telefonla çarpıcı görüntüler elde etmek istiyorsanız, işte mutlaka bilmeniz gereken kamerası en iyi telefonlar&#;

1. Apple iPhone 13 Pro Max

Daha hızlı ve daha duyarlı bir deneyim garanti eden ProMotion teknolojisine sahip bir telefondan bahsedeceğiz size. inç Super Retina XDR ekrana sahip olan Apple iPhone 13 Pro Max, şahane fotoğraflar yakalayabileceğiniz telefonlar listesinde ilk sırada yer alıyor. Videolarınıza sığ alan derinliği ekleyen ve otomatik olarak odağı kaydıran Sinematik mod ile Pro kamera sistemi harika fotoğraflar yakalamanızı sağlayacak. Cihazda, 6 kat optik zoom aralığı; makro çekim; fotoğrafik stiller, ProRes video, akıllı HDR 4, gece modu, Apple ProRAW, 4K Dolby Vision HDR kayıt ve gece moduna sahip 12 MP TrueDepth ön kamera özellikler bulunuyor. 4K Dolby Vision HDR kayıt ve A15 Bionic çip ile ışık hızında performansın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca 28 saate kadar video oynatma ile iPhone’da şimdiye kadar görülen en uzun pil ömrü ise yine bu cihazda yer alan özellikler arasında. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

2. Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Kamerası en iyi telefonlar listesinde 2. sırada Xiaomi Redmi Note 11 Pro yer alıyor. GB saklama alanına sahip olan cihaz, Hz yenileme hızına sahip FHD+ AMOLED ekrana sahip. MP profesyonel ultra geniş açılı kamerası ile özel anlarınızı fotoğraflamak için kaliteli bir görüntüleme seçeneği sunuyor. Yüksek performanslı MediaTek Helio G96 işlemcisi ile 67 W turbo şarj destekli mAh bataryası uzun süre şarj sorunu yaşamadan cihazı kullanmanızı ve daha çok an kaydedebilmenizi sağlıyor. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

3. Samsung Galaxy M12

kamerası en iyi telefonlar

4 GB hafızaya sahip olan Samsung Galaxy M12 , 90 Hz yenileme hızı ile inç sonsuz V ekrana sahip. 48 MP ana kamerasıyla dörtlü arka kamera özelliğine sahip olan akıllı telefon, kamera açısından başarılı sonuçlar veren en iyi fiyat performans kameralı telefonlar arasında yer alıyor. Ergonomik ve şık tasarımı ile beraber Çift SIM&#;li özelliğe sahip olan cihazı detaylı incelemek ve ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

4. Xiaomi POCO X4 Pro 5G

kamerası en iyi telefonlar

Markanın en iyi kameralı telefonları arasında yer alan Xiaomi POCO X4 Pro 5G, GB hafızaya sahip. Cihazın yenileme hızı Hz. Aynı zamanda cihaz, FHD+ AMOLED ekran ve  MP AI destekli kamera özelliğine sahip. Öte yandan bu akıllı telefon, 5G destekli Snapdragon işlemciyi barındırıyor. 67 W turbo şarj destekli mAh batarya ile uzun süre fotoğraf çekebilirsiniz. Xiaomi POCO X4 Pro 5G, performans odaklı UFS LPDDR4X RAM özelliğine sahip. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

5. Samsung Galaxy S22 Ultra

kamerası en iyi telefonlar

GB hafızaya sahip olan Samsung Galaxy S22 Ultra, en iyi kameralı telefonlar arasında yerini koruyor. Android telefonlarda gelmiş geçmiş en hızlı, en güçlü çipe sahip olan akıllı telefon, Galaxy S21 Ultra’ya kıyasla daha hızlı CPU ve GPU özelliklerine sahip. Akıllı telefon teknolojisinde müthiş bir hamle olduğu ifade edilen cihazın ekranı ise oldukça parlak. Özellikle açık havada yüksek görüş için tasarlanmış Çarpıcı Dinamik AMOLED 2x ekran ile yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Öte yandan parlak gün ışığında çektiğiniz görüntüler hep net kalacaktır.

Galaxy S22 Ultra’nın arkasında dört kamera bulunmakta. Bu kameraların donanım özellikleri ise Galaxy S21 Ultra’dakilerle büyük oranda aynı. Ana kamera MP, f/, 23mm, 1/″, µm, PDAF, Lazer AF, optik görüntü sabitleme gibi özellikleri barındırıyor. Ultra geniş açılı kamera ise 12 MP, f/, 13mm, ˚, 1/″, µm, Dual pixel PDAF gibi özellikleriyle Galaxy S21 Ultra’daki ultra geniş kameranın özelliklerini yansıtmakta. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

6. OPPO Reno5 Lite 

kamerası en iyi telefonlar

OPPO Reno5 Lite, çift görüntülü video ile anı yakalarken sizi ve çevrenizdeki aksiyonu eş zamanlı kaydedebiliyor. Dört lensli yapay zeka destekli kamerası ile oldukça beğenilen bir model. Makro çekimden, ultra geniş açılı ve yakınlaştırılmış çekimlere kadar ayrıntılı çekim imkanı sunan OPPO&#;ya dair yenilikçi birçok özellik bulunmakta. Cihaz, pil koruma özelliği ile tüm gün kullanım sunar ve fotoğraf ve video kaydetmek istediğiniz zamanlarda sizi yarı yolda bırakmaz. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

7. Redmi Note 11 Pro

kamerası en iyi telefonlar

Kamerası en iyi telefonlar listemizi Xiaomi Redmi Note 11 Pro ile tamamlıyoruz. Snapdragon 5G İşlemciye sahip olan telefon Hz FHD+ AMOLED Nokta Ekran ile 67W Turbo Şarj Destekli mAh Pil özelliğine sahip. MP profesyonel ana kamerası ile başarılı bir görüntüleme performansı sunan cihazda IP53 koruması bulunuyor. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

İlginizi çekebilir;

Fiyatına Göre Üst Düzey Özelliklere Sahip En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri

Evde ve Ofiste Sabit Hat: En İyi Telsiz Telefonlar

Akıllı Telefon Kullanırken Farkında Olmadan Yaptığımız 5 Kritik Hata

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası